S5000 series.

Suurus: px
Alustada lehe näitamist:

Download "S5000 series."

Väljavõte

1 S5000 series

2

3 6 Eesti Sisukord Sissejuhatus 6 Üldine kirjeldus 7 Mida tähendavad minu seadme käepidemel olevad ikoonid? 8 Mida tähendab minu kiirpuhastuse padrunil olev ikoon? 9 Kuidas ma saan oma seadet laadida? 9 Toiteplokiga laadimine 10 Laadimine laadimisalusel (ainult teatud mudelid) 10 Märgutuli Kasutamiseks ühendage elektritoitest lahti 11 Kuidas ma saan oma seadet ja otsakuid kasutada? 11 Raseerimine 12 Kuidas ma saan oma seadet ja otsakuid puhastada? 18 Pardli puhastamine kraani all 18 Põhjalik puhastamine 19 Hüpikpiirli puhastamine 20 Kinniklõpsatavate otsakute puhastamine 21 Kuidas kiirpuhastuse padrunit kasutada? 22 Kiirpuhastuse padruni kasutamiseks ettevalmistamine 22 Kiirpuhastuse padruni kasutamine 23 Kiirpuhastuse padrunikasseti vahetamine 24 Kuidas raseerimispäid vahetada? 25 Raseerimispeade vahetamine 25 Tugi 27 Tarvikute tellimine 27 Veaotsing 27 Pardel 28 Philipsi kiirpuhastuse padrun 29 Sissejuhatus Õnnitleme ostu puhul! Philips tervitab teid! Philipsi tugiteenuse võimalikult tõhusaks kasutamiseks registreerige oma toode veebilehel või rakenduse kaudu.

4 Eesti 7 Üldine kirjeldus 1 Väljahüppav piirel 2 Piirli avamise liugur 3 Pardlipea 4 Pardlipea vabastusnupp 5 Toitenupp 6 Käepide 7 Väikese pistiku pesa 8 Laadimisalus 9 Toiteplokk 10 Väike pistik 11 Kaitsekate 12 Kott 13 Philipsi kiirpuhastuse padrunikassett 14 Kiirpuhastuse padrun 15 Puhastusharjake 16 Pikkuse seadmine 17 Kinniklõpsatav habemepiirli tarvik 18 Kamm habemepiirli tarviku jaoks 19 Otsakuhoidik 20 Kinniklõpsatav puhastushari 21 Klõpsake ninapiirli otsakul Märkus. Toote juurde kuuluvad tarvikud võivad olenevalt tootest erineda. Karbil on näidatud tarvikud, mis teie seadmega kaasas käivad.

5 8 Eesti Mida tähendavad minu seadme käepidemel olevad ikoonid? Sümbol Käitumine Tähendus Vilgub aeglaselt, kui te eemaldate pardli puhastuspro grammi toimimise ajal kiirpuhastus e padrunist.a Puhastusprogramm katkes. Kui panete pardli nelja sekundi jooksul tagasi kiirpuhastuse padrunisse, jätkab puhastusprogramm töötamist automaatselt. Vilgub Puhastage pardlit kiirpuhastuse padrunis. Puhastage otsakuid kraanivee all. Süttib pidevalt Puhastusprogramm on pooleli. Vilgub kiiresti, kui te eemaldate pardli puhastuspro grammi toimimise ajal kiirpuhastus e padrunist või vajutate sisse- /väljalülitami se nuppu. Puhastusprogramm peatati. Kui soovite jätkata, peate puhastustsükli taaskäivitama, pannes pardli kiirpuhastuse padrunisse ja vajutades sisse-/väljalülitamise nuppu. Vilgub, kui vajutate sisse- /väljalülitami se nuppu Reisilukk on sisse lülitatud.

6 Eesti 9 Sümbol Käitumine Tähendus Süttib seadme kättevõtmise l Süttinud pulkade arv näitab aku ligikaudset laetuse taset. Alumine märgutuli vilgub oranžilt Märgutuled vilguvad järjestikku Süttib pidevalt Aku on peaaegu tühi. Seade laeb. Seade on täielikult täis laetud. Vilgub Enne seadme sisselülitamist tuleb seade seinakontaktist välja tõmmata. Mida tähendab minu kiirpuhastuse padrunil olev ikoon? Sümb ol Käitumine Muutub kiirpuhastuse padrunil nähtavaks Tähendus Kiirpuhastuse padrunikassett tuleb välja vahetada. Kuidas ma saan oma seadet laadida? Laadige seadet enne esimest kasutamist ja kui aku olekunäidiku alumine märgutuli vilgub oranžilt, näidates, et aku on peaaegu tühi. Laadimine kestab umbes üks tund.

7 10 Eesti Kiirlaadimine: Pärast 5 minuti pikkust laadimist on akul küllaldaselt energiat üheks raseerimiseks. Täislaetud seadet saab juhtmeta kasutada kuni 60 minutit. Märkus. Seadet ei saa laadimise ajal kasutada. Toiteplokiga laadimine 1 Veenduge, et seade on välja lülitatud. 2 Sisestage väike pistik pistikupessa ja adapter seinakontakti. - Kui seade on kiirlaadimise režiimis, jäävad aku olekunäidiku märgutuled üksteise järel põlema. Pärast umbes 5 minutit hakkab aku olekunäidiku alumine märgutuli vilkuma. Aku on nüüd piisavalt laetud üheks raseerimiseks. - Kuni seade laeb, vilgub aku olekunäidiku alumine märgutuli kõigepealt ja jääb siis pidevalt põlema. Järgmiseks vilgub järgmine märgutuli ja jääb pidevalt põlema, kuni seade on täielikult laetud. - Kui seade on täis laetud, jäävad kõik kolm aku olekunäidiku märgutuld pidevalt põlema. Tuled kustuvad u. 30 minuti pärast automaatselt. 3 Eemaldage toiteplokk pärast laadimist seinakontaktist ja tõmmake väike pistik seadmest välja. Laadimine laadimisalusel (ainult teatud mudelid) 1 Veenduge, et seade on välja lülitatud.

8 Eesti 11 2 Pange väike pistik laadimisalusesse ja toiteplokk seina pistikupessa. 3 Hoidke seadet laadimisalusel. Ainult teatud mudelid: Laadimisaluse põhjas olev valgusrõngas süttib ja pöörleb kiiresti. - Tuled kustuvad umbes 5 minuti pärast, valgusrõngas pöörleb aeglasemalt. Aku on nüüd piisavalt laetud üheks raseerimiseks. - Seni kuni seade laeb, muutub valgusrõngas heledamaks ja pöörleb aeglasemalt. - Kui seade on täis laetud, jääb valgusrõngas täielikult põlema ja lõpetab pöörlemise. 4 Pärast laadimist ühendage toiteplokk seina pistikupesast lahti ja tõmmake väike pistik laadimisalusest välja. Märgutuli Kasutamiseks ühendage elektritoitest lahti Märgutuli Kasutamiseks ühendage elektritoitest lahti" vilgub meeldetuletuseks, et enne, kui seadet saab sisse lülitada, tuleb see pistikupesast lahti ühendada ja eemaldada seadmest väike pistik. Kuidas ma saan oma seadet ja otsakuid kasutada? Hoiatus! Enne kasutamist tuleb alati kontrollida, et seade ja kõik tarvikud on töökorras. Kahjustatud seadet või tarvikut ei tohi kasutada, sest see võib põhjustada vigastusi. Asendage kahjustatud osa alati originaalvaruosaga. Märkus. See seade on veekindel. Sobib kasutamiseks vannis või dušši all ning

9 12 Eesti Raseerimine puhastamiseks kraani all. Ohutuse tagamiseks saab epilaatorit vaid juhtmeta kasutada. See seade sobib kasutamiseks kuivalt ja märjalt, võite seda isegi duši all kasutada. Märjalt raseerimiseks kandke nahale veidi vett ja raseerimisvahtu või -geeli ja loputage enne allpool toodud toimingute tegemist raseerimispäid kraani all sooja veega. 1 Lülitage seade sisse. 2 Raseerimispäid tuleb ringikujuliste liigutustega mööda nahka liigutada, et haarata kõik karvad, mis kasvavad eri suundades. Suruge kergelt, et tagada nahalähedane ja mugav raseerimine. Märkus. Ärge suruge liiga tugevalt, sest see võib põhjustada nahaärritust. Märkus. Kui raseerite geeli või vahuga, loputage raseerimispead korrapäraselt raseerimise ajal, et see libiseks sujuvalt üle te naha. 3 Kasutage raseerimispea kitsaid külgi raskesti ligipääsetavates piirkondades, nagu piki lõualuud ja nina all. 4 Pärast iga kasutamist lülitage seade välja ja puhastage seda.

10 Eesti 13 Märkus. Veenduge, et olete kogu vahu või geeli seadmelt maha loputanud. Naha kohanemise periood Teie esimesed habemeajamised ei pruugi teile soovitud tulemust anda ning võivad teie nahka kergelt ärritada. See on normaalne. Teie nahk vajab ükskõik millise uue raseerimissüsteemiga harjumiseks aega. Lubamaks oma nahal uue seadmega harjuda, soovitame raseerida regulaarselt (vähemalt 3 korda nädalas) ja ainult selle seadmega 3 nädala vältel. Puhastamise meeldetuletus Seadme väljalülitamisel vilgub puhastamise meeldetuletus, mis tuletab teile seadme puhastamist meelde. - Pärast iga kasutamist puhastage seadet ja otsakuid, et vältida ummistumist ja kahjustusi. - Puhastage raseerimispäid põhjalikult kord kuus või kui seade ei raseeri nii hästi kui vanasti. Piiramine Piirlit võib kasutada põskhabeme ja vuntside hooldamiseks. 1 Piirli avamiseks vajutage piirli liugurit allapoole. 2 Lülitage seade sisse. 3 Hoidke piirlit nahaga risti ning liigutage seadet õrnalt surudes allapoole.

