SWIPE PUHASTUSSARI SWIPE aluseline üldpuhastusaine SOMTHIN ELSE neutraalne puhastusaine BRITE happeline puhastusaine SWIPE Magic puhastus- ja hooldusa

Suurus: px
Alustada lehe näitamist:

Download "SWIPE PUHASTUSSARI SWIPE aluseline üldpuhastusaine SOMTHIN ELSE neutraalne puhastusaine BRITE happeline puhastusaine SWIPE Magic puhastus- ja hooldusa"

Väljavõte

1 SWIPE PUHASTUSSARI SWIPE aluseline üldpuhastusaine SOMTHIN ELSE neutraalne puhastusaine BRITE happeline puhastusaine SWIPE Magic puhastus- ja hooldusaine SWIPE Auto Wash & Wax CRYSTAL pulbriline nõudepesuvahend RINSE AID nõude loputusvahend CLEAN MACHINES kodumasinate puhastusaine HAND DISH käsitsi nõudepesuvahend MIFI mikrokiust puhastusvahendid Sinu esitleja: Swipe Eesti OÜ tel

2 SWIPE ALUSELINE ÜLDPUHASTUSAINE- KONTSENTRAAT ph u. 11,5-12,0 SWIPE on kõrgelt kontsentreeritud biolagunev ja veel baseeruv sünteetiline aluseline üldpuhastusvahend, mis laguneb looduses täielikult. SWIPE kasutatakse tavaliselt pihustatuna. Enne kasutamist lahjendatakse eranditult ja alati ainult veega. Biolagunevad puhastusvahendid lagunevad looduses täielikult ja seega ei reosta jõgesid ja järvi. Lahjendamiseks ja kasutamiseks on olemas mugav kolme pudelpihusti sari (500ml) eri lahustele. Miks on SWIPE eriline? Kui me vaatleksime SWIPE molekuli mikroskoobi all, näeksime,et see sarnaneb kriidi molekuliga üks ots haakub veega (seetõttu ongi ta veel baseeruv) ja teine ots rasvaga. Seda kutsutakse emulsiooniks. Järgnev on aga täiesti hämmastama panev: SWIPE is olev leelis muudab eemaldatud rasva seebitaoliseks ja igast SWIPE molekulist saab justkui väike küürija, mis puhastab hämmastava kiirusega. 1 liitrist SWIPE üldpuhastusainekontsentraadist saad: 10 pudelitäit (500ml) tugevat SWIPE-lahust või 50 pudelitäit (500ml) normaalset SWIPE-lahust või 400 pudelitäit (500ml) lahjat SWIPE-lahust Pihustamismeetod on odav ja mugav viis koristada. Ei vaja nühkimist ega harjamist, pihusta vaid SWIPE-i, lase mõjuda, eemalda mustus niiske lapiga ja kuivata. SWIPE ei sobi marmorpindadele, marmorile kasuta neutraalset Somthin Else. SWIPE pakendi maht 1L. SWIPE PIHUSTA LASE MÕJUDA EEMALDA MUSTUS NIISKE LAPIGA VAJADUSEL LOPUTADA Swipe on toodetud Belgias või Prantsusmaal

3 SWIPE on mitmekülgne KASUTAMINE TUGEVATOIMELINE SWIPE-lahus Lahjendus 1:5-le ph 11 eriti määrdunud, rasvased pinnad ahjud ja pliidid rasvafiltrid grillid, kaminad krobelised värvitud kiviseinad (majade ja trepikodade sise-ja välisseinad) kivipõrandad tugevalt määrdunud ventilatsiooniavad põhjakõrbenud kööginõud ahjuvormid puuvilja- ja marjaplekid masinad, mootorid autod, ja autode rehvid, rattad ja hooldustöökojad haagis-suvilad suusaboksid töömasinad ja tööriistad paadid (klaaskiud) ja paatide masinaruumid kuivamata värvipintslid õlitsisternid muruniidukid plastmassist aiamööbel plekkkatused ja hallid vaha eemaldamiseks põrandalt hauakivid NORMAALNE SWIPE-lahus Lahjendus 1:25-le ph 10,5 sobib igapäevaseks puhastamiseks - põrandad, seinad, laed, uksed värvitud seinad, uksed, laed, aknaraamid, radiaatorid, trepikäsipuud pestavad tapeedid lakitud pinnad laste mänguasjad kahhelpinnad, pinnad vannitoa sisustus ventilatsiooniavad köögitehnika, külmikud ja mikrolaineahjud (nii seest kui väljast, ka kummiliistud) vaibad pehme mööbel autopolstrid, kummimatid, istmed kontoritehnika vinüülpinnad pleki eemaldus (pihusta määrdunud kohad riietel enne pesumasinasse panemist), N. küünlarasv särgilt, tindiplekid vaibalt plastikuga kaetud plekkatused, räästarennid, aknaplekid, plekkhallid Ei sobi marmorpindadele. NÕRK SWIPE-lahus Lahjendus 1:200-le ph 10,5 Ettevaatlikku puhastamist nõudvatele pindadele, üldiseks tolmuvõtmiseks. Aknad (mitte pesta päikese käes) peeglid prilliklaasid televiisoriekraanid kristall-lühtrid ehted ka vaskesemed kroomitud esemed roostevaba teras auto tuuleklaas ja tuuleklaasi pesuvedelikuks (ainult suvisel ajal) värviga kaetud pinnad parkettpõrandad ribikardinate puhastus taimekahjurite tõrje aias Veel üks liiter aknapesuainet Kui SWIPEkontsentraadipudel saab tühjaks, siis täida see veega ja saad veel ühe liitri aknapesuainet. SWIPE-ga pestud akendele ei jää veeauru.

4 SOMTHIN ELSE NEUTRAALNE PUHASTUSAINE- KONTSENTRAAT, ph 7,0-7,5 SOMTHIN ELSE (S E) on pehme, tõhus, mitmekülgne puhastusaine-kontsentraat, mis lahjendatakse alati enne kasutamist veega. S E sobib eriti hästi nõudepesuvahendiks käsitsi pesemisel ning õrnade pindade ja looduslike materjalide (puit, nahk, marmor) üldpuhastuseks. SOMTHIN ELSE sobib ka koduloomade šampooniks. Ei tekita kestendust, kõõma. S E pakendi maht on 1L. Doseerimiseks ja lahjendamiseks pakume sobivat 500 ml lahjenduspudelit. Ja peale selle on sel meeldiv lõhn ja imeilus roosa värv. KASUTAMINE SOMTHIN ELSE lahus sobib hästi: 1 osa S E osa vett Somthin Else on toodetud Belgias või Prantsusmaal. SOMTHIN ELSE NIISUTA LASE MÕJUDA VAJADUSEL LOPUTA käsitsi nõudepesuvahendiks hoiab käsi üldpuhastusaineks õrnadele pindadele puidule, laminaadile, nahkmööblile, keraamilisele pliidile parkett-, kork-, plastpõrandate puhastamiseks (annab läike) puit-, melamiin-, kahhel- ja marmorpindade(ei eemalda marmori loomulikku rasva) puhastamiseks akende pesuks hea vahend matkajatele, turistidele aine toimib külmas ja soojas vees, samuti merevees koduloomade šampooniks koerad (hoiab ära kõõma tekke), kassid, hobused eriline vahend autode ja haagissuvilate pesemiseks käte määrdumise kaitseks ja määrdunud käte pesemiseks siidpesu leotamiseks ja pesemiseks laste vannivahuks Õrnade pindade puhastamiseks 1 liitrist Somthin Else puhastusainekontsentraadist saad: 10 pudelitäit (500ml) Somthin Else-lahust HOIATUS! Toode vahutab. Mitte kasutada pesu- ja nõudepesumasinas.

5 SWIPE ELSE SWIPE ELSE (tugev SWIPE) 1 osa SWIPE kontsentraati+ 1 osa Somthin Else kontsentraati+1 osa vett Efektiivne lahus eriti saastunud ja rasvastele pindadele tugeva mustuse eemaldamiseks riietelt või kõvadelt pindadelt (proovi riide värvikindlust varjatud kohas) Plekkide ja tugevalt määrdunud pesu pesemisel soovitame kasutada koos pesupulbriga. Õliste riiete, spordidresside, sokkide pesemiseks. Sobib ka pesu leotamiseks. Doseerimiseks ja lahjendamiseks pakume 500ml lahjenduspudelit. BOU BOUL käsn BOU BOUL käsn on efektiivne abivahend rasvaste, tugevalt määrdunud pindade ja sissesööbinud mustuse puhastamiseks, näiteks roostevabadelt teraspindadelt. BOU BOUL i valmistamisel on kasutatud salajast metallide kooslust, mis teeb selle roostevabaks ja väga vastupidavaks. Õigel kasutamisel ei kriibi kõvasid pindasid. Puhastatav pind peab olema niiske. Puhastamisel kasutage vett, soovitavalt pesuainet. Bou Boul on toodetud Hispaanias.

6 BRITE happeline puhastusainekontsentraat, ph 1,0-1,5 BRITE on vedel, happeline puhastusainekontsentraat, mis lahjendatakse enne kasutamist veega. BRITE on lubja-, rooste- ja alumiiniumsadestuste eemaldamiseks. Sadestusi ei ole võimalik eemaldada neutraalsete ja aluseliste ainetega. BRITE sisaldab mitmeid erinevaid happeid ja seetõttu on ta mõju mitmekülgne ning efektiivne. BRITE on eriline happeline puhastusaine, mida ei ole tarvis neutraliseerida. Veega loputamisest piisab. Toimimise aeg on 1 minutist kuni 1 tunnini, sõltuvalt sellest, kui määrdunud puhastatav pind on. Puhastatavad pinnad niisutatakse enne töötlemist ja loputatakse pärast töötlemist hoolikalt. Kasuta vahustavat pihustipudelit, siis BRITE püsib kauem puhastataval pinnal ja mõju on tõhusam. Brite pakendi maht on 1 L. Puhastades BRITE-ga kasutage kindaid. BRITE mõjub efektiivselt 1 liitrist BRITE puhastusainekontsentraadist saad: 10 pudelitäit (500ml) tugevat BRITE-lahust 20 pudelitäit (500ml) normaalset BRITE-lahust 40 pudelitäit (500ml) nõrka BRITE-lahust Brite on toodetud Belgias. Vaskeseme läigestamine: Niisuta puhastatav pind esmalt veega, seejärel pihusta nõrka Brite-lahust ühtlaselt kogu läigestatavale pinnale, lase mõjuda. Puhasta pesulapi- või paberiga, vajadusel pihusta ainet uuesti. Puhasta lapiga ja loputa hoolikalt. Toimi samamoodi messingeset kirgastades. Vannitoad Vannitoa seintele ladestunud mineraal ained soodustavad seente ja bakterite paljunemist. Korralik puhastamine 4 korda aastas kõrvaldab setted ja hoiab vannitoa puhtana. BRITE PIHUSTA LASE MÕJUDA LOPUTA VEEGA WC-poti pesemine: sulge vesi, lase veest tühjaks, pihusta tugevat Brite-lahust, lase mõjuda, eemalda harjaga rooste jm. sadestused ja loputa. Uue vajaduse korral toimi samamoodi. Ummistunud dušisegisti sõela puhastamine: pihusta sõelale tugevat Brite-lahust. Lase mõjuda ja loputa.

