TOOTMINE JA KATALOOG TEGUTSENUD AASTAST 1997

Suurus: px
Alustada lehe näitamist:

Download "TOOTMINE JA KATALOOG TEGUTSENUD AASTAST 1997"

Väljavõte

1 Kk TOOTMINE JA KATALOOG TEGUTSENUD AASTAST 1997

2 VALMISTAME SÄDEME- JA TULEKINDLAID TÖÖRÕIVAID Flamelle OÜ alustas tööriiete toomisega 1997 aastal. Meie 20 pikaajalist töötajat on suurte kogemustega ning koostöös kliendi ja töötajaga valmivad multifunktsionaalseid töö- ja reklaamriideid. Viimase lifina paigaldame toodetele ka logod. TÖÖRIIETE VALMISTAMINE Tööriiete valmistamisel on oluline kliendi ja ettevõtte vaheline suhtlus, mille käigus valmistame kliendile täisväärtusliku tööriide vastavalt tema erialale ja mõõtudele. Sobiv tööriietus tuleb valida vastavalt töö iseloomule ning peab olema õige suurusega. Töörõiva üks esmaseid funktsioone on töötaja kaitsmine mistõttu on töörõivastele nõudmised sertifitseerimise ja materjali koostise osas. Töörõivaid tuleb tihti ja kõrgel temperatuuril pesta, on oluline, et need oleksid valmistatud vastupidavast ja kvaliteetsest materjalist, siis ei kaota toode oma kaitseomadusi. Lisaks reklaamib tööriie ettevõtet kui paigaldame sellele silmapaistva logo. KASUTAME SERTIFITSEERITUD KANGAID Uuenduslikke töörõivaste valmistamisel kasutame sertifitseeritud kvaliteetkangaid, et töötamine oleks ohtutu ja mugav. Flamelle töörõivaste kangad on Euroopa päritoluga ning vastavad Euroopa direktiivi 89/686/EMÜ nõuetele, materjalid on testitud nahasõbralikuks. N KOOSTÖÖD Meie sädemekindel toodang läheb Soome, Rootsi ja Eesti turule. Eestis kliendid: Leonhard Weiss, Nordmetallik, Toftan, Helme, Osula, Paide Graanul, FineEstmetallid, ProSystem jne. PAIGALDAME TÖÖRIIETELE LOGOD TIKANDI, KUUMPRESS- VÕI SIIDITRÜKI MEETODIGA Tööriiedele paigaldatud logo reklaamib ja suurendab ettevõtte imagot. Meie paigaldatud logod on vastupidavad ja silmapaistvad ning aitavad eristuda. Tikime, trükime ja valmistame kleebistrükki. Logo hind ja valmistusviis sõltub tootest ja logo keerukusest ning suuruset.

3 MEIE TOOTED ON SERTIFITSEERITUID Flamelle tööriiete kangad on Euroopa päritoluga ning vastavad tule- ja sädemekindlatele standartditele. Tooted on sertifitseeritud Soomes: Työ ja Terveyslaitos. Euroopa standardid on Euroopa standardimisorganisatsioonide poolt vastu võetud standardid. Euroopa standardid tunneb ära nende tähises sisalduva tähekombinatsiooni EN järgi. Kirjeldus Kuumuse ja leekide eest kaitset pakkuv riietus. EN ISO Tase Piiratud leegilevikuga rõivad ja õmblused A1 või A2 või A1+A2 (ISO 15025) Kaitse sulaalumiiniumi või sularaua pritsmete vastu (D ja E): kui riietuse kandmise ajal satuvad toote pinnale sulaalumiiniumi või sularaua pritsmed, siis peab kandja kohe tööalast väljuma ja riideeseme seljast ära võtma. Kui kaitseriietus on pritsmetega kokkupuute hetkel olnud otse naha vastas, ei pruugi see välistada kõiki põletusohte. Kaitseriided keevitamisel ja sellega liituvatel toimingutel -- - kasutamiseks. EN ISO Klass 1 Süttimine pinnal: A1 (ISO 15025) Alumise serva süttimine: A2 (ISO 15025) Pritsmete mõju: 15 tilka (ISO 9150) Kiirgussoojus: RHTI 24 7 sekundit (EN ISO 6942) Klass 2 Süttimine pinnal: A1 (ISO 15025) Alumise serva süttimine: A2 (ISO 15025) Pritsmete mõju: 25 tilka (ISO 9150) Kiirgussoojus: RHTI sekundit (EN ISO 6942) Konvektsioonisoojus B1 B3 (ISO 9151) Kiirgussoojus C1 C4 (ISO 6972, meetod B) Sulaalumiiniumi pritsmed D1 D3 (ISO 9185) B Kaitseriietus. Elektrostaatilised omadused. EN Sularaua pritsmed E1 E3 (ISO 9185) Kontaktsoojus F1 F3 (ISO 12127, 250 C) Mida suurem number, seda paremad kaitseomadused. Kui riietus pakub kaitset sulaalumiiniumi ja sularaua pritsmete vastu, siis see tähendab seda, et on täidetud spetsiifilised disaininõuded. Kui riietuse kasutamise ajal satuvad toote pinnale keemiliste või tuleohtlike vedelike pritsmed, siis peab kandja kohe tööalast väljuma ja riideeseme seljast ära võtma, jälgides, et saastunud riietus ei puutuks kokku nahaga. Enne järgmist kandmist tuleb riietus pesta või vajadusel eemaldada kasutusest. Kaitseriietus staatilise elektri tekke vastu, mis vähendab ohtu plahvatusohtlikus keskkonnas. NB! Kaitseriietus on ainult üks osa maandussüsteemist (kindlasti tuleb kasutada ka spetsiaalseid jalatseid jms). Kaitseriietus peab olema korralikult seljas ja lukuga/trukkidega kinnitatud. Rõivast ei tohi kasutada hapnikurikkas keskkonnas ilma vastutava ohutusinseneri eelneva loata

4 Kaitseriietus kaarleegist tulenevate ohtude vastu. IEC Ohutusriided (helkurriided) professionaalseks - kasutamiseks. EN ISO 20471/EN 471 Klassi 1 kuuluvad materjalid ja rõivaesemed testitakse 4 ka juures kastikatsega (katse tingimused 400 V vv (50 Hz) 4 ka 500 ms) Klassi 2 kuuluvad materjalid ja rõivaesemed testitakse 7 ka juures kastikatsega (katse tingimused 400 V vv (50 Hz) 7 ka 500 ms). EN ISO on uuendatud ohutusriiete standard, kehtib ka vana, EN 471 standard. Uuel standardil on eelmisega võrreldes uued disaini nõuded, lisaks on nüüd kohustuslik ka fluorestseeriva materjali pesutest (vähemalt viis korda). Ohutusriided vastavad kaitseklassidele 1 kuni 3, millest 3 on kõrgeim klass. Kaitseklass 3 on saavutatav ka madalama kaitseklassiga riiete kombineerimisel. Klassifikatsioon põhineb sellel, et kui palju on ruutmeetri kohta minimaalselt näha taustmaterjali (fluorestseeriv pind) ja valgust peegeldava materjali (helkurmaterjali) pinda. Klass 1 Klass 2 Klass 3 Kaitseriietus kaitsmiseks vedelate kemikaalide eest. EN Tooted on mõeldud kasutamiseks madalate riskide puhul, kus kasutaja võib - kokku puutuda väikestes kogustes kemikaalide või nende pritsmetega. Kaitse sademete eest. EN 343 EN343 standardile vastavad riided kaitsevad vihma ja lume eest ning - lasevad kehal hingata, juhtides niiskuse kehast eemale. Fluorestseeriv materjal 0,14 m² 0,50 m² 0,80 m² Helkurmaterjal 0,10 m² 0,13 m² 0,20 m² EN 471 standardi toodetel on eraldi välja toodud fluorestseeriva (X) ja helkurmaterjali (Y) klassid: X = Klass 1 kuni 3, kus klass 3 on kõrgeim klass (vt etiketti) Y = Valgust peegeldava materjali klass 1 kuni 2, kus klass 2 on kõrgeim klass (vt etiketti) Parimaks toimimiseks hoidke ohutusriideid puhtana! SERTIFIKAADID Antud standardi puhul testitakse veepidavuse (X) ja veeauru läbilaskvuse omadusi (Y). X = veepidavus, klass 1 kuni 3, kus klass 3 on kõrgeim klass. Y = veeauru läbilaskvus, klass 1 kuni 3, kus klass 3 on kõrgeim klass. Kaitse külma eest. EN 342 Standardi EN 342 järgi tõlgendatakse külmaks keskonnaks seda, kui - temperatuuril jääb alla -5 C.

