PORTATIIVNE_kasutusjuhend_EST.pdf

Suurus: px
Alustada lehe näitamist:

Download "PORTATIIVNE_kasutusjuhend_EST.pdf"

Väljavõte

1 KASUTUSJUHEND Sümbolite tähendused OHT! Viitab ohtlikule olukorrale, mille eiramine lõppeb surma või tõsise vigastusega. PORTATIIVNE ÕHUKONDITSIONEER Mudelid CH-M09K6S - jahutamine NSP19-12A3 CH-M10K7B jahutamine/kütmine CH-M12K7S- jahutamine/kütmine Seadme õigeks kasutamiseks lugege juhend tähelepanelikult läbi ja hoidke kindlas kohas alles. Välja töötanud Cooper&Hunter International Corporation, Oregon, USA ed kasutamise kohta Kasutuskeskkond Ohutusalased hoiatused Osade nimetused Sisukord Kasutusjuhend Juhtpaneeli kasutusjuhend Kaugjuhtimispuldi kasutamine Kaugjuhtimispuldi nupud Displei ekraani ikoonide tutvustus Kaugjuhtimispuldi nuppude tutvustus Kombineeritud nuppude funktsioonide tutvustus Õhukonditsioneeri kasutusjuhend Kaugjuhtimispuldi patareide vahetamine Hooldamine Puhastamine ja hooldamine Rikked Rikete analüüs HOIATUS! Viitab ohtlikule olukorrale, mille eiramine võib lõppeda surma või tõsise vigastusega ETTEVAATUST! Viitab ohtlikule olukorrale, mille eiramine võib lõppeda kergemate või keskmiste vigastusega MÄRKUS Viitab olulisele kuid ohutule teabele, mida kasutatakse võimalikuks varale tekkiva kahju ärahoidmiseks. Viitab ohule, millest annavad märku sõnad HOIATUS või ETTEVAATUST. Kasutuskeskkond Õhukonditsioneeri töötamise temperatuurivahemik on 16 C ~ 35 C. Seade on mõeldud ainult siseruumides kasutamiseks. Seade tuleb asetada selliselt, et toitepistik oleks alati kättesaadav. Õhukonditsioneeri võib kasutada ainult koduses majapidamises, mitte tööstuslikus keskkonnas. Õhukonditsioneeri ümbritsev vaba ruum võiks olla vähemalt 30 cm. Ärge kasutage õhukonditsioneeri niisketes tingimustes. Hoidke õhu sisse- ja väljalase puhastena, ilma takistusteta. Jahutamisefekti parandamiseks hoidke kasutamise ajal uksed ja aknad kinni. Heli ja vibratsiooni ärahoidmiseks asetage õhukonditsioneer ühtlasele ja tasasele pinnale. Õhukonditsioneer on varustatud ratastega. Rattaid saab kasutada ühtlasel ja tasasel põrandal. Õhukonditsioneeri kallutamine või ümberpööramine on keelatud. Rikete korral ühendage toitepistik viivitamatult lahti ja võtke ühendust edasimüüjaga. Vältige otsest päikesevalgust. Seade ei ole mõeldud kasutamiseks füüsilise, sensoorse või vaimse puudega või kogemuste ja teadmisteta isikutele (sh lastele), kui nende ohutuse eest vastutavad isikud ei ole neid seadme kasutamise osas juhendanud. Laste tegevust on vaja jälgida tagamaks, et nad seadmega ei mängiks. See märgis näitab, et toodet ei tohi ELis utiliseerida koos muu olmeprahiga. Kontrollimatust prügi äraviskamisest keskkonnale või inimeste tervisele põhjustatud võimaliku ohu vältimiseks utiliseerige toode vastutustundlikult ja propageerige materjalide jätkusuutlikku taaskasutamist. Kasutatud seadme tagastamiseks kasutage tagastamise ja kogumise süsteeme või võtke ühendust teile seadme müünud müügikohaga. Sealsed töötajad saavad viia toote loodust säästvasse ümbertöötlemisse.