7 KASUTAMINE Tugev BRITE-lahus (1 osa BRITE i + 4 osa vett) Eriti raskete setete ja rooste eemaldamiseks mineraalsadestused WC-pott Kraanikauss WC-veepaak Kraanikausi sõel Dušisegisti sõel Kroomitud, kergelt roostesed pinnad Auto alumiiniumveljed Jalgrattad Normaalne BRITE-lahus (1 osa BRITE i + 9 osa vett) Kahhelpinnad Sauna klaasuksed Veekraanide ümbrused Messingist või vasest kaminaesine Muud messingja vaskpinnad, roostevabad teraspinnad Roostene riietus Pesumasina puhastus Praeahjud (abiks Bou Boul) Nõrk BRITE-lahus (1 osa BRITE i + 19 osa vett) Plaatide vuugitäidiste puhastamiseks Messing- ja vaskehted HOIATUSED Tavalise pihustiga pihustamine võib ärritada hingamisteid. Ei soovitata pindadele.tugev lahus võib pehmendada kahhelplaatide vuugitäidet. Selle vältimiseks tee vuugitäide enne Brite pihustamist märjaks. Mõjumise aeg mõnest minutist kuni 60 minutini. Sanit Else-lahjenduspudel 500ml Sellesse lahjenduspudelisse võid kergelt valmistada lahuse sanitaarpindade igapäevaseks puhastamiseks. Lahus: Vala pudelisse 1/3 Brite kontsentraati + 1/3 Somthin Else kontsentraati + 1/3 vett. Loksuta alati enne kasutamist. Ja sul on valmis puhastusaine. Pudelil on hea kergeltkasutatav kork. Sobib igapäevaseks puhastuseks - WC, vannid, kraanikausid, dušikabiinid. Kanna puhastatavale pinnale, lase toimida paar minutit, puhasta kergelt ja loputa. Sügavamale imendunud mustuse eemaldamiseks kasuta ainult Britelahust.

8 SWIPE FRESH Swipe Fresh on kontsentreeritud vedelgeel puu-ja juurviljade pesemiseks enne nende tarvitamist. Lahus: 1 osa Freshi ja 4 osa vett ehk 10 ml vahendit+2 liitrit vett. Viljade kasvatamiseks kasutatavad pestitsiidid ei tule maha ainult kerge märgpuhastuse (loputuse) korral. Olenemata sellest kas puuviljad, marjad ja köögivili tulevad oma aiast, ostate turult või kauplusest, ei tohiks neid kunagi süüa pesemata. Ka kooritavad puu-ja juurviljad pese enne koorimist. Seisukoht, et piisab vaid näiteks õunte pesemisest, on ekslik. Paljud ained on kogunenud maapinnast vilja sisse koore alla. Swipe Fresh aitab vähem kui paari minutiga vabaneda kogu sellest mustusest, väetistest, bakteritest ja pestitsiididest viljade pinnal ja koore all. KASUTAMINE: Tehke lahus 1:4 ja leotage vilju lahuses paar minutit. Lahusest välja võttes loputage nad puhta veega üle. Lahuse tegemiseks pakume käepärast lahjenduspudelit. Lahusest jätkub 250 pesukorraks. Swipe Fresh on toodetud Taanis.

9 SWIPE Magic puhastus- ja hooldusvahend 100ml Swipe Magic on valmistatud looduslikest, mittepõlevatest ja mittesaastavatest toorainetest. Magic on silikoonpõhjaline toode. Sisalduses kasutatud looduslikud silikoonid on samad, mida kasutatakse kosmeetikas. Swipe Magic on parim viis puhastada ja kaitsta mööbliesemeid. Swipe Magic on toode, mis üksnes ühel kasutamiskorral eemaldab tolmu, annab läike ja kaitseb puhastatavat pinda. Tänu püsivatele omadustele annab pindadele pikaajalise kaitse tolmu eest. Kui kasutatakse Swipe Magic ut, siis pinnale ei moodustu lisakorruseid. See annab pinnale läike, kuna eemaldab ka kõige peenemad tolmuosakesed pinnalt. Tulemus on loomulik, kauakestev ja saadakse ilma vaevata. Swipe Magic u abiga on puhastatud pindadel vähem sõrmejälgi ja samuti on koristamine ning puhtuse hoidmine kergem, samas aga rohkem läiget ja ilu. Tekitab puhastatud pinnale kaitsekihi UV- kiirguse eest. NB! Swipe Magic us kasutatakse mehhaanilist protsessi pindade puhastamiseks ja tolmu eemaldamiseks pindadelt: puu, lamineeritud puu, plastmass. Puhastamine põhineb mehhaanilisel protsessil, kus eriline tihe polüuretaankäsn tekitab hõõrdumisel staatilise elektri, mis aktiveerib Swipe Magic u. TÄHTIS: Loksuta pudelit korralikult enne kasutamist. Kasuta vaid kuivi seenkäsnu. Puhasta seen iga kasutamiskorra järel. Swipe Magic on toodetud Prantsusmaal. KASUTAMINE Swipe Magic on eriti konsentreeritud toode ja seepärast on seda majanduslikult kasulik kasutada. Vaid mõni tilk seen-käsnale on piisav kogus suure pinna puhastamiseks. Loksuta pudelit korralikult kuni vedelik muutub piimjaks. Kontrolli, et pinnad, mida soovid puhastada, oleks täiesti kuivad. Tilguta paar tilka Magic ut erilisele käsnale. Pigista paar korda käsna, et toode leviks sellesse. Vahendit ei tohi panna liiga palju. Kanna puhastatavale pinnale. Iga kasutamiskorra järel puhasta seen hoolega SOMTHIN ELSEga, loputa korralikult ja lase kuivada. KASUTUSALAD: puit-, vinüül-, plast- ja melamiinpinnad roostevabast terasest pinnad (lifti uksed, köögi õhupuhastid) nahkmööbel ja- esemed arvutid ja töölauad TV korpused, videod, raadiod, cd-riiulid jne kingade viksimine, läigestamine ribikardinad raamaturiiulid pildiraamid auto plastpinnad, nt armatuurlaud

10 SWIPE AUTO WASH & WAX Autode ja muude metallpindade puhastus- ja vahatamisaine, mis ei jäta vahakihti klaasidele. AUTO WASH & WAX peseb ja vahatab auto värvitud, kroom- ja lakkpinnad klaaspindasid määrimata. See kaitseb pindasid päikesekiirguse ja rooste eest. Sobib kasutamiseks ka purjepaatide, vagunelamute, mootorrataste, mootorsaanide jne. hooldamisel. Auto Wash & Wax`i pakendi maht on 500 ml. KASUTAMINE Lisa korgitäis Swipe Auto Wash & Waxi umbes 5 liitrisse sooja vette. Pese auto selle seguga soovitavalt varjus, et takistada auto liiga kiiret kuivamist. Loputa auto ja lase kuivada. Kui viimased veepiisad on auto pinnal veel nähtavad, siis poleeri auto niiske lapiga. Ära kasuta poleerimiseks kuiva lappi, kuna kiud jäävad vahasse kinni enne kui pind on täielikult kuivanud. MÕJUST Auto Wash & Waxil on mitmeid eriomadusi. See sisaldab hoolikalt tasakaalustatud pindaktiivseid aineid, mis on tõhusad tolmu ja mustuse eemaldamiseks auto pinnalt. Segu eemaldab tõhusalt rasva, õli ja kütteaine jääke. See mitmekülgne pindaktiivsete ainete segu teeb Auto Wash & Waxist ühe parima autošampooni. Vahu stabiliseerija annab vahule hea püsivuse ka kõige mustematel pindadel. Wash & Waxis kasutatud silikoonipõhine ja looduslik vaha kaitseb auto pinda. Looduslik vaha on hästi tuntud vaha. See silikooni ja vaha kooslus tungib ka kõige peenematesse pragudesse/ pooridesse moodustades pehme pinna ja õhukese kaitsekihi kogu auto pinnale. Õhukese kaitsekihi ülesandeks on kaitsta värvipinda õli, rasva ja vee kahjulike mõjude eest. Sisaldab ka päikesekaitseainet, mis kaitseb värvitud pindasid päikese pleegitava toime eest. Sisaldab ka roostevastast ainet, mis annab lisakaitse rooste tekkimise vastu. Kaitsekilet tekitav aine moodustab mustuses olevate metallisooladega veeslahustuvaid ühendeid ja nii hoiab ära setete moodustumise pestud pinnale. Sisaldab lisaks erilist vaha, mis kinnitub vaid nendele pindadele, mida poleeritakse. Teistele pindadele vaha ei jää. Auto Wash & Waxi vahad ei kleepu puhtale klaaspinnale. Auto Wash & Wax on toodetud Hollandis.

11 SIISTIX-puhastusseen SIISTIX-puhastusseen töötati esialgu välja lemmikloomade karvade eemaldamiseks erinevatelt pindadelt nagu auto voodritelt, lemmiklooma magamisalustelt, mööblilt, vaipadelt jne. Hiljem on talle leitud ka mitmeid muid kasutamiskohti nii kodus kui ka töökohtadel, näiteks tolmu eemaldamine klaasilt ja plastmassilt: televiisoriekraanid, klaaslauad ja uksed. Ka koristamise spetsialistid on leidnud rohkem kasutusalasid puhastusseenele nt. kuiva mopi puhastamine. Siistix on täiesti uus innovaatiline toode ja selle ainulaadse puhastusomaduse tõttu on ta Soomes kaitstud kaubamärk. Puhastusseene kasutamine on lihtne, kasutatakse kuivalt. Aseta seen umbes 45 kraadise nurga alla ja pühi. Korda tegevust kuni pind on puhas. Kogu puhastusseene pehme kummist osa äärele karvad ja tolm üheks karva-ja tolmupalliks, mida on lihtne panna prügikasti. Puhastusseen kõrvaldab igasugused pikad ja lühikesed lemmiklooma karvad alates meriseast hobusteni. Kasutage alati kõvadele ja tundlikele pindadele teist, täiesti puhast seent kriimustuste vältimiseks. Puhastusseent on kerge hooldada, sest sinna ei jää ükski puhastatav karv või tolm jäädavalt kinni, ning seetõttu on see iga tõmbega sama efektiivne. Puhastusseen on kauakestev, kestab kodustes tingimustes kasutades palju aastaid ja seega on see ka väga odav koristusvahend, ka kuludes seen tegutseb edasi. Ka juhtivate autofirmade vahetusautode hooldajad on SIISTIX-i heaks kiitnud oma igapäevatöö vahendina. SIISTIX ei sisalda mingeid kahjulikke aineid ja seepärast võib selle kasutusaja lõppedes visata prügikasti. Siit leiate veel teavet SIISTIXi materjalist: Sinine pealispind on elastne tihkekoeline polüetüleen, millel on väga head hügieeni-ja kestvusomadused. (Nt. kannatab temperatuuri -40 C kuni +110 C). Must kiht on EPDM poorne kummisegu, millel on samuti head kulumis-, kestvus-, hõõrdumis- ja temperatuuri omadused (temp. -56 C kuni +121 C). Materjalil on väike vee imamisvõime, sama mis vannitoa seinaplaatidel ehk toode on hügieeniline. Siistix on valmistatud Soomes.

12 CRYSTAL PULBRILINE NÕUDEPESUVAHEND MASINPESUKS, LAHUSE PH 10,7±0,3 Pulbriline fosfaadivaba leeliseline nõudepesu va hend CRYSTAL on nõrga lõhnaga ja pesu ajal lõhnatu. Ei sisalda kloori, seepi ega täiteaineid, mis võiksid kah justada nõusid. Toote koostis vastab Euroopa keskkonnastandarditele. Crystal on hästi lahustuv, seepärast ei teki masinasse ka lubjasetteid. Väheneb nõudepesumasina hooldustarve. Kui soovime nõude pikaajalist säilimist ja head väljanägemist, siis peaks vältima portselanglasuuri kriimustamist teravate vahenditega nõusid pestes ja süües. Kui glasuur puruneb, imenduvad näiteks kohvi, tee ja paljud teised ained portselani nii, et mustus ei eemaldu kahjuks muudviisi kui valgendamisel. Crystalis toimib valgendina hapnik. CRYSTAL pehmendab kareda vee ja eemaldab nõudelt igat tüüpi mustuse. CRYSTAL on kestev, ei sisalda tseoliiti, säästab nõusid. 1,1 kg CRYSTALpulbrikontsentraadist saab pesta masinatäit nõusid. Doseerimine: Väikesed annused (1 tl 1 spl) teevad CRYSTAL i kasutamise säästlikuks. Doseeritakse sellisena otse nõudepesumasina dosaa torisse. kergelt määrdunud nõud 5ml (1 tl) keskmiselt määrdunud nõud 10ml (2 tl) tugevalt määrdunud nõud 20ml (1 spl) KASUTAMINE: Kui esimest korda pestakse Swipe Crystal ga, siis soovitame pesta nõudepesumasin tühjalt läbi, kuna Crystal parimal võimalikul viisil leotab varem masinasse jäänud katlakivijääke ja seega mustus võib jääda nõude pinnale. Märgi pudelile kasutamise alguspäev ja õpi doseerima säästlikult, siis näed kui kaua Crystal ist jätkub. Hea kareda vee puhul. On tähtis õppida pöörama tähelepanu vee kareduse ja nõude määrdumusastme mõjutustele. Alati tasub hoolega lugeda pesumasina valmistaja kasutusjuhendit, sealt leiate häid kasutusnõuandeid ja säästate end mitmetest probleemidest. Nõudepesuvahend masinpesuks, nagu teisedki pesu - ained, tuleb hoida lastele kättesaamatus kohas. Crystal on toodetud Taanis.

