Nr Vägivald Concept. vägivaldne" algab kodust sisaldab sõbrad naabrid ja kogukonnas.

Suurus: px
Alustada lehe näitamist:

Download "Nr Vägivald Concept. vägivaldne" algab kodust sisaldab sõbrad naabrid ja kogukonnas."

Väljavõte

1 Nr Vägivald Concept VÄGIVALLAGA ole kunagi LAHUS Halduri Guardians " Vägivald Concept " püüab "omakorda inimesi on ohuks teistele inimestele ja kogukonnas. Into vägivallatu "Halduri" kohta 1GOD on loomingut! "Mitte vägivaldne" algab kodust sisaldab sõbrad naabrid ja kogukonnas. Vägivald algab sündimata. Vägivaldne ümbrusega-veel kin- ensity vägivalla ülejäänud elu. Kalduvus vägivallale vajab vallandada muutuda vägivaldseks. käivitab: Alkohol, viha, kontaktivaba helikandja sport, hirmu, võidelda-sport, teadmatus, alanduse, vähene empaatia, kustumatu aine, peer-pressure, provokatsioon, vägivaldne video, vägivaldne videomängude,... Sündimata avatud emale ja isale suuliselt sobimatust üksteist. Lugege, et see on okei verbaalselt kuritarvitada ja teen seda hiljem elus. Sündimata avatud emale füüsiliselt haiget isa. SHE vastsündinud hiljem elus taluma füüsilist vägivalda HE. HE vastsündinud arvavad see on korras haiget SHE. Sündimata avatud emale joomine, suitsetamine, kasutades meeles muutvate ainetega. See uus sündinud läheb on tervise probleemid ja väga tõenäoliselt saanud sõltlane. Tagamine sündimata & vastsündinud ei puutu alkoholi meeles alte- ring ained, kehaline ja / või verbaalne kuritarvitamine. Kas parim panus ennetada vägivalda. Selle saavutamiseks tuleb vanemaid haritud (Enne ja ajal lastekasvatuse) vältida sõltuvused ja kuritarvitamise tahes. Kogukonna elavad ja kellel ei ole "Vägivald" aru. Kas " Tapa "! Killing isik on ohuks kõigile Inimesed ja solvamine 1GOD!!! Isik, organisatsioon, valitsus ei ole õigust tappa! 1 1GOD seadus-andja Manifest Nõnda nagu on kirjutatud, peab olema!

2 sündimata Sündimata inimeste alustada elavad kontseptsiooni. Kontseptsioon on kui SHE muna sidemeid HE sperme. Kunagi on inimese lähemale oleks JUMAL nagu siis praegu. Ime loomist. Vägivald Sündimata. Kas vägivald sündimata, inim- liiki ja solvav 1GOD. Haiget sündimata on kuritegu. Juhuslik haiget: PRL / R3 Tahtlik haiget: PRL / R4 Killing sündimata on kuritegu. Juhuslik tapmine: PRL / R5 Tahtlik tapmine on "Execution" tulemusena lõpetatakse (Abort) Rasedus: PRL / R7 Seal on 2 tüüpi Abort: legaliseeritud (Ebamoraalne seadus) & illegaalne (Kriminaal-). legaliseeritud (Ebamoraalne seadus) tapmine sündimata. Poliitiku luua im- moraalne seadus. Avalik-administraatorid (Kohtunikud), Medical isikliku ja priv- sõid töövõtjad (Palgatud killers) rakendada ebamoraalne seadus. Kõik need "Killers" on kriminaalmenetlus: PRL / R7 Ebaseaduslik, korrumpeerunud kurjategija. Medical isiklik, privaatne ettevõtjad, organisatsioonid ja üksikisikud tapmist sündimata inimene. Kõik need on kriminaalmenetlus: PRL / R7 Ema, miks sa mind tappa? Ma tahtsin elada ja Love You! PEAB TEGEMA : Sulgeda "Abort-Kliinikud. Vastutusele võtta omanikel, ja töötajad, PRL / R7! Seadused võib olla vaja tagasiulatuvalt. Nr süüdi peab põgeneda Taastusravi! legaliseeritud (Ebamoraalne seadus) Abort Lõpeb! Ebamoraalne õiguse tühistatakse. Iga valitsus, mis loob või abort lubatud asendatakse & kõik see liikmed saavad PRL / R7! Palvetama! küsima 1GOD korraldada Sikiönlähdettäjä vastutavaks Life & Afterlife! SHAME> SHUN> Sikiönlähdettäjä 2 1GOD seadus-andja Manifest Nõnda nagu on kirjutatud, peab olema!

3 Sikiönlähdettäjä emad. Kõlbmatute emad. Nad kaotavad kõik õigused oma laste (KONTAKTIVABA). Kaitsta lapsi Sikiönlähdettäjä!!!!!!! Nulltolerantsi abordi LAPS Vastsündinud 14-aastase lapse. Maitsema koos lahtise käega poolt vanem on hea lapsevanemaks. Laksutav mitte-vanem on vägivald. PRL / R2 Beating lapse vanemad või teised on vägivalla, PRL / R3. Kasutades objekti (Vöö, stick, relv..) aasta lapse on rünnak (Mitte enesekaitse), PRL / R4. Molesting lapse, PRL / R5. Paaritumist laps on tõsine kuritegu, PRL / R7. Killing laps on kuritegu. Juhuslik tapmine: PRL / R5 Enesekaitse: PRL / R3 Tahtlik, planeeritud tapmine (Täitmine) : PRL / R7 Lapse haiget provotseeritud pet, lemmiklooma omanik on laetud PRL / R3 Lapse tapmist provotseeritud pet. Pet omanik süüdistus, lemmikloom on hävitatud PRL / R4 Lapse haiget tekitanud lemmiklooma laps noomituse. Nr tõrjuks lemmiklooma omanik. Lapse tapmist tekitanud lemmiklooma. Pet hävib, omanik ei ole kohtu. Lapse haiget provotseeritud kodulooma. Loomade omanik süüdistus, PRL / R3 Lapse tapmist provotseeritud kodulooma. Koduloomade hävitatakse omanik süüdistus, PRL / R4 Lapse haiget tekitanud Koduloomade, laps noomituse. Nr tõrjuks Koduloomade omanik. Lapse tapmist tekitanud kodulooma. Koduloomade hävitatakse omanik ei ole kohtu. Provotseerimata metslooma valus või tapab laps. Loomade on hävitatud. Provotseeris metslooma valus laps. Laps noomituse. Wild loom lahti lasta. Provotseeris metslooma tapab laps. Metsloom on hävitatud. 3 1GOD seadus-andja Manifest Nõnda nagu on kirjutatud, peab olema!

4 laps (0-7) aastat kohustub vägivald (Rünnak, tapmine, vandalism) : Lapse noomitus, lapsevanematele ja õpetajatele harida seda. Vanemad maksavad täielikku hüvitist. laps ( 8-14) aastat kohustub vägivald: Hurda teistega PRL / R3 ( enesekaitse MS / R1). Hurts kasutades objekti (Vöö, stick, relv..) PRL / R4 ( enesekaitse MS / R2) pikaajaline haiget (Kordan, piinamine), PRL / R5. Hurda Pet, Koduloomade, metsloom, PRL / R2. Hurts Pet, Koduloomade, metsloom, kasutades objekti (Vöö, stick, relv..) PRL / R3. Pro-igatsetud haiget (Kordan, piinamine) PRL / R4. Kill teised, PRL / R7 ( õnnetus, enesekaitse MS / R4). Tapab Pet, Koduloomade, metsloom, PRL / R5 ( õnnetus, füüsilisest kaitse- MS / R3). Vägivald objektid (Vandalismi), PRL / R4 ( vanemad maksma kompensatsioon). Märge! Teismelised Shire Rehab R1-7 kehtib. Lapse on lubatud vaadata vägivald (Kontakt sport, võidelda sport, teiste vägivaldne meelelahutus, vägivaldne video..) isik, mis võimaldab lapsel vaadata vägivalda süüdistus, PRL / R2. Lapse osaleb kontakt sport, võitlus sport ja mängib vägivaldsete videomängude ja / või muu vägivaldseid mänge. Isiku, mis võimaldab lapsel osaleda ja / või mängida vägivald saab PRL / R3. Lapsele antakse relvad, mänguasi või reaalne. Andja ja / või näidata, kuidas kasutada mänguasja relva, süüdistus PRL / R4. Andja ja / või näitab, kuidas kasutada tõeline relv, süüdistus PRL / R7. Iga ühenduse liikmena on tsiviil- ja moraalne kohustus kaitsta iga lapse kommuuni "Vägivald"! Noored Noorte kasutanud ta 15 kuni 17 aastat, HE aastat. Maitsema koos lahtise käega lapsevanem on hea lapsevanemaks. Laksutav poolt mitte vanem on vägivald. PRL / R2 Peksmise Noored vanemad või teised on vägivalla, PRL / R3. Kasutades objekti (Vöö, stick, relv..) noortealgatuse on rünnak (Välja arvatud enesekaitse), PRL / R4. Molesting noortealgatuse on kuritegu PRL / R4. paaritus 4 1GOD seadus-andja Manifest Nõnda nagu on kirjutatud, peab olema!

5 vahel Noored on kuritegu, PRL / R3. Ta kõigi rasestumise tõttu see kuritegu, Noorte vastutus, PRL / R4. Adult mating Noored on kuritegu, PRL / R5. Ta kõigi rasestumise tõttu see kuritegu, Adult saab, PRL / R6. Killing Noored on kuritegu. Juhuslik tapmine: PRL / R5 Enesekaitse: PRL / R3 Tahtlik, planeeritud tapmine (Täitmine) : PRL / R7 Noorte haiget provotseeritud pet, lemmiklooma omanik on laetud PRL / R3 Noored on tapnud provotseeritud pet. Pet hävitatakse omanik süüdistus, PRL / R4. Noorte haiget tekitanud lemmiklooma, on noored haritud kaudu PRL / R1. Nr tõrjuks lemmiklooma omanik. Noored on tapnud tekitanud lemmiklooma. Pet hävitatakse omanik ei ole kohtu. Noorte haiget provotseeritud kodulooma. Koduloomade omanik süüdistus, PRL / R3. Noored on tapnud provotseeritud kodulooma. Koduloomade on panema omanik süüdistus, PRL / R4. Noorte haiget tekitanud Koduloomade, Noored on haritud, PRL / R1. Nr tõrjuks Koduloomade ja omanik. Noored on tapnud tekitanud Koduloomade. Koduloomade on panema omanik ei ole kohtu. Provotseerimata metslooma valus või tapab Noorte. Loomade on hävitatud. Provotseeris metslooma valus Noorte. Noored on noomituse. Wild loom lahti lasta. Provotseeris metslooma tapab Noorte. Wild loom panema. Noorte kohustub vägivald: Hurda teistega PRL / R3 ( enesekaitse MS / R1). Hurts kasutades objekti (Vöö, stick, relv..) PRL / R4 ( enesekaitse MS / R2) pikaajaline haiget (Kordan, piinamine), PRL / R5. Hurda Pet, Koduloomade, metsloom, PRL / R3. Hurts Pet, Koduloomade, metsloom, kasutades objekti (Vöö, stick, relv..) PRL / R4. pikaajaline haiget (Kordan, piinamine) PRL / R5. Kill teised, PRL / R7 ( õnnetus, enesekaitse MS / R4). Tapab Pet, Koduloomade, metsloom, PRL / R6 ( õnnetus, füüsilisest kaitse- MS / R3). Vägivald objektid (Vandalismi), PRL / R5 ( vanemad maksma ½ hüvitist, noorte võlgneb teistele ½). 5 1GOD seadus-andja Manifest Nõnda nagu on kirjutatud, peab olema!