11 14 Eesti 4 Võite piirlit kasutada ka nina all. 5 Pärast iga kasutamist lülitage seade välja ja puhastage piirlit, et vältida ummistumist ja kahjustusi. 6 Sulgege piirel. Kinniklõpsatavate otsakute kasutamine Märkus. Toote juurde kuuluvad tarvikud võivad olenevalt tootest erineda. Karbil on näidatud tarvikud, mis teie seadmega kaasas käivad. Habemepiirli otsaku kasutamine koos kammiga Habemepiirli otsakut saab habeme piiramiseks kasutada ka koos seadme külge kinnitatud kammiga kas kindlaksmääratud seadistusega või erinevate pikkusseadetega. Seadet saab samuti kasutada pikemate karvade eelnevaks piiramiseks, et tagada mugavam raseerimiskogemus. Karva pikkuse seadistused habemepiirli otsakul vastavad järelejäänud karva pikkusele pärast lõikamist ning vahemikule 1 5 mm. 1 Keerake raseerimispead või muud otsakut selle käepidemelt eemaldamiseks ja vajutage habemepiirli otsak käepidemele. 2 Lükake kamm habemepiirli otsaku kummalgi küljel olevatesse juhtsoontesse.

12 Eesti 15 3 Vajutage pikkuse selektorit ja lükake seda soovitud karvapikkuse seade valimiseks vasakule või paremale. 4 Lülitage seade sisse. 5 Liigutage seadet õrnalt surudes ülespoole. Veenduge, et kammi eesmine osa oleks vastu nahka. 6 Pärast kasutamist lülitage seade välja ja puhastage otsak. Habemepiirli ilma kammita kasutamine Ilma kammita habemepiirlit saab kasutada habeme, vuntside, põskhabeme või kaelajoone piiramiseks kuni pikkuseni 0,5 mm. Habemepiirli otsakut saab habeme piiramiseks kasutada ka koos seadme külge kinnitatud kammiga kas kindlaksmääratud seadistusega või erinevate pikkusseadetega. Seadet saab samuti kasutada pikemate karvade eelnevaks piiramiseks, et tagada mugavam raseerimiskogemus. 1 Tõmmake kamm habemepiirli otsaku küljest lahti. Märkus. Haarake kammi keskosast, et see habemepiirli otsaku küljest eemaldada. Ärge tõmmake kammi selle külgedest. 2 Lülitage seade sisse. 3 Hoidke habemepiirlit nahaga risti ning liigutage seadet õrnalt surudes allapoole. 4 Pärast kasutamist lülitage seade välja ja puhastage otsak. Nina/kõrvakarvade piirli otsaku kasutamine Saate nina/kõrvakarvade piirli otsakut kasutada nina- ja/või kõrvakarvade piiramiseks.

13 16 Eesti Ninakarvade lõikamine Enne piiramist veenduge, et nii nina/kõrvakarvade piirli otsak kui ka ninakäigud oleksid puhtad. 1 Keerake raseerimispead või muud otsakut selle käepidemelt eemaldamiseks ja vajutage nina/kõrvakarvade piirel käepidemele. 2 Lülitage seade sisse. 3 Sisestage piirlipea ettevaatlikult ninasõõrmesse. Ärge pange otsakut sõõrmetesse sügavamale kui 0,5 cm. 4 Liigutage piirli pead aeglaselt iga ninasõõrme sees ringi, veendudes, et otsaku külg oleks kindlalt vastu nahka. See vähendab võimalikku kõditunnet. 5 Pärast kasutamist lülitage seade välja ja puhastage otsak. Kuivanud ninasekreet võib lõikeelemendi ummistada, takistades seadme sisselülitamist. Kui lõikeelemendis on ummistus, siis puhastage otsak. Kõrvakarvade lõikamine Veenduge, et te väliskõrva kanal on puhas ja ilma vaiguta. 1 Lülitage seade sisse. 2 Kõrva äärte tagant väljaulatuvate karvade eemaldamiseks liigutage piirlipead aeglaselt kõrva ääri mööda. 3 Sisestage piirlipea ettevaatlikult kuulmekäiku. Et trummikilet mitte vigastada, ärge lükake piirlipead kuulmekäigus sügavamale kui 0,5 cm.

14 Eesti 17 3 sec. 4 Kõikide soovimatute karvade eemaldamiseks kuulmekäigust pöörake piirlipead aeglaselt ümberringi. 5 Pärast kasutamist lülitage seade välja ja puhastage otsak. Hoiustamine ja transport Märkus. Soovitame seadmel ja selle tarvikutel kuivada lasta, enne kui need järgmiseks kasutuseks ära panete. - Asetage pardlile kaitsekate (kui olemas), et ära hoida mustuse kogunemist. - Hoidke seadet kaasasolevas vutlaris (kui olemas). - Teise võimalusena hoidke seadet laadimisalusel (kui olemas) või Philipsi kiirpuhastuse padrunis (kui olemas). Reisilukk Kui lähete reisile, saate pardli lukustada. Reisilukk ei lase pardlit kogemata sisse lülitada. Reisilukurežiimi kasutamiseks vajutage 3 sekundi jooksul toitenuppu. Reisilukku sisse lülitades selle sümbol vilgub. Vajutage kolme sekundi jooksul toitenuppu. Kui reisilukk on välja lülitatud, lülitub seade automaatselt sisse. Märkus. Pardli lukustus vabaneb automaatselt selle ühendamisel elektritoitega.

15 18 Eesti Kuidas ma saan oma seadet ja otsakuid puhastada? Optimaalse töö tagamiseks puhastage seadet ja otsakuid pärast iga kasutamist. Pardli puhastamine kraani all Pärast iga kasutamist puhastage pardlit, et vältida ummistumist ja kahjustusi. Ärge kunagi kuivatage pardlipead käteräti või salvrätikuga, sest see võib raseerimispäid kahjustada. Pardlipea loputamisel võib vett pardli korpusest välja tilkuda. See on normaalne. 1 Lülitage pardel sisse. 2 Loputage pardlipead sooja kraanivee all. 3 Lülitage pardel välja. Eemaldage pardlipea pardlist, vajutades vabastusnuppu. 4 Loputage karvakambrit sooja kraanivee all.

16 Eesti 19 5 Loputage raseerimispea hoidjat sooja kraanivee all. 6 Raputage liigne vesi ettevaatlikult maha ning laske raseerimispea hoidikul õhu käes täielikult kuivada. 7 Sulgege pardlipea. Põhjalik puhastamine Soovitame raseerimispäid puhastada põhjalikult kord kuus või kui pardel raseerib tavapärasest halvemini. 1 Veenduge, et seade oleks välja lülitatud ja seinakontaktist lahti ühendatud. 2 Vajutage raseerimisüksusel olevaid vabastusnuppe ja tõmmake raseerimispea hoidik raseerimisüksuselt ära. 3 Loputage karvade kambrit ja raseerimispea hoidikut kraani all. 4 Võtke raseerimispead ära. Üksikasjalike juhiste saamiseks vt jaotist Kuidas raseerimispäid vahetada?. Märkus. Puhastage korraga vaid ühe lõikepea tera ja võre, muidu võivad tera ja võred segi minna. Kui peaksite juhuslikult panema lõiketera valesse raseerimisvõresse, võib optimaalne raseerimisjõudlus taastuda alles mõne nädala pärast.

17 20 Eesti 5 Puhastage lõiketera ja juhtvõre kraani all. 6 Raputage liigne vesi välja. 7 Pange lõikepead tagasi pardlipeasse. Üksikasjalike juhiste saamiseks vt jaotist Kuidas raseerimispäid vahetada?. 8 Pange raseerimispea hoidiku hing raseerimisseadme ülaosas olevasse pesasse ja sulgege raseerimisseade. Hüpikpiirli puhastamine Pärast iga kasutamist puhastage piirlit, et vältida ummistumist ja kahjustusi. Ärge kunagi kuivatage piirlihambaid käteräti või salvrätikuga, sest nii võite piirlihambaid kahjustada. 1 Veenduge, et seade oleks välja lülitatud ja seinakontaktist lahti ühendatud. 2 Piirli avamiseks vajutage hüpikpiirli liugurit allapoole. 3 Lülitage seade sisse ja loputage hüpikpiirlit sooja vee all. 4 Lülitage pardel pärast puhastamist välja. 5 Raputage liigne vesi ettevaatlikult maha ja laske hüpikpiirlil õhu käes kuivada. 6 Sulgege piirel.

18 Eesti 21 Nõuanne. Optimaalse tulemuse saavutamiseks määrige hüpikpiirli lõiketerasid iga kuue kuu tagant tilga mineraalõliga (õli ei kuulu komplekti). Kinniklõpsatavate otsakute puhastamine Ärge kunagi kuivatage piirlit ega habemepiirli otsakuid käteräti või salvrätikuga, sest nii võite piirlihambad rikkuda. Toote juurde kuuluvad tarvikud võivad olenevalt tootest erineda. Karbil on näidatud tarvikud, mis teie seadmega kaasas käivad. Optimaalse töö tagamiseks puhastage kinniklõpsatavaid otsakuid pärast iga kasutamist. 1 Veenduge, et seade on välja lülitatud. 2 Keerake otsakut, et see käepideme küljest eemaldada. Tõmmake puhastusharja pea otse hoidiku küljest lahti. 3 Puhastada detailid hoolikalt sooja veega. Kasutage seepi ainult puhastusharja otsakul. Nõuanne. Kui nina/kõrvakarvade otsaku loputamine kraani all ei ole piisav, vajutage otsak käepidemele ja kastke piirli pea mõneks minutiks sooja veega klaasi. Seejärel lülitage seade sisse ja loputage see kraani all. 4 Raputage liigne vesi habemepiirlilt, kammidelt ja nina/kõrvakarvade piirli otsakutelt ettevaatlikult maha ning laske neil õhu käes täielikult kuivada. Kuivatage puhastushari käterätiga. Ärge kuivatage lõikepead käte- ega salvrätiga, sest see võib lõiketerasid kahjustada.