13 SWIPE CRYSTAL TABS Swipe Crystal Tabs on tõhusad veeslahustuvasse kaitsekilesse pakendatud nõudepesumasina tabletid. Selle veeslahustuva kaitsekile eeliseks on, et kasutaja ei puutu oma kätega tabletti. Tabletid eemaldavad mustuse, tee- ja kohvijäägid, eemaldavad õli ja rasva. Loodussõbralik Crystal Tabs on fosfaadivaba. Pakend sisaldab 60 tabletti Ø26 mm. Tableti kaal 13 g. KASUTAMINE: 1 tablett iga pesu kohta. Eelnevalt loputada tugevalt määrdunud nõud. Aseta tablett dosaatorisse ja vali sobiv pesuprogramm. Ärge eemaldage tableti veeslahustuvat kaitsekile. Eriti kareda vee puhul kasuta lisaks alati soola ja Rinse Aidi. Swipe Crystal Tabs on toodetud Taanis. RINSE AID nõude loputusvahend-kontsentraat, ph u.2 RINSE AID on nõudepesumasinates kasutatav happeline loputusvahend-kontsentraat. Rinse Aid on eriti niisutav aine, mida kasutatakse nõudemasina viimases loputusvees. Miks on loputusvahendit vaja? Happeline aine loputub 7 korda paremini kui aluseline. Loputusvahend on happeline, ph u 2. See neutraliseerib aluselise pesuaine, kui seda on juhuslikult jäänud nõudele. Seepärast peab loputusvahend olema happeline. Vees on lahustuvaid mineraale, mis panevad portselan- ja klaaspinna ajapikku tuhmuma. Loputusaine mõjutusest tekib nn. katteefekt vesi ei püsi piisana vaid levib pinna laialdasele alale, mil omakorda mineraalisoolasid kinnitub vähemal määral nõude pinnale. Kasutades loputusvahendit saavad nõud puhtaks ja kirkaks. RINSE AID neutraliseerib nõudele jäänud aluselise pesuaine, kõrvaldab vee pindpinevuse, kiirendab nõrgumist ja nõude kuivamist, hoiab ära laigulisuse ja annab läike. KASUTAMINE: Lahjendatakse enne kasutamist alati leige vee ga (1 osa RINSE AID + 3 osa vett) või seda võib sellises vahekorras doseerida otse nõudepesumasinasse. Loputusaine valatakse oma jaotusavasse. Kui see lõpeb, täheldad seda kohe nõude pinda jälgides, kuna nõud jäävad halliks, tuhmiks ja läbipaistmatuks. Sobib ka triikraua põhja puhastamiseks. Rinse Aid on toodetud Soomes.

14 CLEAN MACHINES KOdumasinate puhastusaine Kodumasinate puhastusaine on looduses biolagunev, vähevahutav happeline puhastusaine. Selle abil saab eemaldada erilisi kivistusi, nagu näit. katlakivi, millele aluseline puhastusaine ei toimi. Puhastusaine pakendi maht on 500 ml. KASUTAMINE Kuna Kodumasinate puhastusaine on happeline ja vähevahutav, saab sellega kergesti eemaldada katlakivi ja rooste pesumasinatest ja muudest kodumasinatest. Puhastamine parandab seadmete toimivust, pikendab nende kasutusiga ja vähendab elektrienergia kulu. Kasutusalad: nõudepesumasinad, pesumasinad, õhuniisutajad, kohvimasinad, aurutriikrauad. Kontrolli seadme kasutusjuhendist, kas puhastamiseks võib kasutada katlakivieemaldajat. Clean Machines on toodetud Soomes. Soovitused! Pesumasinaid ja nõudepesumasinaid on vajalik puhastada poole aasta tagant, et tagada nende korralik töö ja kasutamise turvalisus. Soojenduspinnad puhastuvad säästad elektrit. Veevõtusüsteem töötab kindlamalt. Viga survesüsteemis võib kaasa tuua riiete riknemise või koguni tulekahju. Nõudepesumasin Pane tühi masin tööle korralisel/tava pesuprogrammil. NB! Ilma eelpesuta. Kui masin on võtnud teatud aeg vett sisse, peata masin ja ava luuk. Kalla 1,5 2 dl pesuainet masina põhjale, sulge luuk, jätka pesuprogrammi. Puhastusvõimsust saad lisada, kui kordad tegevust korra või kaks (enne pesuprogrammi lõppemist, katkesta vool ja liiguta programminupp valitud pesuprogrammile veidi üle alguse ). Masina töö lõppedes puhasta masin pühkides ära pehmenenud ladestused, kontrolli ka korvide ääred, nurgad. Pesumasin Vala tühja masina trumlisse 2 2,5 dl Kodumasinate puhastusainet ja sulge masin. Pane tööle kirjupesu programm ilma eelpesuta. Kohvimasin Vala 0,5 kohvitassi Kodumasinate puhastusainet ja 5 kohvitassi vett kohvimasinasse. Pane masin tööle. Lase segul valguda läbi masina, mil eralduv katlakivi jääb kohvifiltrile ja võid nõrutada selle vedeliku veel teist korda masinast läbi. Loputa kohvimasin veega paar korda puhastamise järgselt. Aurutriikraud Vala 1 osa Kodumasinate puhastusainet ja 3 6 osa sooja vett veepaaki. Lase mõjuda min. Võid panna triikraua vooluvõrku, kuid ära lase segul aurustuda. Loputa triikraud. NB! Rowenta-kaubamärgiga triikraudade puhastamisel on keelatud lubjasetteid eemaldavate ainete kasutamine. Õhuniisutaja Vala veepaaki 1 osa Kodumasinate puhastusainet ja 5 10 osa vett, nii et torud on kaetud. Lase mõjuda. Ära lülita õhuniisutajat sisse. Loputa.

15 SWIPE HAND DISH VEDEL NÕUDEPESU- VAHEND KÄSIPESUKS, PH 6,6 ± 0,5 Swipe Hand Dish on kontsentreeritud vedel käsitsi pesuks mõeldud nõudepesuvahend. Hästi vahutav ja tuleb doseerida vaid 2ml 5 liitri vee kohta ehk kraanikausi täiele veele lisada 1-2 tilka Hand Dishi. Eemaldab hästi õli ja rasva. Meeldiva rohelise värvuse ja meeldiva lõhnaga. KASUTAMINE: Doseeritakse u. 2 ml 5 liitri vee kohta. Hand Dish on toodetud Taanis. NÕUDEPESUHARI Väga kvaliteetne hari nõude puhastamiseks. Rootsi firma MARIA disaintoode. Harja ots on selline, millega saab mustust kraapida põhja kõrbenud pottidest. MARIA firma on kuulus selle nüansi poolest. Kannatab kuumust 200 C, võib pesta nõudepesumasinas ja harjaste vahele ei imendu mustust. Harjasid on erinevaid värve. SWIPETEX-LAPP Swipetex-lapp on suuruses 30 x 40 cm. Pakis on 40 lappi. Lapi koostis on : 70% viskoosi ja 30% polüestrit. KASUTAMINE: Swipetex on mitmeotstarbeline puhastuslapp. Seda saab kasutada koristamisel, köögis või auto hooldamisel. Lapp on väga imav ja vastupidav. Suurepärane kasutamaks tolmu pühkimisel või väga määrdunud kohtades. Näiteks auto hooldamisel salongis puhtuse hoidmiseks või ka poltide-mutrite jne. puhastamiseks. Seda lappi võib kasutada ka Mifi-mopi raami külge kinnitatuna ja siis ideaalselt koristada. Väga oluline on ka see, et neid lappe võib hävitada põletades nad ei saasta loodust põletamise jääkainetega. Swipetex-lapp on valmistatud Soomes.

16 MIFI mikrokiust vahenditega koristamine uus, kergem ja tõhusam puhastamisviis Mifi toodete väljatöötamisel pandi töö hea tulemuse saavutamise kõrval rõhk ka koristamise lihtsuse ja kerguse tagamisele. Mifi täidab ka kõige nõudlikuma koristaja ootused. Mifi-toodetega koristamisel hoitakse kõrgel kodu- ja töökeskkonna heaolu, madal tolmusisaldus vähendab haigestumise riski ja lisab hubasust. Mifi kiud on mikrokiud. Kui meetrit fiiberkiudu kaalub alla 1 grammi on tegemist mikrokiuga meetrit Mifi-kiudu kaalub 0,1-0,2 grammi. Mida õhem on kiud, seda suurem on tema puhastus- ja imamisvõime. Mifi-mikrokiud koristussüsteem on välja töötatud siseõhu kvaliteeti parandamiseks puhastamistulemust ohverdamata. Mifi eemaldab tolmu tõhusamalt ja hääletumalt, kui tolmuimeja, mis jätab endast maha lendleva tolmu ja tolmukotitäie baktereid. PUHTUS ON TÄHTIS KODU HEAOLULE Mifi ga koristamisel kasutatakse nii kuiva kui niisket menetlust. Valides õige koristamistehnika hoiad kokku materjale, pesuvahendit, vett ja aega. Mifi toodete hooldamine Kõiki Mifi tooteid võib pesta nii käsitsi kui ka pesumasinaga, isegi 95 juures, milles hävivad mikroobid. Mifi lappe võib ka keeta. WHITE pesupulber ja 30:60 sobivad Mifi toodete pesuks eriti hästi, sest nad on kergesti lahustuvad ja ei sisalda tseoliiti ega kloori. Mifi toodetele sobib hästi trummelkuivatus, mille mõjul mikrokiud avanevad. Mifi toodete pesemisel ei tohi kasutada kloori sisaldavat pesuainet, valgendit ja loputusvahendit. Mifi toodete hooldusnõudeid järgides võib neid pesta lugematu arv kordi. Puhas kodu ja värske, tervislik siseõhk Mifiga!

17 Mifi koristusmopp Mifi mopi komplekti kuuluvad: teleskoopvars (kuni 1,8 m), liigendiga laba ja kaks spetsiaalset lappi nn. kuiv ja niiske mopp. Moppi on lihtne ja mugav kasutada. Reguleeritav vars ja liigendiga laba teevad käsitsemise kergeks ja võimaldavad mopiga juurdepääsu ka kõige raskematesse kohtadesse. Lapid kinnituvad mopi labale tarra abil, neid on lihtne vahetada. Mifi kuiv mopp võtab ära staatilise elektri ja seob tolmuosad kiudude vahele. Mopiga saab tolmu eemaldada seintelt, laest (N. ämblikuvõrgud), riiulitelt, põrandalt jm. Mifi niiske mopp sobib suurte pindade (põranda, vannitoa) puhastamiseks valides abiks vastava puhastusaine. Niiske mopi tõhusus põhineb kapillaarnähtusel, mis seob vedelikuosad koos mustusega kiudude vahele.