5 PAKUME MITMEID VÄRVI- JA DISAINILAHENDUSI KANGA TIHEDUS Rõivaste valmistamisel peame silmas mugavust, liikumisvabadust ja töö iseloomu. Keevitajatele on tooted pakesemast puuvillasest kangast: 100% puuvilla 350g-420g. Elektrikutele soovitame õhemat kangast: 75%puuvilla, 24% polüestrit, 1% antistaatilist kiudu või 99%puuvilla, 1% antistaatilist kiudu 290g-350.Võimalik kasutada erineva tihedusega kangaid samal tootel, näiteks keevitajale sääreosad paksemast kangast. Meie uues sädemekindlas kollektsioonis kasutasime jope rinna välimistel äärtel ja pükste sisemistel säärtel stretškangast, et kandjal oleks mugavam ja rohkem liikumisvabadust. VÄRVILAHENDUS Meie toodete värvilahenduste valik on võimalusterohke, kuna lähtume oma kliendi soovidest ja vajadustest. Näiteks on võimalus õmmelda jope kahes erinevas värvitoonis vabal valikul. Tööriide valmistamise võimalusi on mitmeid ning sealjuures võtame alati arvesse tööiseloomu ning vajalikke ohutusnõudeid. Ohutusriidele on omad värvinõudmised, neoonvärviosakaala ja helkurite määr tootel on oluline - EN 471. Kui aga töökeskkonnas pole nõutud kõrgnähtav kangas, siis valmistame selle tavavärvi kangast. TASKUTE KOMBINATSIOONID Taskuid saame teha ja paigutada vastavalt soovile, siis on kandjal mugav ja käepärane haarata vajalikke vahendeid või dokumente. Selleks saame paigutada rinnale, külgedele, säärtele ja mujale erinevaid taskuid. Näiteks oleme jopedele lisanud ID-kaardi tasku ja säärele notasku. Lisaks oleme õmmelnud topeltaskuid ning telefonitaskuid trukkidega ja krõpsuga. LISAFUNKTSIOONID Lisafunktsioonidena saab jopele lisada helkurribad ja varrukatesse sisesoonikud, pöidla avaga ja ilma. Varruka otsad ja jope alumist äärt on võimalik reguleerida ja kapuutsile saame lisada luku selle eemaldamiseks. Jätame ära või lisame jope kandjale kõik funktisoonid nii, et miski ei segaks tegemist ja ohtlikus olukorraks oleks töötaja kaitstud. Aitame ja anname nõu oma klientidele ning tegutseme Teie soovidele vastavalt. Kõik tööriided valmivad meie pikaajaliste ja kogemusterohkete õmblejate käe all ning ka nemad on valmis kuulama ning andma nõu. Pildid näitavad meie erinevaid mudeleid mis on meie kleidid endale soovinud valmistada.

6 SÄDEMEKINDLAD TÖÖRIIDED HULGIHINNAD Hindadele lisandub käibemaks! 2980FR MULTINORM STRETŠ SÄDEMEKINDEL JOPE 2980FRS MULTINORM SÄDEMEKINDEL JOPE 2980FRW MULTINORM SÄDEMEKINDEL TALVEJOPE Kaks klapiga rinnataskut / Vasakul lukuga rinnatasku / Kaks alumist lukuga taskut / Kaks põuetaskut / Varruka otsad ja jope alumine äär reguleeritav Materjal1: 75% puuvill, 24% polüester, 1% antistaatik 350g või Materjal2: 99% puuvill, 1% antistaatik 350g Vooder: 100% polüester, 150g 2980FRS MULTINORM SÄDEMEKINDEL STRETŠ JOPE 2980FR MULTINORM SÄDEMEKINDEL JOPE 2980FRW MULTINORM SÄDEMEKINDEL TALVEJOPE Multinorm sädemekindel jope: Paremal klapiga rinnatasku / Kaks küljetaskut / Lukuga püstine tasku paremal rinnal / Ees varjatud trukiliist / Varrukasuu kummiga ja reguleeritav / Varrukatel ning jope kesk- ja alaosas helkurribad / ID-kaardi tasku / 2980FRS MULTINORM SÄDEMEKINDEL STRETŠ JOPE 2980FR MULTINORM SÄDEMEKINDEL JOPE 2980FRW MULTINORM SÄDEMEKINDEL TALVEJOPE Kaks klapiga rinnataskut / Paremal klapiga telefonitasku / Kaks klapiga alumist taskut / Ees varjatud trukiliist / HVPS2980 MULTINORM STRETŠ JAKK HVP2980 MULTINORM JAKK HVP29B0 W MULTINORM SÄDEMEKINDEL TALVEJOPE Kaks püstise lukuga rinnataskut / Vasakus rinnataskus telefonitasku / Dokumenditasku / Alumised taskud lukuga / Pikendadtud tagaosa / Reguleeritavad käised / Esiklapp / Põuetasku / Kaarditasku / Kahekordselt õmmeldud helkurribad

7 FLAMS1981 MULTINORM SÄDEMEKINDLAD PÜKSID- STRETŠ FLAM1981 MULTINORM SÄDEMEKINDLADPÜKSID FLAMS1981W MULTINORM SÄDEMEKINDLAD TALVEPÜKSID Sädemekindlad vööpüksid: Kaks tagataskut, vasakpoolne klapiga / Küljetaskud ja säärtel klapiga lisataskud / Värvel reguleeritav kummiga / Avarust andva voldiga põlvekaitsmetaskud / Pükste all ääres Hi-Vis vaheosa / Säärtel kaks rivi helkureid / Materjal: 75% puuvill, 25% polüester, 1% antistaatik EN ISO klass 1 - kõrgnähtavusega 1982SFR MULTINORM SÄDEMEKINDLAD SURIPPTASKUTEGA PÜKSID- STRETŠ 1982FR MULTINORM SÄDEMEKINDLAD SUVISED RIPPTASKUTEGA PÜKSID 1982FRW MULTINORM SÄDEMEKINDLAD RIPPTASKUTEGA TALVISED PÜKSID Sädemekindlad vööpüksid: Kahekordsed ripptaskud / Kaks tagataskut, vasakpoolne klapiga / Küljetaskud ja lisaks nendele peale pandud küljetaskud / Värvel reguleeritav kummiga / Avarust andva voldiga põlvekaitsmetaskud / Pükste all ääres Hi-Vis vaheosa / Säärtel kaks rivi helkureid / Vasaraas Materjal: 75% puuvill, 25% polüester, 1% antistaatik EN ISO klass 1 - kõrgnähtavusega FLAMS1980 MULTINORM SÄDEMEKINDLAD STRETŠI PÜKSID FLAM1980 MULTINORM SÄDEMEKINDLAD PÜKSID FLAMS1980W MULTINORM TALVISED SÄDEMEKINDLADPÜKSID Noa- ja kahekordne reietasku, küljetaskud / Kaks klapiga tagataskut / D-aas / Vöös külgedel kummipael / Põlvekaitsmetaskud / Helkurid õmmeldud kahekordselt / Vööaasad / Stretskangas püksi sääre sisküljel Materjal: 80% puuvill, 19% polüester, 1% antistatic, 340g/m2 Materjal 2: Vooder 100%, polyester 100 g/m2 3980S STRETŠ PIHIKPÜKSID 3980 PIHIKPÜKSID SUVISED 3980W TALVISED PIHIKPÜKSID Pihikpüksid: Kaks klapiga rinnataskut / Kaks küljetaskut / Klapiga telefonitasku / Põlvekaitsmekohad / Ees varjatud trukiliist / Klapiga tagatasku / Säärtel helkurribad EN ISO klass 1 kõrgnähtavusega

8 4980SFR MULTINORM SÄDEMEKINDEL SUVINE KOMBENESIOON STRETŠ 4980FR MULTINORM SÄDEMEKINDEL SUVINE KOMBENESIOON 4980FRW MULTINORM SÄDEMEKINDEL TALVINE KOMBENESIOON Kaks rinnataskut klappidega / Kaks küljetaskut / Põlvekaitsmekohad / Ees varjatud trukiliist /Kaks tagataskut klappidega / Parempoolne noatasku / Vasakul küljel vasaraas / Varrukasuu kummiga / Seljavoldid annavad liikumisvabaduse / Varrukatel ja säärtel helkurribad 4980S SUVINE KOMBENSIOON STRETŠ 4980 SUVINE KOMBENSIOON 4980W TALVINE KOMBENSIOON Kaks klapiga rinnataskut / Lukuga püstine tasku rinnas / Telefonitasku vasakul rinnal / Lukk liisttrukkidega / Põuetasku / ID-kaardi tasku / Kaks klapiga tagataskut / Noa- ja küljetasku / Kaks vasaraaasa / Põlevakaitsmetaskud / Vöös kummipael 1461LLE PIHIKPÜKSID KEEVITAJALE Trukkidega 2 rinnataskut/pliiatsitasku/id-kaardi tasku/klapiga eesmine lukk/reguleeritavad varrukad/reguleeritav jope alumine äär/ kõrgnähtav kangas õlgadel/ kaks küljetaskut 3982S RIPPTASKUTEGA STRETŠPIHIKPÜKSID 3982 RIPPTASKUTEGA PIHIKPÜKSID 3982W RIPPTASKUTEGA TALVISE PIHIKPÜKSID Kaks klapiga rinnataskut / Kaks küljetaskut/ Klapiga telefonitasku / Kaks eesmist ripptaskut/ Põlvekaitsmekohad / Ees varjatud trukiliist/ Klapiga tagatasku / Säärtel helkurribad MULTINORM RIPPTASKUTEGA HI-VIS VEST Kaks klapiga rinnataskut / Klapiga telefonitasku / ID-kaardi tasku / Ees varjatud trukiliist / Ees kaks kahekordset ripptaskut / Taga kaks ripptaskut / Rinnal kakshelkuriba / Taga kaks helkurriba 1460LLE JAKK KEEVITAJALE Trukkidega 2 rinnataskut/pliiatsitasku/id-kaardi tasku/klapiga eesmine lukk/reguleeritavad varrukad/reguleeritav jope alumine äär/kõrgnähtav kangas õlgadel/kaks küljetaskut FR507 LEEGI- JA SÄDEMEKINDEL TÖÖJAKK, TRUKKIDEDA, KEEVITAJALE Jakk on leegi- ja sädemekindel, keevitajale mõeldud sertifikaadiga, antistaatiline ning kaarleegivastane. Talub ka kergemaid kemikaalipritsmeid.