2 Ohutusalased hoiatused Seda seadet võivad kasutada vähemalt 8-aastased lapsed ning füüsilise, sensoorse või vaimupuudega inimesed või kogemuste ja teadmisteta isikud, kui nende üle on järelevalve ja neid juhendatakse seadme turvalise kasutamise osas ning nad mõistavad seadme kasutamisega kaasnevaid ohte. Lapsed ei tohi seadmega mängida. Lapsed ei tohi seadet ilma järelevalveta puhastada ega hooldada. Enne kasutamist veenduge, et toite tehnilised andmed vastavad nimiplaadil toodud andmetega. Enne õhukonditsioneeri puhastamist ja hooldamist lülitage õhukonditsioneer välja ja ühendage toitepistik lahti. Veenduge, et toitejuhe ei oleks pressitud raskete objektide alla. Ärge kasutage õhukonditsioneeri liigutamiseks toitejuhet, ärge eemaldage toitejuhet pistikust seda juhtmest tõmmates. Ärge sisestage ega eemaldage toitepistikut märgade kätega. Kasutage maandatud toidet. Veenduge, et maandus on korralik. Kui toitejuhe on kahjustatud, peab selle võimalike ohtude vältimiseks vahetama välja seadme tootja või tootja hooldusesindaja. Kui seadme toitejuhe on kahjustunud peab selle vahetama välja seadme tootja või selle volitatud hoolduskeskus. Kui ilmneb ebanormaalseid nähtusi (näiteks kõrbemislõhn), ühendage koheselt seade vooluvõrgust lahti ja võtke ühendust kohaliku edasimüüjaga. Kui keegi seadet ei kasuta, lülitage see välja, eemaldage toitejuhe pistikupesast või ühendage seade vooluvõrgust lahti. Ärge pritsige ega valage õhukonditsioneerile vett. See võib põhjustada lühiühendust või tekitada õhukonditsioneerile rikkeid. Kui kasutatakse äravooluvoolikut peab ümbritsev temperatuur olema 0 C kõrgem. Muidu võib õhukonditsioneerist hakata vett lekkima. Kütteseadmete kasutamine õhukonditsioneeri lähedal on keelatud. Paigutage õhukonditsioneer eemale tulekolletest, tuleohtlikest või plahvatusohtlikest objektidest. Lapsed ja puudega inimesed ei tohi seadet ilma järelevalveta kasutada. Ärge laske lastel õhukonditsioneeri peal mängida ega sellele ronida. Ärge pange ega riputage tilkuvaid esemeid õhukonditsioneeri peale või kohale. Ärge parandage ega taaspaigaldage konditsioneeri iseseisvalt. Igasuguste objektide sisestamine õhukonditsioneeri on keelatud. Osade nimetused Juhtpaneel Õhurest Suunamisribi Õhu sisselase Õõtsumisribi A-muhv Rattad Soojuse väljalasketoru Juhtmekinnituse konks B- ja C-muhv Toitejuhtme pistik Kaugjuhtmispuldi konks Kaugjuhtimispult MÄRKUS Paigaldamiseks vajalikke tarvikuid ei või eirata.

3 Juhtpaneeli kasutusjuhend Juhtpaneeli osade nimetused Juhtpaneeli kasutamine MÄRKUS Vooluvõrku ühendamisel kostub õhukonditsioneerist heli. Pärast seda on võimalik õhukonditsioneeri puldiga juhtida. Sisselülitatud õhukonditsioneeril kostub igakordselt juhtpaneelil nuppu vajutades heli. Samal ajal põleb juhtpaneelil vastav lamp. Juhtpaneeli kahekohaline nixie-ekraan on seadme väljalülitatud olekus tühi. Sisselülitatud asendis kuvab kahekohaline nixie-ekraan juhtpaneelil jahutusrežiimis ja kütmisrežiimis seadistatud temperatuuri. 1. Toitenupp (ON/OFF) Vajutage seda nuppu õhukonditsioneeri sisse- või väljalülitamiseks. 2. Nupp + / - Jahutusrežiimis nupu + või - vajutamine suurendab või vähendab seatud temperatuuri 1 C võrra. Võimalik on valida temperatuuri vahemikus 16 C ~ 30 C. Automaat-, kuivatus- või ventilaatorirežiimis antud nupp ei tööta. 3. Režiiminupp (MODE) Nupu vajutamine vahetab režiime järgmiselt: jahutamine kuivatamine ventilaator kütmine (ainult jahutamise/kütmise seadmetel). Jahutamine Jahutamisrežiimis põleb jahutamisrežiimi lamp. Nixie-ekraan kuvab seadistatud temperatuuri. Temperatuuri on võimalik valida vahemikus 16 C~30 C. Kuivatamine Kuivatamisrežiimis põleb kuivatamisrežiimi lamp. Nixie-ekraan on tühi. Ventilaator Ventilaatorirežiimi valimisel töötab ainult puhuri ventilaator. Ventilaatori lamp põleb. Nixie-ekraan on tühi. Kütmine (ainult jahutamise/kütmise seadmel) Põleb kütmisrežiimi lamp. Nixie-ekraan kuvab seadistatud temperatuuri. Temperatuuri on võimalik valida vahemikus 16 C ~ 30 C. 4. Ventilaatorinupp (FAN) Nupuvajutusega muutub ventilaatori kiirus järgmiselt: aeglane kiirus keskmine kiirus kiire kiirus automaatne kiirus aeglane kiirus. 5. Taimerinupp (TIMER) Taimeri seadistamise režiimi sisenemiseks vajutage taimeri nuppu. Taimeri aja seadistamiseks vajutage nuppe + või -. Taimeri seadistamiseks kuni 10 tundi muudab nuppudele + või - vajutamine ajaseadistust 0,5 tunni võrra. Üle 10 tunni taimeriaja valimisel muudavad nupud + või - taimeri aega 1 tunni võrra. Kui peale taimeri seadistamist 5 sekundi jooksul muid tegevusi ei toimu näitab seade temperatuuri. Kui taimeri funktsioon on käivitunud, siis ülemine lamp säilitab displei oleku. Teisi lampe see ei mõjuta. Taimerirežiimi tühistamiseks vajutage uuesti taimeri nuppu. 6. Unenupp (SLEEP) Unerežiimi sisenemiseks vajutage unenuppu. Kui unerežiim on aktiveeritud jahutusrežiimis, tõuseb 1 tunni jooksul temperatuur 1 C võrra. 2 tunni jooksul suureneb temperatuur 2 C võrra ja seejärel töötab edaspidi muutumatu temperatuuriga. Unerežiimi sisenemiseks vajutage une nuppu. Kui unerežiim on aktiveeritud kütmisrežiimis, langeb 1 tunni jooksul temperatuur 1 C võrra. 2 tunni jooksul langeb temperatuur 2 C võrra ja seejärel töötab edaspidi muutumatu temperatuuriga.