18 Mifi aknapesu komplekt Aknapesu ei pea olema raske ja ebameeldiv, kui on head vahendid selle jaoks. Mifi aknapesu komplekt on kvaliteetne toode, kuhu kuulub mikrokiust pesulapp ja kaabits-kuivataja. Pesulappi ja ka kaabits-kuivatajat on võimalik kinnitada Mifi-mopi teleskoop-varre külge. Nii saab hõlpsaks ka kõrgete akende ja pindade pesemine. Mikrokiust pesulapp kannatab pesemist 60 C juures. Mifi Silver puhastuslapp 30x40 cm Alati värske ja efektiivne Mifi Silver on püsivalt antibakteriaalne tänu mikrokiududesse lisatud hõbeniitidele. Mõjub tõhusalt mustusele ja rasvale. Eriti hea köögirätikuks. Antibakteriaalne mikrofiiberkangas suurusega 30x40 cm. Sisaldab 80% polüestrit/20% polüamiidi. Võib pesta kuni 90 C juures. Mifi Silver sisaldab 0,005 gr ehtsat hõbedat, mis on püsivalt seotud fiiberkiuga. Hõbe takistab bakterite arenemist. Mifi Crystal poleerimislapp 30x40 cm Mifi-Crystal puhatuslapp on spetsiaalne klaaspindade viimistlus- ja poleerimisvahend. Toimib ainult kuivana. Mifi-Crystal on eriti hea säravaks puhastuseks kõvadele pindadele, prilli- ja aknaklaaside ning peeglite poleerimiseks, portselan- ja keraamiliste pindade, pokaalide puhastamiseks. Lapilt ei eraldu ebemeid. KASUTAMINE: Murra lapp kaheksaks osaks. Aknaklaasid: Pihusta nõrka Swipe i pestavale pinnale. Kui on väga must pind, siis suurema mustuse eemaldamiseks kasuta eelnevalt Mifi Silver või niisket puhastuslappi. Seejärel viimistle Crystal-lapiga. Peeglid, pokaalid, portselan jne.: Pihusta nõrka Swipe i pestavale pinnale. Pühi kuiva Crystal-lapiga, kuni lapi pind muutub niiskeks. Keera lapil uus kuiv külg ja jätka pühkimist. Kui kogu Mifi Crystal i pinnad on kasutatud, pese lapp ja lase kuivada. Kui sul on palju pestavaid pindasid varu endale näit. 2 3 puhastuslappi. Mifi-Crystal eemaldab tõhusalt kerge mustuse, säästab vett ja pesuainet, on kerge kasutada ja lõpptulemuseks on kistallselge ning kuiv pind.

19 Mifi niiske puhastuslapp 30x38 cm Mifi niiske puhastuslapp on tõhus ja eriti vastupidav. Imab vett 7 korda enam oma kaalust (kaal 120 g/m 2 ). Ei jäta kuivatatudpuhastatud pindadele jälgi. KASUTAMINE: Pesuainet kulub säästlikult kui piserdad SWIPE i vaid määrdunud kohtadele ja pühid siis MIFI-ga puhtaks. Kasutatakse ka koos Somthin Else-ga. Mifi niiskele lapile on väga palju kasutamisvõimalusi. Eriti hea on ta klaaspindade puhastamiseks ja käsitsi nõudepesuks. Sobib igasugustele pindadele: värvitud, lakitud, kahhel, telliskivi, lihvitud kivipinnad, looduslikud materjalid, peegel- ja klaaspinnad. Võib ka puhastada haagissuvilaid, paate, autosid. Lapid sobivad ka tugeva mustuse eemaldamiseks (õli, tahm), kasutades koos SWIPE üldpuhastusvahendiga. Pakendis 3 puhastuslappi. Eri värvi lappe on kerge jagada kasutuskohtade järgi. Mifi lapid on väga vastupidavad ja pika kasutuseaga. Materjal: 100 % polüester/polüamiid Mikrokiud: kiu paksus u. 0,1 dtex. Lapp on hügieeniline, kergesti puhastatav. Mifi-prilliklaasilapp 18x20 cm Mifi mikrokiudlapp prilliklaaside puhastamiseks. Pakendis on 2 sulgkerget lappi (suurus 18x20 cm), millega saad puhastatud prilliklaasid, päikeseprillid ja muud optilised esemed/seadmed nagu nt fotoaparaatide ja binoklite objektiivid, sülearvutite ekraanid, vinüülplaadid, CD/DVD plaadid. NB! Prilliklaasid ei lähe õuest tuppa tulles uduseks. Mifi tooted on valmistatud Rootsis ja Hiinas.

20 SWIPE-toodetest õige aine õigesse kohta Happeline, neutraalne või aluseline? Swipe-toodete hulgast leiad õiged ained kõikidele puhastatavatele pindadele ja materjalidele. Õige puhastusaine valimisel ja õigel doseerimisel säästad puhastusainet, looduskeskkonda ja ka puhastatavaid pindasid. Mustus eraldub kiiremini. Katseta SWIPE Mifi-mikrokiudlappe ja moppe koos SWIPE-puhastusainetega. SWIPE-toodete ph-väärtused ja kasutamisobjektid BRITE ph u.1,5 mineraalsadestuste eemaldamine vase ja messingu puhastus Somthin Else ph u.7 looduslike materjalide puhastus kirju ja õrna pesu pesemine Vedelseebiks, ka koduloomadele SWIPE ph u. 11,5 Kasuta alati kõigepealt neutraalset ja nõrgatoimelist puhastusainet. Kui mustus ei eemaldu, siirdu tugevamatoimelisemale. NÕUANNE PERENAISELE üldpuhastus kodus, autos mustuse ja rasva puhastus aknad, peeglid, roostevabateras KODUESITLUSE EELISED Koduesitlustel nõustatakse ja katsetatakse! Tooteid tutvustatakse Sinule personaalselt Võid küsida või anda kohest tagasisidet toodetest. Võimalus proovida tooteid enne ostuotsuse tegemist Tunneta šampooni lõhna, puhasta oma peegel, pese käed Somthin Else-ga kõik on võimalik koduesitlusel! Saad häid ja kindlasti õigeid nõuandeid Kas teadsid, kuidas üldpuhastusvahendit lahjendatakse diivanilt plekkide eemaldamiseks? Või kas pesupulbriga saab kergesti pesta ka vaipu? Koduesitlusel saad neile küsimustele vastused! Kiirustamine ei kuulu esitluse põhimõtetesse Võid teha ostuotsuse rahulikult. Keegi ei seisa sinu taga järjekorras. Tuttavatel on meeldiv kohtuda ja vahetada uudiseid Kindlasti oled vahetevahel kohanud tuttavaid tänavanurgal ja üritanud vestlust aretada, tead, kuidas sellega on! Koduesitlusele on perenaine sind kutsunud külaliseks ja ta annab oma parima, et sa end koduselt ja meeldivalt tunneks. Võimalus osta soodsalt Tooted on kontsentraadid ja seega väga ökonoomsed, neist jätkub kauaks. Kui soovid korraldada Swipe koduesitlust oma tuttavatele, siis võta ühendust oma Swipe Eesti esitlejaga. Sinu esitleja abistab Sind meeleldi kõikides koduesitluse organiseerimisega seotud küsimustes. ILUSAID KODUESITLUSI KÕIGILE!

MINIPESUMASIN KASUTUSJUHEND XPM25 Täname teid selle toote ostmise eest. Villaste riiete väänamine on rangelt keelatud. Palun lugege juhendit hoolikalt

MINIPESUMASIN KASUTUSJUHEND XPM25 Täname teid selle toote ostmise eest. Villaste riiete väänamine on rangelt keelatud. Palun lugege juhendit hoolikalt MINIPESUMASIN KASUTUSJUHEND XPM25 Täname teid selle toote ostmise eest. Villaste riiete väänamine on rangelt keelatud. Palun lugege juhendit hoolikalt enne seadme kasutamist ja hoidke see juhend alles.

Rohkem

Õppeprogramm „vesi-hoiame ja austame seda, mis meil on“

Õppeprogramm „vesi-hoiame ja austame seda, mis meil on“ ÕPPEPROGRAMM VESI-HOIAME JA AUSTAME SEDA, MIS MEIL ON PROGRAMMI LÄBIVIIJA AS TALLINNA VESI SPETSIALIST LIISI LIIVLAID; ESITUS JA FOTOD: ÕPPEALAJUHATAJA REELI SIMANSON 19.05.2016 ÕPPEPROGRAMMI RAHASTAS:

Rohkem

Lumi Kodud KODU HOOLDUS Manufaktuuri 14 ja 16, Tallinn SISUKORD KODU HOOLDUS... 2 PÕRDANDAD... 2 SEINAD JA LAED... 2 AKNAD... 2 PESURUUM... 3 PESUMASI

Lumi Kodud KODU HOOLDUS Manufaktuuri 14 ja 16, Tallinn SISUKORD KODU HOOLDUS... 2 PÕRDANDAD... 2 SEINAD JA LAED... 2 AKNAD... 2 PESURUUM... 3 PESUMASI SISUKORD KODU HOOLDUS... 2 PÕRDANDAD... 2 SEINAD JA LAED... 2 AKNAD... 2 PESURUUM... 3 PESUMASIN-KUIVATI KASUTUSJUHEND... 3 KÜLMKAPP JA SÜGAVKÜLMIK... 3 KÜLMKAPI JA SÜGAVKÜLMIKU KASUTUSJUHEND... 3 NÕUDEPESUMASIN...

Rohkem

Taskuprinter KASUTUSJUHEND

Taskuprinter KASUTUSJUHEND Taskuprinter KASUTUSJUHEND Täname, et ostsite taskuprinteri Polaroid Mint. Käesoleva kasutusjuhendi eesmärk on anda teile juhiseid toote ohutuks kasutamiseks ja et see ei kujutaks endast kasutajale mingit

Rohkem

Mirage_de.book

Mirage_de.book Roya-6500- A5 3..03 Aknapuhastaja Kasutusjuhend 7 8 9 * 3 4 5 6 6 5 4 3 9 9 0 7 8 9 6 * 3 4 7 * 8 * 9 * 5 0 * lisaseade Ülevaade Täname! Meil on hea meel, et valisite välja meie toote! Loodame, et naudite

Rohkem

(Microsoft PowerPoint - Roheline_Voti infop\344ev_kriteeriumid )

(Microsoft PowerPoint - Roheline_Voti infop\344ev_kriteeriumid ) Rohelise Võtme infopäev EAS turismiarenduskeskus Liina Värs Rohelise Võtme koordinaator 16.02.2012 6 sammu tunnustuse saamiseks 1. Tutvu põhjalikumalt Rohelise Võtme süsteemiga. 2. Kaardista ettevõtte

Rohkem

I klassi õlipüüdur kasutusjuhend

I klassi õlipüüdur kasutusjuhend I-KLASSI ÕLIPÜÜDURITE PAIGALDUS- JA HOOLDUSJUHEND PÜÜDURI DEFINITSIOON JPR -i õlipüüdurite ülesandeks on sadevee või tööstusliku heitvee puhastamine heljumist ja õlijääkproduktidest. Püüduri ülesehitus

Rohkem

HD 13/12-4 ST Ruumisäästlikud, statsionaarsed kõrgsurvepesurid Kärcherilt, millel on kuni 6 varustuspunkti, mida saab vastavalt vajadusele individuaal

HD 13/12-4 ST Ruumisäästlikud, statsionaarsed kõrgsurvepesurid Kärcherilt, millel on kuni 6 varustuspunkti, mida saab vastavalt vajadusele individuaal Ruumisäästlikud, statsionaarsed kõrgsurvepesurid Kärcherilt, millel on kuni 6 varustuspunkti, mida saab vastavalt vajadusele individuaalselt konfigureerida, ning mis on äärmiselt kulumiskindlad. 1 2 3

Rohkem

hooldusjuhend_11_08_web

hooldusjuhend_11_08_web KÖÖKIDE HOOLDUSJUHEND Mööblimasinast tellitud kõrgekvaliteetsed köögid on küll kergesti hooldatavad, kuid sellegipoolest on soovitav köögi pindu regulaarselt ja hoolikalt puhastada. Regulaarse hooldusega

Rohkem

Microsoft Word - Suure thermori pass2.doc

Microsoft Word - Suure thermori pass2.doc PAIGALDAMINE KASUTAMINE HOOLDUS SUUREMAHULISED 500-3000 L VEEBOILERID Need on sukel-ja keraamilise küttekehaga elektrilised veesoojendid. Võimalikud on variandid kus täiendavalt küttekehale on ka kesküttesüsteemiga

Rohkem

Microsoft Word - MEG09_kayttoohje_EST.doc

Microsoft Word - MEG09_kayttoohje_EST.doc Enne seadme kasutamist loe tähelepanelikult läbi kasutusjuhend ning seadet kasutades järgi kõiki loetud juhiseid. Hoia kasutusjuhend hilisemaks vajaduseks alles. SOOJAPUHUR Kasutusjuhend Originaaljuhendi

Rohkem

KORIKS-FIIBER Hinnakiri 2016 E-post: Tel:

KORIKS-FIIBER Hinnakiri 2016 E-post: Tel: KORIKS-FIIBER Hinnakiri 2016 E-post: info@koriks.ee Tel: +372 659 6442 www.koriks.ee KLAASPLASTIST KÜMBLUSTÜNNID Klaasplastist kümblustünnid on hügieenilised ning neid on väga lihtne puhastada ja hooldada.