19 22 Eesti Nõuanne. Optimaalse jõudluse tagamiseks määrige habemepiirli otsaku hambaid regulaarselt tilga õmblusmasinaõliga. Kuidas kiirpuhastuse padrunit kasutada? Kiirpuhastuse padruni kasutamiseks ettevalmistamine 1 Keerake ja eemaldage kiirpuhastuse padruni ülaosa. 2 2 Keerake kiirpuhastuse padrunikassetti kaas maha. 1 3 Tõstke tihendil olev sakk üles ja tõmmake seda nurgast, et tihend kiirpuhastuse padrunikassetist eemaldada. 4 Vajutage käepidemel oleva karabiinihaagi avamiseks kiirpuhastuse padrunikasseti käepidemel olevat väikest ringjat detaili.

20 Eesti 23 5 Pange kiirpuhastuse padrunikassett kiirpuhastuse padrunisse. 6 Pange kiirpuhastuse padruni ülaosa tagasi alusele ja keerake seda päripäeva, kuni kuulete klõpsatust. Lekkimise ärahoidmiseks ärge kallutage kiirpuhastuse padrunit. Kiirpuhastuse padruni kasutamine Märkus. Kui kasutate pardlit raseerimisvahu, -geeli või raseerimiseelsete toodetega, loputage enne kiirpuhastuse padruni kasutamist põhjalikult raseerimispäid. Enne pardli kiirpuhastuse padrunisse panemist kontrollige alati, kas raputasite sellest üleliigse vee välja. 1 Pange pardel tagurpidi kiirpuhastuse padrunisse. Pardel tuvastab automaatselt, et see asub kiirpuhastuse padrunis. 2 Puhastusprogrammi käivitamiseks lülitage pardel sisse.

21 24 Eesti Iga puhastusprogramm võtab umbes ühe minuti. Puhastusprogrammi ajal jääb puhastussümbol pidevalt põlema ja sinine ikoon vilgub. Pardli käepide vibreerib puhastusprogrammi lõppedes kaks korda kiiresti. 3 Laske pardlil enne hoiustamist täielikult kiirpuhastuse padrunis ära kuivada. Kiirpuhastuse padrunikasseti vahetamine Kui kiirpuhastuse padrunikasseti vahetamise ikoon muutub nähtavaks, vahetage kiirpuhastuse padrunikassett kohe välja või järgige allolevat tabelit. Kasutussagedus Tsüklid Millal kiirpuhastuse padrunikasseti vahetada Iga päev Umbes 30 Iga kuu Paar korda nädalas Umbes 20 Iga kahe kuu tagant Iga nädal Umbes 13 Iga 3 kuu tagant Iga kuu Umbes 3 Iga 3 kuu tagant 1 Keerake ja eemaldage kiirpuhastuse padruni ülaosa.

22 Eesti 25 2 Tõstke kiirpuhastuse padrunikassett käepidemest kiirpuhastuse padrunikassetist välja. 3 Kallake allesjäänud vedelik kanalisatsiooni ja kõrvaldage tühi kassett ringlussevõtuks vastavalt kohalikele jäätme-eeskirjadele. 4 Pange uus kiirpuhastuse padrunikassett kiirpuhastuse padrunisse. Skannige vasakult ruutkood või külastage veebisaiti et tellida kiirpuhastuse padruni asenduskassette. Kuidas raseerimispäid vahetada? Maksimaalse raseerimisjõudluse saavutamiseks soovitame lõikepäid vahetada iga kahe aasta tagant. Kahjustatud raseerimispead tuleb viivitamata välja vahetada. Asendage raseerimispead alati originaalsete Philipsi raseerimispeadega. Raseerimispeade vahetamine 1 Lülitage pardel välja. 2 Vajutage raseerimisüksusel olevaid vabastusnuppe ja tõmmake raseerimispea hoidik raseerimisüksuselt ära.

23 26 Eesti 2 3 Keerake lukustusrõngaid vastupäeva ja eemaldage need. Pange need kindlasse kohta hoiule. 1 4 Eemaldage raseerimispead raseerimispea hoidja küljest. Kõrvaldage kasutatud raseerimispead viivitamata, et need ei läheks segamini uute raseerimispeadega. 5 Pange hoidjasse uued raseerimispead. 1 6 Asetage lukustusrõngad raseerimispeadele tagasi ja keerake neid päripäeva lukustusrõnga tagasi kinnitamiseks. 2 - Igal lukustusrõngal on kaks soont, mis sobivad täpselt raseerimispea hoidja eenditega. Keerake rõngast päripäeva kuni kuulete klõpsatust, mis viitab, et rõngas on fikseeritud.

24 Eesti 27 Märkus. Hoidke raseerimispea hoidikut raseerimispeade ja lukustusrõngaste tagasipanekul käes. Ärge asetage raseerimispea hoidikut pinnale, sest see võib kahjustada raseerimispäid. 7 Pange raseerimispea hoidiku hing raseerimisseadme ülaosas olevasse pesasse ja sulgege raseerimisseade. Tugi Tarvikute tellimine Tarvikute või varuosade ostmiseks minge veebilehele või külastage Philipsi müügiesindust. Samuti võite pöörduda oma riigi Philipsi klienditoe keskusesse (vt kontaktandmeid rahvusvahelise garantii lehelt). Saadaval on järgmised tarvikud ja asendusosad: - SH71 Philipsi asendusraseerimispead - CC12 Philipsi kiirpuhastuse padrunikassetti 2-pakk - CC13 Philipsi kiirpuhastuse padrunikassetti 3-pakk - CC16 Philipsi kiirpuhastuse padrunikassetti 6-pakk Märkus. Tarvikute saadavus võib riigiti erineda. Veaotsing Selles peatükis võetakse kokku kõige levinumad probleemid, mis teil seadmega tekkida võivad. Kui te ei suuda alljärgneva teabe abil ise probleemi

25 28 Eesti lahendada, külastage veebilehte kus on loetelu korduma kippuvatest küsimustest, või võtke ühendust oma riigi klienditeeninduskeskusega. Pardel Tõrge Võimalik põhjus Lahendus Seade ei tööta, kui ma vajutan toitenuppu. Seade on endiselt ühendatud seina pistikupesaga. Ohutuskaalutlustel saab seadet kasutada ainult ilma toitejuhtmeta. Ühendage seade vooluvõrgust lahti ning vajutage selle sisselülitamiseks toitenuppu. Seade ei raseeri enam nii hästi nagu varem. Laetav aku on tühi. Reisilukk on aktiveeritud. Pardlipea on sellisel määral määrdunud või kahjustunud, et mootor ei hakka tööle. Raseerimispead on kahjustatud või kulunud. Karvad või mustus on raseerimispead ummistanud. Laadige uuesti akut. Reisiluku väljalülitamiseks vajutage 3 sekundi jooksul toitenuppu. Puhastage raseerimispäid põhjalikult või vahetage need välja. Vahetage raseerimispead välja. Puhastage raseerimispead põhjalikult. Vesi lekib seadme põhjast. Puhastamise ajal võib koguneda vesi seadme sisekorpuse ja väliskesta vahele. See on normaalne ega ole ohtlik, sest kogu elektroonika on seadme sees olevas hermeetiliselt suletud toiteallikas.

26 Eesti 29 Philipsi kiirpuhastuse padrun Tõrge Võimalik põhjus Lahendus Minu pardel pole pärast Philips kiirpuhastuse padruni kasutamist puhas. Minu Philipsi kiirpuhastuse padrun ei lülitu sisse. Eemaldasite pardli enne puhastusprogrammi lõppu. Philips kiirpuhastuse padrunikassett tuleb välja vahetada. Philipsi kiirpuhastuse padrunikassett on kaldus. Philipsi kiirpuhastuse padrunit toidab pardli mootor. Pardel on ühendatud seinakontakti. Pardli aku on tühi. Jätke pardel täielikuks puhastusprogrammik s Philipsi kiirpuhastuse padrunisse. Iga puhastusprogramm võtab umbes ühe minuti. Puhastusikoon kustub puhastusprogrammi lõppedes. Asendage Philipsi kiirpuhastamise padrunikassett. Asetage Philipsi kiirpuhastuse padrun tasasele pinnale. Pange pardel Philipsi kiirpuhastuse padrunisse. Lülitage pardel sisse. Tõmmake pardli pistik toiteallikast välja. Enne Philipsi kiirpuhastuse padruni kasutamist laadige pardel täis.

27 30 Eesti Minu Philipsi kiirpuhastuse padrun on ületäitunud. Pärast pardli loputamist kasutate Philipsi kiirpuhastuse padrunit regulaarselt, kuid ei raputa liigset vett maha. Raseerisite raseerimisgeeli või - vahuga ega loputanud pardlit enne Philipsi kiirpuhastuse padruni kasutamist. Pärast raseerimispeade igakordset loputamist raputage liigne vesi maha enne pardli asetamist Philipsi kiirpuhastuse padrunisse. Enne Philipsi kiirpuhastuse padruni kasutamist loputage raseerimispäid hoolikalt.