4 Unefunktsioon ei ole ventilaatori, kuivatamise ja automaatrežiimis kättesaadav. Kui unefunktsioon on käivitunud, siis ülemine lamp säilitab displei oleku. Teisi lampe see ei mõjuta. Õhuvoolu suuna muutmine 1. Õhuvoolu suunamine üles/alla Hoidke horisontaalseid õhuribisid joonisel näidatud viisil ning reguleerige õhuvoolu suunda. Ärge reguleerige horisontaalseid õhuribisid aeglase ventilaatori kiirusega jahutamise või kuivatamise režiimides kõige madalamale või kõrgemale positsioonile pikemaks ajaperioodiks. Õhuribidele võib koguneda kondensvesi. Kaugjuhtimispuldi kasutamine Tegemist on üldotstarbelise kaugjuhtimispuldiga, mida võib kasutada multifunktsionaalse konditsioneeriga. Mõnel mudelil puuduva funktsiooni puhul jätkab seade vastava nupuvajutamise korral töötamist endises olekus. Kuidas pulti kasutada? Suunake kaugjuhtimispult signaali vastuvõtja suunas ja vajutage soovitud nuppu. Signaali vastuvõtmisel kostub seadmest piiks. Veenduge, et kardinad vms ei takista signaali vastuvõtmise akent. Signaali vastuvõtmise distants on 7 meetrit. 2. Õhuvoolu suunamine paremale/vasakule Hoidke vertikaalseid õhuribisid joonisel näidatud viisil ning reguleerige õhuvoolu suunda. ETTEVAATUST! Ärge reguleerige vertikaalseid õhuribisid aeglase ventilaatori kiirusega jahutamise või kuivatamise režiimis töötades maksimaalselt paremasse või vasakusse asendisse pikemaks ajaperioodiks. Õhuribidele võib koguneda kondensvesi. ETTEVAATUST! Signaali vastuvõtja aken ei tohi olla otsese päikesevalguse käes. Päike võib selle töötamisele halvasti mõjutada. Teatud päevavalguslambi kasutamine seadmega samas ruumis võib signaaliedastust segada. Ärge jätke pulti otsese päikesevalguse kätte või küttekeha lähedusse. Kaitske pulti niiskuse ja löökide eest. Mittekasutamise ajal puldi kadumise ärahoidmiseks kinnitage pult seadme külge. Kinnitatud puldi eemaldamiseks seadmelt tõstke pulti kergelt üles ja tõmmake ära.

5 Kaugjuhtimispuldi nupud Toitenupp (ON/OFF) Režiiminupp (MODE) +/- nupud Ventilaatorinupp (FAN) nupp (antud seadmel ei tööta) nupp (antud seadmel ei tööta) Tervise/säästmise nupp (HEALTH/SAVE) Nupp X-VENT (X-FAN) (: X-FAN (X-VENTILAATOR) on puhumise (BLOW) puhul samasugune) Temperatuurinupp (TEMP) Taimerinupp (TIMER) Turbonupp (antud seadmel ei tööta) Unenupp (SLEEP) Valgustusnupp (LIGHT) Displeil kuvatavate ikoonide tutvustus Kaugjuhtimispuldi nuppude tutvustus MÄRKUS Pärast seadme vooluvõrku ühendamist kostab õhukonditsioneerist helisignaal ja töötamisnäidik süttib põlema punaselt. Nüüd on võimalik õhukonditsioneeri puldiga juhtida. Sisselülitatud seadmega iga puldi nupuvajutuse järel näitab signaalinäidik, et signaal on õhukonditsioneeri saadetud. Kui seade on välja lülitatud, näitab puldi displei määratud temperatuuri. Sisse lülitatud olekus on puldi displeile kuvatud vastava käivitusfunktsiooni ikoon. 1. Toitenupp (ON/OFF) Vajutage seda nuppu õhukonditsioneeri sisse- või väljalülitamiseks. Pärast seadme sisselülitamist süttib seadme näidik roheliselt (Roheline näidik. Näidiku värv võib erinevatel mudelitel olla erinev) ja seadmest kostub helisignaal. 2. Režiiminupp (MODE) Nuppu vajutades saate valida soovitud töörežiimi. Automaatse režiimi valimise järel töötab õhukonditsioneer automaatselt vastavalt ümbritsevale õhutemperatuurile. Määratud temperatuuri ei ole võimalik muuta ja seda ka ei