9 LISATOOTED MEIE KODULEHELT Lisatooted sädemekindlatele tööriietele maksimaalseks kaitseks ohtilkus keskkonnas. Kõiki meie tooteid on võimalik vaadata ja tellida kodulehelt Hinnad ei sisalda käibemaksu. Tulekindel antistaatiline Hi-Vis polosärk. CE-CAT III *Tulekindlad omadused pesemisel ei vähene *Kaitse kiirguse ja tkuumuse eest *Kvaliteetsed leekikindelad helkurribad *Tulekindel soonikkoes lisab turvalisust *50+ UPF-kiud kangas blokeerib 98% ultraviolettkiirtest *Suur puuvilla sisaldus tagab parema mugavuse *CE-sertifikaat Suurused: S-4XL Tulekindel HI-VIS antistaatiline dressipluus *CE sertifitseeritud *Leegikindlad omadused ei vähene pesemisega *Kaitse kiirguse ja kuumuse eest *Leekidele vastupidav kõrgnähtav lint *Sertifiseeritud kanagas kaitseb 98% UV-kiirguse eest *Kõrge puuvillasisaldus tagab suurepärase mugavuse Materjal: 60% modakrüülist, 39% puuvillast, 1% süsinikkiust Suurused: S-3XL Tulekindel polo särk kõrgnähtava lindiga *CE sertifitseeritud *Leegikindlad omadused ei vähene pesemisega *Kaitse kiirguse ja kuumuse eest *Sertifiseeritud kanagas kaitseb 98% UV-kiirguse eestleekidele vastupidav kõrgnähtav lint *Kulumisel säilitab oma kuju *Kerge ja mugav Materjal: 60% modakrüülist, 39% puuvillast, 1% süsinikkiust Tulekindel antistaatiline polosärk. CE-CAT III *Tulekindlad omadused pesemisel ei vähene *Kaitse kiirgava ja kuumuse eest *Kvaliteetne leekikindel helkurlint *Suur puuvilla sisaldus tagab parema mugavuse *50+ UPF kiud kangas blokeerib 98% ultraviolettkiirgusest *Kontrastvärv lisab stiili *CE-sertifikaat Suurused: S-4XL Suurused: S-3XL Hind: 38,50 Tulekindel HI-VIS Fliis *CE sertifitseeritud *Leegikindlad omadused ei vähene pesemisega *Kaitseb kiirguse ja kuumuse eest *Leekidele vastupidavad helkurribad *Sertifiseeritud kanagas kaitseb 98% UV-kiirguse eest *2 taskut Suurused: S-3XL

10 Tulekindel särk HENLEY Särgi kangas on niiskust eemale juhtiv ja hingav. FR-kaitse kestab kogu rõiva elueaja ning kanga isoleeriva omaduste tõttu on kaitse elektrikaare vastu väga kõrge. Lisaks kaitse kiirguse ja kuumuse eest. *Sertifiseeritud kanagas kaitseb 98% UV-kiirguse eest *Rinnatasku *CE sertifitseeritud EN 11611, EN 11612, EN 1149, EN 20471, Värv: Hall ja tumesinine Suurused: S-5XL Keevitaja poolsaabas Sixton Peak Weld S3 *jalatsi pealne: nubuk rasvanahk *sisevooder: Aired 3D 320 gr + DualMicro *sisetald: Fusstatic *tald: Vibram kummitald mis on kuumuskindel kuni 300C, isepuhastuv muster, redeli toed, Stabil Active, WED, Dynamic Control *turvanina: komposiit CTC, torketõke: L-Protection tekstiil *sädemekindlad Kevlar õmblused *kaal 770g. Suurused: Keevitaja kapuuts-müts, tulekindel, Weldas Pea ja kaela kaitseks. 305G/M2.Takjakinnitustega kinnitatav kiivri külge, mis tagab mugavuse üheaegselt peast ära võtta kiiver ja müts. EN ISO , klass 2. Peaümbermõõt 64 cm. Suurused: L-XL

11 KVALITEETSED TÖÖRIIDED

KUUM! OTSI POEST ja heade hindadega! 2 49 DRESSIPLUUS tüdrukutele, värvilise kirjaga, suurused: cm DRESSIPLUUS poistele, kirja ja pealetrükiga

KUUM! OTSI POEST ja heade hindadega! 2 49 DRESSIPLUUS tüdrukutele, värvilise kirjaga, suurused: cm DRESSIPLUUS poistele, kirja ja pealetrükiga KUUM! OTSI POEST ja heade hindadega! värvilise kirjaga, poistele, kirja ja pealetrükiga, DRESSIPÜKSID värvilise aplikatsiooni ja elastsete mansettidega, DRESSIPÜKSID poistele, ühevärvilised, elastsete

Rohkem

OÜ Lemonsport Hummel spordivarustus Raplamaa JK õpilastele ja pereliikmetele Valik september Jalgpallikooli võistlus- ja treeningvarustus 20

OÜ Lemonsport Hummel spordivarustus Raplamaa JK õpilastele ja pereliikmetele Valik september Jalgpallikooli võistlus- ja treeningvarustus 20 OÜ Lemonsport Hummel spordivarustus Raplamaa JK õpilastele ja pereliikmetele Valik september 2016 -... Jalgpallikooli võistlus- ja treeningvarustus 2016/17 Jalgpallisärk 22.- 100% polüester Suurused 6/8,

Rohkem

SISUKORD Materjalide tutvustus, hooldustingimused...3 Mõõtude tabel...4 Tikandi info...5 Kokajakid Põlled Pluusid Peakatted...2

SISUKORD Materjalide tutvustus, hooldustingimused...3 Mõõtude tabel...4 Tikandi info...5 Kokajakid Põlled Pluusid Peakatted...2 SISUKORD Materjalide tutvustus, hooldustingimused...3 Mõõtude tabel...4 Tikandi info...5 Kokajakid... 6-9 Põlled...10-21 Pluusid...22-23 Peakatted...24-28 Pajakindad, pajalapid...29 Püksid...30-31 T-särgid...32

Rohkem

UUS ALUSPESU VÄHEMA EEST ROHKEM...IGA PÄEV KOLLEKTSIOON hinnaga, mis sind üllatab! kuum! 2 49 RINNAHOIDJA tõstva efektiga, polsterdatud, elastse pitsi

UUS ALUSPESU VÄHEMA EEST ROHKEM...IGA PÄEV KOLLEKTSIOON hinnaga, mis sind üllatab! kuum! 2 49 RINNAHOIDJA tõstva efektiga, polsterdatud, elastse pitsi UUS ALUSPESU VÄHEMA EEST ROHKEM...IGA PÄEV KOLLEKTSIOON hinnaga, mis sind üllatab! kuum! tõstva efektiga, polsterdatud, elastse pitsiga, saadaval värvides: suurused: 70B-85C IDEAALNE SÜGAVA DEKOLTEEGA

Rohkem

VÄHEMA EEST ROHKEM...IGA PÄEV SUVEL SEIKLE moekalt kuum! % PUUVILLANE PLUUS naistele, Hispaania stiilis, ühevärviline, saadaval värvides: või

VÄHEMA EEST ROHKEM...IGA PÄEV SUVEL SEIKLE moekalt kuum! % PUUVILLANE PLUUS naistele, Hispaania stiilis, ühevärviline, saadaval värvides: või VÄHEMA EEST ROHKEM...IGA PÄEV SUVEL SEIKLE moekalt kuum! PLUUS naistele, Hispaania stiilis, ühevärviline, või valikus kaks mustrit, Pakkumised kehtivad 6.06 12.06 2019 KAUPA ON PIIRATUD KOGUSES. VÄHEMA

Rohkem

Materjaliõpetuse ja keemia lõimimine õppetöös.

Materjaliõpetuse ja keemia lõimimine õppetöös. Materjaliõpetuse ja keemia lõimimine õppetöös. Moonika Ints, Jelena Vill Tallinna Tööstushariduskeskus Õpiväljund Tunneb tekstiilkiudude liike, omadusi ja struktuuritüüpe ning tekstiilmaterjalide tootmisprotsessi.