28 2020 Koninklijke Philips N.V. Kõik õigused kaitstud (27/8/2020) >75 % recycled paper >75 % papier recyclé

Taskuprinter KASUTUSJUHEND

Taskuprinter KASUTUSJUHEND Taskuprinter KASUTUSJUHEND Täname, et ostsite taskuprinteri Polaroid Mint. Käesoleva kasutusjuhendi eesmärk on anda teile juhiseid toote ohutuks kasutamiseks ja et see ei kujutaks endast kasutajale mingit

Rohkem

MINIPESUMASIN KASUTUSJUHEND XPM25 Täname teid selle toote ostmise eest. Villaste riiete väänamine on rangelt keelatud. Palun lugege juhendit hoolikalt

MINIPESUMASIN KASUTUSJUHEND XPM25 Täname teid selle toote ostmise eest. Villaste riiete väänamine on rangelt keelatud. Palun lugege juhendit hoolikalt MINIPESUMASIN KASUTUSJUHEND XPM25 Täname teid selle toote ostmise eest. Villaste riiete väänamine on rangelt keelatud. Palun lugege juhendit hoolikalt enne seadme kasutamist ja hoidke see juhend alles.

Rohkem

Mirage_de.book

Mirage_de.book Roya-6500- A5 3..03 Aknapuhastaja Kasutusjuhend 7 8 9 * 3 4 5 6 6 5 4 3 9 9 0 7 8 9 6 * 3 4 7 * 8 * 9 * 5 0 * lisaseade Ülevaade Täname! Meil on hea meel, et valisite välja meie toote! Loodame, et naudite

Rohkem

Microsoft Word - Bose_SoundLink_around-ear_Kasutusjuhend.docx

Microsoft Word - Bose_SoundLink_around-ear_Kasutusjuhend.docx Bose SoundLink Around- ear II Kõrvaklapid ETTEVAATUSABINÕUD Pikaajaline vali heli võib kahjustada Teie kõrvakuulmist. Vältige kõrvaklappide kasutamist autoga sõitmise ajal. Kõrvaklappide ohutuimaks kasutamiseks

Rohkem

G TECTA 4G mitme gaasi detektor EE Lühijuhend

G TECTA 4G mitme gaasi detektor EE Lühijuhend G TECTA 4G mitme gaasi detektor Lühijuhend 2 Sisukord Ohutus- ning ettevaatusabinõud 2 Karbi sisu 3 Toote ülevaade 3 Toote omadused 3 Akude kontrollimine 4 Sisselülitamine 4 G-TECTA 4G käivitusprotsess

Rohkem

Väärtusta oma vabadust. Eesti Yale Seifide Kasutusjuhend Mudelid: YSB/200/EB1 YSB/250/EB1 YSB/400/EB1 YLB/200/EB1 YSM/250/EG1 YSM/400/EG1 YSM/520/EG1

Väärtusta oma vabadust. Eesti Yale Seifide Kasutusjuhend Mudelid: YSB/200/EB1 YSB/250/EB1 YSB/400/EB1 YLB/200/EB1 YSM/250/EG1 YSM/400/EG1 YSM/520/EG1 Väärtusta oma vabadust. Eesti Yale Seifide Kasutusjuhend Mudelid: YSB/200/EB1 YSB/250/EB1 YSB/400/EB1 YLB/200/EB1 YSM/250/EG1 YSM/400/EG1 YSM/520/EG1 YLM/200/EG1 Soovitame selle kasutusjuhendi alles hoida.

Rohkem

P9_10 estonian.cdr

P9_10 estonian.cdr Registreerige oma toode ja saage abi kodulehelt www.philips.com/welcome P9/10 Eestikeelne kasutusjuhend 2 Ühendage P9 kõlar Bluetooth ühenduse kaudu oma Bluetooth seadmega, nagu näiteks ipadiga, iphone'iga,

Rohkem

Kuidas vahetada esimesi suspensiooni vedrusid autol VOLKSWAGEN TOURAN 1

Kuidas vahetada esimesi suspensiooni vedrusid autol VOLKSWAGEN TOURAN 1 Sooritage asendamine järgnevas järjekorras: 1 Vahetage Volkswagen Touran 1 vedrud paarikaupa. 2 Pingutage seisupiduri hooba. 3 Asetage tõkiskingad tagumiste rataste taha. Lõdvendage ratta kinnituspolte.

Rohkem

遥控器使用说明书(ROHS) ALPA-CS349-R09D(E)-0301(内容)

遥控器使用说明书(ROHS) ALPA-CS349-R09D(E)-0301(内容) KASUTUSJUHEND SIIRDATAV KDITSIEER KAUGJUHTIMISPULDI KASUTUSJUHEND AM-5PR(N) Täname teid, et olete soetanud endale meie õhukonditsioneeri Palun lugege hoolikalt käesolevat kasutusjuhendit enne seadme kasutamist

Rohkem

6 tsooniga keskus WFHC MASTER RF 868MHz & 4 või 6 tsooniga alaseade SLAVE RF KASUTUSJUHEND 6 tsooniga WFHC RF keskus & 4 või 6 tsooniga alaseade SLAVE

6 tsooniga keskus WFHC MASTER RF 868MHz & 4 või 6 tsooniga alaseade SLAVE RF KASUTUSJUHEND 6 tsooniga WFHC RF keskus & 4 või 6 tsooniga alaseade SLAVE 6 tsooniga keskus WFHC MASTER RF 868MHz & 4 või 6 tsooniga alaseade SLAVE RF KASUTUSJUHEND 6 tsooniga WFHC RF keskus & 4 või 6 tsooniga alaseade SLAVE RF 868MHz 3-6 EE 1. KASUTUSJUHEND 6 tsooniga WFHC

Rohkem

KIIRJUHEND Lugege kiirjuhend enne seadme kasutamist hoolikalt läbi. Kõik tärniga (*) märgitud juhised kehtivad WLAN + 3G mudelitele (Lenovo B6000-H(V)

KIIRJUHEND Lugege kiirjuhend enne seadme kasutamist hoolikalt läbi. Kõik tärniga (*) märgitud juhised kehtivad WLAN + 3G mudelitele (Lenovo B6000-H(V) KIIRJUHEND Lugege kiirjuhend enne seadme kasutamist hoolikalt läbi. Kõik tärniga (*) märgitud juhised kehtivad WLAN + 3G mudelitele (Lenovo B6000-H(V) / Lenovo B8000-H). Tehnilised andmed Mudeli nimetus

Rohkem

Nokia Bluetooth-peakomplekt BH /1

Nokia Bluetooth-peakomplekt BH /1 Nokia Bluetooth-peakomplekt BH-213 1 2 4 3 5 7 6 9 11 8 10 9210874/1 VASTAVUSKINNITUS Käesolevaga kinnitab NOKIA CORPORATION seadme HS-127W vastavust direktiivi 1999/5/EÜ põhinõuetele ja nimetatud direktiivist

Rohkem

Ace primax Kasutusjuhend

Ace primax Kasutusjuhend Ace primax Kasutusjuhend Sisu Tere tulemast! 4 Teie kuuldeaparaadid 5 Aparaadi tüüp 5 Kuuldeaparaatide tundmaõppimine 5 Osad ja nimetused 6 Juhtelemendid 8 Sätted 9 Patareid 10 Aku suurus ja käsitsemisnõuanded

Rohkem

Microsoft Word - TM70_SP-MG_kasutusjuhend.docx

Microsoft Word - TM70_SP-MG_kasutusjuhend.docx TM70 Touch-i kasutusjuhend Süsteemid: Magellan ja Spectra SP Põhiekraan Kuupäev/kellaaeg Välis-/sisetemperatuur Süsteemi olek Tsoonid Menüü Info OneScreen Monitoring SpotOn Locator Slaidiesitus Paanika-häire

Rohkem

FLORY

FLORY FLORY MASAAŽI- KABIINI FSR60470 PAIGALDUSJUHEND 1 2 3 Taustvalgustus Juhtpaneel Segisti Düüs Jalamassaaž Düüs Lamp Ventilaator Laedušš Kõlar 4 1. Ettevalmistused paigaldamiseks a. Enne massaažikabiini

Rohkem

B120_10 estonian.cdr

B120_10 estonian.cdr Alati seal, et teid aidata Registreerige oma toode ja otsige abi koduleheküljelt www.philips.com/welcome B120 Beebimonitor Küsimus? Kontakteeruge Philipsiga Eestikeelne kasutusjuhend 2 Valgussensor USB

Rohkem

Document number:

Document number: WNR Kiirpaigaldusjuhend Lisateavet, juhised ja uuendused saab leida internetist aadressil http://www.a-link.com Kiirpaigaldusjuhend Komplekt sisaldab: - WNR repiiter - Paigaldusjuhend Ühendused / Ports:

Rohkem

Microsoft Word - HEOS 1 kasutusjuhend EST.docx

Microsoft Word - HEOS 1 kasutusjuhend EST.docx HEOS 1 Seadistamise kiirjuhend http://www.denon.ee/?op=body&id=169 http://www.tophifi.ee/ https://www.facebook.com/tophifi.ee ENNE, KUI ALUSTATE Veenduge, et kõik alljärgnev on töökorras: 1. SAMM: LAHTIPAKKIMINE

Rohkem

Microsoft Word - EasyFit Touch_ET

Microsoft Word - EasyFit Touch_ET EasyFit Touch aktiivsusmonitor kasutusjuhend Puuteekraaniga aktiivsusmonitor - randmevõru Funktsioonid Kellaaeg Sammulugemine Läbitud vahemaa Kalorid Äratuskell Unejälgimise režiim Märguanne liikumiseks

Rohkem

(Estonian) DM-RBCS Edasimüüja juhend MAANTEE MTB Rändamine City Touring/ Comfort Bike URBAN SPORT E-BIKE Kasseti ketiratas CS-HG400-9 CS-HG50-8