6 kuvata. Ventilaatori töötamise kiiruse muutmiseks vajutage ventilaatorinuppu (FAN). Pärast jahutusrežiimi valimist hakkab konditsioneer töötama jahutusrežiimis. Seadme jahutusnäidik hakkab põlema. Määratud temperatuuri muutmiseks vajutage nuppe + või -. Ventilaatori töökiiruse muutmiseks vajutage ventilaatorinuppu (FAN). Pärast kuivatusrežiimi valimist hakkab konditsioneer töötama aeglasel kiirusel kuivatusrežiimis. Seadme kuivatusrežiimi näidik hakkab põlema. Kuivatusrežiimis ei ole ventilaatori töötamiskiirust võimalik muuta. Pärast ventilaatorirežiimi valimist töötab õhukonditsioneer ainult ventilaatorirežiimis. Kõik teised seadme režiiminäidikud on väljas. Töötamisnäidik on sees. Ventilaatori töökiiruse muutmiseks vajutage ventilaatorinuppu (FAN). Pärast kütmisrežiimi valimist hakkab konditsioneer töötama kütmisrežiimis. Seadme kütmisnäidik hakkab põlema. Määratud temperatuuri muutmiseks vajutage nuppe + või -. Ventilaatori töökiiruse muutmiseks vajutage ventilaatorinuppu (FAN) (ainult jahutamise/kütmise seadmel) MÄRKUS Külma õhupuhangu vältimiseks hakkab seadme ventilaator pärast kütmisrežiimi käivitamist tööle alles pärast 1 kuni 5 minutilist viivitamist. (Konkreetse aja määrab seadet ümbritsev temperatuur.) Kaugjuhtimispuldil on võimalik temperatuuri seadistamise vahemik 16 C - 30 C. Ventilaatori kiiruse seadistusvahemik: automaatne, aeglane kiirus, keskmine kiirus ja kiire kiirus. 3. Nupp + või - Pärast iga nuppude + või - vajutamist suureneb või väheneb temperatuur 1 C võrra. Väärtuse kiiremaks vahetumiseks 2 hoidke sekundit hiljem nuppe + või - pikemalt alla surutuna. Soovitud väärtuse saavutamisel vabastage nupp. Seadme temperatuurinäidik muutub samuti vastavalt. (Automaatrežiimis ei ole temperatuuri võimalik muuta) Taimer sees (TIMER ON), taimer väljas (TIMER OFF) või kellaaja seadistamise korral muudab nuppude + või - vajutamine ajanäitu (vaadake lähemalt taimerinupu (TIMER) kirjeldusest). 4. Ventilaatorinupp (FAN) Selle nupu vajutamine muudab ventilaatori töökiirust järgmiselt: AUTO (automaatne), aeglane ( ), (keskmine( ), kiire( ). Valides puldil valiku HEALTH (TERVIS), käivitatakse tervisefunktsioon. Valides puldil valiku AIR (ÕHK), käivitatakse õhufunktsioon. (antud seadmel puudub) Valides puldil valiku AIR HEALTH (ÕHK TERVIS), käivitatakse õhu- ja tervisefunktsioonid. Kui puldil näit puudub, lülituvad õhu- ja tervisefunktsioonid välja. SÄÄSTMISFUNKTSIOON Kui jahutusrežiimis vajutada säästmisnuppu (SAVE), hakkab seade tööle säästmisrežiimis. Puldi displeile kuvatakse kirje SE. Õhukonditsioneer hakkab tööle automaatkiirusel. Määratud temperatuuri ei ole võimalik reguleerida. Säästmisrežiimist väljumiseks vajutage uuesti säästmisnuppu (SAVE). Õhukonditsioneer naaseb tagasi algsele määratud kiirusele ja temperatuurile. See funktsioon on kasutatav vaid mõne mudeli puhul. 8. Nupp X-VENT (X-FAN) Pärast selle nupu vajutamist kas siis jahutamis- või kuivatamisrežiimis, kuvatakse puldi displeile kirje X-FAN ja X- VENTI funktsioon lülitub sisse. Uuesti nupu vajutamisel lülitatakse funktsioon välja. Puldi displeilt kustub kirje X-FAN. Pärast funktsiooni X-VENT käivitamist jätkab ventilaator pärast seadme väljalülitamist mõne aja vältel aeglasel kiirusel töötamist, et kuivatada seadmest sinna jääda võinud vesi. Seadme töötamisel režiimis X-VENT nupu X-FAN vajutamine lülitab funktsiooni X-VENT välja. Seadme ventilaator lõpetab koheselt töötamise. 9. Temperatuurinupp (TEMP) Vajutades seda nuppu on seadme displeil võimalik näha seadmele määratud temperatuuri, seadme ümbritsevat temperatuuri või väliskeskkonna temperatuuri. Vastavad temperatuurid kuvatakse puldile vajutades järgmiselt: Valides puldil või näidu puudumise, näitab seadmel olev temperatuurinäidik määratud temperatuuri. Valides puldil, näitab seadmel olev temperatuurinäidik seadet ümbritsevat temperatuuri. Valides puldil välistemperatuuri., näitab seadmel olev temperatuurinäidik Automaatse (AUTO) kiiruse puhul reguleerib IDUventilaatorimootor ventilaatori töökiirust (kiire, keskmine või aeglane) ümbritseva temperatuuri alusel. Kuivatamisrežiimis on ventilaatori töökiiruseks aeglane kiirus. 5. nupp (antud seadmel ei tööta) 6. nupp (antud seadmel ei tööta) 7. Tervise/säästmise nupp (HEALTH/SAVE) TERVISEFUNKTSIOON Pärast tervisenupu (HEALTH) vajutamist lülitub pult ringjalt järgmisel moel: HEALTH (TERVIS) AIR (ÕHK) AIR HEALTH (ÕHK TERVIS) näit puudub. Väliskeskkonna temperatuuri kuvamist ei ole osadel mudelitel võimalik valida. Kui seade saab signaali, kuvatakse seadmel seadistatud temperatuur. Ainult mudelitel, mille seadmel on kahekohaline ekraan. 10. Taimerinupp (TIMER) Kui seade on SISSE lülitatud, on seda nuppu vajutades võimalik seadistada väljalülitamistaimer (TIMER OFF). Kirjed HOUR (tund) ja OFF (väljas) hakkavad vilkuma. Nuppude + või - vajutamine 5 sekundi jooksul võimaldab taimeri sisselülitamise aega seadistada. Pärast igakordset nupu + või - iga vajutamist suureneb või väheneb aeg poole tunni võrra. Nuppe + või - all hoides hakkab 2 sekundi möödudes aeg kiiremini soovitud suunas muutuma. Seejärel vajutage kinnitamiseks uuesti