6 Märge! Juveniilne Shire / Provincial Rehab R1-7 kehtib. Noored on lubatud vaadata vägivald (Kontakt sport, võidelda sport, vägivaldne video..). Isiku, mis võimaldab noorte vaadata vägivald saab PRL / R3. Noored osaleb kontakt sport, võidelda sport ja mängib vägivaldsete videomängude ja / või muu vägivaldne-mänge. Isiku, mis võimaldab noortel osaleda ja / või mängida vägivalla süüdistus, PRL / R4. Noored on antud relvad, mänguasi või reaalne. Andja ja / või näidata, kuidas kasutada mänguasja relva, süüdistus PRL / R6. Andja ja / või näitab, kuidas kasutada tõeline relv, süüdistus PRL / R7. täiskasvanud Adult kasutanud ta aastat, HE aastat. Haiget täiskasvanu vägivalda, PRL / R3. Kasutades objekti (Vöö, stick, relv..) on rünnak, PRL / R4. Molesting Täiskasvanute on kuritegu PRL / R3. Paaritumine nõusolekuta on kuritegu (Rapsi), PRL / R4. Adult paaritamist rikkumata "püha abielu leping" on kuritegu (Abielu, emotsionaalne rünnak), PRL / R4 ( lasteta) R5 ( lapsed). A dults paaritumist ilma "püha abielu leping" või "Companion Leping", tuleb käsitleda nagu "Trash" nad on. Killing Täiskasvanute kuritegu. Enesekaitse: PRL / R3 Juhuslik tapmine: PRL / R5 ( Tervis ja turvalisus). Tahtlik, planeeritud tapmine (Täitmine) : PRL / R7 Adult haiget provotseeritud pet, lemmiklooma omanik saab PRL / R3 Täiskasvanu poolt tapetud provotseeritud pet. Pet on panema omanik saab, PRL / R4. Adult haiget tekitanud lemmiklooma Adult on haritud kaudu PRL / R1. Nr tõrjuks lemmiklooma omanik. Täiskasvanu poolt tapetud tekitanud lemmiklooma. Pet on panema omanik ei ole kohtu. Adult tuhastatakse. Adult haiget provotseeritud kodulooma. Loomade omanik saab PRL / R3. Täiskasvanu poolt tapetud provotseeritud kodulooma. Koduloomade on panema omanik saab PRL / R4 Adult haiget tekitanud Koduloomade, täiskasvanu haritud, PRL / R1 Nr tõrjuks loomade või omanik. Täiskasvanu poolt tapetud tekitanud Koduloomade. Loomade pannakse maha. Omanik ei võeta. Adult tuhastatakse. 6 1GOD seadus-andja Manifest Nõnda nagu on kirjutatud, peab olema!

7 Provotseerimata metslooma valus või tapab Adult. Loomade on hävitatud. Provotseeris metslooma valus Adult. Adult on haritud kaudu PRL / R1. Wild loom lahti lasta. Provotseeris metslooma tapab Adult. Metsloom on hävitatud. Adult tuhastatakse. Adult kohustub vägivald: Hurda teistega PRL / R4. Hurts kasutades objekti (Vöö, stick, relv..) PRL / R5. pikaajaline haiget (Kordan, piinamine), PRL / R6. Hurda Pet, Koduloomade, metsloom, PRL / R3. Hurts Pet, domineerivaks estic loomade, metsloom, kasutades objekti (Vöö, stick, relv..) PRL / R4. pikaajaline haiget (Kordan, piinamine) Pet, Koduloomade, metsloom, PRL / R5. Kill teised, PRL / R7 ( enesekaitse MS / R4). Tapab Pet, Koduloomade, metsloom, PRL / R6 ( ei kehti Vet, Butcher, Ranger). Vägivald objektid (Vandalismi), PRL / R4 ( töötasu hüvitist). Märge! Adult Shire / Provincial Rehab R1-7 kehtib. Adult ei ole vaadata ja / või mängida vägivald (Kontakt sport, võidelda-sport, vägivaldseid mänge, vägivaldne video..) Shire sulgeb kõik vahendid, mis näitavad või lubada osaleda vägivalda. Reklaamijad, promootorid, sponsorid vägivaldsete sport, meelelahutus, mängud... on suletud ja vastutusele, PRL / R7. Vägivaldseid mänge, video kustutatakse, kustutatakse, hakitud, Shire ilma hüvitiseta. Eraomandil relvade otsad. Eraomandis relvad (Reaalne, replica, mänguasi) Konfiskeeritud ilma kompensatsiooni ja hävitatud. Ebaseaduslik omanik relvad (Reaalne, replica) on oht ühendusele, kuritegu, PRL / R7. vanem Senior ta kõigi 63 aastat +, HE 63 aastat +. Adult eeskirjad kehtivad Senior ohvrite ja kurjategijate. Gangs 2 või rohkem üksikisikute (Laps, noorte ja täiskasvanute, vanem) saada kokku vägivalda on kamp. Gang vägivald on arg, ohtu kogukonnas. Gang liikmed on süüdi seotuse (Osalevad, vaadates, ei ole seal). 7 1GOD seadus-andja Manifest Nõnda nagu on kirjutatud, peab olema!

8 Hurt (Koos või ilma relva) ohver on kuritegu: lemmikloomade koduloomade, metsloom, PRL / R5 iga Gang liige. Lapse, noored, täiskasvanud, vanem, PRL / R6 iga Gang liige. Killing (Koos või ilma relva) ohver on kuritegu: lemmikloomade koduloomade, metsloom, PRL / R6 iga Gang liige. Lapse, noored, täiskasvanud, vanem, PRL / R7 iga Gang liige. Vägivald objektid (Vandalismi), PRL / R4 ( töötasu hüvitist) kehtib iga Gang liige (Süüdi seotuse). kiusamine Agressiivselt kuritarvitamises, ähvardava, domineeriv teised on kiusamine. Edukas kiusamine muutub repedative sõltuvus. kiusamine (Emotsionaalne rünnak) algab intimitation & võib kujuneda rünnak. Bully on tavaliselt end ümbritseda õnnetu argpüksid. Nad muutuvad jõugu. Bully & jõugu muutunud süüdi seotuse. Indimidation, PRL / R1. ohud, PRL / R2. Hurt või tappes, iga lapse / Noorsoo / Täiskasvanutele / Senior. Gang reeglid. transport Bully transporditeenuste (Õhk, maa, meri) : Burnout, mahalõikamine, saba väravdamise, wheelies, valjud, PRL / R1 + Sõiduki ja litsentsi on arestitud 1 kuu. Kiirustamise, sportistmed, PRL / R2 + Sõiduki ja litsentsi on arestitud 2 kuud. kihiliselt (Sõidukitele mõlemal pool, takistades kannatanu sõiduraja vahetamisel või keerates), PRL / R3 + sõiduk (Purustatud) & Kaotab kõik veolube 10 aastat. Hostaged (Asuvast + sõidukid ees ja taga), PRL / R3 + sõiduk (Purustatud) & Kaotab kõik veolube 10 aastat. Sunnitud tee: PRL / R 3+ sõiduk (Purustatud) kaotab litsentsi kunagi. Keegi haiget, PRL / R 4 + sõiduki (Purustatud) kaotab litsentsi kunagi. Keegi tappis, PRL / R 5 + sõiduki (Purustatud) kaotab litsentsi kunagi. Transport ja Bullbar on relv. Suure jõudlusega transport on relv. Maastur transport on relv. Relv reeglid. 8 1GOD seadus-andja Manifest Nõnda nagu on kirjutatud, peab olema!

9 Behavior / Mind muutvate ainetega Alkoholiga seotud vägivalla, PRL on kahekordistunud (X2). Käitumine / kustumatu ürdid ja / või ainete / ravimite seotud vägivalla, PRL on kolmekordistunud (X3). mõlemad alkohol + Käitumine / kustumatu maitsetaimed & või ainete narkootikume PRL korrutatakse viie (X5). Võta Sport Võta Sport julgustada kiusamine (Hirmutada), vigastused (Kurnav, surm), Thuggishness & Crime (Rünnak, tapmine). Professional Kontakt Sports ka julgustada petmine (Panustamise, tunnustamise, pealkirjas trofee) kaubaks (Ülehinnatud autoriõigustega tooted) Keha ja kustumatu mõnuainete (Vaja võita, surve, sponsorid). Võta Sport jagunevad meeskond ja üksikute sündmuste. Märge! Ei kasutata relvi. Võta Sport on meelelahutus, konkurentsivõimeline, elitaarne on ainult 1 võitja. Konkurentsivõimeline, elitaarne loob apartheidi. Võitja on showered abilised, au, auhindu, raha, on idolized (False), kummardasid (Reserveeritud ainult 1GOD). looser (S) on (On) vilistatud, solvasid, vannutati temperatuuril, sülitas temperatuuril, pilluti prügi, sõpradeta & vältisid. Professional Kontakt Sport commercialism (Kihlveod, meedia omanikud, sponsorid) on korrumpeerunud ja kurjategija. Võta Sport lõpus. Võta Sport vaja selleks build infrastruktuuri ja teenuseid, raiskad kogukonna ressursse ja luua ühenduse (pikaajaline) võla. Need võimalused on Energy wasters ja reostajad. Nad on kasutatud ja kõrge hoolduskulusid. Nad loovad prügi (Palju) Liiklus kaos (Reostus) & Jäätmete Politsei aega. Meeskond Kontakt-Sport: Jalgpall: ameerika (Gridiron), austraalia (Aussie reegleid), Gaeli, Rugby League, Rugby Union,... Hockey: Ball, Field, Ice, Inline, Polo, Roller, Street, ~ Lakross Käsipall ~ Veepolo ~ 9 1GOD seadus-andja Manifest Nõnda nagu on kirjutatud, peab olema!

10 Individuaalne Kontakt-Sport: Poks: Poks, Bare vait, Kick, Musti-yuddha, Street-võitlus,... Võitluskunstid: Ju-Jutsu, Kung Fu, Muay Tha, Taekwondo,... Maadlus: Maadlus, Sumo,... Kontakt-Sport kasutada füüsilist mõju jõud tahtliku või juhusliku. Selle tulemuseks on valu, vigastuste mõnikord kurnav või surma. Olles planeeritud muudab need kuritegu, "Planeeritud Assault" PRL / R4 Kui vigastatud sureb, "Planeeritud Killing" PRL / R7. Meeskonna liikmed, Coach on süüdi seotuse. Bad-meedia, Bad-Koolid ja Bad-Vanemad pandud Kontakt Sport osalejad (Bully, Thug on kes jämedalt üksteist) kui rollmodels lastele ja alaealistele. Selle tulemusena laste ja noorte arvates on igav kiusamiseks, haiget või vigastada teised. Kasutamine ja vastuvõetavuse "vägivald" algab Kontakt-Sport. Vägivallatus tähendab, "NO Kontakt-Sport". Kontakt-Sport kasutavad hangeldamine Meedia, Sponsorid reklaamida ja turu sõltuvused: Alkohol, hasartmängud, uudised, Smoking, kiirtoidu, vidinad... Hasartmängud, narkomaania ja isekas elitaarne sportlased viia petmine ja korruptsioon. Reklaam ja turundus viivad ärakasutamise kergeusklik. Ventilaatorid / Pealtvaatajaid et nautida vaadates kiusamine, brutalization, thuggery valu, vigastusi, surma... haige!!! Nad naudivad ka teile ja teie perele kannatavad hoida selge neist. Arvestades õigus tingimusel et need fännid saavad vägivaldne, nad usuvad vägivalla teised on vastuvõetav. Valitsus, mis võimaldab ühendust Sport on vastutada, asendada. Valitsus, mis panevad ühenduse võlgadesse hõlbustada ühendust Sport peetakse vastutavaks oma õiguste ja isikliku vara tagastama selle võla! Pilet, Media & Sponsorid on vältisid. Olles süüdi kuritegudes (Kallaletung, Tapmine..) edendades ja kasu kuritegevuse, on kriminaalmenetlus! Eraomandil Kontakt Sport tühistatakse kõik õigused ja vara konfiskeerida ilma hüvitise! 10 1GOD seadus-andja Manifest Nõnda nagu on kirjutatud, peab olema!