(Estonian) DM-RBCS Edasimüüja juhend MAANTEE MTB Rändamine City Touring/ Comfort Bike URBAN SPORT E-BIKE Kasseti ketiratas CS-HG400-9 CS-HG50-8 (Estonian) DM-RBCS001-02 Edasimüüja juhend MAANTEE MTB Rändamine City Touring/ Comfort Bike URBAN SPORT E-BIKE Kasseti ketiratas CS-HG400-9 CS-HG50-8 SISUKORD OLULINE MÄRKUS... 3 OHUTUSE TAGAMINE... 4

Rohkem

Manuals Generator

Manuals Generator Sooritage asendamine järgnevas järjekorras: 1 Vahetage vedrud paarikaupa. Pingutage seisupiduri hooba. 2 3 Asetage tõkiskingad tagumiste rataste taha. Lõdvendage ratta kinnituspolte. 4 5 Tõstke esimest

Rohkem

B660 Kiirjuhend Märkus: Selles juhendis olevad joonised on ainult teabeks. Oma konkreetse mudeli kohta käivate üksikasjade teada saamiseks pöörduge om

B660 Kiirjuhend Märkus: Selles juhendis olevad joonised on ainult teabeks. Oma konkreetse mudeli kohta käivate üksikasjade teada saamiseks pöörduge om B660 Kiirjuhend Selles juhendis olevad joonised on ainult teabeks. Oma konkreetse mudeli kohta käivate üksikasjade teada saamiseks pöörduge oma teenusepakkuja poole. Seadet ostes kontrollige toote ja selle

Rohkem

Microsoft Word - XTOP026.doc

Microsoft Word - XTOP026.doc XTOP026 Enne seadme kasutamist lugege kasutusjuhend hoolikalt läbi ja järgige kõiki juhiseid. Hoidke juhend hilisemaks vajaduseks alles. MOOTORRATTA TÕSTUK Kasutusjuhend OLULINE! EST LUGEGE NEED JUHISED

Rohkem

DJI GOGGLES Kiirjuhend V1.0

DJI GOGGLES Kiirjuhend V1.0 DJI GOGGLES Kiirjuhend V1.0 DJI Goggles DJI Goggles on mugavad prillid, mis on disainitud mugavaks FPV lendamiseks DJI toodetega. Nad loovad ultra-kõrge kvaliteediga pildi, minimaalse viivitusega pikamaa

Rohkem

AJ3123_12 estonian.cdr

AJ3123_12 estonian.cdr Registreerige oma toode ja saage tuge www.philips.com/welcome AJ3123 Külastage Philipsit internetis: http://www.philips.com Eestikeelne kasutusjuhend 8. ed Kõik muudatused ja modifikatsioonid, mis pole

Rohkem

SINU UKS DIGITAALSESSE MAAILMA Ruuter Zyxel LTE3302 JUHEND INTERNETI ÜHENDAMISEKS

SINU UKS DIGITAALSESSE MAAILMA Ruuter Zyxel LTE3302 JUHEND INTERNETI ÜHENDAMISEKS SINU UKS DIGITAALSESSE MAAILMA Ruuter Zyxel LTE3302 JUHEND INTERNETI ÜHENDAMISEKS OLULINE TEAVE: LOE ENNE RUUTERI ÜHENDAMIST! Ruuter on sinu uks digitaalsesse maailma. Siit saavad alguse kõik Telia teenused

Rohkem

JABRA STYLE Kasutusjuhend jabra.com/style

JABRA STYLE Kasutusjuhend jabra.com/style Kasutusjuhend jabra.com/style SISUKORD 1. TERE TULEMAST... 3 2. PEAKOMPLEKT... 4 3. KANDMINE... 5 3.1 KUULARIKATETE VAHETAMINE 4. AKU LAADIMINE... 6 5. ÜHENDAMINE... 7 5.1 BLUETOOTH SEADMEGA ÜHENDAMINE

Rohkem

Ankrunaelapystol.indd

Ankrunaelapystol.indd ANKRUNAELAPÜSTOL Kasutusjuhend MC60-34 MC60-34 2009 by Senco Products, Inc. Senco Products, Inc. 8485 Broadwell Road Cincinnati, Ohio 45244 Questions? Comments? e-mail: toolprof@senco.com Visit our Website

Rohkem

Control no:

Control no: Smart Access Driftsprocedure A. Eeltingimused... 2 1. Nutitelefoni ühilduvus... 2 2. Kaabli valik... 2 a. Apple devices (Apple'i seadmed) (iphone 4/4S)... 2 b. Apple devices (Apple'i seadmed) (iphone 5/5c/5s)...

Rohkem

RVT_ DC-Arctic, 1, en_GB

RVT_ DC-Arctic, 1, en_GB Kasutusjuhend RVT 64 DC, RVT 354 DC, RVT 54 DC, RVT 684 DC Kasutusjuhend Üldteave Siseseadet saab hõlpsalt kasutada infrapunakaugjuhtimispuldiga. Siseseade annab õigest andmeedastusest teada helisignaaliga.

Rohkem

Template-A5

Template-A5 SC2008, SC2006 5 EESTI 6 LIETUVIŠKAI 31 LATVIEŠU 57 SC2008, SC2006 6 EESTI Sisukord Sissejuhatus 7 Eelised 7 kodus kasutamiseks mõeldud intensiivsete valgusimpulsside (Intense Pulsed Light, IPL) tehnoloogia.

Rohkem

Lenovo IdeaPad Kasutusjuhend Tutvuge enne arvuti kasutamist oluliste ohutus- ning kasutusjuhistega.

Lenovo IdeaPad Kasutusjuhend Tutvuge enne arvuti kasutamist oluliste ohutus- ning kasutusjuhistega. Lenovo IdeaPad Kasutusjuhend Tutvuge enne arvuti kasutamist oluliste ohutus- ning kasutusjuhistega. Eestvaade - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Rohkem

Microsoft Word - Waterpik LT instrukcija ESRT galutinis

Microsoft Word - Waterpik LT instrukcija ESRT galutinis Waterpik Ultra Dental Water Jet www.waterpik.lt ÕNNITLUS Õnnitleme! Valides Waterpik UltraDental Water Jet, liigute õiges suunas Teie igemed hakkavad olema tervemad ja naeratus kaunim! Kliiniliselt testitud

Rohkem

Microsoft Word - Suure thermori pass2.doc

Microsoft Word - Suure thermori pass2.doc PAIGALDAMINE KASUTAMINE HOOLDUS SUUREMAHULISED 500-3000 L VEEBOILERID Need on sukel-ja keraamilise küttekehaga elektrilised veesoojendid. Võimalikud on variandid kus täiendavalt küttekehale on ka kesküttesüsteemiga

Rohkem

Caterpillar Inc. 100 NE Adams Street, Peoria, IL USA Meedianumber U9NE8460 Tegevusdokument Lisateave GRADE süsteemi komponentide nõuetele vastav

Caterpillar Inc. 100 NE Adams Street, Peoria, IL USA Meedianumber U9NE8460 Tegevusdokument Lisateave GRADE süsteemi komponentide nõuetele vastav Tegevusdokument Lisateave GRADE süsteemi komponentide nõuetele vastavuse teave 1 Sisukord lk Ohutusmärgid ja -sildid... 3 Ohutusteated... 4 Muud sildid... 5 Üldine ohuteave... 6 Edastamine... 6 Sissejuhatus...

Rohkem

Flite SHB4805 Eestikeelne kasutusjuhend Kõrvaklapid Registreerige oma toode ja saage abi kodulehelt

Flite SHB4805 Eestikeelne kasutusjuhend Kõrvaklapid Registreerige oma toode ja saage abi kodulehelt Flite SHB4805 Eestikeelne kasutusjuhend Kõrvaklapid Registreerige oma toode ja saage abi kodulehelt www.philips.com/support 2 EE Sisukord 1 Olulised ohutusalased juhendid 4 Kuulamisohutus 4 Üldine informatsioon

Rohkem

PAIGALDUSJUHEND DUŠINURK VESTA 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage sei

PAIGALDUSJUHEND DUŠINURK VESTA 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage sei PAIGALDUSJUHEND DUŠINURK VESTA 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage seinad ja põrand enne dušinurga paigaldamist! 3. Kasutage

Rohkem

ÕMBLUSMASIN BIRGITTA STANDARD / COMFORT KASUTUSJUHEND MUDEL: IP86654 MUDEL: IP86661 Palun lugege kasutusjuhend enne õmblusmasina kasutuselevõtmist põh

ÕMBLUSMASIN BIRGITTA STANDARD / COMFORT KASUTUSJUHEND MUDEL: IP86654 MUDEL: IP86661 Palun lugege kasutusjuhend enne õmblusmasina kasutuselevõtmist põh ÕMBLUSMASIN BIRGITTA STANDARD / COMFORT KASUTUSJUHEND MUDEL: IP86654 MUDEL: IP86661 Palun lugege kasutusjuhend enne õmblusmasina kasutuselevõtmist põhjalikult ja tähelepanelikult läbi. Palun hoidke kasutusjuhendit

Rohkem

CPA4164 USB 2.0 kõrgekvaliteediline videoadapter KASUTUSJUHEND 1. PEATÜKK - Ülevaade 1.1 Tutvustus CPA4164 USB 2.0 videoadapter võimaldab teil arvutis

CPA4164 USB 2.0 kõrgekvaliteediline videoadapter KASUTUSJUHEND 1. PEATÜKK - Ülevaade 1.1 Tutvustus CPA4164 USB 2.0 videoadapter võimaldab teil arvutis CPA4164 USB 2.0 kõrgekvaliteediline videoadapter KASUTUSJUHEND 1. PEATÜKK - Ülevaade 1.1 Tutvustus CPA4164 USB 2.0 videoadapter võimaldab teil arvutisse laadida ja redigeerida erinevatest analoogvideo