7 taimerinuppu (TIMER). Kirjed HOUR ja OFF lõpetavad vilkumise. Väljalülitamistaimeri (TIMER OFF) tühistamiseks vajutage väljalülitamistaimeri (TIMER OFF) olekus uuesti taimerinuppu (TIMER). Kui seade on välja lülitatud, on seda nuppu vajutades võimalik seadistada sisselülitamistaimer (TIMER ON). Toimingu täpsema kirjelduse leiate väljalülitamistaimeri kirjeldusest. Sisselülitamistaimeri (TIMER ON)) tühistamiseks vajutage sisselülitamistaimeri (TIMER ON) olekus uuesti taimerinuppu (TIMER). Aja seadistamise vahemik on 0,5-24 tundi. Kahe toimingu vaheline ajavahe ei tohi ületada 5 sekundit. Vastasel juhul väljub pult automaatselt seadistamise režiimist. 11. Turbonupp (antud seadmel ei tööta) Seda nuppu jahutamis- või kütmisrežiimis vajutades siseneb õhukonditsioneer kiire jahutamise või kütmise režiimi. Puldi displeile kuvatakse kirje TURBO. Turbofunktsioonist väljumiseks vajutage uuesti sama nuppu, misjärel displeilt kustub kirje TURBO. 12. Unenupp (SLEEP) Jahutamis- või kütmisrežiimis seda nuppu vajutades käivitub unefunktsioon. Õhukonditsioneeri kasutusjuhend 1. Pärast seadme vooluvõrku ühendamist vajutage õhukonditsioneeri sisse lülitamiseks puldil toitenuppu (ON/OFF). 2. Soovitud režiimi valimiseks vajutage režiiminuppu (MODE) ja tehke valik järgnevatest: AUTO (Automaatne), COOL (Jahutamine), DRY (Kuivatamine), FAN (Ventilaator), HEAT (Kütmine). 3. Vajaliku temperatuuri valimiseks vajutage nuppe + või - (automaatrežiimis ei ole temperatuuri võimalik reguleerida). 4. Ventilaatori soovitud töökiiruse valimiseks vajutage ventilaatorinuppu (FAN) ja valige järgmiste töökiiruste vahel: automaatne, aeglane, keskmine või kiire kiirus. Puldi patareide vahetamine 1. Vajutage puldi tagaküljel ikooniga märgistatud kohta ja suruge patareisektsiooni kate noole suunas välja. 2. Vahetage 2 (AAA 1,5V) kuivpatareid ja veenduge, et + ja - poolused on õiges suunas. 3. Pange patareisektsiooni kate tagasi oma kohale. Puldi displeile kuvatakse ikoon. Uuesti nupu vajutamisel lülitatakse unefunktsioon välja. Puldi displeile ilmub ikoon. 13. Valgustusnupp (LIGHT) Vajutage seda nuppu seadme displei valgustuse väljalülitamiseks. Puldi displeil kustub ikoon. Vajutage nuppu uuesti seadme displei valgustuse sisselülitamiseks. Puldi displeile ilmub ikoon. Kombineeritud nuppude funktsioonide tutvustus Lapselukufunktsioon Korraga nuppe + ja - vajutades lülitub sisse lapselukufunktsioon. Kui lapselukk on sisse lülitatud, kuvatakse puldi displeile ikoon. Kaugjuhtimispuldil nuppe vajutades vilgub ikoon kolm korda ja kaugjuhtimispult ei saada seadmesse signaali. Temperatuurinäidu ümberlülitamise funktsioon Seadme puldist sisselülitamise järel vajutage samaaegselt nuppu - ja režiiminupp (MODE) ning teil on võimalik valida, kas temperatuuri mõõtühikuna kasutatakse Celsiuse ( C) või Fahrenheiti ( F) kraade. Puldi kasutamise ajal suunake puldi signaalisaatja seadme vastuvõtuakna suunas. Puldi ja seadme vaheline kaugus ei tohiks olla suurem kui 8 m. Puldi ja seadme vahel ei tohi olla segavaid esemeid. Signaali võivad segada ruumis asuv päevavalguslamp või juhtmeta telefon, seetõttu võiks kaugjuhtimispult olema töötamise ajal seadme lähedal. Patareide vahetamisel vahetage need sama mudeli patareidega. Kui te ei kavatse pulti pikemat aega kasutada, võtke puldist patareid välja. Kui puldi displei on hägune või displei on kustunud, vahetage patareid välja. Puhastamine ja hooldamine HOIATUS! Enne õhukonditsioneeri puhastamist lülitage seade välja ja ühendage vooluvõrgust lahti. Muidu võib tekkida elektrilöögioht. Ärge peske õhukonditsioneeri veega. See võib põhjustada elektrilööki. Ärge kasutage õhukonditsioneeri puhastamiseks volatiilseid vedelikke (lahusti või bensiin). See võib rikkuda õhukonditsioneeri välimust.