11 Õpetajad on selgitada nende teadlased, et ühendust Sport võitlejate ei ole eeskujud. Need võitlejad on kiusab, pätid, kurjategijad,.. nad vältisid. Õpetajad, kes lubavad või julgustada teadlasi osalema Kontakt-Sport eemaldatakse Education. Nad on ka vastuta vigastuste Teadlased saavad. Vanemad selgitada oma lastele, et ühendust Sport võitlejate ei ole rolemodels & on vältisid. Vanemad, kes lubavad või julgustada oma lapsi osalema Kontakt Sport on vastutustundetu. Vanemad peavad olema reeducated. Vanemad kordavad rikkumist, Vaba lapsed. Nulltolerantsi KONTAKT SPORT Fight - Sport võitlus (Võidelda) Sport Meelelahutus on konkurentsivõimeline kontakt sport. 2 või rohkem võitlejate võidelda üksteisega simuleeritud või tegelik võidelda. Võitlejate võib relvastatud. Combat on eesmärk vigastades, moonutav ja / või surmamise inimese kui meelelahutust nõdrameelne fännid. Simuleeritud või tegelik võidelda meelelahutust esitatud haiged inimesed ja vaatasin haigeid inimesi. Iga isik, kellel on inimesed haiget või tapetud vajab psühhiaatrilist abi. Võitle-tehnikaid: Vibulaskmine, Bare vait poks, Battlefield-Sport, Poks, Vehklemine, Jiu-Jutsu, Karate, Kendo, Kenpo Kickboxing, Kung Fu, Raud-rusikas, Martial Arts, Mixed & Traditional Martial Arts, Muay Thai, Shoot- võitlus, Laskmine, Stick võitlevad, Sword -fighting, Taekwondo,... Fight-relvad: Axe, Bow, Brass-sõrmenukkidega, Crossbow, koolutatud mõõk, pistoda, epee, Foil, Mace, Nunchakus, püstol, Rifle, Sabre, Short-mõõk, püss, Stick, Straight-mõõk, Tekko, Tiger-küünis... Battlefield Sport on võidelda meelelahutus äri inspireeritud vägivaldne videomäng frantsiisid. See eesmärk on tappa. See on meelelahutus virtuaalne, kuid mitte päris. Tahavad tappa teine isik on ebamoraalne. 11 1GOD seadus-andja Manifest Nõnda nagu on kirjutatud, peab olema!

12 Shun see meelelahutus. End Battlefield Sport. End vägivaldsete videomängude. võitlus (Võidelda) Sport on vältisid ja suletud. Kõik Fight-Sport Koolitus ja üritused kohtades on lammutati ja ümbertöödeldud (Cluster kodudes, SMEC, Turu-aiad..) Võitle-Sport võitlejate vältisid ja nende salvestusi kustutada. Vanemad on selgitada oma lastele, et võidelda Sport võitlejate ei ole eeskujud ja on vältisid. Õpetajad on selgitada nende teadlased, et võidelda Sport võitlejate ei ole eeskujud ja on vältisid. Valitsus, mis toetab Fight (Võidelda) Sport Meelelahutus asendatakse & vastutusele PRL / R7 võitlus (Võidelda) Sport Meelelahutus Reklaamijad "promootorid Sponsorid tuleb vältisid ja vastutusele, PRL / R7!!! Nulltolerantsi võidelda SPORTS Digitaalne meelelahutus Digitaalne vägivald ohustab nõrk, mõjutatavad mõtetes. Brain pesemist need meeled vastu vägivalla tuimestus nende südametunnistus. Digitaalne vägivald ei ole vastuvõetav, sest see julgustab tegelik vägivald. Digitaalne vägivalla osa Digital Entertainment (Mängud, filmid, video, ladustamise, TV...) tootmise otsad. Olemasolevad koopia d kustutatakse, kustutatakse, hakitud,.. Digitaalsed vägivalla tootjate, režissöörid, animaatorid, näitlejad, marketeers, jaemüüjad on kriminaalmenetlus, PRL / R7. telejaamade 12 1GOD seadus-andja Manifest Nõnda nagu on kirjutatud, peab olema!

13 Internet saite, mis näitavad "Vägivaldne" meelelahutus kaotavad litsentsi ja suletakse. relvad ainult Välised (Military) & Sisemine (Õiguskaitse-) Valitsuse julgeolekukomisjon on lubatud omada või kasutada relva. Pidada ja / või relvade müümise mitte valitsuse sealhulgas eraturvafirmade tsiviilisikud, gunclubs jahimehed, pistolclubs, püss ühendused,.. on oht ühendusele, kuritegu, PRL / R7. Mõned inimesed on relvad, sest nad kavatsevad neid kasutada. Teised inimesed on relvade hirmutada, kuid ei plaani kasutada neid kahjustada ja tappa. Nii lõpuks kasutavad oma relva peaks tekkima olukord, hirm, viha, provokatsioon,.. Sellistes olukordades nad ei saanud kasutada relvi, kui mitte ei ole kättesaadav. Omada või relva ja kasutada seda tõrjuma peatselt või tajutav rünnak ei ole enesekaitse. On: tahtlik vägivald (Haiget, tappa), Vajavad "Taastusravi". Iga objekti kasutatakse haiget või tappa inimestele, loomadele, elusloodusele,... on relv. Relvad liigitatakse need, mis vabastavad mürsk (Nool, täppide viskamise, pelletid..) & need (Ax, klubi, nuga..) et ei ole. Suur oht ühendusele on Nuga fetišistidega & Gun freak. Nad on relvadest ja kongides, PRL / R7. Nuga fetišistidega ei saa kodust lahkuda ilma midagi teravat ja teravate tippudega. Nende põhjuste kes relva: kontrolli, hirmu, surve, võimsus, kaitse, Self Defense, et saada austust. Nuga fetišist on palju tõenäolisem, et saada pussitas kui relvastatud. Nuga fetišistidega on kogukondliku oht, PRL / R7. Gun freak ei saa elada ilma teades, et neil on relv. Nende põhjuste kes relva: kontrolli, hirmu, surve, võimsus, kaitse, Self Defense, et saada austust. Gun friik on palju tõenäolisem, et saada pildi, kui relvastatud. Gun freak on suurim kogukond oht. Ajage, neilt relvad, puuri nende PRL / R GOD seadus-andja Manifest Nõnda nagu on kirjutatud, peab olema!

14 Gun klubid, püstol klubid, püss ühendused, jahimajad,.. on sulgeda. Nende laskemoona, relvad, hävitatakse, lasketiirud lammutatakse. Liikmed, administraatorid, töötajad, saada PRL / R7. Valitsus, mis võimaldab relva Freaks nende klubid ja ühendused asendatakse. Kõik liikmed, et valitsus on asendatud & vastutusele, PRL / R7. Põhiseadused, mis võimaldavad relva Freaks on ümberkirjutatud kasutades "Law-Andja Manifest". NULLTOLERANTS et GUN freak ja nuga fetišistidega õiguskaitse (Cops, Marshall, politsei, Sentinel, Sheriff) õiguskaitse (LE) on sõltumatu, uurida, Guide, kaitsta ja jõustada. Kogukonna oodata õiguskaitse kõhklemata panna oma tervist ja elu ohus. Õiguskaitseorganite oodata kogukonna toetust ja austusega. Haiget An LE töötaja on kuritegu, PRL / R5. Kasutades objekti (Vöö, stick, relv..) on rünnak, PRL / R6. juhuslik tapmine (Tervis ja turvalisus) PRL / R5. tahtlik tapmine (Mõrva, täitmine) : PRL / R7 LE töötaja haiget provotseeritud pet, lemmikloomade omanik süüdistus, PRL / R3 LE töötaja sureb unprovo- KED lemmiklooma. Pet hävitatakse omanik süüdistus, PRL / R4. LE töötaja haiget tekitanud lemmiklooma LE töötaja on haritud ja panna lõpus tööstaaži. Nr tõrjuks lemmiklooma omanik. LE töötaja sureb tekitanud lemmiklooma. Pet hävitatakse omanik ei ole kohtu. LE töötaja haiget provotseeritud kodulooma. Loomade omanik süüdistus, PRL / R3. LE töötaja sureb provotseeritud kodulooma. Loomade on panema omanik süüdistus, PRL / R4. LE töötaja haiget tekitanud Koduloomade, LE töötaja on haritud ja panna lõpus tööstaaži. Nr tõrjuks Koduloomade ja omanik. LE töötaja sureb tekitanud Koduloomade. Koduloomade on 14 1GOD seadus-andja Manifest Nõnda nagu on kirjutatud, peab olema!

15 panema omanik ei ole kohtu. Provotseerimata metslooma valus või tapab LE töötaja. Loomade on hävitatud. Provotseeris metslooma valus LE töötaja. Töötaja on haritud ja panna lõpus tööstaaži. Wild loom lahti lasta. Provotseeris metslooma tapab LE töötaja. Loomade on hävitatud. LE töötaja kohustub vägivald: Hurda teised on autu tühi, PRL / R4. Hurts kasutades objekti (Vöö, stick, relv) on autu tühjenemist PRL / R5. pikaajaline haiget (Kordan, piinamine) on autu tühjenemist PRL / R6 LE töötaja valus teised enesekaitse, saab councilling. Kasutades liigset jõudu kohustati astuma. Hurda Pet, Koduloomade, metsloom, on autu tühi, PRL / R3. Hurts Pet, Koduloomade, metsloom, kasutades objekti (Vöö, stick, relv..) on autu tühjenemist PRL / R4. pikaajaline haiget (Kordan, piinamine) Pet, Koduloomade, metsloom, PRL / R5. tahtlik tapab Pet, Koduloomade (Ilma omaniku loata), Metsloom (Ei ole Ranger), PRL / R6 Vägivald objektid (Vandalismi), autu tühjenemist PRL / R4 ( maksab hüvitist) Kill teised, on autu tühi, ja vastutusele, PRL / R7. Killer Cops ei kaitsta kogukonnas. Nende vabandus arguse. Ei ole koht argpüksid, tapjate õiguskaitse. Teised, kes kaitseb neid, PRL / R7. LE töötajad, et kaitsta Killer Cops on süüdi seotuse PRL / R7 Märge! Adult Shire / Provincial Rehab R1-7 kehtib. NULLTOLERANTS et KILLER COPS!!! MAKSMINE kohta Kuritöö -Prayer Mälestuspäev kallis 1GOD, Looja ilusamaid Universe Teie kõige alandlik ustav hooldaja-eestkostja (1 St nimi) palub kergendada ahastus ja valu kuriteoohvritele abi kuriteoohvritele saada Justice & hüvitist 15 1GOD seadus-andja Manifest Nõnda nagu on kirjutatud, peab olema!