Rohkem

DUŠINURK MILDA PAIGALDUSJUHEND 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage sei

DUŠINURK MILDA PAIGALDUSJUHEND 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage sei DUŠINURK MILDA PAIGALDUSJUHEND 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage seinad ja põrand enne dušinurga paigaldamist! 3. Kasutage

Rohkem

Devilink PR Pistikuga relee Paigaldusjuhend EE

Devilink PR Pistikuga relee Paigaldusjuhend EE Devilink PR Pistikuga relee Paigaldusjuhend EE devireg 550 22.0 22.0 devireg 550 1. Kasutamine Devilink PR Devilink PR (Pistikuga relee) on seade kütteseadmete või muude elektriseadmete sisse/välja lülitamiseks

Rohkem

Juhend nutiterminali seadistamiseks ja kaardimaksete vastuvõtmiseks Ingenico Link/2500 ja icmp

Juhend nutiterminali seadistamiseks ja kaardimaksete vastuvõtmiseks Ingenico Link/2500 ja icmp Juhend nutiterminali seadistamiseks ja kaardimaksete vastuvõtmiseks Ingenico Link/2500 ja icmp Terminali seadistamine Lülita telefonis või tahvelarvutis (edaspidi telefonis) sisse Bluetooth. (1) 1 1 Mudel

Rohkem

Microsoft Word _08_D7_RU_ET--1530_kujundatud.doc

Microsoft Word _08_D7_RU_ET--1530_kujundatud.doc KASUTUSJUHEND TAIMERIGA JUHTSEADE JA ELEKTROONILISED SIDEMOODULID EST KIRJELDUS Termostaadid ja juhtseade on juhtmeta ühenduses, kasutades aktiivantenni. Tegevusraadius kinnises ruumis on umbes 50 m. Nädalaprogramm.

Rohkem

Microsoft Word - Vx610 EMV KASUTUSJUHEND.doc

Microsoft Word - Vx610 EMV KASUTUSJUHEND.doc MAKSETERMINALI KASUTUSJUHEND VERIFONE Vx610 GSM Kliendiabi: (0) 6711 444 (kõik nädalapäevad 24 h) Makseterminalide osakond: (0) 6711 411 (tööpäeviti kell 9.00 17.00) Faks: (0) 6711 420 Email: posgrupp@estcard.ee

Rohkem

Õmblusmasin Kasutusjuhend 3116

Õmblusmasin Kasutusjuhend 3116 Õmblusmasin Kasutusjuhend 3116 Poolimine Kinnitage niidirull ja niidirulli fi ksaator niidirullihoidikule (1). Väiksema niidirulli korral kinnitage niidirulli otsa väike niidirulli fi ksaator (2). Lükake

Rohkem

Alati valmis teid aitama Registreerige oma toode ja saate tootetuge saidilt Kas teil on küsimus? Võtke Philipsiga ühendust SHB

Alati valmis teid aitama Registreerige oma toode ja saate tootetuge saidilt   Kas teil on küsimus? Võtke Philipsiga ühendust SHB Alati valmis teid aitama Registreerige oma toode ja saate tootetuge saidilt www.philips.com/support Kas teil on küsimus? Võtke Philipsiga ühendust SHB7150 Kasutusjuhend Sisukord 1 Olulised ohutusjuhised

Rohkem

est_002575_DM-FC indd

est_002575_DM-FC indd (Estonian) DM-FC0001-00 Edasimüüja juhend FC-M820 / FC-M825 SM-BB71 / SM-CR82 OLULINE MÄRKUS See edasimüüja juhend on mõeldud eelkõige professionaalsetele jalgrattamehaanikutele. Kasutajad, kes ei ole

Rohkem

Õppeprogramm „vesi-hoiame ja austame seda, mis meil on“

Õppeprogramm „vesi-hoiame ja austame seda, mis meil on“ ÕPPEPROGRAMM VESI-HOIAME JA AUSTAME SEDA, MIS MEIL ON PROGRAMMI LÄBIVIIJA AS TALLINNA VESI SPETSIALIST LIISI LIIVLAID; ESITUS JA FOTOD: ÕPPEALAJUHATAJA REELI SIMANSON 19.05.2016 ÕPPEPROGRAMMI RAHASTAS:

Rohkem

KASUTUSJUHEND

KASUTUSJUHEND KASUTUSJUHEND Sissejuhatus Kui valvesüsteem on valvessepanekuks valmis ning puuduvad rikke- ning häireteated, kuvatakse sõrmistiku displeil kellaaeg, kuupäev ning tekst Enter Your Code sisestage kood Peale

Rohkem

Kasutusjuhend Dragon Winch vintsile DWM, DWH, DWT seeria Sisukord Üldised ohutusnõuded... 3 Vintsimise ohutusnõuded... 3 Kasulik teada... 4 Vintsimise

Kasutusjuhend Dragon Winch vintsile DWM, DWH, DWT seeria Sisukord Üldised ohutusnõuded... 3 Vintsimise ohutusnõuded... 3 Kasulik teada... 4 Vintsimise Kasutusjuhend Dragon Winch vintsile DWM, DWH, DWT seeria Sisukord Üldised ohutusnõuded... 3 Vintsimise ohutusnõuded... 3 Kasulik teada... 4 Vintsimisel on hea teada... 5 Vintsi hooldus... 6 Garantii...

Rohkem

E-arvete juhend

E-arvete juhend E- arvete seadistamine ja saatmine Omniva kaudu Standard Books 7.2 põhjal Mai 2015 Sisukord Sissejuhatus... 3 Seadistamine... 3 Registreerimine... 4 E- arve konto... 5 Vastuvõtu eelistus... 5 Valik E-

Rohkem

FRESENIUS ÕPPEKESKUS KIIRJUHEND

FRESENIUS ÕPPEKESKUS KIIRJUHEND FRESENIUS ÕPPEKESKUS KIIRJUHEND SISUKORD 1. Kuidas saan Freseniuse õppekeskuksesse? 03 2. Kuidas sisse logida? 04 3. Mida teha, kui ma ei mäleta oma parooli? 05 4. Mida leian kodulehelt pärast sisselogimist?

Rohkem

PROFESSIONAALNE MIKROPRUULIMISSEADE Bullet Brew 45 KASUTUSJUHEND MUDELI NR.: BM-S400M-1 BM-S500M-1 Täname Teid selle mikropruulimissüsteemi ostu eest.

PROFESSIONAALNE MIKROPRUULIMISSEADE Bullet Brew 45 KASUTUSJUHEND MUDELI NR.: BM-S400M-1 BM-S500M-1 Täname Teid selle mikropruulimissüsteemi ostu eest. PROFESSIONAALNE MIKROPRUULIMISSEADE Bullet Brew 45 KASUTUSJUHEND MUDELI NR.: BM-S400M-1 BM-S500M-1 Täname Teid selle mikropruulimissüsteemi ostu eest. Parimate tulemuste saavutamiseks järgige alljärgnevaid

Rohkem

Kaupmehed ja ehitusmeistrid Selle laiendusega mängimiseks on vajalik Carcassonne põhimäng. Laiendit võib mängus kasutada täielikult või osaliselt ning

Kaupmehed ja ehitusmeistrid Selle laiendusega mängimiseks on vajalik Carcassonne põhimäng. Laiendit võib mängus kasutada täielikult või osaliselt ning Kaupmehed ja ehitusmeistrid Selle laiendusega mängimiseks on vajalik Carcassonne põhimäng. Laiendit võib mängus kasutada täielikult või osaliselt ning seda saab kombineerida teiste Carcassonne laiendustega.

Rohkem

Tants on loodud 1985.aasta tantsupeoks Muusika Lepo Sumra Koreograafia Helju Mikkel koostöös Lille- Astra Arraste ja "Sõlesepad" tantsurühma meestega.

Tants on loodud 1985.aasta tantsupeoks Muusika Lepo Sumra Koreograafia Helju Mikkel koostöös Lille- Astra Arraste ja Sõlesepad tantsurühma meestega. Tants on loodud 1985.aasta tantsupeoks Muusika Lepo Sumra Koreograafia Helju Mikkel koostöös Lille- Astra Arraste ja "Sõlesepad" tantsurühma meestega. 2019.aasta tantsupeoks täpsustused ja täiendused tehtud

Rohkem

PIKSELOITS Täpsustused 15.oktoobri 2018 seisuga Tants on loodud 1985.aasta tantsupeoks Muusika Lepo Sumra Koreograafia Helju Mikkel koostöös Lille- As

PIKSELOITS Täpsustused 15.oktoobri 2018 seisuga Tants on loodud 1985.aasta tantsupeoks Muusika Lepo Sumra Koreograafia Helju Mikkel koostöös Lille- As PIKSELOITS Täpsustused 15.oktoobri 2018 seisuga Tants on loodud 1985.aasta tantsupeoks Muusika Lepo Sumra Koreograafia Helju Mikkel koostöös Lille- Astra Arraste ja "Sõlesepad" tantsurühma meestega. 2019.aasta

Rohkem

Microsoft Word - SCD38USB

Microsoft Word - SCD38USB SCD-38 USB KAASASKANTAV RAADIO/CD/MP3- MÄNGIJA USB-GA Kasutusjuhend Lenco soovitab lugeda juhendit hoolikalt enne seadme kasutamist. Rohkem informatsiooni www.lenco.eu Hea klient, Täname Teid,e t olete

Rohkem

Powakaddy

Powakaddy Powakaddy PowaKaddy Sport http://www.powakaddy.com/index.php/electric-trolleys/sport.html Elektrilised kärud liitium või tavalise akuga / Electrical trolleys with lithium or acid battery Liitium akuga