8 Välise korpuse ja ribide puhastamine Kui välise korpuse pinnal on tolmu, kasutage selle pühkimiseks pehmet rätikut. Kui väline korpus on väga määrdunud (nt rasv), kasutage selle puhastamiseks neutraalse toimega puhastajat. Ribide puhastamiseks kasutage puhastajat või pehmet harja. Filtri puhastamine 1. Filtri eemaldamine Filter 1 eemaldamiseks vajutage klambrile joonisel näidatud viisil. Tõmmake filter 2 välja. 2. Filtri puhastamine Kasutage filtri puhastamiseks puhastajat või vett. Kui filter on väga määrdunud (rasvane nt), kasutage selle puhastamiseks 40 C vett, milles on lahustatud neutraalset pesuainet. Seejärel pange filter varjulisse kohta kuivama. 3. Filtri taaspaigaldamine Kui filter on puhastatud ja kuivanud, siis paigaldage see uuesti seadmesse. Filtrit tuleb puhastada kord iga kolme kuu möödudes. Kui töötamiskohas on palju tolmu, tuleb puhastamise sagedust suurendada. Ärge kuivatage filtrit lahtise tule või fööniga. Filter võib deformeerida või minna põlema. Väljalasketoru puhastamine Eemaldage õhukonditsioneerilt sooja õhu väljalasketoru, puhastage ja kuivatage see ja paigaldage seadmesse tagasi. (Paigaldamise ja eemaldamise kohta täpemate juhiste saamiseks vaadake jaotist Soojuse väljalasketoru paigaldamine ja lahtivõtmine.) Kontrollige enne kasutamishooaega 1. Kontrollige, kas õhu sisse- ja väljalaskeavad on takistuste vabad. 2. Kontrollige, kas pistik ja pesa on heas seisukorras. 3 Kontrollige, kas filter on puhas. 4. Kontrollige, kas kaugjuhtimispuldis on patareid. 5. Kontrollige, kas muhvid, akna klamber ja soojuse väljalasketoru on tugevalt kinni. 6. Kontrollige, ega äralasketoru pole kahjustatud. Kontrollige pärast kasutamishooaega 1. Ühendage lahti vooluvarustus. 2. Puhastage filter ja väline korpus. 3. Eemaldage õhukonditsioneerist mustus ja tolm. 4. Eemaldage masinasse kogunenud vesi (täpsemate juhiste nägemiseks vaadake jaotist Vee ärajuhtimine). 5. Kontrollige, kas akna klamber on kahjustatud või mitte. Kui on, võtke ühendust edasimüüjaga. Pikaajaline hoiustamine Kui te ei kasuta õhukonditsioneeri pikka aega, siis järgige seadme korraliku töötamise tagamiseks järgmisi samme. Veenduge, et seadmesse ei ole kogunenud vett ja soojuse väljalasketoru on lahti ühendatud. Tõmmake pistik välja ja mähkige toitejuhe kokku. Puhastage õhukonditsioneer ja tolmu kogumise vältimiseks pakendage korralikult. Teave ümbertöötlemise kohta Paljud pakkematerjalid on taaskäideldavad. Visake need ära kohaliku prügimajanduse abil. Kui soovite õhukonditsioneeri utiliseerida, võtke õige utiliseerimisviisi osas ühendust kohaliku edasimüüjaga või pidage nõu kohaliku hoolduskeskusega.

9 Rikete analüüs Enne hoolduse tellimist kontrollige järgmisi punkte. Kui tõrget ei õnnestu kõrvaldada, võtke ühendust kohaliku edasimüüja või kvalifitseeritud tehnikutega. Nähtus Tõrketuvastus Lahendus Õhukonditsioneer ei saa töötada Voolukatkestus? Oodake kuni vooluvarustus taastub. Kas pistik ei ole korralikult pesas? Pange pistik korralikult pesasse. Kas õhulüliti on lahti tulnud või kaitse läbi põlenud? Paluge spetsialistidel õhulüliti või kaitse välja vahetada. Kas vooluringis on rike? Paluge spetsialistidel vooluring välja vahetada. Kas seade taaskäivitatakse koheselt peale väljalülitamist? Oodake 3 minutit ja lülitage seade seejärel uuesti sisse. Vilets jahutamise (kütmise) Kas vooluvõimsus on liiga madal? Oodake, kuni pinge on taastunud. jõudlus. Kas õhufilter on liiga must? Puhastage filtrit. Kas seadistatud temperatuur on sobiv? Reguleerige temperatuuri. Kas uks ja aken on kinni? Sulgege uks ja aknad. Õhukonditsioneer ei saa kaugujuhtimispuldilt signaali või pult pole tundlik. Kas seadme ümber on tugevaid segajaid (nagu staatiline rõhk või kõikuv pinge)? Tõmmake pistik välja. Pange pistik umbes 3 minuti möödudes tagasi ja lülitage seade uuesti sisse. Kas pult on signaali vastuvõtmise vahemaa piires? Puldi vastuvõtukaugus on 8 m. Ärge ületage vastuvõtukaugust. Kas seadme läheduses on seadme töötamist takistavaid tegureid? Eemaldage takistused. Ventilaator ei puhu konditsioneerist õhku. Määratud temperatuuri ei ole võimalik reguleerida. Tunda on halba lõhna. Töötamise ajal kostub tavapärasest erinevat heli. Kuulda on vee voolamise heli. Kas kaugjuhtimispuldi tundlikkus on madal? Kas ruumis on päevavalguslamp? Kas õhu sissevõtt või väljalase on ummistunud? Kas kütmisrežiimis on seadet ümbritsev temperatuur saavutanud seadistatud temperatuuri? Kas kütmisrežiim lülitati alles natukene aega tagasi sisse? Kas aurusti on üles sulanud? (Kontrollige seda filtrit välja tõmmates.) Kas seade töötab automaatrežiimis? Kas soovitud temperatuur ületab võimalikku seadistatavat temperatuurivahemikku? Ruumis on halva lõhna allikas, nagu mööbel, sigarett vms. Kas seadet segavad äike, raadio vm tegurid? Kas õhukonditsioneer lülitati just sisse või välja Kontrollige kaugjuhtimispuldi patareisid. Kui patareid hakkavad tühjaks saama, siis vahetage need välja. Liikuge puldiga õhukonditsioneerile lähemale. Lülitage päevavalguslamp välja ja proovige seejärel uuesti. Kõrvaldage ummistus. Seadme ventilaator lõpetab peale soovitud temperatuuri saavutamist õhu puhumise. Külma õhuvoo vältimiseks hakkab õhukonditsioneer peale sisselülitamist tööle viiteajaga. Tegemist on tavapärase nähtusega. Tegemist on tavapärase nähtusega. Õhukonditsioneer sulab üles. Kui ülessulamine on lõppenud, siis jätkab õhukonditsioneer töötamist. Automaatrežiimis ei ole temperatuuri võimalik reguleerida. Temperatuuri seadistamise vahemik: 16 C - 30 C Elimineerige halva lõhna allikas. Puhastage filtrit. Katkestage vooluvarustus, taastage vooluvarustus ja lülitage seade uuesti sisse. Õhukonditsioneeri sisemusest kostub külmaaine voolamise heli. Tegemist on tavapärase nähtusega. Kuulda on heli PAPA. Kas õhukonditsioneer lülitati just sisse või välja Temperatuuri muutumisest tingitud paneeli paisumine või kokkutõmbumine, mis võib põhjustada hõõrdumisele sarnanevat heli.