16 Ma luban, et aidata karistada kuriteo lõpmatu Küsi Evil karistatav Life & Afterlife austuseks 1GOD & Hea inimkonna See palve on kasutatud kuriteo ohvrite päev (CG Kalender)! ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ Iga Halduri Guardian kogukond on "Naabrivalve ühenduse toetavate kohalike õiguskaitse. Vaadeldes, arvestusele ja aruandlusele, abistamine õiguskaitseorganite! Võib olla, et tsiviil- vahistamised. See on oma kogukonna hoida ohutu oma pere,... valitsus Piinamine inimeste ja loomade Evil, Anti 1GOD, ei ole vastuvõetav. Kuid paljud valitsused õhutavad või lasta sel juhtuda. Populaarne Hiina, USA, Süüria.. Valitsus, mis võimaldavad piinamine asendatakse & igaüks envolved süüdistus, PRL / R6. Killing (Täidesaatva) karistusena ei ole vastuvõetav! Paljud valitsused õhutavad või lasta sel juhtuda. Populaarne Hiina, Jaapan, USA, Indoneesia, Iraan, Süüria,.. Killing (Mõrva) on osa USA välispoliitika. Venemaa assassinates poliitiliste vastaste. Valitsus, mis võimaldavad tapmine asendatakse & igaüks envolved süüdistus, PRL / R7. Hiina, USA,... algatada tsiviil-sõjad osana välispoliitika. See oht rahumeelse kooseksisteerimise, on paha, Anti 1GOD, ei ole vastuvõetav. Riigid, kus seda poliitikat, nende valitsus asendatakse & kõik valitsuse liikmed vastutusele, PRL / R7. sõjaline Sõjaline on kaitsta ühenduse väliste oht. Sõjaline ei ole agressor kuid "Defender". Sõjaline on võtta vange. Killing tuleb iga hinna eest vältida. Knockout relvi kasutatakse. Sõjaline, et liikuda vastu oma elanikkonnast on terroristid. PRL / R7 Sõjaline kasutades preemtive streigi või 1 St vallutada muutunud: WAR - KURJATEGIJAD : PRL / R GOD seadus-andja Manifest Nõnda nagu on kirjutatud, peab olema!

17 Ametnikud ja NCC on (Non komisjoni ametnik) on juhid, mis näitavad moraalne, tsiviil- ja professionaalne juhtimine. Soldiers käske. Ametnikud ja NCC on, et järgida pimesi tellimusi ei sobi olla juhid ja on demoted sõdur. Ametnikud ja NCC on, et jälgida tellimusi ja kasutamise keelustamise: massilise destruct- ioon, massiline surmamine, mass keskkonnakahjustusi; täita inimeste vangid; piinamine inimesed, vangid; on kurjategijad nad heidetakse, PRL / R7. Ametnikud ja NCC on, et võtta vastu suunatud sõjalise tegevuse oma elanikkonnast on Terroristid, kes heidetakse, PRL / R7. Ametnikud ja NCC on, et koostööd okupant / elanik on Traitors, PRL / R7. Ametnikud ja NCC on, et tappa relvastamata võitleja või tsiviil- on Evil argpüksid, PRL / R7. Kasutades massihävitusrelvade tapmine, kasutades Massihävitusrelvad, kasutades massihävitusrelvade Keskkonnakahju on kõik sõjakuritegude! Kõik eespool relvade tootmiseks lõpeb. Hoidlad ja tootmisüksused on hävitatud ja taaskasutatud rahumeelsetel eesmärkidel. Teadlased, kellel need relvad on kriminaalmenetlus, PRL / R7. Valitsus, mis varude ja / või kasutab või ähvardab kasutada neid relvi on asendatud & vastutusele, PRL / R7. Iga üksikisik või organisatsioon kasu need relvad süüdistus, PRL / R7. MAKSMINE kohta WAR -Prayer Mälestuspäev kallis 1GOD, Looja ilusamaid Universe Teie kõige alandlik ustav hooldaja-eestkostja (1 St nimi) lubab aidata ja saada ühenduse abi sõjaohvrite palub kergendada leina ja valu sõjaohvrite Ma luban, et aidata sõjakuritegusid-kurjategijad Küsi, et sissetungi kaotatakse austuseks 1GOD & Hea inimkonna See palve kasutatakse sõjaohvrite päev (CG Kalender)! ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ 17 1GOD seadus-andja Manifest Nõnda nagu on kirjutatud, peab olema!

18 Rahu Norra (Nobel) Rahupreemia antakse isikule, kes... olete teinud kõige või parim töö vendlus rahvaste vahel, kaotamise või vähendamise seistes armeed ja osaluse eest ja rahu kongressil. Nad premeeriti USA president Barack Obama. Obama (Assassin, okupant, valdaja sõjapealik, maailma juhtiv terroristide) kõige aktiivsemad terroristide saadab oma "CIA-drones" terroriseerida, haiget ja tappa inimesi (Lapsed, emad, isad ja eakate) aastal Afganistani, Iraagi, Liibüa, Pakistan, Somaalia, Jeemen,... Ta Kirjuta Etioopia, Kenya väed tungivad Somaalia, CIA hirmutab tsiviilisikut ja õhutamine rahutused alustas Süüria kodusõda kukutamise valitud Valitsussektor mine,... Obama toetab Iisraeli sõjakuritegude, mõrvad, genotsiidi palestiinlaste. Ta toetab Saudi Araabia sõjakuritegude, mõrvad, genotsiid Yemini... Obama kutsub oma USA-Special Forces Assassins "Heroes". Mõrvari on psühhootilised arg Killers mis vajavad prose- cuting nagu ka "Obama" PRL / R7. Andes Obama Peace-auhinna Norra on näidanud, et see auhind on petlik, võlts. Lõpetage pettuse, mitte rohkem FAKE rahupreemia! vastutusele võtta Obama PRL / R7.! Rahu on abstraktne. vägivald on oht. Stopp, "Vägivald" alustada kodus! Õigustamine Vägivald kodus ajal haridus, meelelahutus, tööl, kogukonnas, ei ole mitte ainult ohtu selle põlvkonna, järgmise põlvkonna, kuid järgmiste põlvkondade. Lapsed ainult ohtu selle põlvkonna, järgmise põlvkonna, kuid järgmiste põlvkondade. Lapsed on teatada vanematele, et andestada Vägivald kodus ajal haridus, meelelahutus, tööl, kogukonnas, hävitades nende Laste tulevikus. Vanemad vastutusele, eemaldage kogukonnas, hävitades nende Laste tulevikus. Vanemad vastutusele, eemaldage poliitikud, et lubada või on vastutavad: õigustamine Vägivald kodus, tööl ajal hariduses, 18 1GOD seadus-andja Manifest Nõnda nagu on kirjutatud, peab olema!

19 meelelahutus, kogukonnas, poliitikud saada: PRL/ R aasta aastat Evil on lõppemas. OLE HEA karistada paha Lõpp 19 1GOD seadus-andja Manifest Nõnda nagu on kirjutatud, peab olema!

10. peatükk Perevägivald See tund õpetab ära tundma perevägivalda, mille alla kuuluvad kõik füüsilise, seksuaalse, psühholoogilise või majandusliku vä

10. peatükk Perevägivald See tund õpetab ära tundma perevägivalda, mille alla kuuluvad kõik füüsilise, seksuaalse, psühholoogilise või majandusliku vä Perevägivald See tund õpetab ära tundma perevägivalda, mille alla kuuluvad kõik füüsilise, seksuaalse, psühholoogilise või majandusliku vägivalla aktid, mis leiavad aset perekonnas. Tunni eesmärgid Teada

Rohkem

Kriminaalpoliitika arengusuunad aastani 2018: aasta täitmise ettekande lisa Riigikogule KURITEGEVUS EESTIS, 2016 Justiitsministeerium 8. märts,

Kriminaalpoliitika arengusuunad aastani 2018: aasta täitmise ettekande lisa Riigikogule KURITEGEVUS EESTIS, 2016 Justiitsministeerium 8. märts, Kriminaalpoliitika arengusuunad aastani 2018: 2016. aasta täitmise ettekande lisa Riigikogule KURITEGEVUS EESTIS, 2016 Justiitsministeerium 8. märts, 2017 2016. aastal registreeriti Eestis 28 986 kuritegu

Rohkem

EUROOPA NÕUKOGU KONVENTSIOON NAISTEVASTASE- JA KODUVÄGIVALLA ENNETAMISE JA SELLE VASTU VÕITLEMISE KOHTA Istanbuli Konventsioon VABA HIRMUST VABA VÄGIV

EUROOPA NÕUKOGU KONVENTSIOON NAISTEVASTASE- JA KODUVÄGIVALLA ENNETAMISE JA SELLE VASTU VÕITLEMISE KOHTA Istanbuli Konventsioon VABA HIRMUST VABA VÄGIV EUROOPA NÕUKOGU KONVENTSIOON NAISTEVASTASE- JA KODUVÄGIVALLA ENNETAMISE JA SELLE VASTU VÕITLEMISE KOHTA Istanbuli Konventsioon VABA HIRMUST VABA VÄGIVALLAST MILLES SEISNEB NIMETATUD KONVENTSIOONI EESMÄRK?

Rohkem

Microsoft Word - B AM MSWORD

Microsoft Word - B AM MSWORD 9.2.2015 B8-0098/7 7 Punkt 4 4. kutsub Ameerika Ühendriike üles uurima LKA üleviimise ja salajase kinnipidamise programmide käigus korda saadetud mitmeid inimõiguste rikkumisi ja esitama nende kohta süüdistusi

Rohkem

Microsoft PowerPoint - Kindlustuskelmus [Compatibility Mode]

Microsoft PowerPoint - Kindlustuskelmus [Compatibility Mode] Olavi-Jüri Luik Vandeadvokaat Advokaadibüroo LEXTAL 21.veebruar 2014 i iseloomustab Robin Hood ilik käitumine kindlustus on rikas ja temalt raha võtmine ei ole kuritegu. Näiteks näitavad Saksamaal ja USA-s

Rohkem

David the King Part 1 Estonian CB

David the King Part 1 Estonian CB Piibel Lastele Esindab Kuningas Taavet (1. osa) Kirjutatud: Edward Hughes Joonistused: Lazarus Muudatud: Ruth Klassen Tõlkitud: Jaan Ranne Tekitatud: Bible for Children www.m1914.org BFC PO Box 3 Winnipeg,

Rohkem

VaadePõllult_16.02

VaadePõllult_16.02 OLARI TAAL KES JULGEB EESTIT REFORMIDA? VAADE PÕLLULT Illustratsioonid: Ebba Parviste SKP (miljard USD) RAHVAARV (miljon inimest) SOOME 267 5,5 LÄTI 31 2 majandusvõimsuse vahe 8,6 korda rahvaarvu vahe

Rohkem

JM_ _m46lisa

JM_ _m46lisa Justiitsministri 30.12.2014 määrus nr 46 Vabadusekaotuse tunnistuse vormi kehtestamine Lisa VABADUSEKAOTUSE TUNNISTUS( 1 ) Viidatud nõukogu raamotsuse 2008/909/JSK artiklis 4 a) Taotlev riik: Täitev riik:

Rohkem

Kollane vöö Condor.doc

Kollane vöö Condor.doc VÖÖNÕUDED KOLLANE VÖÖ 5-KYU Sisukord 1. UKEMI WAZA Kukkumistehnika 2. OSAEKOMI WAZA Kinnihoidmistehnika 3. NAGE WAZA Heitetehnika 4. TERMINOLOOGIA Sõnavara 5. JUDO PRINTSIIBID Judo põhireeglid 6. VÖÖDE