Rohkem

Microsoft PowerPoint - FCF tootekataloog sygis

Microsoft PowerPoint - FCF tootekataloog sygis OLE FC FLORA! AMETLIK FCF VARUSTUSKATALOOG Sügis 2013 treening VABA AEG fännitooted ( / / ) Fcf treening- ja voistlusvarustus Voistlussärk energy Täiskasvanud : 25.00 eur Noored 20.00 eur : Treeningsärk

Rohkem

Ecophon Hygiene Meditec A C1 Ecophon Hygiene Meditec A C1 on helineelav ripplaesüsteem kohtadesse, kus regulaarne desinfektsioon ja/või puhastamine on

Ecophon Hygiene Meditec A C1 Ecophon Hygiene Meditec A C1 on helineelav ripplaesüsteem kohtadesse, kus regulaarne desinfektsioon ja/või puhastamine on Ecophon Hygiene Meditec A C1 Ecophon Hygiene Meditec A C1 on helineelav ripplaesüsteem kohtadesse, kus regulaarne desinfektsioon ja/või puhastamine on vajalik. Sobib kuiva keskkonda. Kasutuskoha näited:

Rohkem

VÄHEMA EEST ROHKEM...IGA PÄEV Riided, millesse armud, hindadega, mis sulle meeldivad Pakkumised kehtivad KAUPA ON PIIRATUD KOGUSES. ku

VÄHEMA EEST ROHKEM...IGA PÄEV Riided, millesse armud, hindadega, mis sulle meeldivad Pakkumised kehtivad KAUPA ON PIIRATUD KOGUSES. ku VÄHEMA EEST ROHKEM...IGA PÄEV Riided, millesse armud, hindadega, mis sulle meeldivad Pakkumised kehtivad 9.05 15.05 2019 KAUPA ON PIIRATUD KOGUSES. kuum! 1 29 BODI puuvillane, beebidele, pealetrükiga,

Rohkem

Norrison Ametikudumid, Professional knitwear.cdr

Norrison Ametikudumid, Professional knitwear.cdr 1. AMETIKUDUMID / PROFESSIONAL KNITWEAR MEESTE VEST / MEN S VEST V- või O-kaelusega sirge joonega paksem või õhem vest. / V- or O-neck straight-lined vest in coarser or finer knitting. V-kaelusega õhem

Rohkem

Ecophon Master Rigid A Sobib klassiruumi ja kohtadesse, kus hea akustika ja kõnest arusaadavus on esmatähtsad ning avatavus vajalik. Ecophon Master Ri

Ecophon Master Rigid A Sobib klassiruumi ja kohtadesse, kus hea akustika ja kõnest arusaadavus on esmatähtsad ning avatavus vajalik. Ecophon Master Ri Ecophon Master Rigid A Sobib klassiruumi ja kohtadesse, kus hea akustika ja kõnest arusaadavus on esmatähtsad ning avatavus vajalik. Ecophon Master Rigid A on nähtava liistusüsteemiga. Plaadid kinnitatakse

Rohkem

Väärtusta oma vabadust. Eesti Yale Seifide Kasutusjuhend Mudelid: YSB/200/EB1 YSB/250/EB1 YSB/400/EB1 YLB/200/EB1 YSM/250/EG1 YSM/400/EG1 YSM/520/EG1

Väärtusta oma vabadust. Eesti Yale Seifide Kasutusjuhend Mudelid: YSB/200/EB1 YSB/250/EB1 YSB/400/EB1 YLB/200/EB1 YSM/250/EG1 YSM/400/EG1 YSM/520/EG1 Väärtusta oma vabadust. Eesti Yale Seifide Kasutusjuhend Mudelid: YSB/200/EB1 YSB/250/EB1 YSB/400/EB1 YLB/200/EB1 YSM/250/EG1 YSM/400/EG1 YSM/520/EG1 YLM/200/EG1 Soovitame selle kasutusjuhendi alles hoida.

Rohkem

6 tsooniga keskus WFHC MASTER RF 868MHz & 4 või 6 tsooniga alaseade SLAVE RF KASUTUSJUHEND 6 tsooniga WFHC RF keskus & 4 või 6 tsooniga alaseade SLAVE

6 tsooniga keskus WFHC MASTER RF 868MHz & 4 või 6 tsooniga alaseade SLAVE RF KASUTUSJUHEND 6 tsooniga WFHC RF keskus & 4 või 6 tsooniga alaseade SLAVE 6 tsooniga keskus WFHC MASTER RF 868MHz & 4 või 6 tsooniga alaseade SLAVE RF KASUTUSJUHEND 6 tsooniga WFHC RF keskus & 4 või 6 tsooniga alaseade SLAVE RF 868MHz 3-6 EE 1. KASUTUSJUHEND 6 tsooniga WFHC

Rohkem

T A N K S MAAPEALSED MAHUTID TOOTEVALIK, LK 4 PAIGALDAMINE, LK 6 GARANTII, LK 7

T A N K S MAAPEALSED MAHUTID TOOTEVALIK, LK 4 PAIGALDAMINE, LK 6 GARANTII, LK 7 T A N K S MAAPEALSED MAHUTID TOOTEVALIK, LK 4 PAIGALDAMINE, LK 6 GARANTII, LK 7 PE-materjal on 100% taaskasutatav Talub põhjamaist kliimat Hea keemiline vastupidavus Ohutu hooldada Vastupidav mehaanilistele

Rohkem

Microsoft Word - DB2_TECEfloor Raumthermostat Analog_EN_est

Microsoft Word - DB2_TECEfloor Raumthermostat Analog_EN_est 1 TECEfloori toatermostaat Analog (RT-A ja RT-A HK) TECEfloori toatermostaat Analog on kvaliteetne toatermostaat ruumi temperatuuri registreerimiseks ja muuutmiseks ning pakub maksimaalset kasutusmugavust.

Rohkem

HD 13/12-4 ST Ruumisäästlikud, statsionaarsed kõrgsurvepesurid Kärcherilt, millel on kuni 6 varustuspunkti, mida saab vastavalt vajadusele individuaal

HD 13/12-4 ST Ruumisäästlikud, statsionaarsed kõrgsurvepesurid Kärcherilt, millel on kuni 6 varustuspunkti, mida saab vastavalt vajadusele individuaal Ruumisäästlikud, statsionaarsed kõrgsurvepesurid Kärcherilt, millel on kuni 6 varustuspunkti, mida saab vastavalt vajadusele individuaalselt konfigureerida, ning mis on äärmiselt kulumiskindlad. 1 2 3

Rohkem

Ecophon Focus Quadro E Ecophon Focus Quadro E süsteemi kasutatakse, et luua sujuv üleminek erinevate laetasapindade vahel kui on vaja peita erinevaid

Ecophon Focus Quadro E Ecophon Focus Quadro E süsteemi kasutatakse, et luua sujuv üleminek erinevate laetasapindade vahel kui on vaja peita erinevaid Ecophon Focus Quadro E Ecophon Focus Quadro E süsteemi kasutatakse, et luua sujuv üleminek erinevate laetasapindade vahel kui on vaja peita erinevaid kommunikatsioone või anda ruumile huvitav väljanägemine.

Rohkem

Kurtna Kool

Kurtna Kool Kurtna Kool Triinu Zimmermann 8. klass Seelik tänapäeva ühiskonnas Uurimuslike alustega loovtöö Juhendaja Anna Lutter Kurtna 2014 SISUKORD SISSEJUHATUS... 3 1. SEELIK... 4 1.1. Seelik tänapäeva moes...

Rohkem

AB_esikaas.ai

AB_esikaas.ai 5Logo CMYK PANTONE 0, 100, 30, 65 RGB 88, 0, 30 0, 0, 0, 26 RGB 195, 195, 195 P209 Avery 513 P CoolGrey 4 Avery 546 0, 0, 0, 17 RGB 218, 218, 218 P CoolGrey 4 66% Avery 546 6 Logo värvilahendus Allomer

Rohkem

KORIKS-FIIBER Hinnakiri 2016 E-post: Tel:

KORIKS-FIIBER Hinnakiri 2016 E-post: Tel: KORIKS-FIIBER Hinnakiri 2016 E-post: info@koriks.ee Tel: +372 659 6442 www.koriks.ee KLAASPLASTIST KÜMBLUSTÜNNID Klaasplastist kümblustünnid on hügieenilised ning neid on väga lihtne puhastada ja hooldada.

Rohkem

3M Tööohutusosakond 3M Peltor X-seeria Uus standard disainis, mugavuses ja kaitseomadustes The Power to Protect Your World. SM

3M Tööohutusosakond 3M Peltor X-seeria Uus standard disainis, mugavuses ja kaitseomadustes The Power to Protect Your World. SM 3M Tööohutusosakond 3M Peltor X-seeria Uus standard disainis, mugavuses ja kaitseomadustes The Power to Protect Your World. SM ELAME MÜRARIKKAS MAAILMAS Meie põhieesmärk on vähendada mürast põhjustatud

Rohkem

Kinnitatud Muudatustega kinnitatud Narva Kutseõppekeskuse Narva Kutseõppekeskuse Direktori a Direktori a käskkirjaga nr 1.1-7/85

Kinnitatud Muudatustega kinnitatud Narva Kutseõppekeskuse Narva Kutseõppekeskuse Direktori a Direktori a käskkirjaga nr 1.1-7/85 Kinnitatud Muudatustega kinnitatud Narva Kutseõppekeskuse Narva Kutseõppekeskuse Direktori 30.10.2014.a Direktori 12.12.2014.a käskkirjaga nr 1.1-7/85 käskkirjaga nr 1.1-7/107 Narva Kutseõppekeskuse KOOLI

Rohkem

ELAMUD, SAUNAD, SUVILAD Norra puitmaja kvaliteet Eestis

ELAMUD, SAUNAD, SUVILAD Norra puitmaja kvaliteet Eestis ELAMUD, SAUNAD, SUVILAD Norra puitmaja kvaliteet Eestis ARCA NOVA ELEMENT OÜ on... Arca Nova Gruppi kuuluv majatehas mis asub Juuru vallas, Raplast 12 km kaugusel Kose suunas asuva Juuru aleviku ääres.