Rohkem

Suira käitlemine

Suira käitlemine Teabepäeva korraldamist toetab Euroopa Liit Eesti mesindusprogrammi 2017-2019 kaudu Suira käitlemine Tarmo Teetlok Tallinn 14.11.2017 Mis on suir? Suir on mesilaste poolt ümbertöötatud õietolm. Suira valmistamiseks

Rohkem

KAARKASVUHOONE POLÜKARBONAADIGA 3X4M "KERTTU" 2,1m 3,0m min 4m Tehniline pass lk 2-9 Koostejuhend lk 10-31

KAARKASVUHOONE POLÜKARBONAADIGA 3X4M KERTTU 2,1m 3,0m min 4m Tehniline pass lk 2-9 Koostejuhend lk 10-31 KAARKASVUHOONE POLÜKARBONAADIGA 3X4M "KERTTU" 2,1m 3,0m min 4m Tehniline pass lk 2-9 Koostejuhend lk 10-31 TEHNILINE PASS/KASVUHOONE KERTTU! Kasvuhoone KERTTU kokkupanekul ja kasutamisel tuleb rangelt

Rohkem

TT Electrolux integreeritava tehnika pakkumine

TT Electrolux integreeritava tehnika pakkumine EON 33100 X + EHC 60040 X Pliit: 4 highlight 1 muutuv suurus raam Ahi: 7 reziimi Jaehind 9 490.- EON 63100 X + EHC 60060 P Pliit: 4 highlight, 2 muutuvat suurust ilma raamita Ahi: 8 reziimi Jaehind 10

Rohkem

DELTA kihtplastikuga kaetud kasvuhoone 2,2 м 2,5 м 2,2 м Tehniline leht lk. 2-5 Paigaldusjuhend lk ET

DELTA kihtplastikuga kaetud kasvuhoone 2,2 м 2,5 м 2,2 м Tehniline leht lk. 2-5 Paigaldusjuhend lk ET DELTA kihtplastikuga kaetud kasvuhoone 2,2 м 2,5 м 2,2 м Tehniline leht lk. 2-5 Paigaldusjuhend lk. 6-20 ET TEHNILINE LEHT/KASVUHOONE «DELTA»! Kasvuhoone paigaldamisel ja kasutamisel pidage rangelt kinni

Rohkem

BIOPUHASTI M-BOŠ BOX KASUTUS- JA PAIGALDUSJUHEND 2017

BIOPUHASTI M-BOŠ BOX KASUTUS- JA PAIGALDUSJUHEND 2017 BIOPUHASTI M-BOŠ BOX KASUTUS- JA PAIGALDUSJUHEND 2017 Biopuhasti tööprotsessi kirjeldus M-Bos biopuhastit kasutatakse puhastamaks reovett eramajades, koolides, hotellides ja teistes reovee puhastamist

Rohkem

Ecophon Hygiene Meditec A C1 Ecophon Hygiene Meditec A C1 on helineelav ripplaesüsteem kohtadesse, kus regulaarne desinfektsioon ja/või puhastamine on

Ecophon Hygiene Meditec A C1 Ecophon Hygiene Meditec A C1 on helineelav ripplaesüsteem kohtadesse, kus regulaarne desinfektsioon ja/või puhastamine on Ecophon Hygiene Meditec A C1 Ecophon Hygiene Meditec A C1 on helineelav ripplaesüsteem kohtadesse, kus regulaarne desinfektsioon ja/või puhastamine on vajalik. Sobib kuiva keskkonda. Kasutuskoha näited:

Rohkem

NAUTIGE ROHKEM MUGAVUST MONDIAL - FILTREERITUD KUUMA VEE SEGISTI

NAUTIGE ROHKEM MUGAVUST MONDIAL - FILTREERITUD KUUMA VEE SEGISTI NAUTIGE ROHKEM MUGAVUST MONDIAL - FILTREERITUD KUUMA VEE SEGISTI Lõpetage ootamine! Kuigi köök peaks olema kohtumispaik maitsvate roogade rahulikuks ettevalmistamiseks, on mõnikord ka kiire. Näiteks, kui

Rohkem

SEPTIKU JA IMBVÄLAJKU KASUTUS-PAIGALDUS JUHEND 2017

SEPTIKU JA IMBVÄLAJKU KASUTUS-PAIGALDUS JUHEND 2017 SEPTIKU JA IMBVÄLAJKU KASUTUS-PAIGALDUS JUHEND 2017 Septiku ja imbväljaku tööprotsessi kirjeldus Üldine info ja asukoha valik: Septik on polüetüleenist (PE) rotovalu süsteemiga valmistatud mahuti, milles

Rohkem

Kasutusjuhend Dragon Winch vintsile DWM, DWH, DWT seeria Sisukord Üldised ohutusnõuded... 3 Vintsimise ohutusnõuded... 3 Kasulik teada... 4 Vintsimise

Kasutusjuhend Dragon Winch vintsile DWM, DWH, DWT seeria Sisukord Üldised ohutusnõuded... 3 Vintsimise ohutusnõuded... 3 Kasulik teada... 4 Vintsimise Kasutusjuhend Dragon Winch vintsile DWM, DWH, DWT seeria Sisukord Üldised ohutusnõuded... 3 Vintsimise ohutusnõuded... 3 Kasulik teada... 4 Vintsimisel on hea teada... 5 Vintsi hooldus... 6 Garantii...

Rohkem

Microsoft Word - XTOP026.doc

Microsoft Word - XTOP026.doc XTOP026 Enne seadme kasutamist lugege kasutusjuhend hoolikalt läbi ja järgige kõiki juhiseid. Hoidke juhend hilisemaks vajaduseks alles. MOOTORRATTA TÕSTUK Kasutusjuhend OLULINE! EST LUGEGE NEED JUHISED

Rohkem

Septik

Septik Septik Ecolife 2000 paigaldusjuhend 1. ASUKOHT Septiku asukoha valikul tuleb arvestada järgmiste asjaoludega: pinnase liik, pinnavormid, põhjavee tase, krundi piirid ja vahemaad veekogudeni. Asukoha valikul

Rohkem

FLORY

FLORY FLORY MASAAŽI- KABIINI FSR60470 PAIGALDUSJUHEND 1 2 3 Taustvalgustus Juhtpaneel Segisti Düüs Jalamassaaž Düüs Lamp Ventilaator Laedušš Kõlar 4 1. Ettevalmistused paigaldamiseks a. Enne massaažikabiini

Rohkem

Vulkan Lokring kliimasüsteemi remondi tarvikud. Liitmik alumiiniumtoru jätkamiseks. Liitmik alumiiniumtoru jätkamiseks. Liitmik vooliku jätkamiseks. L

Vulkan Lokring kliimasüsteemi remondi tarvikud. Liitmik alumiiniumtoru jätkamiseks. Liitmik alumiiniumtoru jätkamiseks. Liitmik vooliku jätkamiseks. L Vulkan Lokring kliimasüsteemi remondi tarvikud. Liitmik alumiiniumtoru jätkamiseks. Liitmik alumiiniumtoru jätkamiseks. Liitmik vooliku jätkamiseks. L13001393 Ø 8 mm 7.- L13001443 Ø 9,53 8 mm 7.- L13004219

Rohkem

Microsoft Word - Document in Unnamed

Microsoft Word - Document in Unnamed Pakendi infoleht: teave kasutajale Octenisept 1 mg/ 20 mg/ml, nahalahus Oktenidiindivesinikkloriid Fenoksüetanool Enne ravimi kasutamist lugege hoolikalt infolehte, sest siin on teile vajalikku teavet.

Rohkem

Slide 1

Slide 1 Hiiumaa Mesinike Seltsing Mesilasperede talvitumine, soojusrežiim ja ainevahetus talvel Uku Pihlak Tänast üritust toetab Euroopa Liit Eesti Mesindusprogrammi raames Täna räägime: Natuke füüsikast ja keemiast

Rohkem

PAIGALDUSJUHEND DUŠINURK VESTA 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage sei

PAIGALDUSJUHEND DUŠINURK VESTA 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage sei PAIGALDUSJUHEND DUŠINURK VESTA 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage seinad ja põrand enne dušinurga paigaldamist! 3. Kasutage

Rohkem

IGAPÄEVANE KASUTUS JUHEND TÄNAME, ET OSTSITE WHIRLPOOL TOOTE. Täielikuma tugiteenuse saamiseks registreerige oma seade aadressil:

IGAPÄEVANE KASUTUS JUHEND TÄNAME, ET OSTSITE WHIRLPOOL TOOTE. Täielikuma tugiteenuse saamiseks registreerige oma seade aadressil: IGAPÄEVANE KASUTUS JUHEND TÄNAME, ET OSTSITE WHIRLPOOL TOOTE. Täielikuma tugiteenuse saamiseks registreerige oma seade aadressil: www.whirlpool.eu/register Ohutusjuhised ja kasutus ning hooldusjuhendi

Rohkem

DUŠINURK MILDA PAIGALDUSJUHEND 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage sei

DUŠINURK MILDA PAIGALDUSJUHEND 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage sei DUŠINURK MILDA PAIGALDUSJUHEND 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage seinad ja põrand enne dušinurga paigaldamist! 3. Kasutage

Rohkem

KUUM! OTSI POEST ja heade hindadega! 2 49 DRESSIPLUUS tüdrukutele, värvilise kirjaga, suurused: cm DRESSIPLUUS poistele, kirja ja pealetrükiga

KUUM! OTSI POEST ja heade hindadega! 2 49 DRESSIPLUUS tüdrukutele, värvilise kirjaga, suurused: cm DRESSIPLUUS poistele, kirja ja pealetrükiga KUUM! OTSI POEST ja heade hindadega! värvilise kirjaga, poistele, kirja ja pealetrükiga, DRESSIPÜKSID värvilise aplikatsiooni ja elastsete mansettidega, DRESSIPÜKSID poistele, ühevärvilised, elastsete

Rohkem

R4BP 3 Print out

R4BP 3 Print out Biotsiidi omaduste kokkuvõte Biotsiidi nimi: Dismate PE Biotsiidi liik (liigid): Tooteliik 9 - Repellendid ja atraktandid (kahjuritõrje) Loa number: UK-06-08 Biotsiidiregistri (R4BP 3) kande viitenumber:

Rohkem

Tallinna Järveotsa Lasteaed Peokava Tere, Vastlapäev! Autor: Olga Carjova, Tallinna Järveotsa Lasteaia muusikaõpetaja 1 Tallinn, a. Tallinna Jär

Tallinna Järveotsa Lasteaed Peokava Tere, Vastlapäev! Autor: Olga Carjova, Tallinna Järveotsa Lasteaia muusikaõpetaja 1 Tallinn, a. Tallinna Jär Tallinna Järveotsa Lasteaed Peokava Tere, Vastlapäev! Autor: Olga Carjova, Tallinna Järveotsa Lasteaia muusikaõpetaja 1 Tallinn, 2015. a. Töökirjeldus. Rühma vanus: 5-6 aastased lapsed. Peo teema: Vastlapäev.