Rohkem

EUPL v 1 1-all versions _4_

EUPL v 1 1-all versions _4_ Euroopa Liidu tarkvara vaba kasutuse litsents V.1.1 EUPL Euroopa Ühendus 2007 Euroopa Liidu tarkvara vaba kasutuse litsents ("EUPL") 1 kehtib allpool määratletud teose või tarkvara suhtes, mida levitatakse

Rohkem

EVANGEELIUMI JAGAMINE MIKS JA KUIDAS RÄÄKIDA JEESUSEST TEISTELE? Kas Sa oled kunagi kellelegi rääkinud Jumalast/Jeesusest? Inimestele Jeesuse

EVANGEELIUMI JAGAMINE MIKS JA KUIDAS RÄÄKIDA JEESUSEST TEISTELE? Kas Sa oled kunagi kellelegi rääkinud Jumalast/Jeesusest? Inimestele Jeesuse EVANGEELIUMI JAGAMINE MIKS JA KUIDAS RÄÄKIDA JEESUSEST TEISTELE? Kas Sa oled kunagi kellelegi rääkinud Jumalast/Jeesusest? Inimestele Jeesuse pakutavast päästest rääkimine ongi see, mida nimetatakse evangeeliumi

Rohkem

INIMESEÕPETUSE AINEKAVA ABJA GÜMNAASIUMIS Klass: 10. klass (35. tundi) Kursus: Perekonnaõpetus Perekond Õpitulemused: Kursuse lõpus õpilane: 1) mõista

INIMESEÕPETUSE AINEKAVA ABJA GÜMNAASIUMIS Klass: 10. klass (35. tundi) Kursus: Perekonnaõpetus Perekond Õpitulemused: Kursuse lõpus õpilane: 1) mõista INIMESEÕPETUSE AINEKAVA ABJA GÜMNAASIUMIS Klass: 10. klass (35. tundi) Kursus: Perekonnaõpetus Perekond : 1) mõistab, kuidas ühiskonnas toimuvad muutused avaldavad mõju perekonna ja peresuhetega seotud

Rohkem

INIMKAUBANDUS JA SELLE OHVER Juhendmaterjal spetsialistile 1. Mis on inimkaubandus? Inimkaubanduse ohver on inimene, keda on sunni või pettusega seksu

INIMKAUBANDUS JA SELLE OHVER Juhendmaterjal spetsialistile 1. Mis on inimkaubandus? Inimkaubanduse ohver on inimene, keda on sunni või pettusega seksu INIMKAUBANDUS JA SELLE OHVER Juhendmaterjal spetsialistile 1. Mis on inimkaubandus? Inimkaubanduse ohver on inimene, keda on sunni või pettusega seksuaalselt, tööalaselt või kuritegevuseks ära kasutatud

Rohkem

Mõned mõtted maksudest

Mõned mõtted maksudest Edukas ettevõtja on aus ettevõtja Tallinna Ettevõtluspäev 2012 Jaan Krinal Näide palgast Millest räägime Miks me makse maksame Mida me saame maksude eest Tulumaks ja tuludeklaratsioon. Sotsiaalmaks. Ettevõtlusest,

Rohkem

EDL Liiga reeglid 1. ÜLDSÄTTED 1.1. EDL Liiga toimub individuaalse arvestuse alusel, kus mängijad on jagatud hooaja EDL Liiga tulemuste põhj

EDL Liiga reeglid 1. ÜLDSÄTTED 1.1. EDL Liiga toimub individuaalse arvestuse alusel, kus mängijad on jagatud hooaja EDL Liiga tulemuste põhj EDL Liiga reeglid 1. ÜLDSÄTTED 1.1. EDL Liiga toimub individuaalse arvestuse alusel, kus mängijad on jagatud hooaja 2017-2018 EDL Liiga tulemuste põhjal nelja liigasse. a. Premium Liiga (9 osalejat) b.

Rohkem

Euroopa Parlamendi ja nõukogu direktiiv (EL) 2018/, 23. oktoober 2018, rahapesu vastu võitlemise kohta kriminaalõiguse abil

Euroopa Parlamendi ja nõukogu direktiiv (EL) 2018/, 23. oktoober 2018, rahapesu vastu võitlemise kohta kriminaalõiguse abil L 284/22 Euroopa Liidu Teataja 12.11.2018 DIREKTIIVID EUROOPA PARLAMENDI JA NÕUKOGU DIREKTIIV (EL) 2018/1673, 23. oktoober 2018, rahapesu vastu võitlemise kohta kriminaalõiguse abil EUROOPA PARLAMENT JA

Rohkem

ELI POLIITIKATSÜKKEL ORGANISEERITUD JA RASKE RAHVUSVAHELISE KURITEGEVUSEGA VÕITLEMISEKS

ELI POLIITIKATSÜKKEL ORGANISEERITUD JA RASKE RAHVUSVAHELISE KURITEGEVUSEGA VÕITLEMISEKS ELI POLIITIKATSÜKKEL ORGANISEERITUD JA RASKE RAHVUSVAHELISE KURITEGEVUSEGA VÕITLEMISEKS ELI POLIITIKATSÜKKEL ORGANISEERITUD JA RASKE RAHVUSVAHELISE KURITEGEVUSEGA VÕITLEMISEKS tsükkel on Euroopa Liidu

Rohkem

Politsei Hädaabi 112, infotelefon E-R Keila, Keskväljak 8a E-R : 09:00-17:00, Lääne-Harju politsei korrapidaja 24/7, Turvat

Politsei Hädaabi 112, infotelefon E-R Keila, Keskväljak 8a E-R : 09:00-17:00, Lääne-Harju politsei korrapidaja 24/7, Turvat Politsei Hädaabi 112, infotelefon E-R 612 3000 Keila, Keskväljak 8a E-R : 09:00-17:00, 612 4510 Lääne-Harju politsei korrapidaja 24/7, 612 5710 Turvatunne algab meist enestest ;.politsei.ee Mart Meriküll

Rohkem

Erasmus+ EESKUJUD ÜHISTE VÄÄRTUSTE EDENDAMINE

Erasmus+ EESKUJUD ÜHISTE VÄÄRTUSTE EDENDAMINE Erasmus+ EESKUJUD ÜHISTE VÄÄRTUSTE EDENDAMINE LÖÖGE KAASA > kui olete õpetaja või sotsiaaltöötaja ja sooviksite korraldada oma kogukonnas üritust, kus osaleb mõni eeskujuks olev inimene > kui soovite osaleda

Rohkem

Pärnu-Jaagupi Gümnaasium

Pärnu-Jaagupi Gümnaasium Õpetaja: Eva Palk Õppeaine: Perekonnaõpetus Tundide arv: 1 nädalatund, 35 tundi õppeaastas Õpetaja töökava Tun Peateemad dide arv 5 PEREKOND Perekonna minevik, olevik ja tulevik. Kooseluvormid. Perekonna

Rohkem

KAITSELIIDU AASTA MEISTRIVÕISTLUSED SÕJALISES KOLMEVÕISTLUSES Eesmärk: JUHEND populariseerida sõjalis-sportlikku tegevust kaitseliitlastee hulga

KAITSELIIDU AASTA MEISTRIVÕISTLUSED SÕJALISES KOLMEVÕISTLUSES Eesmärk: JUHEND populariseerida sõjalis-sportlikku tegevust kaitseliitlastee hulga KAITSELIIDU 2019. AASTA MEISTRIVÕISTLUSED SÕJALISES KOLMEVÕISTLUSES Eesmärk: JUHEND populariseerida sõjalis-sportlikku tegevust kaitseliitlastee hulgas. selgitada välja Kaitseliidu 2019. aasta meistrid

Rohkem

Kinnitatud dir kk nr 1.3/27-k PUURMANI MÕISAKOOLI ÕPILASTE KOOLI VASTUVÕTMISE ÜLDISED TINGIMUSED JA KORD NING KOOLIST VÄLJAARVAMISE KORD 1.

Kinnitatud dir kk nr 1.3/27-k PUURMANI MÕISAKOOLI ÕPILASTE KOOLI VASTUVÕTMISE ÜLDISED TINGIMUSED JA KORD NING KOOLIST VÄLJAARVAMISE KORD 1. PUURMANI MÕISAKOOLI ÕPILASTE KOOLI VASTUVÕTMISE ÜLDISED TINGIMUSED JA KORD NING KOOLIST VÄLJAARVAMISE KORD 1. ÜLDSÄTTED 1.1. Kord kehtestatakse Põhikooli- ja gümnaasiumiseaduse, välja kuulutatud Vabariigi

Rohkem

Microsoft Word - B MSWORD

Microsoft Word - B MSWORD EUROOPA PARLAMENT 2014 2019 Istungidokument 4.2.2015 B8-0133/2015 RESOLUTSIOONI TEPANEK nõukogu ja komisjoni avalduste alusel vastavalt kodukorra artikli 123 lõikele 2 Luure Keskagentuuri (LKA) piinamisvõtteid

Rohkem

Töökoha kaotuse kindlustuse tingimused TTK indd

Töökoha kaotuse kindlustuse tingimused TTK indd TÖÖKOHA KAOTUS Ifi töökoha kaotuse kindlustuse tingimused TTK-20161 Helista meile numbril 777 1211 IFI TÖÖKOHA KAOTUSE KINDLUSTUSE TINGIMUSED TTK - 20161 1 Ifi töökoha kaotuse kindlustuse tingimused TTK

Rohkem

TAI_meta_99x148_EST.indd

TAI_meta_99x148_EST.indd METADOONASENDUSRAVI Narkootikumide süstimine seab Sind ohtu nakatuda HI- või hepatiidiviirusega, haigestuda südamehaigustesse (nt endokardiit) või põdeda muid haigusi. Kuna narkootikumide süstimine on

Rohkem

Nissi Põhikooli isikuandmete töötlemise kord Kinnitatud direktori KK nr 1-2/10

Nissi Põhikooli isikuandmete töötlemise kord Kinnitatud direktori KK nr 1-2/10 Nissi Põhikooli isikuandmete töötlemise kord Kinnitatud direktori KK 14.03.2019 nr 1-2/10 1 Üldalused 1.1. Käesolev isikuandmete töötlemise kord (edaspidi kord) sätestab isikuandmete töötlemise põhimõtted,

Rohkem

Kuidas ärgitada loovust?