Rohkem

Hyygge-broshyyr_EST_2018.indd

Hyygge-broshyyr_EST_2018.indd www.ruukki.ee LIHTNE ÕNNE VORM HYYGGE Lihtne õnne vorm See on lühike, silmapaistmatu ja tõlkimatu taanikeelne sõna, mis kirjeldab kõike, mis on elus tegelikult tähtis: lähedustunnet, turvalisust, vabadust

Rohkem

ÕMBLUSMASIN BIRGITTA STANDARD / COMFORT KASUTUSJUHEND MUDEL: IP86654 MUDEL: IP86661 Palun lugege kasutusjuhend enne õmblusmasina kasutuselevõtmist põh

ÕMBLUSMASIN BIRGITTA STANDARD / COMFORT KASUTUSJUHEND MUDEL: IP86654 MUDEL: IP86661 Palun lugege kasutusjuhend enne õmblusmasina kasutuselevõtmist põh ÕMBLUSMASIN BIRGITTA STANDARD / COMFORT KASUTUSJUHEND MUDEL: IP86654 MUDEL: IP86661 Palun lugege kasutusjuhend enne õmblusmasina kasutuselevõtmist põhjalikult ja tähelepanelikult läbi. Palun hoidke kasutusjuhendit

Rohkem

MergedFile

MergedFile spordihingeks juba noorelt eesti viimase kuue aasta parimas poiste korvpalliklubis - BC Tartu korvpallikoolis - treenib igapäevaselt 12 treeneri käe all üle 300 lapse vanuses 5-19 aastat. hooajal 2016/2017

Rohkem

DELTA kihtplastikuga kaetud kasvuhoone 2,2 м 2,5 м 2,2 м Tehniline leht lk. 2-5 Paigaldusjuhend lk ET

DELTA kihtplastikuga kaetud kasvuhoone 2,2 м 2,5 м 2,2 м Tehniline leht lk. 2-5 Paigaldusjuhend lk ET DELTA kihtplastikuga kaetud kasvuhoone 2,2 м 2,5 м 2,2 м Tehniline leht lk. 2-5 Paigaldusjuhend lk. 6-20 ET TEHNILINE LEHT/KASVUHOONE «DELTA»! Kasvuhoone paigaldamisel ja kasutamisel pidage rangelt kinni

Rohkem

Ohtlike kemikaalide kasutamine töökohal

Ohtlike kemikaalide kasutamine töökohal Ohtlike kemikaalide kasutamine töökohal Ülevaade REACH- ja CLP-määrusega seonduvast osast Leelo Männik leelo.mannik@sm.ee Uuringu taust Uuringu tellija: Sotsiaalministeerium (töövaldkond) Uuringu teostaja:

Rohkem

Safety Data Sheets

Safety Data Sheets OHUTUSKAART Lehekülg 1 / 5 1. AINE/VALMISTISE NING ÄRIÜHINGU/ETTEVÕTJA IDENTIFITSEERIMINE 1.1 Aine või valmistise identifitseerimine 1.1.1 TOOTE KAUBANDUSLIK NIMETUS 1.1.2 Toote kood NL-42010 A 1.2 Aine/valmistise

Rohkem

I klassi õlipüüdur kasutusjuhend

I klassi õlipüüdur kasutusjuhend I-KLASSI ÕLIPÜÜDURITE PAIGALDUS- JA HOOLDUSJUHEND PÜÜDURI DEFINITSIOON JPR -i õlipüüdurite ülesandeks on sadevee või tööstusliku heitvee puhastamine heljumist ja õlijääkproduktidest. Püüduri ülesehitus

Rohkem

TOIMIVUSDEKLARATSIOON Disboxid 464 EP-Decksiegel

TOIMIVUSDEKLARATSIOON Disboxid 464 EP-Decksiegel TOIMIVUSDEKLARATSIOON vastavalt EL määruse nr 305/2011 lisale III Disboxid 464 EP-Decksiegel 1. Tootetüübi kordumatu identifitseerimiskood: EN 1504-2: ZA.1d, ZA.1f ja ZA.1g EN 13813: SR-B1,5-AR1-IR4 2.

Rohkem

Powakaddy

Powakaddy Powakaddy PowaKaddy Sport http://www.powakaddy.com/index.php/electric-trolleys/sport.html Elektrilised kärud liitium või tavalise akuga / Electrical trolleys with lithium or acid battery Liitium akuga

Rohkem

Tehniline andmeleht Sadulventiilid (PN 16) VRG 2 2-tee ventiil, väliskeermega VRG 3 3-tee ventiil, väliskeermega Kirjeldus Ventiilid on kasutatavad ko

Tehniline andmeleht Sadulventiilid (PN 16) VRG 2 2-tee ventiil, väliskeermega VRG 3 3-tee ventiil, väliskeermega Kirjeldus Ventiilid on kasutatavad ko Tehniline andmeleht Sadulventiilid (PN 16) VRG 2 2-tee ventiil, väliskeermega VRG 3 3-tee ventiil, väliskeermega Kirjeldus Ventiilid on kasutatavad koos AMV(E) 335, AMV(E) 435 ja AMV(E) 438 SU täiturmootoritega.

Rohkem

Microsoft PowerPoint - Meisterdused metsa teemal

Microsoft PowerPoint - Meisterdused metsa teemal 17.Jaanuar 2012.a. Kohtla-Järve Lasteaed Kirju-Mirju Projekti: Keskkonnahariduslikud õppepäevad aktiivõppemeetoditest Kohtla-Järve ja Pärnu lasteaedade õpetajatele avaseminar Vahendid: papptaldrik, niit

Rohkem

Tõlkija poolne märkus: Ma leidsin 2 kohta, kus oli selle mustri parandusi üleval. Esimene neist ametlik VK koduleht. Sealt leitud täiendused ei ole õi

Tõlkija poolne märkus: Ma leidsin 2 kohta, kus oli selle mustri parandusi üleval. Esimene neist ametlik VK koduleht. Sealt leitud täiendused ei ole õi Tõlkija poolne märkus: Ma leidsin 2 kohta, kus oli selle mustri parandusi üleval. Esimene neist ametlik VK koduleht. Sealt leitud täiendused ei ole õiged, sellest juttu Ravelrys. Parandus soovitab sarnaselt

Rohkem

Microsoft Word - MEG09_kayttoohje_EST.doc

Microsoft Word - MEG09_kayttoohje_EST.doc Enne seadme kasutamist loe tähelepanelikult läbi kasutusjuhend ning seadet kasutades järgi kõiki loetud juhiseid. Hoia kasutusjuhend hilisemaks vajaduseks alles. SOOJAPUHUR Kasutusjuhend Originaaljuhendi

Rohkem

MINIPESUMASIN KASUTUSJUHEND XPM25 Täname teid selle toote ostmise eest. Villaste riiete väänamine on rangelt keelatud. Palun lugege juhendit hoolikalt

MINIPESUMASIN KASUTUSJUHEND XPM25 Täname teid selle toote ostmise eest. Villaste riiete väänamine on rangelt keelatud. Palun lugege juhendit hoolikalt MINIPESUMASIN KASUTUSJUHEND XPM25 Täname teid selle toote ostmise eest. Villaste riiete väänamine on rangelt keelatud. Palun lugege juhendit hoolikalt enne seadme kasutamist ja hoidke see juhend alles.

Rohkem

HCB_hinnakiri2018_kodukale

HCB_hinnakiri2018_kodukale Betooni baashinnakiri Hinnakiri kehtib alates 01.01.2018 Töödeldavus S3 Töödeldavus S4 / m 3 /m 3 km-ga / m 3 /m 3 km-ga C 8/10 73 87 75 89 C 12/15 77 92 79 94 C 16/20 79 94 81 96 C 20/25 82 98 84 100

Rohkem

Torustike isoleerimine kivivillast torukoorikutega ROCKWOOL 800

Torustike isoleerimine kivivillast torukoorikutega ROCKWOOL 800 Torustike isoleerimine kivivillast torukoorikutega ROCKWOOL 800 Kuidas isoleerida torustikke kivivillast torukoorikutega ROCKWOOL 800? 4 3 2 1 5 2 1 Isoleeritav toru 2 Kivivillast torukoorik ROCKWOOL 800

Rohkem

Tarvikud _ Puhurid ja vaakumpumbad INW külgkanaliga Air and Vacuum Components in-eco.co.ee

Tarvikud _ Puhurid ja vaakumpumbad INW külgkanaliga Air and Vacuum Components in-eco.co.ee Tarvikud _ Puhurid ja vaakumpumbad INW külgkanaliga Air and Vacuum Components in-eco.co.ee IN-ECO, spol. s r.o. Radlinského 13 T +421 44 4304662 F +421 44 4304663 E info@in-eco.sk Õhufiltrid integreeritud

Rohkem

R4BP 3 Print out

R4BP 3 Print out Biotsiidi omaduste kokkuvõte Biotsiidi nimi: Dismate PE Biotsiidi liik (liigid): Tooteliik 9 - Repellendid ja atraktandid (kahjuritõrje) Loa number: UK-06-08 Biotsiidiregistri (R4BP 3) kande viitenumber:

Rohkem

E-arvete juhend

E-arvete juhend E- arvete seadistamine ja saatmine Omniva kaudu Standard Books 7.2 põhjal Mai 2015 Sisukord Sissejuhatus... 3 Seadistamine... 3 Registreerimine... 4 E- arve konto... 5 Vastuvõtu eelistus... 5 Valik E-

Rohkem

Septik

Septik Septik Ecolife 2000 paigaldusjuhend 1. ASUKOHT Septiku asukoha valikul tuleb arvestada järgmiste asjaoludega: pinnase liik, pinnavormid, põhjavee tase, krundi piirid ja vahemaad veekogudeni. Asukoha valikul

Rohkem

P-PIPE Basic universaalne survetihend Üks kõigile rakendustele. Eelistest lühidalt nüüd saadaval nitriilkummist (NBR) ja roostevabast terasest S316 ta