10 Rikete analüüs Rikke kood E5 Liigvoolu kaitse Ühendage vooluvõrgust lahti ja 10 minuti möödudes lülitage see uuesti sisse. Kui E5 ei ole ära kadunud, siis võtke seadme hooldamiseks ühendust professionaalse isikuga. H8 Seadme sisemus on vett täis. 1. Valage vesi seadmest välja. 2. Kui H8 ei ole ära kadunud, siis võtke seadme hooldamiseks ühendust professionaalse isikuga. F1 Seadet ümbritseva temperatuuri Võtke selle parandamiseks ühendust professionaalse isikuga. mõõtmise anduri rike. F2 Aurusti temperatuuri mõõtmise Võtke selle parandamiseks ühendust professionaalse isikuga. anduri rike. F0 1. Külmaaine leke 2. Süsteem on ummistunud 1. Lülitage seade peale väljalülitamist ja pistiku eraldamist 30 minutiks uuesti sisse. 2. Kui rike on püsiv, pöörduge müügijärgsesse teenindusse. H3 Kompressori ülekoormuse kaitse 1. Kontrollige ega seade ei ole kõrge temperatuuri või niiskusega keskkonnas. Kui seadet E8 Ülekoormusest tulenev rike ümbritsev temperatuur on liiga kõrge, lülitage seade välja ja lülitage uuesti sisse, kui ümbritsev temperatuur langeb alla 35 C. 2. Kontrollige ega erinevad objektid ei takista aurusti või kondensaatori töötamist. Takistavate tegurite olemasolul eemaldage need, lülitage seade välja ja siis uuesti töötamiseks sisse. 3. Kui rike jääb püsima, siis võtke ühendust müügijärgse teenindusega. F4 Välise toru temperatuuriandur on lahti/lühiühenduses. Võtke selle parandamiseks ühendust müügijärgse teenindusega. HOIATUS! Kui ilmneb mõni allpool nimetatud nähtustest, siis ühendage seade viivitamatult vooluvõrgust lahti ja võtke ühendust edasimüüjaga. Toitejuhe on ülekuumenenud või kahustatud. Töötamise ajal kostub tavatuid helisid. Ebameeldiv lõhn. Vee leke. Ärge parandage ega taaspaigaldage konditsioneeri iseseisvalt Kui õhukonditsioneer töötab tavatutes tingimustes, võib see põhjustada rikkeid, elektrilööki või süttida. TOOTJA: GREE ELECTRIC APPLIANCES, INC. ZHUHAIS Aadress: West Jinji Rd, Qianshan, Zhuhai, Guangdong, Hiina

遥控器使用说明书(ROHS) ALPA-CS349-R09D(E)-0301(内容)

遥控器使用说明书(ROHS) ALPA-CS349-R09D(E)-0301(内容) KASUTUSJUHEND SIIRDATAV KDITSIEER KAUGJUHTIMISPULDI KASUTUSJUHEND AM-5PR(N) Täname teid, et olete soetanud endale meie õhukonditsioneeri Palun lugege hoolikalt käesolevat kasutusjuhendit enne seadme kasutamist

Rohkem

RVT_ DC-Arctic, 1, en_GB

RVT_ DC-Arctic, 1, en_GB Kasutusjuhend RVT 64 DC, RVT 354 DC, RVT 54 DC, RVT 684 DC Kasutusjuhend Üldteave Siseseadet saab hõlpsalt kasutada infrapunakaugjuhtimispuldiga. Siseseade annab õigest andmeedastusest teada helisignaaliga.