Kuidas ärgitada loovust? Harjumaa ettevõtluspäev äriideed : elluviimine : edulood : turundus : eksport Äriideede genereerimine Harald Lepisk OPPORTUNITYISNOWHERE Ideed on nagu lapsed Kas tead kedagi, kelle vastsündinud laps on

Rohkem

LITSENTSILEPING Jõustumise kuupäev: LITSENTSIANDJA Nimi: SinuLab OÜ Registrikood: Aadress: Telefon: E-post:

LITSENTSILEPING Jõustumise kuupäev: LITSENTSIANDJA Nimi: SinuLab OÜ Registrikood: Aadress: Telefon: E-post: LITSENTSILEPING Jõustumise kuupäev: 01.01.2017 1. LITSENTSIANDJA Nimi: SinuLab OÜ Registrikood: 12750143 Aadress: Telefon: 5210194 E-post: kontakt@sinulab.ee Esindaja: juhatuse liige Eesnimi Perekonnanimi

Rohkem

(Microsoft Word - Turult k\365rvaldatud ohtlikud tooted_Juuli 2013.doc)

(Microsoft Word - Turult k\365rvaldatud ohtlikud tooted_Juuli 2013.doc) Terviseamet on kõrvaldanud turult mitmeid ohtlikke tooteid Turult kõrvaldatud tooted: 1. Hiinas toodetud Paiang meeste sõrmikud (EAN kood puudub), mis ei vasta toote nõuetele vastavuse seadusele, kuna

Rohkem

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Avaandmed Urmas Sinisalu Mis on avaandmed? Alus vs. Kohustus Avaandmed on kõigile vabalt ja avalikult kasutamiseks antud masinloetaval kujul andmed, millel puuduvad kasutamist ning levitamist takistavad

Rohkem

Caterpillar Inc. 100 NE Adams Street, Peoria, IL USA Meedianumber U9NE8460 Tegevusdokument Lisateave GRADE süsteemi komponentide nõuetele vastav

Caterpillar Inc. 100 NE Adams Street, Peoria, IL USA Meedianumber U9NE8460 Tegevusdokument Lisateave GRADE süsteemi komponentide nõuetele vastav Tegevusdokument Lisateave GRADE süsteemi komponentide nõuetele vastavuse teave 1 Sisukord lk Ohutusmärgid ja -sildid... 3 Ohutusteated... 4 Muud sildid... 5 Üldine ohuteave... 6 Edastamine... 6 Sissejuhatus...

Rohkem

Hommikune kordus / Taevas TV7 26 nädala kordus - Esmaspäev Teisipäev Kolmapäev Neljapäev Reede

Hommikune kordus / Taevas TV7 26 nädala kordus -   Esmaspäev Teisipäev Kolmapäev Neljapäev Reede Hommikune kordus / Taevas TV7 26 nädala kordus - www.tv7.ee 08:00 Derek Prince: Ülistus 1/3 08:30 Kohtumine Messiaga: Marion Wells 08:40 Ärka!: Võrratu Jumala armastus 09:00 Danny Silk - Austuse kultuur:

Rohkem

5_Aune_Past

5_Aune_Past Kuidas kohaturundus suurendab ettevõtte kasumit? Aune Past Past ja Partnerid Kommunikatsioonibüroo aune@suhtekorraldus.ee 1 Miks inimesed teevad seda, mida nad teevad? Kuidas panna inimesed tegema seda,

Rohkem

Microsoft PowerPoint - MKarelson_TA_ ppt

Microsoft PowerPoint - MKarelson_TA_ ppt Teaduspoliitikast Eestis kus me asume maailmas Mati Karelson 5/18/2006 1 TEADMISTEPÕHINE EESTI TEADUS TEHNOLOOGIA INNOVATSIOON 5/18/2006 2 TEADUS INIMRESSURSS INFRASTRUKTUUR KVALITEET 5/18/2006 3 TEADUSARTIKLITE

Rohkem

Tarbijamängu Saa Kinder Bueno fotomodelliks reeglid 1. TOODETE TURUSTAJA: Mobec AS, registrinumber , aadress: Kurekivi tee 6, Rae vald, Harjum

Tarbijamängu Saa Kinder Bueno fotomodelliks reeglid 1. TOODETE TURUSTAJA: Mobec AS, registrinumber , aadress: Kurekivi tee 6, Rae vald, Harjum Tarbijamängu Saa Kinder Bueno fotomodelliks reeglid 1. TOODETE TURUSTAJA: Mobec AS, registrinumber 10048462, aadress: Kurekivi tee 6, Rae vald, Harjumaa. 2. KAMPAANIA KORRALDAJA: Sensesest OÜ, registrinumber

Rohkem

Slide 1

Slide 1 Koolist väljalangenute endi vaatenurk (...) see et ma ei viitsind õppida. (...) oli raskusi midagi tunnis teha ka, kui keegi seal seljataga midagi möliseb Sul seal. Helen Toming Et jah kui klassiga nagu

Rohkem

EELNÕU

EELNÕU Vabariigi Valitsuse 25. aprilli 2013. a korraldus nr 208 Nende hädaolukordade nimekiri, mille kohta koostatakse riskianalüüs ja lahendamise plaan, ning hädaolukorra riskianalüüsi ja hädaolukorra lahendamise

Rohkem

FRESENIUS ÕPPEKESKUS KIIRJUHEND

FRESENIUS ÕPPEKESKUS KIIRJUHEND FRESENIUS ÕPPEKESKUS KIIRJUHEND SISUKORD 1. Kuidas saan Freseniuse õppekeskuksesse? 03 2. Kuidas sisse logida? 04 3. Mida teha, kui ma ei mäleta oma parooli? 05 4. Mida leian kodulehelt pärast sisselogimist?

Rohkem

Personalijuht keskastme juhi kingades3 [Compatibility Mode]

Personalijuht keskastme juhi kingades3 [Compatibility Mode] Vähemalt kaks paari kingi ja lisamõtteid Personalijuht keskastme juhi kingades PARE Akadeemia klubi Karl Laas Keskjuhi arusaam oma tööst inimeste juhina - mis on minu vastutus ja roll? Valida, arendada,

Rohkem

Lisa 1 KVÜÕA sõja- ja katastroofimeditsiinikeskuse 2018 I poolaastal planeeritud kursused 2. nädal SMBK II osa Infektsioonhaigused ja v

Lisa 1 KVÜÕA sõja- ja katastroofimeditsiinikeskuse 2018 I poolaastal planeeritud kursused 2. nädal SMBK II osa Infektsioonhaigused ja v Lisa 1 KVÜÕA sõja- ja katastroofimeditsiinikeskuse 2018 I poolaastal planeeritud kursused 2. nädal 08. 10.01.2018 SMBK II osa Infektsioonhaigused ja välihügieen Kaitseväes 2. nädal 11. 12.01.2018 SMBK

Rohkem

PowerPointi esitlus

PowerPointi esitlus Mõttemõlgutus alkoholi ja seaduste teemal Ülle Laasner Rapla Maavalitsus Eesti Tervisedenduse Ühing Rapla maakonna koolinoorte uimastikasutuse uuring 2013 Öise alkoholimüügi piiramise kulg Raplamaal

Rohkem

Akadeemilise personali tööstressi ja läbipõlemise ohjamise meetmed (AcadOSI) Tallinna Tehnikaülikool psühholoogia õppetool professor Mare Teichmann 12

Akadeemilise personali tööstressi ja läbipõlemise ohjamise meetmed (AcadOSI) Tallinna Tehnikaülikool psühholoogia õppetool professor Mare Teichmann 12 Akadeemilise personali tööstressi ja läbipõlemise ohjamise meetmed (AcadOSI) Tallinna Tehnikaülikool psühholoogia õppetool professor Mare Teichmann 12. veebruar 2009 TÖÖSTRESS on pingeseisund, mille on

Rohkem

KOOLIEKSAM AJALUGU Ajaloo koolieksam on kirjalik töö, mis annab maksimaalselt 100 punkti ning kestab 3 tundi ( 180 minutit ). Eksamil on võimalik kasu

KOOLIEKSAM AJALUGU Ajaloo koolieksam on kirjalik töö, mis annab maksimaalselt 100 punkti ning kestab 3 tundi ( 180 minutit ). Eksamil on võimalik kasu KOOLIEKSAM AJALUGU Ajaloo koolieksam on kirjalik töö, mis annab maksimaalselt 100 punkti ning kestab 3 tundi ( 180 minutit ). Eksamil on võimalik kasutada Gümnaasiumi ajaloo atlast. TEEMAD : I EESTI AJALUGU

Rohkem

Microsoft Word - B MSWORD

Microsoft Word - B MSWORD Euroopa Parlament 2014 2019 Istungidokument 1.7.2015 B8-0658/2015 RESOLUTSIOONI TEPANEK komisjoni asepresidendi ning liidu välisasjade ja julgeolekupoliitika kõrge esindaja avalduse alusel vastavalt kodukorra

Rohkem

Rahvajutud: muistend Vaimse kultuuripärandi tööleht. Kirjandus Ingrid Mikk Jüri Gümnaasium 2014

Rahvajutud: muistend Vaimse kultuuripärandi tööleht. Kirjandus Ingrid Mikk Jüri Gümnaasium 2014 Rahvajutud: muistend Vaimse kultuuripärandi tööleht. Kirjandus Ingrid Mikk Jüri Gümnaasium 2014 Tunneme nimepidi oma allikasilmi ja suuremaid puid, jõekäärusid ja moreeninõlvu, mida nõudlikult mägedeks

Rohkem

Slide 1

Slide 1 Eesti Vabariik 100 EV 100 korraldustoimkond, Riigikantselei Eesti Vabariik 100 programmi ülesehitus ja korraldus Eesti Vabariik 100 2018 mõõdetakse välja 100 aastat Eesti riigi loomisest. EV 100 tähistamiseks:

Rohkem

Microsoft Word - 2. Tokio kriteerium

Microsoft Word - 2. Tokio kriteerium EESTI OLÜMPIAKOMITEE ESINDAJATE KOGU KOOSOLEK Tallinn 11. detsember 2018.a. Päevakorrapunkt EOK kvalifikatsioonikriteeriumide kinnitamine 2020.a. olümpiamängudeks Tokios Rahvusvaheline Olümpiakomitee (ROK)

Rohkem

Microsoft Word - Järvamaa_KOVid_rahvastiku analüüs.doc

Microsoft Word - Järvamaa_KOVid_rahvastiku analüüs.doc Töömaterjal. Rivo Noorkõiv. Käesolev töö on koostatud Siseministeeriumi poolt osutatava kohalikeomavalitsuste ühinemist toetava konsultatsioonitöö raames. Järvamaa omavalitsuste rahvastiku arengu üldtrendid

Rohkem

Vahistamiste analüüs

Vahistamiste analüüs Vahistamiste analüüs Urvo Klopets Tallinn 2009 Justiitsministeerium Kriminaalpoliitika osakond 1 Väljaandja: Justiitsministeerium Tõnismägi 5a 15191 Tallinn Telefon: 6 208 100 Faks: 6 208 109 e-post: info@just.ee

Rohkem

Monitooring 2010f

Monitooring 2010f Lõimumiskava monitooring 2010 Raivo Vetik, TLÜ võrdleva poliitika professor Kohtumine Rahvuste Ümarlauas 24. september, 2010 Uuringu taust TLÜ uurimisgrupp: Raivo Vetik, Jüri Kruusvall, Maaris Raudsepp,

Rohkem

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Teave, mis on avalikustatud mis tahes üldtajutaval kujul, tasu eest või tasuta, teenuse osutamise või kauba müügi suurendamise, ürituse edendamise või isiku käitumise avalikes huvides suunamise eesmärgil.

Rohkem

Kuidas hoida tervist töökohal?