Rohkem

Keemia koolieksami näidistöö

Keemia koolieksami näidistöö PÕLVA ÜHISGÜMNAASIUMI KEEMIA KOOLIEKSAM Keemia koolieksami läbiviimise eesmärgiks on kontrollida gümnaasiumilõpetaja keemiaalaste teadmiste ja oskuste taset kehtiva ainekava ulatuses järgmistes valdkondades:

Rohkem

UUS ALUSPESU VÄHEMA EEST ROHKEM...IGA PÄEV KOLLEKTSIOON hinnaga, mis sind üllatab! kuum! 2 49 RINNAHOIDJA tõstva efektiga, polsterdatud, elastse pitsi

UUS ALUSPESU VÄHEMA EEST ROHKEM...IGA PÄEV KOLLEKTSIOON hinnaga, mis sind üllatab! kuum! 2 49 RINNAHOIDJA tõstva efektiga, polsterdatud, elastse pitsi UUS ALUSPESU VÄHEMA EEST ROHKEM...IGA PÄEV KOLLEKTSIOON hinnaga, mis sind üllatab! kuum! tõstva efektiga, polsterdatud, elastse pitsiga, saadaval värvides: suurused: 70B-85C IDEAALNE SÜGAVA DEKOLTEEGA

Rohkem

C-SEERIA JA VJATKA-SEERIA LÄBIVOOLUKUIVATID

C-SEERIA JA VJATKA-SEERIA LÄBIVOOLUKUIVATID C-SEERIA JA VJATKA-SEERIA LÄBIVOOLUKUIVATID C-SEERIA LÄBIVOOLUKUIVATID TÕHUSAKS JA ÜHTLASEKS VILJA KUIVATAMISEKS Mepu kõrgtehnoloogilised, pideva vooluga, sooja õhuga kuivatid kuivatavad vilja õrnalt,

Rohkem

Puitpõrandad

Puitpõrandad Vanajamaja koostöös Muinsuskaitseametiga Puitpõrandad Andres Uus ja Jan Varet Mooste 9 mai 2014 Puitpõrandad Talumajade põrandad toetuvad tihti otse kividele, liivale, kruusale. Vahed on täidetud kuiva

Rohkem

Microsoft Word - Document in Unnamed

Microsoft Word - Document in Unnamed Pakendi infoleht: informatsioon kasutajale Duphalac 667 mg/ml suukaudne lahus Lactulosum Enne ravimi võtmist lugege hoolikalt infolehte, sest siin on teile vajalikku teavet. Võtke seda ravimit alati täpselt

Rohkem

(10. kl. I kursus, Teisendamine, kiirusega, kesk.kiirusega \374lesanded)

(10. kl. I kursus, Teisendamine, kiirusega, kesk.kiirusega  \374lesanded) TEISENDAMINE Koostanud: Janno Puks 1. Massiühikute teisendamine Eesmärk: vajalik osata teisendada tonne, kilogramme, gramme ja milligramme. Teisenda antud massiühikud etteantud ühikusse: a) 0,25 t = kg

Rohkem

Hoia oma arvuti turvaline ja kiire 1.Leia start nupust alustades Juhtpaneel 2.Juhtpaneeli aadressiribalt leia Kõik juhtpaneeli üksused 3.Avanenud tööa

Hoia oma arvuti turvaline ja kiire 1.Leia start nupust alustades Juhtpaneel 2.Juhtpaneeli aadressiribalt leia Kõik juhtpaneeli üksused 3.Avanenud tööa Hoia oma arvuti turvaline ja kiire 1.Leia start nupust alustades Juhtpaneel 2.Juhtpaneeli aadressiribalt leia Kõik juhtpaneeli üksused 3.Avanenud tööaknas leia Windows Update 4.Lase arvutil kontrollida

Rohkem

M366.book

M366.book M6 Kasutusjuhend Roya-9 A4 07..0 Ohutusjuhised. Juhendi kirjeldus Tutvuge enne seadme kasutamist hoolikalt kasutusjuhendiga Hoidke kasutusjuhendit käepärases kohas. Seadme müümisel või edasi andmisel andke

Rohkem

Valik harjutusi eesti keele postkaartide jaoks Tervitused ja hüvastijätud Grupp töötab paarides, harjutab fraase ja täiendab kaardil olevat veel omapo

Valik harjutusi eesti keele postkaartide jaoks Tervitused ja hüvastijätud Grupp töötab paarides, harjutab fraase ja täiendab kaardil olevat veel omapo Valik harjutusi eesti keele postkaartide jaoks Tervitused ja hüvastijätud Grupp töötab paarides, harjutab fraase ja täiendab kaardil olevat veel omapoolsete tervitus- ja hüvastijätufraasidega. Saab arutleda,

Rohkem

Materjaliõpetuse ja keemia lõimimine õppetöös.

Materjaliõpetuse ja keemia lõimimine õppetöös. Materjaliõpetuse ja keemia lõimimine õppetöös. Moonika Ints, Jelena Vill Tallinna Tööstushariduskeskus Õpiväljund Tunneb tekstiilkiudude liike, omadusi ja struktuuritüüpe ning tekstiilmaterjalide tootmisprotsessi.

Rohkem

ins_selftec_est_1104_CC.cdr

ins_selftec_est_1104_CC.cdr E ELEKTRA SelfTec külmumisvastane süsteem ELEKTRA isereguleeruvad küttekaablid: kaablitel on Poola Elektriinseneride Ühingu B-ohutuskategooria märgistus kaablid toodetakse vastavalt ISO 9001 kvaliteedikinnituse

Rohkem

4. Kuumaveeboilerid ja akumulatsioonipaagid STORACELL Kuumaveeboilerid STORACELL ST 120-2E, ST 160-2E...88 STORACELL SKB 160, STORACELL SK 12

4. Kuumaveeboilerid ja akumulatsioonipaagid STORACELL Kuumaveeboilerid STORACELL ST 120-2E, ST 160-2E...88 STORACELL SKB 160, STORACELL SK 12 4. Kuumaveeboilerid ja akumulatsioonipaagid STORACELL Kuumaveeboilerid STORACELL ST 120-2E, ST 160-2E...88 STORACELL SKB 160, 200...89 STORACELL SK 120-5ZB, SK 160-5ZB, SK 200-5ZB...90 STORACELL SK 300-5ZB,

Rohkem

Tarvikud _ Puhurid ja vaakumpumbad INW külgkanaliga Air and Vacuum Components in-eco.co.ee

Tarvikud _ Puhurid ja vaakumpumbad INW külgkanaliga Air and Vacuum Components in-eco.co.ee Tarvikud _ Puhurid ja vaakumpumbad INW külgkanaliga Air and Vacuum Components in-eco.co.ee IN-ECO, spol. s r.o. Radlinského 13 T +421 44 4304662 F +421 44 4304663 E info@in-eco.sk Õhufiltrid integreeritud

Rohkem

Pintsli otsade juurde tegemine Esiteks Looge pilt suurusega 64x64 ja tema taustaks olgu läbipaistev kiht (Transparent). Teiseks Minge kihtide (Layers)

Pintsli otsade juurde tegemine Esiteks Looge pilt suurusega 64x64 ja tema taustaks olgu läbipaistev kiht (Transparent). Teiseks Minge kihtide (Layers) Pintsli otsade juurde tegemine Esiteks Looge pilt suurusega 64x64 ja tema taustaks olgu läbipaistev kiht (Transparent). Teiseks Minge kihtide (Layers) aknasse ja looge kaks läbipaistvat kihti juurde. Pange

Rohkem

JUUKSUR

JUUKSUR JUUKSUR VÄRVIMINE: järelkasv 30 ml 20.- lühike juus 40 ml 23.- poolpikk juus 50 ml 60 ml 26 29.- pikk juus 70 ml 80 ml 32-35.- 90 ml 100 ml 38 42.- 110 ml ja rohkem 45.-. TRIIBUD: lühike juus või järelkasv

Rohkem

Hiina traditsiooni järgi on väärtuslik teekingitus parim viis oluliste sündmuste puhul õnnitlemiseks. On sul vahel olnud rasle leida õiget komplimenti

Hiina traditsiooni järgi on väärtuslik teekingitus parim viis oluliste sündmuste puhul õnnitlemiseks. On sul vahel olnud rasle leida õiget komplimenti Hiina traditsiooni järgi on väärtuslik teekingitus parim viis oluliste sündmuste puhul õnnitlemiseks. On sul vahel olnud rasle leida õiget komplimenti? Enam ei pea otsima, Espechal on neid valikus mitmeid!

Rohkem

Mare Kiisk Tartu Raatuse kool IGAPÄEVAELU TARKUSTE OTSIMISMÄNG 3. klassile Mängu koostas: Mare Kiisk, Tartu Raatuse kooli klassiõpetaja, 2018 VOSK Võt

Mare Kiisk Tartu Raatuse kool IGAPÄEVAELU TARKUSTE OTSIMISMÄNG 3. klassile Mängu koostas: Mare Kiisk, Tartu Raatuse kooli klassiõpetaja, 2018 VOSK Võt IGAPÄEVAELU TARKUSTE OTSIMISMÄNG 3. klassile Mängu koostas:, i klassiõpetaja, 2018 VOSK Võta Oma Seade Kaasa (nutiseadmete kasutamine), rühmades 2 3 liiget Eesmärgid Võimalus õppesisu abil lõimida inimeseõpetust,

Rohkem

(Microsoft Word - T\366\366leht m\365isaprogramm algklassilastele tr\374kk 2.doc)

(Microsoft Word - T\366\366leht m\365isaprogramm algklassilastele tr\374kk 2.doc) ALGKLASSILAPSED 1 MINU NIMI ON MINA OLEN PRAEGU TÄNA ON 1. KÄRNERIMAJA JA LILLED KIRJUTA VÕI JOONISTA SIIA KAKS KÄRNERI TÖÖRIISTA KIRJUTA SIIA SELLE TAIME 1. TÖÖRIIST 2. TÖÖRIIST NIMI MIDA ISTUTASID MÕISTA,

Rohkem

Sõnajalad

Sõnajalad 1. Sõnajalgade eelised ja puudused võrreldes püsilillede ja kõrrelistega! Eelised: *Kahjurid ja haigused ei kahjusta; *Taluvad erinevaid kasvukoha tingimusi (kui kõrrelised eelistavad vaid kuiva kasvukohta,

Rohkem

laoriiulida1.ai

laoriiulida1.ai LAORIIULID LAORIIULID KAUBAALUSTE RIIULID , arhiiviriiulid - Lk.3 Liikuvad arhiiviriiulid - Lk.5 Laiad laoriiulid - Lk.11 Kaubaaluste riiulid - Lk.13 Drive-in riiulid - Lk.14 Konsool- ehk harudega riiulid

Rohkem

est_002575_DM-FC indd

est_002575_DM-FC indd (Estonian) DM-FC0001-00 Edasimüüja juhend FC-M820 / FC-M825 SM-BB71 / SM-CR82 OLULINE MÄRKUS See edasimüüja juhend on mõeldud eelkõige professionaalsetele jalgrattamehaanikutele. Kasutajad, kes ei ole

Rohkem

MÄEKÜNKA TEE 8

MÄEKÜNKA TEE 8 , PAIDE MUUSIKA- JA TEATRIMAJA, Pärnu 3, Paide 1 RUUMI NUMBER PLAANIL 2 RUUMI NIMETUS PLAANIL 3 RUUMI PINDALA, ÜHTLASI RUUMI PÕRANDAKATTE JA LAE VIIMISTLUSE MAHT M² tes 4 RUUMI LAE VIIMISTLUS, MATERJAL

Rohkem

ESL 4200LO ET NÕUDEPESUMASIN KASUTUSJUHEND

ESL 4200LO ET NÕUDEPESUMASIN KASUTUSJUHEND ESL 4200LO...... ET NÕUDEPESUMASIN KASUTUSJUHEND 2 www.electrolux.com SISUKORD 1. OHUTUSJUHISED..................................................................... 3 2. SEADME KIRJELDUS..................................................................