Rohkem

Microsoft Word - 56ylesanded1415_lõppvoor

Microsoft Word - 56ylesanded1415_lõppvoor 1. 1) Iga tärnike tuleb asendada ühe numbriga nii, et tehe oleks õige. (Kolmekohaline arv on korrutatud ühekohalise arvuga ja tulemuseks on neljakohaline arv.) * * 3 * = 2 * 1 5 Kas on õige, et nii on

Rohkem

Microsoft Word - Keypad-controller-manual-new_1.docx

Microsoft Word - Keypad-controller-manual-new_1.docx Eraldiseisev ühe ukse juurdepääsukontroller Kasutusjuhend Enne seadme paigaldamist ja kasutamist lugege tähelepanelikult seda juhendit 1. Pakkeleht Nimi Kogus Märkused Sõrmistik 1 Kasutusjuhend 1 Kruvikeeraja

Rohkem

DS9000_10 estonian.cdr

DS9000_10 estonian.cdr Registreerige oma toode ja saage abi veebilehelt www.philips.com/welcome DS 9000 Külastage Philipsit internetis: http://www.philips.com Eestikeelne kasutusjuhend SISUKORD 1 Oluline...3 Turvalisus...3 Märkus...5

Rohkem

Lenvo ideapad IKB

Lenvo ideapad IKB Lenovo ideapad 710S-13IKB Kasutusjuhend Tutvuge enne arvuti kasutamist oluliste ohutusning kasutusjuhistega. Märkused Tutvuge enne arvuti kasutamist oluliste ohutus- ning kasutusjuhistega. Kõige värskema

Rohkem

HD 13/12-4 ST Ruumisäästlikud, statsionaarsed kõrgsurvepesurid Kärcherilt, millel on kuni 6 varustuspunkti, mida saab vastavalt vajadusele individuaal

HD 13/12-4 ST Ruumisäästlikud, statsionaarsed kõrgsurvepesurid Kärcherilt, millel on kuni 6 varustuspunkti, mida saab vastavalt vajadusele individuaal Ruumisäästlikud, statsionaarsed kõrgsurvepesurid Kärcherilt, millel on kuni 6 varustuspunkti, mida saab vastavalt vajadusele individuaalselt konfigureerida, ning mis on äärmiselt kulumiskindlad. 1 2 3

Rohkem

Estonian_TBW-106UB(V1).cdr

Estonian_TBW-106UB(V1).cdr Lühike paigaldusjuhend TBW-106UB H/W: V1 Sisukord... 1 1. Enne alustamist... 1 2. Kuidas paigaldada... 3. Bluetooth adapteriseadistamine... 2 5 Tõrkeotsing... 7 Version 02.17.2009 1. Enne alustamist Pakendi

Rohkem

W A_ENv06.indd

W A_ENv06.indd 6,9L Tõsteteva kausiga mikser Kasutusjuhend M o d e l 5 K S M 7 5 8 0X 1 OLULISED ETTEVAATUSABINÕUD Elektriliste seadmete kasutamisel tuleb järgida järgmisi elementaarseid ohutusnõudeid: 1. Lugege läbi

Rohkem

HD8828_HD8834_dfu_EE.cdr

HD8828_HD8834_dfu_EE.cdr Täisautomaatne kohvimasin 3100 seeria EESTIKEELNE KASUTUSJUHEND Enne masina kasutuselevõttu lugege seda kasutusjuhendit hoolikalt. HD8828 HD8834 Registreerige oma toode ning saage abi aadressilt www.philips.com/welcome

Rohkem

Pintsli otsade juurde tegemine Esiteks Looge pilt suurusega 64x64 ja tema taustaks olgu läbipaistev kiht (Transparent). Teiseks Minge kihtide (Layers)

Pintsli otsade juurde tegemine Esiteks Looge pilt suurusega 64x64 ja tema taustaks olgu läbipaistev kiht (Transparent). Teiseks Minge kihtide (Layers) Pintsli otsade juurde tegemine Esiteks Looge pilt suurusega 64x64 ja tema taustaks olgu läbipaistev kiht (Transparent). Teiseks Minge kihtide (Layers) aknasse ja looge kaks läbipaistvat kihti juurde. Pange

Rohkem

EE-macbook-retina-12-early2015-qs.indd

EE-macbook-retina-12-early2015-qs.indd Kiirjuhend Tervita oma MacBooki. Alustame. Maci käivitamiseks vajuta toitenuppu ning rakendus Setup Assistant annab sulle mõned lihtsad juhised, kuidas arvuti töökorda seada. See aitab sul Wi-Fi võrku

Rohkem

KAARKASVUHOONE POLÜKARBONAADIGA 3X4M "KERTTU" 2,1m 3,0m min 4m Tehniline pass lk 2-9 Koostejuhend lk 10-31

KAARKASVUHOONE POLÜKARBONAADIGA 3X4M KERTTU 2,1m 3,0m min 4m Tehniline pass lk 2-9 Koostejuhend lk 10-31 KAARKASVUHOONE POLÜKARBONAADIGA 3X4M "KERTTU" 2,1m 3,0m min 4m Tehniline pass lk 2-9 Koostejuhend lk 10-31 TEHNILINE PASS/KASVUHOONE KERTTU! Kasvuhoone KERTTU kokkupanekul ja kasutamisel tuleb rangelt

Rohkem

Suruõhuga käitatav universaalne tööriistasüsteem traumatoloogia, endoproteesimise ja lülisamba jaoks Compact Air Drive II Kasutusjuhend

Suruõhuga käitatav universaalne tööriistasüsteem traumatoloogia, endoproteesimise ja lülisamba jaoks Compact Air Drive II Kasutusjuhend Suruõhuga käitatav universaalne tööriistasüsteem traumatoloogia, endoproteesimise ja lülisamba jaoks Compact Air Drive II Kasutusjuhend Sisukord Sissejuhatus Üldteave 2 Kasutatud sümbolite tähendus 4

Rohkem

Programmi AnimatorDV Simple+ lühike kasutajajuhend

Programmi AnimatorDV Simple+ lühike kasutajajuhend Programmi AnimatorDV Simple+ esmane kasutusjuhend Programm AnimatorDV Simple+ on mõeldud animatsioonide loomiseks. Tegemist on tasuta tarkvaraga, mis töötab videoseadmetega (videokaamera, veebikaamera).

Rohkem

C-SEERIA JA VJATKA-SEERIA LÄBIVOOLUKUIVATID

C-SEERIA JA VJATKA-SEERIA LÄBIVOOLUKUIVATID C-SEERIA JA VJATKA-SEERIA LÄBIVOOLUKUIVATID C-SEERIA LÄBIVOOLUKUIVATID TÕHUSAKS JA ÜHTLASEKS VILJA KUIVATAMISEKS Mepu kõrgtehnoloogilised, pideva vooluga, sooja õhuga kuivatid kuivatavad vilja õrnalt,

Rohkem

The world’s favourite lock

The world’s favourite lock Kasutusjuhend Täname teid, et valisite luku Yale Doorman! See kasutusjuhend koos paigaldusjuhendiga tagab toote ohutu ja õige kasutamise, aga ka selle, et oskate kõiki toote võimalusi ära kasutada. 1 Sisukord

Rohkem

M366.book

M366.book M6 Kasutusjuhend Roya-9 A4 07..0 Ohutusjuhised. Juhendi kirjeldus Tutvuge enne seadme kasutamist hoolikalt kasutusjuhendiga Hoidke kasutusjuhendit käepärases kohas. Seadme müümisel või edasi andmisel andke

Rohkem

Suira käitlemine

Suira käitlemine Teabepäeva korraldamist toetab Euroopa Liit Eesti mesindusprogrammi 2017-2019 kaudu Suira käitlemine Tarmo Teetlok Tallinn 14.11.2017 Mis on suir? Suir on mesilaste poolt ümbertöötatud õietolm. Suira valmistamiseks

Rohkem

Elisa Ring Elisa Ringi mobiilirakendus Versioon

Elisa Ring Elisa Ringi mobiilirakendus Versioon Elisa Ring Elisa Ringi mobiilirakendus Versioon 1.0.85 15.01.2019 1 Elisa Ring... 1 1. Ülevaade... 3 1.1. Kirjeldus... 3 1.2. Tehnilised tingimused... 3 1.3. Kasutuselevõtt ja sisselogimine... 3 2. Rakenduse

Rohkem

ESL 4200LO ET NÕUDEPESUMASIN KASUTUSJUHEND

ESL 4200LO ET NÕUDEPESUMASIN KASUTUSJUHEND ESL 4200LO...... ET NÕUDEPESUMASIN KASUTUSJUHEND 2 www.electrolux.com SISUKORD 1. OHUTUSJUHISED..................................................................... 3 2. SEADME KIRJELDUS..................................................................