Kuidas hoida tervist töökohal? Kuidas hoida tervist töökohal? Kristjan Port, TLU 25.04.2017 Tööinspektsiooni konverents Kas aeg tapab?. Mis on tervis? Teadmatus võib olla ratsionaalne. On olukordi milles teadmiste hankimise kulud ületavad

Rohkem

kaubamärgikaitsmineEkke [Kirjutuskaitstud] [Ühilduvusrežiim]

kaubamärgikaitsmineEkke [Kirjutuskaitstud] [Ühilduvusrežiim] Kaubamärkide kaitsmine Eestis ja välisriikides. Ekke-Kristian Erilaid kaubamärgiekspert 26.04.2012 Mis on kaubamärk? Kaubamärk on tähis, millega on võimalik eristada ühe isiku kaupa või teenust teise isiku

Rohkem

Jenny Papettas

Jenny Papettas SISEPOLIITIKA PEADIREKTORAAT POLIITIKAOSAKOND C: KODANIKE ÕIGUSED JA PÕHISEADUSKÜSIMUSED ÕIGUSKÜSIMUSED Kohaldatav õigus piiriüleste liiklusõnnetuste puhul: Rooma II, Haagi konventsioon ja liikluskindlustuse

Rohkem

(Microsoft Word - Magister_l\365plik_.doc)

(Microsoft Word - Magister_l\365plik_.doc) Tartu Ülikool Sotsiaal- ja haridusteaduskond Haridusteaduste instituut Kasvatusteaduste õppekava Karita Tilk RASKEKUJULISE KOOLIVÄGIVALLA FENOMENI KÄSITLUSE FAKTORSTRUKTUUR JA SOOLISED ERISUSED VILJANDIMAA

Rohkem

my_lauluema

my_lauluema Lauluema Lehiste toomisel A. Annisti tekst rahvaluule õhjal Ester Mägi (1983) Soran Alt q = 144 Oh se da ke na ke va de ta, ae ga i lust üü ri kes ta! üü ri kes ta! 3 Ju ba on leh tis lei na kas ke, hal

Rohkem

efo09v2pke.dvi

efo09v2pke.dvi Eesti koolinoorte 56. füüsikaolümpiaad 17. jaanuar 2009. a. Piirkondlik voor. Põhikooli ülesanded 1. (VÄRVITILGAD LAUAL) Ühtlaselt ja sirgjooneliselt liikuva horisontaalse laua kohal on kaks paigalseisvat

Rohkem

Kuidas coaching aitab juhil tiimiliikmeid aktiivsemalt tööprotsessi kaasata?

Kuidas coaching aitab juhil tiimiliikmeid aktiivsemalt tööprotsessi kaasata? Kuidas coaching aitab juhil tiimiliikmeid aktiivsemalt tööprotsessi kaasata? Tiina Merkuljeva superviisor coach, ISCI juhataja tiina.merkuljeva@isci.ee www.isci.ee Töötajate kaasamispraktika areng Inspireeriv

Rohkem

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Pakendi taaskasutus jäätmekäitleja pilgu läbi Agu Remmelg Ragn-Sells AS ärijuht 30. november 2005 Teemad Ragn-Sells pakenditeenused 3 viisi pakendi liigitamiseks Kes vastutab? Veo- ja rühmapakend vs müügipakend

Rohkem

VKE definitsioon

VKE definitsioon Väike- ja keskmise suurusega ettevõtete (VKE) definitsioon vastavalt Euroopa Komisjoni määruse 364/2004/EÜ Lisa 1-le. 1. Esiteks tuleb välja selgitada, kas tegemist on ettevõttega. Kõige pealt on VKE-na

Rohkem

(Microsoft Word - T\366\366leht m\365isaprogramm 4-6 kl tr\374kkimiseks.doc)

(Microsoft Word - T\366\366leht m\365isaprogramm 4-6 kl tr\374kkimiseks.doc) 4-6 KLASS 1 Minu nimi on Ma olen praegu Täna on 1. KÄRNERIMAJA JA LILLED Kirjuta või joonista siia kolm kärneri tööriista Kirjuta siia selle taime nimi, 1. TÖÖRIIST 2. TÖÖRIIST 3. TÖÖRIIST mida istutasid

Rohkem

Pealkiri

Pealkiri Eesti kui reisisiht 2011-2013 Eesti kui reisisihi tuntuse suurendamise tegevuste eesmärk: Programmi üldeesmärgiks on suurendada teadlikkust Eesti turismivõimalustest prioriteetsetel välisturgudel ning

Rohkem

lapse6igused_FINAL

lapse6igused_FINAL Kas ma olen laps? Lapse õiguste konventsioon ütleb: Lapse õiguste konventsiooni järgi on lapsed kõik alla 18-aastased inimesed. Samas kasutatakse lastest rääkides ka teisi mõisteid: kõneldakse rinnalapsest,

Rohkem

KINNITATUD Tallinna Ehituskooli direktori 5.september 2011.a käskkirjaga nr 1-2/146 MUUDETUD Tallinna Ehituskooli direktori 26.märts 2012.a käskkirjag

KINNITATUD Tallinna Ehituskooli direktori 5.september 2011.a käskkirjaga nr 1-2/146 MUUDETUD Tallinna Ehituskooli direktori 26.märts 2012.a käskkirjag KINNITATUD Tallinna Ehituskooli direktori 5.september 2011.a käskkirjaga nr 1-2/146 MUUDETUD Tallinna Ehituskooli direktori 26.märts 2012.a käskkirjaga nr 1-2/50 TALLINNA EHITUSKOOLI ÕPILASKODU SISEKORRAEESKIRI

Rohkem

No Slide Title

No Slide Title Ülevaade vanematekogu sisendist arengukavale ja arengukava tutvustus Karmen Paul sotsiaalselt toimetulev st on lugupidav ehk väärtustab ennast ja teisi saab hakkama erinevate suhetega vastutab on koostöine

Rohkem

(Microsoft PowerPoint - seminar_6_n\365uded-ainemudel tagasiside.ppt [Compatibility Mode])

(Microsoft PowerPoint - seminar_6_n\365uded-ainemudel tagasiside.ppt [Compatibility Mode]) Tarkvara projekt seminar VI Eelmise iteratsiooni tagasivaade, testimine, installatsioonijuhend, järgmise iteratsiooni näited. Karel Kravik Administratiivset:protestid Probleem: protestide hulk ja kvaliteet

Rohkem

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Ära löö last- ka sõnadega Anne Kleinberg MD, PhD TLH Psühhiaatriakliiniku juhataja 20.11.2015 Sissejuhatus Vanemlikkus Vägivalla liigid Verbaalse vägivalla mõiste ja variandid Verbaalse vägivalla mõju

Rohkem

(Microsoft Word - ÜP küsimustiku kokkuvõte kevad 2019)

(Microsoft Word - ÜP küsimustiku kokkuvõte kevad 2019) Ümbrikupalkade küsimustiku kokkuvõte Ülevaade on koostatud alates 2017. aasta kevadest korraldatud küsitluste põhjal, võimalusel on võrdlusesse lisatud ka 2016. aasta küsitluse tulemused, kui vastava aasta

Rohkem

ELVA XXXII TRIATLON Sprint, laste ja noorte Eesti MV, EKV VIII Laupäeval, 17. augustil 2019 VÕISTLUSKESKUS Elvas Verevi järve ääres VANUSEKLASSID JA D

ELVA XXXII TRIATLON Sprint, laste ja noorte Eesti MV, EKV VIII Laupäeval, 17. augustil 2019 VÕISTLUSKESKUS Elvas Verevi järve ääres VANUSEKLASSID JA D ELVA XXXII TRIATLON Sprint, laste ja noorte Eesti MV, EKV VIII Laupäeval, 17. augustil 2019 VÕISTLUSKESKUS Elvas Verevi järve ääres VANUSEKLASSID JA DISTANTSID: I START kell 12:00, stardid on vanuste kaupa

Rohkem

Tallinn

Tallinn Tallinna linna tegevused Läänemere väljakutse võrgustikus initsiatiivi toetamisel Gennadi Gramberg Tallinna Keskkonnaamet Keskkonnaprojektide ja hariduse osakonna juhataja Tallinna osalemine Läänemere

Rohkem

Powerpointi kasutamine

Powerpointi kasutamine RMK IDA-VIRUMAA KÜLASTUSALA KÜLASTUSKORRALDUSLIKUD TÖÖD ALUTAGUSE RAHVUSPARGIS TÖÖRÜHMA KOHTUMINE Heinar Juuse 13. veebruar 2019 Iisaku Külastuskorralduse ja loodushariduse tegevusvaldkonna eesmärgiks

Rohkem

C

C EUROOPA KOHTU OTSUS 12. juuli 1990 * Sotsiaalkindlustus Fonds national de solidarité lisatoetus Sissemaksetest sõltumatute hüvitiste eksporditavus Kohtuasjas C-236/88, Euroopa Ühenduste Komisjon, esindajad:

Rohkem

Kool _________________________

Kool _________________________ 1 Emakeeleolümpiaadi piirkonnavoor 7.-8. klass ÜLESANNE 1. Loe tekstikatkend läbi. Isegi puud pole enam endised või siis ei tunne ma neid lihtsalt ära, nad on jäänud mulle võõraks. Ma ei räägi sellest,

Rohkem

69% KURITEGEVUS EESTIS % KRIMINAALPOLIITIKA UURINGUD 28

69% KURITEGEVUS EESTIS % KRIMINAALPOLIITIKA UURINGUD 28 69% KURITEGEVUS EESTIS 218 7% KRIMINAALPOLIITIKA UURINGUD 28 KRIMINAALPOLIITIKA UURINGUD 28 KURITEGEVUS EESTIS 218 Tallinn 219 Koostajad: Andri Ahven, Kätlin-Chris Kruusmaa, Anu Leps, Stanislav Solodov,

Rohkem

KURITEGEVUS EESTIS 2013 KRIMINAALPOLIITIKA UURINGUD 18

KURITEGEVUS EESTIS 2013 KRIMINAALPOLIITIKA UURINGUD 18 KURITEGEVUS EESTIS 2013 KRIMINAALPOLIITIKA UURINGUD 18 Kriminaalpoliitika uuringud 18 KURITEGEVUS EESTIS 2013 Tallinn 2014 Koostajad: Andri Ahven, Urvo Klopets, Kätlin-Chris Kruusmaa, Anu Leps, Jako Salla,

Rohkem

MAJANDUSAASTA ARUANNE aruandeaasta algus: aruandeaasta lõpp: nimi: Helpific MTÜ registrikood: tänava nimi, maja ja kort

MAJANDUSAASTA ARUANNE aruandeaasta algus: aruandeaasta lõpp: nimi: Helpific MTÜ registrikood: tänava nimi, maja ja kort MAJANDUSAASTA ARUANNE aruandeaasta algus: aruandeaasta lõpp: nimi: registrikood: 80380146 tänava nimi, maja ja korteri number: Rävala pst 7 linn: Tallinn maakond: Harju maakond postisihtnumber: 10143 telefon:

Rohkem

Microsoft Word - 228est.doc

Microsoft Word - 228est.doc KINNITATUD AS Eesti Loots nõukogu 11.06.2018 otsusega Lootsitasu määrad ja maksmise kord 1. Lootsitasu määrad kohustuslikus lootsimispiirkonnas on: GT Lootsimine sadama akvatooriumil Lootsimine väljaspool

Rohkem

G OSA A VARIANT RESPONDENDILE ISE TÄITMISEKS

G OSA A VARIANT RESPONDENDILE ISE TÄITMISEKS G OSA A VARIANT RESPONDENDILE ISE TÄITMISEKS GS1 Järgnevalt on kirjeldatud lühidalt mõningaid inimesi. Palun lugege iga kirjeldust ja märkige igale reale, kuivõrd Teie see inimene on. Väga Minu Mõnevõrra

Rohkem

(Microsoft Word - T\366\366leht m\365isaprogramm algklassilastele tr\374kk 2.doc)

(Microsoft Word - T\366\366leht m\365isaprogramm algklassilastele tr\374kk 2.doc) ALGKLASSILAPSED 1 MINU NIMI ON MINA OLEN PRAEGU TÄNA ON 1. KÄRNERIMAJA JA LILLED KIRJUTA VÕI JOONISTA SIIA KAKS KÄRNERI TÖÖRIISTA KIRJUTA SIIA SELLE TAIME 1. TÖÖRIIST 2. TÖÖRIIST NIMI MIDA ISTUTASID MÕISTA,