Rohkem

Microsoft Word - Waterpik LT instrukcija ESRT galutinis

Microsoft Word - Waterpik LT instrukcija ESRT galutinis Waterpik Ultra Dental Water Jet www.waterpik.lt ÕNNITLUS Õnnitleme! Valides Waterpik UltraDental Water Jet, liigute õiges suunas Teie igemed hakkavad olema tervemad ja naeratus kaunim! Kliiniliselt testitud

Rohkem

Microsoft PowerPoint - veinikaaritamine

Microsoft PowerPoint - veinikaaritamine Veini kääritamine Martin Sööt Käärimisprotsessi mõjutavad tegurid Temperatuur ja selle mõju veini kvaliteedile: Käärimine on eksotermiline protsess ja seetõttu eraldub käärimisel soojusenergiat punased

Rohkem

HARMONY Aroma Handcraft Collection 1

HARMONY Aroma Handcraft Collection 1 HARMONY Aroma Handcraft Collection 1 2 Sarja dōterra Harmony Collection kuulub kolm ainulaadset eeterlikku õli: Green Mandarin, Pink Pepper ja Star Anise. Kombineerige õlisid enam kui 30 retsepti järgi

Rohkem

OÜ Lemonsport Hummel spordivarustus Raplamaa JK õpilastele ja pereliikmetele Valik september Jalgpallikooli võistlus- ja treeningvarustus 20

OÜ Lemonsport Hummel spordivarustus Raplamaa JK õpilastele ja pereliikmetele Valik september Jalgpallikooli võistlus- ja treeningvarustus 20 OÜ Lemonsport Hummel spordivarustus Raplamaa JK õpilastele ja pereliikmetele Valik september 2016 -... Jalgpallikooli võistlus- ja treeningvarustus 2016/17 Jalgpallisärk 22.- 100% polüester Suurused 6/8,

Rohkem

Konguta Kool LÕIKELILLEDE SÄILITAMISEKS KASUTATAVAD NIPID Uurimistöö Autorid: Sten-Martin Aart Lisette Holter Karolin Ilp Kerli Kalpus Mariliis Paal 1

Konguta Kool LÕIKELILLEDE SÄILITAMISEKS KASUTATAVAD NIPID Uurimistöö Autorid: Sten-Martin Aart Lisette Holter Karolin Ilp Kerli Kalpus Mariliis Paal 1 Konguta Kool LÕIKELILLEDE SÄILITAMISEKS KASUTATAVAD NIPID Uurimistöö Autorid: Sten-Martin Aart Lisette Holter Karolin Ilp Kerli Kalpus Mariliis Paal 1. klass Juhendaja: Astrid Külaots Konguta 2015 Sissejuhatus

Rohkem

Estonian_TBW-106UB(V1).cdr

Estonian_TBW-106UB(V1).cdr Lühike paigaldusjuhend TBW-106UB H/W: V1 Sisukord... 1 1. Enne alustamist... 1 2. Kuidas paigaldada... 3. Bluetooth adapteriseadistamine... 2 5 Tõrkeotsing... 7 Version 02.17.2009 1. Enne alustamist Pakendi

Rohkem

Untitled-2

Untitled-2 Tervise Alkeemia Hiina meditsiin on aastatuhandete vanune tarkus sellest, mis on tervis ning kuidas seda luua ja hoida. Tervise Alkeemia keskuse eesmärgiks on aidata taastada harmoonia ja tasakaal inimese

Rohkem

B120_10 estonian.cdr

B120_10 estonian.cdr Alati seal, et teid aidata Registreerige oma toode ja otsige abi koduleheküljelt www.philips.com/welcome B120 Beebimonitor Küsimus? Kontakteeruge Philipsiga Eestikeelne kasutusjuhend 2 Valgussensor USB

Rohkem

MEREPRÜGI Ookeanidesse jõuab väga Globaalne plasti tootmine kahekordistub iga 10 aastaga. Globaalselt toodetud plastist moodustavad ühe kolmandiku pak

MEREPRÜGI Ookeanidesse jõuab väga Globaalne plasti tootmine kahekordistub iga 10 aastaga. Globaalselt toodetud plastist moodustavad ühe kolmandiku pak Ookeanidesse jõuab väga Globaalne plasti tootmine kahekordistub iga 10 aastaga. Globaalselt toodetud plastist moodustavad ühe kolmandiku pakkematerjalid. Suurem osa sellest on mõeldud ühekordseks kasutamiseks.

Rohkem

(Estonian) DM-RBCS Edasimüüja juhend MAANTEE MTB Rändamine City Touring/ Comfort Bike URBAN SPORT E-BIKE Kasseti ketiratas CS-HG400-9 CS-HG50-8

(Estonian) DM-RBCS Edasimüüja juhend MAANTEE MTB Rändamine City Touring/ Comfort Bike URBAN SPORT E-BIKE Kasseti ketiratas CS-HG400-9 CS-HG50-8 (Estonian) DM-RBCS001-02 Edasimüüja juhend MAANTEE MTB Rändamine City Touring/ Comfort Bike URBAN SPORT E-BIKE Kasseti ketiratas CS-HG400-9 CS-HG50-8 SISUKORD OLULINE MÄRKUS... 3 OHUTUSE TAGAMINE... 4

Rohkem

Mee kvaliteet

Mee kvaliteet Milline peab olema hea mesi. Meekvaliteedi näitajad ja kuidas neid saavutada. 09.03.2019 Haapsalu Anna Aunap anna.aunap@gmail.com Mesinduskursuse korraldamist toetab Euroopa Liit Mesindusprogrammi 2017-2019

Rohkem

EELNÕU TÕRVA LINNAVOLIKOGU MÄÄRUS Tõrva 15.märts 2016 nr. Koduteenuste loetelu ning nende osutamise tingimused ja kord Määrus kehtestatakse kohaliku o

EELNÕU TÕRVA LINNAVOLIKOGU MÄÄRUS Tõrva 15.märts 2016 nr. Koduteenuste loetelu ning nende osutamise tingimused ja kord Määrus kehtestatakse kohaliku o EELNÕU TÕRVA LINNAVOLIKOGU MÄÄRUS Tõrva 15.märts 2016 nr. Koduteenuste loetelu ning nende osutamise tingimused ja kord Määrus kehtestatakse kohaliku omavalitsuse korralduse seaduse 22 lg 1 p 5 ja sotsiaalhoolekande

Rohkem

et lv E K WE8 kasutusjuhend Originaalkasutusjuhendi tõlge Enne masina kasutamist loe kasutusjuhendit. lt ru JURA tüüp 737

et lv E K WE8 kasutusjuhend Originaalkasutusjuhendi tõlge Enne masina kasutamist loe kasutusjuhendit. lt ru JURA tüüp 737 et lv E K WE8 kasutusjuhend Originaalkasutusjuhendi tõlge Enne masina kasutamist loe kasutusjuhendit. lt ru JURA tüüp 737 Sisukord Sinu WE8 Masina osad 4 Oluline teave 6 Nõuetekohane kasutamine...6 Ohutuse

Rohkem

Mida räägivad logid programmeerimisülesande lahendamise kohta? Heidi Meier

Mida räägivad logid programmeerimisülesande lahendamise kohta? Heidi Meier Mida räägivad logid programmeerimisülesande lahendamise kohta? Heidi Meier 09.02.2019 Miks on ülesannete lahendamise käigu kohta info kogumine oluline? Üha rohkem erinevas eas inimesi õpib programmeerimist.

Rohkem

KORIKS-FIIBER Hinnakiri 2017 E-post: Tel:

KORIKS-FIIBER Hinnakiri 2017 E-post: Tel: KORIKS-FIIBER Hinnakiri 2017 E-post: info@koriks.ee Tel: +372 659 6442 www.koriks.ee KLAASPLASTIST KÜMBLUSTÜNNID Klaasplastist kümblustünnid on hügieenilised ning neid on väga lihtne puhastada ja hooldada.

Rohkem

Tehniline tooteinformatsioon looduslik soojustus tervislik elu AKTIIVVILT absorbeerib õhus leiduvaid kahjulikke aineid, nt formaldehüüdi 100% lambavil

Tehniline tooteinformatsioon looduslik soojustus tervislik elu AKTIIVVILT absorbeerib õhus leiduvaid kahjulikke aineid, nt formaldehüüdi 100% lambavil AKTIIVVILT absorbeerib õhus leiduvaid kahjulikke aineid, nt formaldehüüdi 100% lambavillast soojustusvill rullis tihedalt nõeltöödeldud lambavillavilt 55 kg/m³ heli summutav Ripplagede soojustamine. Ripplagede

Rohkem

SINU UKS DIGITAALSESSE MAAILMA Ruuter Zyxel LTE3302 JUHEND INTERNETI ÜHENDAMISEKS

SINU UKS DIGITAALSESSE MAAILMA Ruuter Zyxel LTE3302 JUHEND INTERNETI ÜHENDAMISEKS SINU UKS DIGITAALSESSE MAAILMA Ruuter Zyxel LTE3302 JUHEND INTERNETI ÜHENDAMISEKS OLULINE TEAVE: LOE ENNE RUUTERI ÜHENDAMIST! Ruuter on sinu uks digitaalsesse maailma. Siit saavad alguse kõik Telia teenused

Rohkem

Fyysika 8(kodune).indd

Fyysika 8(kodune).indd Joonis 3.49. Nõgusläätses tekib esemest näiv kujutis Seega tekitab nõguslääts esemest kujutise, mis on näiv, samapidine, vähendatud. Ülesandeid 1. Kas nõgusläätsega saab seinale Päikese kujutist tekitada?

Rohkem

P-PIPE Basic universaalne survetihend Üks kõigile rakendustele. Eelistest lühidalt nüüd saadaval nitriilkummist (NBR) ja roostevabast terasest S316 ta

P-PIPE Basic universaalne survetihend Üks kõigile rakendustele. Eelistest lühidalt nüüd saadaval nitriilkummist (NBR) ja roostevabast terasest S316 ta universaalne survetihend Üks kõigile rakendustele. Eelistest lühidalt nüüd saadaval nitriilkummist (NBR) ja roostevabast terasest S316 tavaliselt lahtikäiv visuaalne pöördemomendi kontrollimine universaalselt

Rohkem

ArcGIS Online Konto loomine Veebikaardi loomine Rakenduste tegemine - esitlus

ArcGIS Online Konto loomine Veebikaardi loomine Rakenduste tegemine - esitlus PILVI TAUER Tallinna Tehnikagümnaasium ArcGIS Online 1.Konto loomine 2.Veebikaardi loomine 3.Rakenduste tegemine - esitlus Avaliku konto loomine Ava ArcGIS Online keskkond http://www.arcgis.com/ ning logi

Rohkem

R4BP 3 Print out

R4BP 3 Print out Biotsiidi omaduste kokkuvõte Biotsiidi nimi: Valtti Plus Base Biotsiidi liik (liigid): Loa number: EE-NABB2017-0078 Biotsiidiregistri (R4BP 3) kande viitenumber: EE-0015894-0000 Sisukord Haldusteave 1.1.