P-PIPE Basic universaalne survetihend Üks kõigile rakendustele. Eelistest lühidalt nüüd saadaval nitriilkummist (NBR) ja roostevabast terasest S316 ta universaalne survetihend Üks kõigile rakendustele. Eelistest lühidalt nüüd saadaval nitriilkummist (NBR) ja roostevabast terasest S316 tavaliselt lahtikäiv visuaalne pöördemomendi kontrollimine universaalselt

Rohkem

Eesti_Energia_avatud_turg_elektrimüük_2013_Omanike keskliit

Eesti_Energia_avatud_turg_elektrimüük_2013_Omanike keskliit Elektri ostmine avatud elektriturult Sten Argos müügi- ja teenindusdirektor Eesti Energia AS 25.09.12 Eesti Energia elektritooted (1) Pakett Kindel = täielik hinnakindlus Hind, mis sõltub kliendi tarbimisest*

Rohkem

SEPTIKU JA IMBVÄLAJKU KASUTUS-PAIGALDUS JUHEND 2017

SEPTIKU JA IMBVÄLAJKU KASUTUS-PAIGALDUS JUHEND 2017 SEPTIKU JA IMBVÄLAJKU KASUTUS-PAIGALDUS JUHEND 2017 Septiku ja imbväljaku tööprotsessi kirjeldus Üldine info ja asukoha valik: Septik on polüetüleenist (PE) rotovalu süsteemiga valmistatud mahuti, milles

Rohkem

Jää ja lume sulatamine kõnni-ja sõiduteedes ning katusel ja vihmaveesüsteemides Danfoss Electric Heating Systems 1

Jää ja lume sulatamine kõnni-ja sõiduteedes ning katusel ja vihmaveesüsteemides Danfoss Electric Heating Systems 1 Jää ja lume sulatamine kõnni-ja sõiduteedes ning katusel ja vihmaveesüsteemides 1 Välialaküte PAIGALDATAV ALA ERIVÕIMSUS (W/m2) PARKLAD 300 SÕIDUTEED 300 KÕNNITEED 300 VÄLISTREPID (ISOLEERITUD) 300 LAADIMISPLATVORMID

Rohkem

VRB 2, VRB 3

VRB 2, VRB 3 Tehniline andmeleht Sadulventiilid (PN 6) VR - tee ventiil, sise- ja väliskeere 3-tee ventiil, sise- ja väliskeere Kirjeldus Omadused Mullikindel konstruktsioon Mehaaniline snepperühendus täiturmootoriga

Rohkem

Microsoft Word - Mesi, kestvuskatsed, doc

Microsoft Word - Mesi, kestvuskatsed, doc MEEPROOVIDE KESTVUSKATSED Tallinn 2017 Töö nimetus: Meeproovide kestvuskatsed. Töö autorid: Anna Aunap Töö tellija: Eesti Mesinike Liit Töö teostaja: Marja 4D Tallinn, 10617 Tel. 6112 900 Fax. 6112 901

Rohkem

KAARKASVUHOONE POLÜKARBONAADIGA 3X4M "KERTTU" 2,1m 3,0m min 4m Tehniline pass lk 2-9 Koostejuhend lk 10-31

KAARKASVUHOONE POLÜKARBONAADIGA 3X4M KERTTU 2,1m 3,0m min 4m Tehniline pass lk 2-9 Koostejuhend lk 10-31 KAARKASVUHOONE POLÜKARBONAADIGA 3X4M "KERTTU" 2,1m 3,0m min 4m Tehniline pass lk 2-9 Koostejuhend lk 10-31 TEHNILINE PASS/KASVUHOONE KERTTU! Kasvuhoone KERTTU kokkupanekul ja kasutamisel tuleb rangelt

Rohkem

A9RE06B.tmp

A9RE06B.tmp Head Quarter accelerate the future Õlivabad kolbkompressorid Nüüd ka 100%-se koormatavusega www.gentilincompressors.com Professionaalsed õlivabad kompressorid RUUMI KOKKUHOID Algselt väljavenitatud vertikaalne

Rohkem

JEH Presentation ppt [Read-Only] [Compatibility Mode]

JEH Presentation ppt [Read-Only] [Compatibility Mode] Jõgeva Elamu Halduse AS 1 Üldandmed Ettevõtte asutamisaasta - 1997 Sertifikaadid Tegevusalad - ISO 9001:2015 kvaliteedijuhtimissüsteem ja - ISO 14001:2015 keskkonnajuhtimissüsteem kinnisvara haldamises

Rohkem

HCB_hinnakiri2017_kodukale

HCB_hinnakiri2017_kodukale Betooni baashinnakiri Hinnakiri kehtib alates 01.04.2016 Töödeldavus S3 Töödeldavus S4 / m 3 /m 3 km-ga / m 3 /m 3 km-ga C 8/10 69 83 71 85 C 12/15 73 88 75 90 C 16/20 75 90 77 92 C 20/25 78 94 80 96 C

Rohkem

Microsoft Word - kergete_roivaste_ratsep, õppekava,rakenduskava 21.11

Microsoft Word - kergete_roivaste_ratsep, õppekava,rakenduskava 21.11 Ida-Virumaa Kutsehariduskeskus 4. taseme kutseõppe õppekava Kergete rõivaste rätsep MOODULI RAKENDUSKAVA Sihtrühm põhiharidusega õppija Õppevorm statsionaarne - koolipõhine õpe Mooduli nr Mooduli nimetus

Rohkem

Tehniline tooteinformatsioon looduslik soojustus tervislik elu AKTIIVVILT absorbeerib õhus leiduvaid kahjulikke aineid, nt formaldehüüdi 100% lambavil

Tehniline tooteinformatsioon looduslik soojustus tervislik elu AKTIIVVILT absorbeerib õhus leiduvaid kahjulikke aineid, nt formaldehüüdi 100% lambavil AKTIIVVILT absorbeerib õhus leiduvaid kahjulikke aineid, nt formaldehüüdi 100% lambavillast soojustusvill rullis tihedalt nõeltöödeldud lambavillavilt 55 kg/m³ heli summutav Ripplagede soojustamine. Ripplagede

Rohkem

Sünteetilised ja anorgaanilised kiud (1)

Sünteetilised ja anorgaanilised kiud (1) Sünteetilised kiud Koolituspäev tekstiilikonservaatoritele ja muuseumitöötajatele DIANA TUULIK 16.Märts 2011 Esimeste sünteeskiudude toodang algas Ameerikas 1938 Sünteetiliste kiudude toodang arenes

Rohkem

Gyproc [Compatibility Mode]

Gyproc [Compatibility Mode] Gyproc Ardo Aolaid Saint-Gobain Ehitustooted AS 1 1. Roller Coating tehnoloogia 2. Gyproc 4 PRO 3. GypSteel teraskarkassid 4. AquaBead nurgakaitse 5. Gyproc tuuletõkked ja fassaadilahendused 6. Joonised

Rohkem

VRG 2, VRG 3

VRG 2, VRG 3 Tehniline andmeleht Sadulventiilid (PN 16) 2-tee ventiil, väliskeermega 3-tee ventiil, väliskeermega Kirjeldus Omadused Mullikindel konstruktsioon Mehhaaniline snepperühendus täiturmootoriga MV(E) 335,

Rohkem

Revisioni kuupäev 01/08/2012 OPN-Zink-Spray zinkgrey Revision 2.0 OHUTUSKAART Kemikaalidele ja segudele vastavalt 1907/2006/EG Artikkel 31 Trükkimise

Revisioni kuupäev 01/08/2012 OPN-Zink-Spray zinkgrey Revision 2.0 OHUTUSKAART Kemikaalidele ja segudele vastavalt 1907/2006/EG Artikkel 31 Trükkimise 1. JAGU: Aine/segu ning äriühingu/ettevõtja identifitseerimine 1.1 Tootetähis 63110 OPN-Zink-Spray zinkgrey 1.2 Aine või segu asjaomased kindlaksmääratud kasutusalad ning ebasoovitavad kasutusalad METALLPINDADE

Rohkem

Microsoft Word - P6_metsamasinate juhtimine ja seadistamine FOP kutsekeskharidus statsionaarne

Microsoft Word - P6_metsamasinate juhtimine ja seadistamine FOP kutsekeskharidus statsionaarne MOODULI RAKENDUSKAVA Sihtrühm: forvarderioperaatori 4. taseme kutsekeskhariduse taotlejad Õppevorm: statsionaarne Moodul nr 6 Mooduli vastutaja: Mooduli õpetajad: Metsamasinate juhtimine ja seadistamine

Rohkem

efo09v2pke.dvi

efo09v2pke.dvi Eesti koolinoorte 56. füüsikaolümpiaad 17. jaanuar 2009. a. Piirkondlik voor. Põhikooli ülesanded 1. (VÄRVITILGAD LAUAL) Ühtlaselt ja sirgjooneliselt liikuva horisontaalse laua kohal on kaks paigalseisvat

Rohkem

PAIGALDUSJUHEND DUŠINURK VESTA 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage sei

PAIGALDUSJUHEND DUŠINURK VESTA 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage sei PAIGALDUSJUHEND DUŠINURK VESTA 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage seinad ja põrand enne dušinurga paigaldamist! 3. Kasutage

Rohkem

est_002575_DM-FC indd

est_002575_DM-FC indd (Estonian) DM-FC0001-00 Edasimüüja juhend FC-M820 / FC-M825 SM-BB71 / SM-CR82 OLULINE MÄRKUS See edasimüüja juhend on mõeldud eelkõige professionaalsetele jalgrattamehaanikutele. Kasutajad, kes ei ole