Rohkem

Microsoft PowerPoint Janika+Kruus

Microsoft PowerPoint Janika+Kruus Kaubamärk Janika Kruus Patendiamet / peaekspert 03.10.2016 Mis on kaubamärk? Kaubamärk on tähis, mille järgi tarbija eristab ettevõtja kaupa või teenust konkurentide omast Kaubamärk peab olema eristusvõimeline

Rohkem

Siseministri määruse nr 1-1/24 Lennundusseaduse alusel tehtava taustakontrolli isikuandmete ankeedi vorm LISA Isikuandmete ankeet Vastama p

Siseministri määruse nr 1-1/24 Lennundusseaduse alusel tehtava taustakontrolli isikuandmete ankeedi vorm LISA Isikuandmete ankeet Vastama p Siseministri 30.10.2018 määruse nr 1-1/24 Lennundusseaduse alusel tehtava taustakontrolli isikuandmete ankeedi vorm LISA Isikuandmete ankeet Vastama peab kõigile küsimustele. Järgige vastamisel etteantud

Rohkem

ESL murdmaasuusatamise alakomitee juhatuse koosoleku protokoll Eesti Maaülikooli spordihoone, algus 9.35, lõpp Osalesid alakomitee j

ESL murdmaasuusatamise alakomitee juhatuse koosoleku protokoll Eesti Maaülikooli spordihoone, algus 9.35, lõpp Osalesid alakomitee j ESL murdmaasuusatamise alakomitee juhatuse koosoleku protokoll 18.09.2018 Eesti Maaülikooli spordihoone, algus 9.35, lõpp 13.30. Osalesid alakomitee juhatuse liikmed Kaupo Tammemäe, Avo Sambla, Margus

Rohkem

humana_A5_EST_2+2.indd

humana_A5_EST_2+2.indd ÜLESANNE NÄLJA PÕHJUSED Vanuserühm: 6. 12. klass Ülesande eesmärgiks on mõista, et hoolimata suurtest arengutest on miljonid inimesed siiski veel näljas ja kannatavad alatoitumuse all nad ei saa vajalikku

Rohkem

MAJANDUSAASTA ARUANNE aruandeaasta algus: aruandeaasta lõpp: sihtasutuse nimi: Sihtasutus AKADEEMIAKE registrikood: tän

MAJANDUSAASTA ARUANNE aruandeaasta algus: aruandeaasta lõpp: sihtasutuse nimi: Sihtasutus AKADEEMIAKE registrikood: tän MAJANDUSAASTA ARUANNE aruandeaasta algus: 01.01.2015 aruandeaasta lõpp: 31.12.2015 sihtasutuse nimi: registrikood: 90008057 tänava nimi, maja ja korteri number: Vaksali 21-30 linn: Tartu maakond: Tartumaa

Rohkem

Justiitsministri määrus nr 10 Euroopa tõkendi tunnistuse vormi kehtestamine Lisa EUROOPA TÕKENDI TUNNISTUS 1 Viidatud nõukogu raamotsuse 20

Justiitsministri määrus nr 10 Euroopa tõkendi tunnistuse vormi kehtestamine Lisa EUROOPA TÕKENDI TUNNISTUS 1 Viidatud nõukogu raamotsuse 20 Justiitsministri 26.03.2015 määrus nr 10 Euroopa tõkendi tunnistuse vormi kehtestamine Lisa EUROOPA TÕKENDI TUNNISTUS 1 Viidatud nõukogu raamotsuse 2009/829/JSK artiklis 10 a) Taotlev riik: Täitev riik:

Rohkem

MEREPRÜGI Ookeanidesse jõuab väga Globaalne plasti tootmine kahekordistub iga 10 aastaga. Globaalselt toodetud plastist moodustavad ühe kolmandiku pak

MEREPRÜGI Ookeanidesse jõuab väga Globaalne plasti tootmine kahekordistub iga 10 aastaga. Globaalselt toodetud plastist moodustavad ühe kolmandiku pak Ookeanidesse jõuab väga Globaalne plasti tootmine kahekordistub iga 10 aastaga. Globaalselt toodetud plastist moodustavad ühe kolmandiku pakkematerjalid. Suurem osa sellest on mõeldud ühekordseks kasutamiseks.

Rohkem

MTÜ TALLINNA NAISTE TUGIKESKUS VARJUPAIK

MTÜ TALLINNA NAISTE TUGIKESKUS VARJUPAIK MTÜ TALLINNA NAISTE KRIISIKODU MAJANDUSAASTA ARUANNE Majandusaasta 01.01.2008 31.12.2008 ETTEVÕTTE NIMI MITTETULUNDUSÜHING TALLINNA NAISTE KRIISIKODU REGISTRI KOOD 80191735 AADRESS Wismari 37 4 Tallinn,

Rohkem

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Koolituspäeva algus ja lõpp aeg 09.30 11.00 koolitus 11.00 11.10 paus 11.10 12.00 koolitus 12.00 12.30 lõuna 12.30 14.00 koolitus 14.00 14.10 paus 14.10 15.00 koolitus Lõunapaus ja lõuna asukoht Tualetid

Rohkem

CPA4164 USB 2.0 kõrgekvaliteediline videoadapter KASUTUSJUHEND 1. PEATÜKK - Ülevaade 1.1 Tutvustus CPA4164 USB 2.0 videoadapter võimaldab teil arvutis

CPA4164 USB 2.0 kõrgekvaliteediline videoadapter KASUTUSJUHEND 1. PEATÜKK - Ülevaade 1.1 Tutvustus CPA4164 USB 2.0 videoadapter võimaldab teil arvutis CPA4164 USB 2.0 kõrgekvaliteediline videoadapter KASUTUSJUHEND 1. PEATÜKK - Ülevaade 1.1 Tutvustus CPA4164 USB 2.0 videoadapter võimaldab teil arvutisse laadida ja redigeerida erinevatest analoogvideo

Rohkem

m24-Lisa

m24-Lisa Lisa Viimsi Vallavalitsuse 22.12.2015 määrusele nr 24 Viimsi valla 2015.aasta lisaeelarve artiklite jaotus 1. Eelarve põhitegevuse tulude jaotus tululiikide lõikes: Suurendamine Vähendamine TULU NIMETUS

Rohkem

Õnn ja haridus

Õnn ja haridus Prof. Margit Sutrop Tartu Ülikooli eetikakeskuse juhataja Õpetajate Liidu konverents Viimsis, 24. oktoobril 2012 Õnn tähendab elada head elu. Hea elu teooria seab 2 tingimust: Inimene on subjektiivselt

Rohkem

TELE2 SEADMEKINDLUSTUSE tingimused TH-TELE Vaata lisaks TELE2 SEADMEKINDLUSTUSE TINGIMUSED TH-TELE

TELE2 SEADMEKINDLUSTUSE tingimused TH-TELE Vaata lisaks   TELE2 SEADMEKINDLUSTUSE TINGIMUSED TH-TELE TELE2 SEADMEKINDLUSTUSE tingimused TH-TELE2 20191 Vaata lisaks www.tele2.ee TELE2 SEADMEKINDLUSTUSE TINGIMUSED TH-TELE2 20191 1 Tele2 seadmekindlustuse tingimused TH-TELE2 20191 TINGIMUSTE KASUTAMINE 1.

Rohkem

Slide 1

Slide 1 Nõukogude Liidu pärand Eliisa Mõistlik, Kristine Kivimäe, Nele Plutus, Sandra Laura Luhtein 30.11.2012 Tallinna Nõukogude Liidu pärand Märtsi pommitamine 1944 Märtsi pommitamine 1944 Harju tänav peale

Rohkem

3-15-aastaste erivajadustega laste abivajaduse hindamise töövahend A. ÜLDANDMED (LAPS ja LEIBKOND) Isikukood Sünniaeg (PP/KK/AAAA) täita juhul, kui is

3-15-aastaste erivajadustega laste abivajaduse hindamise töövahend A. ÜLDANDMED (LAPS ja LEIBKOND) Isikukood Sünniaeg (PP/KK/AAAA) täita juhul, kui is 3-15-aastaste erivajadustega laste abivajaduse hindamise töövahend A. ÜLDANDMED (LAPS ja LEIBKOND) Isikukood Sünniaeg (PP/KK/AAAA) täita juhul, kui isikukood ei ole teada Ees- ja perekonnanimi Sugu Vanus

Rohkem

Eesti keele võõrkeelena olümpiaadi lõppvoor 2013 Kõik ülesanded on siin lühendatult. Valikus on küsimusi mõlema vanuserühma töödest. Ülesanne 1. Kirju

Eesti keele võõrkeelena olümpiaadi lõppvoor 2013 Kõik ülesanded on siin lühendatult. Valikus on küsimusi mõlema vanuserühma töödest. Ülesanne 1. Kirju Eesti keele võõrkeelena olümpiaadi lõppvoor 2013 Kõik ülesanded on siin lühendatult. Valikus on küsimusi mõlema vanuserühma töödest. Ülesanne 1. Kirjuta sõna vastandsõna ehk antonüüm, nii et sõna tüvi

Rohkem

Microsoft Word - B MSWORD

Microsoft Word - B MSWORD EUROOPA PARLAMENT 2014 2019 Istungidokument 12.1.2015 B8-0021/2015 RESOLUTSIOONI TEPANEK komisjoni asepresidendi ning liidu välisasjade ja julgeolekupoliitika kõrge esindaja avalduse alusel vastavalt kodukorra

Rohkem

Kuidas, kus ja milleks me kujundame poliitikaid Kuidas mõjutavad meid poliitikad ja instrumendid Euroopa Liidu ja riigi tasandil Heli Laarmann Sotsiaa

Kuidas, kus ja milleks me kujundame poliitikaid Kuidas mõjutavad meid poliitikad ja instrumendid Euroopa Liidu ja riigi tasandil Heli Laarmann Sotsiaa Kuidas, kus ja milleks me kujundame poliitikaid Kuidas mõjutavad meid poliitikad ja instrumendid Euroopa Liidu ja riigi tasandil Heli Laarmann Sotsiaalministeerium Rahvatervise osakond 15.06.2018 Mis on

Rohkem

Monitooring

Monitooring IT infrastruktuuri teenused Monitooring Margus Ernits margus.ernits@itcollege.ee 1 Miks? Arvutisüsteemid töötavad tõrgetega Pole olemas 100% veakindlaid ja keerulisi arvutisüsteeme Tõrgetest võib teada

Rohkem

FIDE reitingumäärus 1. juuli 2014 Kuremaa, Marek Kolk

FIDE reitingumäärus 1. juuli 2014 Kuremaa, Marek Kolk FIDE reitingumäärus 1. juuli 2014 Kuremaa, 2014. Marek Kolk Artikkel 0. Sissejuhatus Artikkel 0.2 (uus) Millal läheb partii FIDE reitinguarvestusse? Reitinguarvestusse minev turniir tuleb ette registreerida

Rohkem

(Microsoft PowerPoint - Kas minna \374heskoos v\365i j\344\344da \374ksi - \334histegevuse arendamise t\344nane tegelikkus Rando V\344rni

(Microsoft PowerPoint - Kas minna \374heskoos v\365i j\344\344da \374ksi - \334histegevuse arendamise t\344nane tegelikkus Rando V\344rni Kas minna üheskoos või v i jääj ääda üksi? Ühistegevuse arendamise tänane t tegelikkus Eesti Maaülikool Majandus- ja sotsiaalinstituut Maamajanduse ökonoomika vastutusvaldkonna juht Professor Rando Värnik

Rohkem