Rohkem

Gyproc [Compatibility Mode]

Gyproc [Compatibility Mode] Gyproc Ardo Aolaid Saint-Gobain Ehitustooted AS 1 1. Roller Coating tehnoloogia 2. Gyproc 4 PRO 3. GypSteel teraskarkassid 4. AquaBead nurgakaitse 5. Gyproc tuuletõkked ja fassaadilahendused 6. Joonised

Rohkem

MTÜ Iseseisev Elu tugikeskuste tegevused

MTÜ Iseseisev Elu tugikeskuste tegevused MTÜ Iseseisev Elu päevakeskuste tegevused 1. TARTU HEA PÄEVA KESKUS Jr k Päev Kellaaeg Tegevus Tegevuse lühikirjeldus Juhendaja 1. E-R 9:15-9:45 Tere hommikust! 2. E-N 10:00-12:00 Toidugrupp 3. E-R 13:00-14:00

Rohkem

Tehniline andmeleht Sadulventiilid (PN 16) VRG 2 2-tee ventiil, väliskeermega VRG 3 3-tee ventiil, väliskeermega Kirjeldus Ventiilid on kasutatavad ko

Tehniline andmeleht Sadulventiilid (PN 16) VRG 2 2-tee ventiil, väliskeermega VRG 3 3-tee ventiil, väliskeermega Kirjeldus Ventiilid on kasutatavad ko Tehniline andmeleht Sadulventiilid (PN 16) VRG 2 2-tee ventiil, väliskeermega VRG 3 3-tee ventiil, väliskeermega Kirjeldus Ventiilid on kasutatavad koos AMV(E) 335, AMV(E) 435 ja AMV(E) 438 SU täiturmootoritega.

Rohkem

1. klassi eesti keele tasemetöö Nimi: Kuupäev:. 1. Leia lause lõppu harjutuse alt veel üks sõna! Lõpeta lause! Lapsed mängivad... Polla närib... Õde r

1. klassi eesti keele tasemetöö Nimi: Kuupäev:. 1. Leia lause lõppu harjutuse alt veel üks sõna! Lõpeta lause! Lapsed mängivad... Polla närib... Õde r 1 klassi eesti keele tasemetöö Nimi: Kuupäev: 1 Leia lause lõppu harjutuse alt veel üks sõna! Lõpeta lause! Lapsed mängivad Polla närib Õde riputab Lilled lõhnavad Päike rõõmustab ( pesu, õues, peenral,

Rohkem

Terrassilaud.Viimistletud terrassilaud. Tellimine, Transport, Ladustamine, Paigaldus, Hooldus JUHEND Tellimine Puuliigi valik

Terrassilaud.Viimistletud terrassilaud. Tellimine, Transport, Ladustamine, Paigaldus, Hooldus JUHEND Tellimine Puuliigi valik 29.01.2018 1. Tellimine.... 2 1.1. Puuliigi valik... 2 1.2. Viimistletud terrassilauad. Erinevad võimalikud töötlused... 2 2. Transport ja ladustamine.... 3 2.1. Transport.... 3 2.2. Ladustamine.... 3

Rohkem

IX klass

IX klass Keemia IX klassile Näidistöökava Õpik (Õ): Lembi Tamm, Heiki Timotheus Keemia õpik IX klassile, Avita, 2013 Töövihik (TV): Kontrolltööd (KT): Lembi Tamm, Eevi Viirsalu Keemia töövihik IX klassile I osa,

Rohkem

(Microsoft Word - T\366\366leht m\365isaprogramm 4-6 kl tr\374kkimiseks.doc)

(Microsoft Word - T\366\366leht m\365isaprogramm 4-6 kl tr\374kkimiseks.doc) 4-6 KLASS 1 Minu nimi on Ma olen praegu Täna on 1. KÄRNERIMAJA JA LILLED Kirjuta või joonista siia kolm kärneri tööriista Kirjuta siia selle taime nimi, 1. TÖÖRIIST 2. TÖÖRIIST 3. TÖÖRIIST mida istutasid

Rohkem

G OSA A VARIANT RESPONDENDILE ISE TÄITMISEKS

G OSA A VARIANT RESPONDENDILE ISE TÄITMISEKS G OSA A VARIANT RESPONDENDILE ISE TÄITMISEKS GS1 Järgnevalt on kirjeldatud lühidalt mõningaid inimesi. Palun lugege iga kirjeldust ja märkige igale reale, kuivõrd Teie see inimene on. Väga Minu Mõnevõrra

Rohkem

(Microsoft Word - Turult k\365rvaldatud ohtlikud tooted_Juuli 2013.doc)

(Microsoft Word - Turult k\365rvaldatud ohtlikud tooted_Juuli 2013.doc) Terviseamet on kõrvaldanud turult mitmeid ohtlikke tooteid Turult kõrvaldatud tooted: 1. Hiinas toodetud Paiang meeste sõrmikud (EAN kood puudub), mis ei vasta toote nõuetele vastavuse seadusele, kuna

Rohkem

EFEXON LIUGUKSED 2015 €URO.xls

EFEXON LIUGUKSED 2015 €URO.xls Aleco (profiili laius 35mm) Dekoratiiv klaas (13.70 FIANDRA MATT) Deco klaas (0230 deco, vt.kataloogist mõõte!) Deco kujundklaas (Deco16, Deco39) Melamiinpaneel LUX grupp 400600 601800 AS,BG,SG,BW AS,BG,SG,BW

Rohkem

Ecophon Master Rigid A Sobib klassiruumi ja kohtadesse, kus hea akustika ja kõnest arusaadavus on esmatähtsad ning avatavus vajalik. Ecophon Master Ri

Ecophon Master Rigid A Sobib klassiruumi ja kohtadesse, kus hea akustika ja kõnest arusaadavus on esmatähtsad ning avatavus vajalik. Ecophon Master Ri Ecophon Master Rigid A Sobib klassiruumi ja kohtadesse, kus hea akustika ja kõnest arusaadavus on esmatähtsad ning avatavus vajalik. Ecophon Master Rigid A on nähtava liistusüsteemiga. Plaadid kinnitatakse

Rohkem

Microsoft Word - Karu 15 TERMO nr 527.doc

Microsoft Word - Karu 15 TERMO nr 527.doc Termoülevaatus nr.57 (57/1. Märts 8) Hoone andmed Aadress Lühikirjeldus Karu 15, Tallinn Termopildid Kuupäev 6.1.8 Tuule kiirus Õhutemperatuur -1,1 o C Tuule suund Osalesid Kaamera operaator Telefoni nr.

Rohkem

ELUPUU Eestikeelne nimi Harilik elupuu, levinud ka hiigelelupuu Ladinakeelne nimi Thuja occidentalis ja thuja plicata Rahvapärased nimed Ilmapuu, tule

ELUPUU Eestikeelne nimi Harilik elupuu, levinud ka hiigelelupuu Ladinakeelne nimi Thuja occidentalis ja thuja plicata Rahvapärased nimed Ilmapuu, tule ELUPUU Eestikeelne nimi Harilik elupuu, levinud ka hiigelelupuu Ladinakeelne nimi Thuja occidentalis ja thuja plicata Rahvapärased nimed Ilmapuu, tulelaps Süstemaatiline kuuluvus Puittaimede perekond,

Rohkem

A5_tegevus

A5_tegevus AVATUD MÄNGUVÄLJAD 2017 TEGELUSKAARDID VÄIKELASTELE Kaardid on mõeldud kohapeal kasutamiseks. Kaardi võib lasta lapsel pakist loosiga tõmmata ja mängida nii mitu kaarti nagu parasjagu aega ja jaksu on.

Rohkem

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Teabepäeva korraldamist toetab Euroopa Liit Eesti mesindusprogrammi 2017-2019 kaudu Mesilaspere haigused ja nende ravi Arvi Raie MULTIFACTOR REASONS FOR LOOSES TAPPIOHIN ON MONIA SYITÄ Reinvasion Mehiläishoitaja

Rohkem

Projekt: Sööbik ja Pisik Tartu Lasteaed Piilupesa Koostajad: Merelle Uusrand ja Ülle Rahv Sihtgrupp: 4 5aastased lapsed Periood: veebruar märts 2017 P

Projekt: Sööbik ja Pisik Tartu Lasteaed Piilupesa Koostajad: Merelle Uusrand ja Ülle Rahv Sihtgrupp: 4 5aastased lapsed Periood: veebruar märts 2017 P Projekt: Sööbik ja Pisik Tartu Lasteaed Piilupesa Koostajad: Merelle Uusrand ja Ülle Rahv Sihtgrupp: 4 5aastased lapsed Periood: veebruar märts 2017 Projekti eesmärk 1. Laps saab teadmisi tervislikest

Rohkem

Page 1 of 6 Otsid teistmoodi eluviisi? Kommuun - uued energiasäästlikud ridaelamud Tabasalu parkmetsas! Kuigi Tallinn ja Harjumaa on uusarenduste ülek

Page 1 of 6 Otsid teistmoodi eluviisi? Kommuun - uued energiasäästlikud ridaelamud Tabasalu parkmetsas! Kuigi Tallinn ja Harjumaa on uusarenduste ülek Page 1 of 6 Otsid teistmoodi eluviisi? Kommuun - uued energiasäästlikud ridaelamud Tabasalu parkmetsas! Kuigi Tallinn ja Harjumaa on uusarenduste ülekülluses, ei ole Te leidnud veel seda OMA KODU! Meil

Rohkem

Microsoft Word - TallinnLV_lihtsustatud_manual_asutuse_juhataja_ doc

Microsoft Word - TallinnLV_lihtsustatud_manual_asutuse_juhataja_ doc Tallinna Linnavalitsuse sõnumisaatja kasutusjuhend asutuse juhatajale Sisukord 1. Süsteemi sisenemine...2 2. Parooli lisamine ja vahetamine...2 3. Ametnike lisamine ametiasutuse juurde...2 4. Saatjanimede

Rohkem

Aktiivtöö. Kuri Muri Teema: viha ja agressiivsus. Toimetulek vihaga. Alateema: eneseanalüüs, vihapäevik. Õpitulemused. Õpilane: oskab ära tunda olukor

Aktiivtöö. Kuri Muri Teema: viha ja agressiivsus. Toimetulek vihaga. Alateema: eneseanalüüs, vihapäevik. Õpitulemused. Õpilane: oskab ära tunda olukor Aktiivtöö. Kuri Muri Teema: viha ja agressiivsus. Toimetulek vihaga. Alateema: eneseanalüüs, vihapäevik. Õpitulemused. Õpilane: oskab ära tunda olukorrad, mis tekitavad viha; oskab ära tunda kehalisi reaktsioone,

Rohkem

Ecophon Focus Quadro E Ecophon Focus Quadro E süsteemi kasutatakse, et luua sujuv üleminek erinevate laetasapindade vahel kui on vaja peita erinevaid

Ecophon Focus Quadro E Ecophon Focus Quadro E süsteemi kasutatakse, et luua sujuv üleminek erinevate laetasapindade vahel kui on vaja peita erinevaid Ecophon Focus Quadro E Ecophon Focus Quadro E süsteemi kasutatakse, et luua sujuv üleminek erinevate laetasapindade vahel kui on vaja peita erinevaid kommunikatsioone või anda ruumile huvitav väljanägemine.

Rohkem

HD8828_HD8834_dfu_EE.cdr

HD8828_HD8834_dfu_EE.cdr Täisautomaatne kohvimasin 3100 seeria EESTIKEELNE KASUTUSJUHEND Enne masina kasutuselevõttu lugege seda kasutusjuhendit hoolikalt. HD8828 HD8834 Registreerige oma toode ning saage abi aadressilt www.philips.com/welcome

Rohkem

Test_Pub

Test_Pub Esirinnas: InnoTech Atira sahtlisüsteem Kiirelt põhiargumendid InnoTech Atira: esirinnas InnoTech Atira on sahtlisüsteem individualistidele. Selle puhtad defineeritud kontuurid loovad karismaatilise disaini

Rohkem

Juhend nutiterminali seadistamiseks ja kaardimaksete vastuvõtmiseks Ingenico Link/2500 ja icmp

Juhend nutiterminali seadistamiseks ja kaardimaksete vastuvõtmiseks Ingenico Link/2500 ja icmp Juhend nutiterminali seadistamiseks ja kaardimaksete vastuvõtmiseks Ingenico Link/2500 ja icmp Terminali seadistamine Lülita telefonis või tahvelarvutis (edaspidi telefonis) sisse Bluetooth. (1) 1 1 Mudel

Rohkem