Rohkem

VT PRO80-PRO90 - M0S P07:UNICO.qxd

VT PRO80-PRO90 -  M0S P07:UNICO.qxd KASUTUSJUHEND REGISTREERIGE OMA TOODE www.polti.com DEMOVIDEO www.youtube.com POLTI KANAL KATE PAINDUV AURUVOOLIK AURUOTSIK PÕRANDAHARI AKNAPUHASTUSOTSIK VÄIKE HARI TAGAVARATIHENDID LAPP KONTSENTREERITUD

Rohkem

AS851_10 estonian.cdr

AS851_10 estonian.cdr Registreerige oma toode ja saage abi kodulehelt www.philips.com/welcome AS851 Rohkem infot Philipsi toodete kohta saate aadressilt: http://www.philips.com Eestikeelne kasutusjuhend SISUKORD 7. PROBLEEMIDE

Rohkem

Kiekim mees kirjeldus.docx

Kiekim mees kirjeldus.docx KULLAKERA KANDJAD XII noorte tantsupeo ühitants Tantsu on loonud Margus Toomla ja Karmen Ong 2016. aasta detsembris 2017. aasta noorte tantsupeoks MINA JÄÄN, kirjeldanud Margus Toomla. Muusika ja sõnad

Rohkem

SPORTident Air+

SPORTident Air+ Tarmo Klaar 2012-2013 Esimene koolitus Eestis 2012, Põlvas Ülevaade Uus riistvara Vana tarkvara Proovime kasutada, näited Põhineb hetkel teadaoleval funktsionaalsusel. Tootja ei ole veel lõplikku versiooni

Rohkem

EESTI EESTIKEELNE KASUTUSJUHEND Enne masina kasutuselevõttu lugege seda kasutusjuhendit hoolikalt. Mudel HD Registreerige oma toode ning saage

EESTI EESTIKEELNE KASUTUSJUHEND Enne masina kasutuselevõttu lugege seda kasutusjuhendit hoolikalt. Mudel HD Registreerige oma toode ning saage EESTI EESTIKEELNE KASUTUSJUHEND Enne masina kasutuselevõttu lugege seda kasutusjuhendit hoolikalt. Mudel HD9712 02 Registreerige oma toode ning saage abi aadressilt www.saeco.com/welcome 2 EESTI TÄHTSAD

Rohkem

Microsoft Word - EHR.docx

Microsoft Word - EHR.docx earvekeskus E-ARVE TELLIMUSTE JUHEND 1 Sisukord E-arvete tellimused... 3 Klientide tellimused... 3 E-arve tellimuse lisamine... 3 E-arve tellimuse muutmine... 9 Minu tellimused... 10 Minu tellimuse sisestamine...

Rohkem

VOIP121 estonian.cdr

VOIP121 estonian.cdr USB ADAPTER VOIP121 Külastage Philipsit internetis: http://www.philips.com Eestikeelne kasutusjuhend MÄRKUSED MÄRKUSED SISUKORD 3 Sisukord 4 Oluline informatsioon 5 Mis on karbis kaasas 6 Teie telefoniadapter

Rohkem

DELTA kihtplastikuga kaetud kasvuhoone 2,2 м 2,5 м 2,2 м Tehniline leht lk. 2-5 Paigaldusjuhend lk ET

DELTA kihtplastikuga kaetud kasvuhoone 2,2 м 2,5 м 2,2 м Tehniline leht lk. 2-5 Paigaldusjuhend lk ET DELTA kihtplastikuga kaetud kasvuhoone 2,2 м 2,5 м 2,2 м Tehniline leht lk. 2-5 Paigaldusjuhend lk. 6-20 ET TEHNILINE LEHT/KASVUHOONE «DELTA»! Kasvuhoone paigaldamisel ja kasutamisel pidage rangelt kinni

Rohkem

BIOPUHASTI M-BOŠ BOX KASUTUS- JA PAIGALDUSJUHEND 2017

BIOPUHASTI M-BOŠ BOX KASUTUS- JA PAIGALDUSJUHEND 2017 BIOPUHASTI M-BOŠ BOX KASUTUS- JA PAIGALDUSJUHEND 2017 Biopuhasti tööprotsessi kirjeldus M-Bos biopuhastit kasutatakse puhastamaks reovett eramajades, koolides, hotellides ja teistes reovee puhastamist

Rohkem

GSMG UK.indd

GSMG UK.indd GSMG kasutusjuhend Põrandakütte termostaat Fikseeritud paigaldusega relee-vastuvõtja Juhitav relee-pistikupesa Kiirühendusega termostaat Glamox 3001 seeria küttekehadele GSM-seade 1 Akulaadija 2 Toime

Rohkem

PÄRNU TÄISKASVANUTE GÜMNAASIUM ESITLUSE KOOSTAMISE JUHEND Pärnu 2019

PÄRNU TÄISKASVANUTE GÜMNAASIUM ESITLUSE KOOSTAMISE JUHEND Pärnu 2019 PÄRNU TÄISKASVANUTE GÜMNAASIUM ESITLUSE KOOSTAMISE JUHEND Pärnu 2019 SISUKORD 1. SLAIDIESITLUS... 3 1.1. Esitlustarkvara... 3 1.2. Slaidiesitluse sisu... 3 1.3. Slaidiesitluse vormistamine... 4 1.3.1 Slaidid...

Rohkem

SEPTIKU JA IMBVÄLAJKU KASUTUS-PAIGALDUS JUHEND 2017

SEPTIKU JA IMBVÄLAJKU KASUTUS-PAIGALDUS JUHEND 2017 SEPTIKU JA IMBVÄLAJKU KASUTUS-PAIGALDUS JUHEND 2017 Septiku ja imbväljaku tööprotsessi kirjeldus Üldine info ja asukoha valik: Septik on polüetüleenist (PE) rotovalu süsteemiga valmistatud mahuti, milles

Rohkem

Polar Speed Sensor W.I.N.D. kasutusjuhend

Polar Speed Sensor W.I.N.D. kasutusjuhend Polar Speed Sensor W.I.N.D. Kasutusjuhend 1 A B 2 3 4 max 4 mm / 0.16 Polari kiiruseandur Polar Speed Sensor W.I.N.D. on mõeldud kiiruse ja läbitud vahemaa mõõtmiseks jalgrattasõidu ajal. Muud kasutamist

Rohkem

SA5DOT02BN_12 estonian.cdr

SA5DOT02BN_12 estonian.cdr Alati seal, et teid aidata Registreerige oma toode ja otsige abi koduleheküljelt www.philips.com/welcome Küsimus? Kontakteeruge Philipsiga GoGEAR SA5DOT Eestikeelne kasutusjuhend Sisukord 1. Oluline ohutusinformatsioon...3

Rohkem

Soundbar (Dolby Atmos ) Eestikeelne kasutusjuhend Registreerige oma toode ja saage abi kodulehelt

Soundbar (Dolby Atmos ) Eestikeelne kasutusjuhend Registreerige oma toode ja saage abi kodulehelt Soundbar (Dolby Atmos ) Eestikeelne kasutusjuhend Registreerige oma toode ja saage abi kodulehelt www.philips.com/support Sisukord 1 Oluline 3 Ohutus 3 Toote hooldamine 4 Keskkonna kaitsmine 4 Vastavus

Rohkem

KOTKAS AVE kasutajakeskne juhend Loomise Muutmise kuupäev: kuupäev: Versioon: 2.0 Klient: Keskkonnaministeeriumi Infotehno

KOTKAS AVE kasutajakeskne juhend Loomise Muutmise kuupäev: kuupäev: Versioon: 2.0 Klient: Keskkonnaministeeriumi Infotehno Loomise 22.09.2015 Muutmise 10.10.2018 kuupäev: kuupäev: Versioon: 2.0 Klient: Keskkonnaministeeriumi Infotehnoloogiakeskus Projekt: Keskkonnaotsuste terviklik autonoomne süsteem (KOTKAS) Dokument: AVE

Rohkem

ArcGIS Online Konto loomine Veebikaardi loomine Rakenduste tegemine - esitlus

ArcGIS Online Konto loomine Veebikaardi loomine Rakenduste tegemine - esitlus PILVI TAUER Tallinna Tehnikagümnaasium ArcGIS Online 1.Konto loomine 2.Veebikaardi loomine 3.Rakenduste tegemine - esitlus Avaliku konto loomine Ava ArcGIS Online keskkond http://www.arcgis.com/ ning logi

Rohkem

KASUTUSJUHEND SM-G970F/DS SM-G973F/DS SM-G975F/DS Estonian. 03/2019. Rev.1.0

KASUTUSJUHEND SM-G970F/DS SM-G973F/DS SM-G975F/DS Estonian. 03/2019. Rev.1.0 KASUTUSJUHEND SM-G970F/DS SM-G973F/DS SM-G975F/DS Estonian. 03/2019. Rev.1.0 www.samsung.com Sisukord Põhiline 4 Üldteave 7 Olukorrad ja lahendused, kui seade üle kuumeneb 11 Seadme paigutus ja funktsioonid

Rohkem

Microsoft Word - Document in Unnamed

Microsoft Word - Document in Unnamed Pakendi infoleht: teave kasutajale (käsimüügiravim, plastikpudelis)* FLIXONASE AQUEOUS NASAL SPRAY 50 MCG, 50 mikrogrammi ninasprei, suspensioon flutikasoonpropionaat Enne ravimi kasutamist lugege hoolikalt

Rohkem

SC2004

SC2004 SC2004 5 EESTI 6 LIETUVIŠKAI 29 LATVIEŠU 53 SC2004 6 EESTI Sisukord Sissejuhatus 7 Eelised 7 kodus kasutamiseks mõeldud intensiivsete valgusimpulsside (Intense Pulsed Light, IPL) tehnoloogia. 7 Karvade

Rohkem

Microsoft Word - MEG80_kayttohje_FI_SE_EN (1)_est.docx

Microsoft Word - MEG80_kayttohje_FI_SE_EN (1)_est.docx Enne seadme kasutamist lugege kasutusjuhend hoolikalt läbi ning järgige kõiki kirjeldatud juhiseid. Hoidke juhend hilisemaks kasutamiseks alles. 30 t HÜDRAULILINE PRESS Kasutusjuhend Originaaljuhendi tõlge

Rohkem

646 EST

646 EST CafeRomatica Täisautomaatne kohvimasin Kasutusjuhend ja kasulikud nõuanded NICR520 / 530 EE A passion for coffee. 1 A B Ekraan Kanguse/koguse nupp C Auru/kuuma vee kraan D Kohvinupp E Auru/loputamise nupp

Rohkem