Rohkem

Statistikatarkvara

Statistikatarkvara Sissejuhatus statistika erialasse, sissejuhatus matemaatika erialasse, 20. september 2018 Statistikatarkvara põgus ülevaade Krista Fischer Statistikatarkvara kategooriad Võib jagada mitut moodi: Tarkvara,

Rohkem

DJI GOGGLES Kiirjuhend V1.0

DJI GOGGLES Kiirjuhend V1.0 DJI GOGGLES Kiirjuhend V1.0 DJI Goggles DJI Goggles on mugavad prillid, mis on disainitud mugavaks FPV lendamiseks DJI toodetega. Nad loovad ultra-kõrge kvaliteediga pildi, minimaalse viivitusega pikamaa

Rohkem

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Arvestuse pidamine ettevõttes kasutatavate ohtlike kemikaalide kohta Heli Nõmmsalu, Balti Keskkonnafoorum 14.02.2019 Kemikaaliseadus ohtlike kemikaalide arvestus 9. Ohtliku kemikaali üle arvestuse pidamise

Rohkem

Devilink PR Pistikuga relee Paigaldusjuhend EE

Devilink PR Pistikuga relee Paigaldusjuhend EE Devilink PR Pistikuga relee Paigaldusjuhend EE devireg 550 22.0 22.0 devireg 550 1. Kasutamine Devilink PR Devilink PR (Pistikuga relee) on seade kütteseadmete või muude elektriseadmete sisse/välja lülitamiseks

Rohkem

5_Aune_Past

5_Aune_Past Kuidas kohaturundus suurendab ettevõtte kasumit? Aune Past Past ja Partnerid Kommunikatsioonibüroo aune@suhtekorraldus.ee 1 Miks inimesed teevad seda, mida nad teevad? Kuidas panna inimesed tegema seda,

Rohkem

Manuals Generator

Manuals Generator Sooritage asendamine järgnevas järjekorras: 1 Vahetage vedrud paarikaupa. Pingutage seisupiduri hooba. 2 3 Asetage tõkiskingad tagumiste rataste taha. Lõdvendage ratta kinnituspolte. 4 5 Tõstke esimest

Rohkem

Microsoft Word - Keypad-controller-manual-new_1.docx

Microsoft Word - Keypad-controller-manual-new_1.docx Eraldiseisev ühe ukse juurdepääsukontroller Kasutusjuhend Enne seadme paigaldamist ja kasutamist lugege tähelepanelikult seda juhendit 1. Pakkeleht Nimi Kogus Märkused Sõrmistik 1 Kasutusjuhend 1 Kruvikeeraja

Rohkem

MÄEKÜNKA TEE 8

MÄEKÜNKA TEE 8 , PAIDE MUUSIKA- JA TEATRIMAJA, Pärnu 3, Paide 1 RUUMI NUMBER PLAANIL 2 RUUMI NIMETUS PLAANIL 3 RUUMI PINDALA, ÜHTLASI RUUMI PÕRANDAKATTE JA LAE VIIMISTLUSE MAHT M² tes 4 RUUMI LAE VIIMISTLUS, MATERJAL

Rohkem

Õppeprogramm „vesi-hoiame ja austame seda, mis meil on“

Õppeprogramm „vesi-hoiame ja austame seda, mis meil on“ ÕPPEPROGRAMM VESI-HOIAME JA AUSTAME SEDA, MIS MEIL ON PROGRAMMI LÄBIVIIJA AS TALLINNA VESI SPETSIALIST LIISI LIIVLAID; ESITUS JA FOTOD: ÕPPEALAJUHATAJA REELI SIMANSON 19.05.2016 ÕPPEPROGRAMMI RAHASTAS:

Rohkem

Pintsli otsade juurde tegemine Esiteks Looge pilt suurusega 64x64 ja tema taustaks olgu läbipaistev kiht (Transparent). Teiseks Minge kihtide (Layers)

Pintsli otsade juurde tegemine Esiteks Looge pilt suurusega 64x64 ja tema taustaks olgu läbipaistev kiht (Transparent). Teiseks Minge kihtide (Layers) Pintsli otsade juurde tegemine Esiteks Looge pilt suurusega 64x64 ja tema taustaks olgu läbipaistev kiht (Transparent). Teiseks Minge kihtide (Layers) aknasse ja looge kaks läbipaistvat kihti juurde. Pange

Rohkem

EDL Liiga reeglid 1. ÜLDSÄTTED 1.1. EDL Liiga toimub individuaalse arvestuse alusel, kus mängijad on jagatud hooaja EDL Liiga tulemuste põhj

EDL Liiga reeglid 1. ÜLDSÄTTED 1.1. EDL Liiga toimub individuaalse arvestuse alusel, kus mängijad on jagatud hooaja EDL Liiga tulemuste põhj EDL Liiga reeglid 1. ÜLDSÄTTED 1.1. EDL Liiga toimub individuaalse arvestuse alusel, kus mängijad on jagatud hooaja 2017-2018 EDL Liiga tulemuste põhjal nelja liigasse. a. Premium Liiga (9 osalejat) b.

Rohkem

Jäätmetest saavad tooted läbi sertifitseerimisprotsessi. SERTIFITSEERIMISPROTSESSI tutvustus ja praktilised nõuanded.

Jäätmetest saavad tooted läbi sertifitseerimisprotsessi.   SERTIFITSEERIMISPROTSESSI tutvustus ja praktilised nõuanded. Sertifitseerimisest ja SA Taaskasutatavate Materjalide Sertifitseerimiskeskus loomisest Marit Liivik Eesti Jäätmekäitlejate Liit 05.04.2016 Jäätmete Taaskasutusklaster Koostöö - ettevõtete ja teadus-ja

Rohkem

Õppekavarühm Õppekava nimetus Õppekava kood EHIS es ESMAÕPPE ÕPPEKAVA EKR 2 EKR 3 EKR 4 kutsekeskharidus Kinnitatud Narva Kutseõppekeskuse Direktori 2

Õppekavarühm Õppekava nimetus Õppekava kood EHIS es ESMAÕPPE ÕPPEKAVA EKR 2 EKR 3 EKR 4 kutsekeskharidus Kinnitatud Narva Kutseõppekeskuse Direktori 2 Õppekavarühm Õppekava nimetus Õppekava kood EHIS es ESMAÕPPE ÕPPEKAVA EKR 2 EKR 3 EKR 4 kutsekeskharidus Kinnitatud Narva Kutseõppekeskuse Direktori 27.10.2014.a käskkirjaga nr 1.1-7/65 Narva Kutseõppekeskus

Rohkem

Microsoft Word - Suure thermori pass2.doc

Microsoft Word - Suure thermori pass2.doc PAIGALDAMINE KASUTAMINE HOOLDUS SUUREMAHULISED 500-3000 L VEEBOILERID Need on sukel-ja keraamilise küttekehaga elektrilised veesoojendid. Võimalikud on variandid kus täiendavalt küttekehale on ka kesküttesüsteemiga

Rohkem

C-SEERIA JA VJATKA-SEERIA LÄBIVOOLUKUIVATID

C-SEERIA JA VJATKA-SEERIA LÄBIVOOLUKUIVATID C-SEERIA JA VJATKA-SEERIA LÄBIVOOLUKUIVATID C-SEERIA LÄBIVOOLUKUIVATID TÕHUSAKS JA ÜHTLASEKS VILJA KUIVATAMISEKS Mepu kõrgtehnoloogilised, pideva vooluga, sooja õhuga kuivatid kuivatavad vilja õrnalt,

Rohkem

Technology Esimene PowerSense tehnoloogiaga elektromehaaniline tööriist

Technology Esimene PowerSense tehnoloogiaga elektromehaaniline tööriist www.klauke.com Technology Esimene PowerSense tehnoloogiaga elektromehaaniline tööriist Ajad muutuvad. Kompaktne ja maksimaalselt tõhus Kõikjal kus vaja kiiret, kergekaalulist ja effektiivset tööriista

Rohkem

DUŠINURK MILDA PAIGALDUSJUHEND 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage sei

DUŠINURK MILDA PAIGALDUSJUHEND 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage sei DUŠINURK MILDA PAIGALDUSJUHEND 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage seinad ja põrand enne dušinurga paigaldamist! 3. Kasutage

Rohkem

KORIKS-FIIBER Hinnakiri 2017 E-post: Tel:

KORIKS-FIIBER Hinnakiri 2017 E-post: Tel: KORIKS-FIIBER Hinnakiri 2017 E-post: info@koriks.ee Tel: +372 659 6442 www.koriks.ee KLAASPLASTIST KÜMBLUSTÜNNID Klaasplastist kümblustünnid on hügieenilised ning neid on väga lihtne puhastada ja hooldada.

Rohkem

HIV-nakkuse levik Eestis ETTEKANNE KOOLITUSEL INIMKAUBANDUSE ENNETAMINE- KOOLITUS ÕPETAJATELE NOORSOOTÖÖTAJATELE JA KUTSENÕUSTAJATELE Sirle Blumberg A

HIV-nakkuse levik Eestis ETTEKANNE KOOLITUSEL INIMKAUBANDUSE ENNETAMINE- KOOLITUS ÕPETAJATELE NOORSOOTÖÖTAJATELE JA KUTSENÕUSTAJATELE Sirle Blumberg A HIV-nakkuse levik Eestis ETTEKANNE KOOLITUSEL INIMKAUBANDUSE ENNETAMINE- KOOLITUS ÕPETAJATELE NOORSOOTÖÖTAJATELE JA KUTSENÕUSTAJATELE Sirle Blumberg AIDS-i Ennetuskeskus HIV-nakkuse olukorra analüüs. Ohustatud

Rohkem

TOOTE OHUTUSKAART vastavalt 1907/2006/EÜ, Artikkel 31 Thermal Pad (L37-3) 1. JAGU: Aine/segu ning äriühingu/ettevõtja identifitseerimine 1.1. Tootetäh

TOOTE OHUTUSKAART vastavalt 1907/2006/EÜ, Artikkel 31 Thermal Pad (L37-3) 1. JAGU: Aine/segu ning äriühingu/ettevõtja identifitseerimine 1.1. Tootetäh TOOTE OHUTUSKAART vastavalt 197/26/EÜ, Artikkel 31 1. JAGU: Aine/segu ning äriühingu/ettevõtja identifitseerimine 1.1. Tootetähis Toote nimetus 1.2. Aine või segu asjaomased kindlaksmääratud kasutusalad

Rohkem

KASUTUSJUHEND

KASUTUSJUHEND KASUTUSJUHEND Sissejuhatus Kui valvesüsteem on valvessepanekuks valmis ning puuduvad rikke- ning häireteated, kuvatakse sõrmistiku displeil kellaaeg, kuupäev ning tekst Enter Your Code sisestage kood Peale

Rohkem

FRESENIUS ÕPPEKESKUS KIIRJUHEND

FRESENIUS ÕPPEKESKUS KIIRJUHEND FRESENIUS ÕPPEKESKUS KIIRJUHEND SISUKORD 1. Kuidas saan Freseniuse õppekeskuksesse? 03 2. Kuidas sisse logida? 04 3. Mida teha, kui ma ei mäleta oma parooli? 05 4. Mida leian kodulehelt pärast sisselogimist?

Rohkem

Information Technology Solu- Ühe kaanega suitsueemalduse valgusluugid SUITSUEEMALDUSLUUGID EUROOPA STANDARD EN Suitsu ja kuumust eemaldavate v

Information Technology Solu- Ühe kaanega suitsueemalduse valgusluugid SUITSUEEMALDUSLUUGID EUROOPA STANDARD EN Suitsu ja kuumust eemaldavate v Information Technology Solu- Ühe kaanega suitsueemalduse valgusluugid SUITSUEEMALDUSLUUGID EUROOPA STANDARD EN 12101-2 Suitsu ja kuumust eemaldavate ventilatsioonisüsteemide ehk suitsueemaldusluukide eesmärk

Rohkem

Ruumipõhiste ventilatsiooniseadmete Click to edit toimivus Master title style korterelamutes Alo Mikola Tallinn Tehnikaülikool Teadmistepõhine ehitus

Ruumipõhiste ventilatsiooniseadmete Click to edit toimivus Master title style korterelamutes Alo Mikola Tallinn Tehnikaülikool Teadmistepõhine ehitus Ruumipõhiste ventilatsiooniseadmete Click to edit toimivus Master title style korterelamutes Alo Mikola Tallinn Tehnikaülikool Teadmistepõhine ehitus 2014 Peamised kortermajade ventilatsiooni renoveerimislahendused!

Rohkem

BIOPUHASTI M-BOŠ BOX KASUTUS- JA PAIGALDUSJUHEND 2017

BIOPUHASTI M-BOŠ BOX KASUTUS- JA PAIGALDUSJUHEND 2017 BIOPUHASTI M-BOŠ BOX KASUTUS- JA PAIGALDUSJUHEND 2017 Biopuhasti tööprotsessi kirjeldus M-Bos biopuhastit kasutatakse puhastamaks reovett eramajades, koolides, hotellides ja teistes reovee puhastamist

Rohkem

Tants on loodud 1985.aasta tantsupeoks Muusika Lepo Sumra Koreograafia Helju Mikkel koostöös Lille- Astra Arraste ja "Sõlesepad" tantsurühma meestega.

Tants on loodud 1985.aasta tantsupeoks Muusika Lepo Sumra Koreograafia Helju Mikkel koostöös Lille- Astra Arraste ja Sõlesepad tantsurühma meestega. Tants on loodud 1985.aasta tantsupeoks Muusika Lepo Sumra Koreograafia Helju Mikkel koostöös Lille- Astra Arraste ja "Sõlesepad" tantsurühma meestega. 2019.aasta tantsupeoks täpsustused ja täiendused tehtud

Rohkem

Uurimistöö Sulgpall

Uurimistöö Sulgpall Uurimistöö Sulgpall Koostaja:Anna Martha Seer Juhendaja:Annely Seer Laagri Kool 5.s Sissejuhatus Valisin sulgpalli sellepärast,et... Tegelen ise sulgpalliga Sulgpall on huvitav Sulgpallis on palju erinevaid

Rohkem

(Microsoft PowerPoint - Roheline_Voti infop\344ev_kriteeriumid )

(Microsoft PowerPoint - Roheline_Voti infop\344ev_kriteeriumid ) Rohelise Võtme infopäev EAS turismiarenduskeskus Liina Värs Rohelise Võtme koordinaator 16.02.2012 6 sammu tunnustuse saamiseks 1. Tutvu põhjalikumalt Rohelise Võtme süsteemiga. 2. Kaardista ettevõtte

Rohkem

Microsoft PowerPoint - Vork.ppt

Microsoft PowerPoint - Vork.ppt AS Tallinna Vee väljakutsed ilmastikuga viimasel kümnendil 23/03/2011 Tallinna Vesi Eesti suurim vee-ettevõte teenindab üle 430 000 elaniku Tallinnas ja lähiümbruses ca 22 000 klienti (sh Maardu) Ca 290

Rohkem

PIKSELOITS Täpsustused 15.oktoobri 2018 seisuga Tants on loodud 1985.aasta tantsupeoks Muusika Lepo Sumra Koreograafia Helju Mikkel koostöös Lille- As

PIKSELOITS Täpsustused 15.oktoobri 2018 seisuga Tants on loodud 1985.aasta tantsupeoks Muusika Lepo Sumra Koreograafia Helju Mikkel koostöös Lille- As PIKSELOITS Täpsustused 15.oktoobri 2018 seisuga Tants on loodud 1985.aasta tantsupeoks Muusika Lepo Sumra Koreograafia Helju Mikkel koostöös Lille- Astra Arraste ja "Sõlesepad" tantsurühma meestega. 2019.aasta

Rohkem

Tallinna patsient valikute ristmikul

Tallinna patsient valikute ristmikul Tallinna patsient valikute ristmikul Dr. Vassili Novak Konverents õpitud abitus 27 märts 2013 kiirabi 20613 80787 muul viisil saabunud 60174 25,52% 74,48% LV1 LV2 LV3 LV4 EMO saal + isolaatorid IR saal

Rohkem

Mee kvaliteet

Mee kvaliteet Milline peab olema hea mesi. Meekvaliteedi näitajad ja kuidas neid saavutada. 09.03.2019 Haapsalu Anna Aunap anna.aunap@gmail.com Mesinduskursuse korraldamist toetab Euroopa Liit Mesindusprogrammi 2017-2019

Rohkem

Untitled-2

Untitled-2 Tervise Alkeemia Hiina meditsiin on aastatuhandete vanune tarkus sellest, mis on tervis ning kuidas seda luua ja hoida. Tervise Alkeemia keskuse eesmärgiks on aidata taastada harmoonia ja tasakaal inimese

Rohkem

Kasutusjuhend Dragon Winch vintsile DWM, DWH, DWT seeria Sisukord Üldised ohutusnõuded... 3 Vintsimise ohutusnõuded... 3 Kasulik teada... 4 Vintsimise

Kasutusjuhend Dragon Winch vintsile DWM, DWH, DWT seeria Sisukord Üldised ohutusnõuded... 3 Vintsimise ohutusnõuded... 3 Kasulik teada... 4 Vintsimise Kasutusjuhend Dragon Winch vintsile DWM, DWH, DWT seeria Sisukord Üldised ohutusnõuded... 3 Vintsimise ohutusnõuded... 3 Kasulik teada... 4 Vintsimisel on hea teada... 5 Vintsi hooldus... 6 Garantii...

Rohkem

Slide 1

Slide 1 PIPELIFE EESTI 2017 Pipelife Eesti AS 2018 Indrek Oidram Pipelife Grupi võtmenäitajad Käive: ca 1 miljard EUR Tehased: 26 Euroopas ja USA-s Esindused 26 riigis Töötajaid: 2.700 Peakorter: Vienna/Austria

Rohkem

Microsoft Word - Document in Unnamed

Microsoft Word - Document in Unnamed Pakendi infoleht: teave kasutajale Betaserc 8 mg tabletid Betaserc 16 mg tabletid Betaserc 24 mg tabletid Beetahistiindivesinikkloriid Enne ravimi kasutamist lugege hoolikalt infolehte, sest siin on teile

Rohkem

Microsoft PowerPoint - EMCS13

Microsoft PowerPoint - EMCS13 EMCS piloot-projekt Raigo Veisberg Maksu- ja Tolliameti kaudsete maksude ja aktsiiside talitus TEEMAD Mis on EMCS EMCS käivitumine EMCS kasutamine ja selle võimalused E-saateleht Info edastamine EMCS infosüsteemi

Rohkem