Rohkem

Väärtusta oma vabadust. Eesti Yale Seifide Kasutusjuhend Mudelid: YSB/200/EB1 YSB/250/EB1 YSB/400/EB1 YLB/200/EB1 YSM/250/EG1 YSM/400/EG1 YSM/520/EG1

Väärtusta oma vabadust. Eesti Yale Seifide Kasutusjuhend Mudelid: YSB/200/EB1 YSB/250/EB1 YSB/400/EB1 YLB/200/EB1 YSM/250/EG1 YSM/400/EG1 YSM/520/EG1 Väärtusta oma vabadust. Eesti Yale Seifide Kasutusjuhend Mudelid: YSB/200/EB1 YSB/250/EB1 YSB/400/EB1 YLB/200/EB1 YSM/250/EG1 YSM/400/EG1 YSM/520/EG1 YLM/200/EG1 Soovitame selle kasutusjuhendi alles hoida.

Rohkem

6 tsooniga keskus WFHC MASTER RF 868MHz & 4 või 6 tsooniga alaseade SLAVE RF KASUTUSJUHEND 6 tsooniga WFHC RF keskus & 4 või 6 tsooniga alaseade SLAVE

6 tsooniga keskus WFHC MASTER RF 868MHz & 4 või 6 tsooniga alaseade SLAVE RF KASUTUSJUHEND 6 tsooniga WFHC RF keskus & 4 või 6 tsooniga alaseade SLAVE 6 tsooniga keskus WFHC MASTER RF 868MHz & 4 või 6 tsooniga alaseade SLAVE RF KASUTUSJUHEND 6 tsooniga WFHC RF keskus & 4 või 6 tsooniga alaseade SLAVE RF 868MHz 3-6 EE 1. KASUTUSJUHEND 6 tsooniga WFHC

Rohkem

FLORY

FLORY FLORY MASAAŽI- KABIINI FSR60470 PAIGALDUSJUHEND 1 2 3 Taustvalgustus Juhtpaneel Segisti Düüs Jalamassaaž Düüs Lamp Ventilaator Laedušš Kõlar 4 1. Ettevalmistused paigaldamiseks a. Enne massaažikabiini

Rohkem

MINIPESUMASIN KASUTUSJUHEND XPM25 Täname teid selle toote ostmise eest. Villaste riiete väänamine on rangelt keelatud. Palun lugege juhendit hoolikalt

MINIPESUMASIN KASUTUSJUHEND XPM25 Täname teid selle toote ostmise eest. Villaste riiete väänamine on rangelt keelatud. Palun lugege juhendit hoolikalt MINIPESUMASIN KASUTUSJUHEND XPM25 Täname teid selle toote ostmise eest. Villaste riiete väänamine on rangelt keelatud. Palun lugege juhendit hoolikalt enne seadme kasutamist ja hoidke see juhend alles.

Rohkem

Microsoft Word - Bose_SoundLink_around-ear_Kasutusjuhend.docx

Microsoft Word - Bose_SoundLink_around-ear_Kasutusjuhend.docx Bose SoundLink Around- ear II Kõrvaklapid ETTEVAATUSABINÕUD Pikaajaline vali heli võib kahjustada Teie kõrvakuulmist. Vältige kõrvaklappide kasutamist autoga sõitmise ajal. Kõrvaklappide ohutuimaks kasutamiseks

Rohkem

KASUTUSJUHEND

KASUTUSJUHEND KASUTUSJUHEND Sissejuhatus Kui valvesüsteem on valvessepanekuks valmis ning puuduvad rikke- ning häireteated, kuvatakse sõrmistiku displeil kellaaeg, kuupäev ning tekst Enter Your Code sisestage kood Peale

Rohkem

G TECTA 4G mitme gaasi detektor EE Lühijuhend

G TECTA 4G mitme gaasi detektor EE Lühijuhend G TECTA 4G mitme gaasi detektor Lühijuhend 2 Sisukord Ohutus- ning ettevaatusabinõud 2 Karbi sisu 3 Toote ülevaade 3 Toote omadused 3 Akude kontrollimine 4 Sisselülitamine 4 G-TECTA 4G käivitusprotsess

Rohkem

Microsoft Word - HEOS 1 kasutusjuhend EST.docx

Microsoft Word - HEOS 1 kasutusjuhend EST.docx HEOS 1 Seadistamise kiirjuhend http://www.denon.ee/?op=body&id=169 http://www.tophifi.ee/ https://www.facebook.com/tophifi.ee ENNE, KUI ALUSTATE Veenduge, et kõik alljärgnev on töökorras: 1. SAMM: LAHTIPAKKIMINE

Rohkem

Taskuprinter KASUTUSJUHEND

Taskuprinter KASUTUSJUHEND Taskuprinter KASUTUSJUHEND Täname, et ostsite taskuprinteri Polaroid Mint. Käesoleva kasutusjuhendi eesmärk on anda teile juhiseid toote ohutuks kasutamiseks ja et see ei kujutaks endast kasutajale mingit

Rohkem

Juhend nutiterminali seadistamiseks ja kaardimaksete vastuvõtmiseks Ingenico Link/2500 ja icmp

Juhend nutiterminali seadistamiseks ja kaardimaksete vastuvõtmiseks Ingenico Link/2500 ja icmp Juhend nutiterminali seadistamiseks ja kaardimaksete vastuvõtmiseks Ingenico Link/2500 ja icmp Terminali seadistamine Lülita telefonis või tahvelarvutis (edaspidi telefonis) sisse Bluetooth. (1) 1 1 Mudel

Rohkem

B120_10 estonian.cdr

B120_10 estonian.cdr Alati seal, et teid aidata Registreerige oma toode ja otsige abi koduleheküljelt www.philips.com/welcome B120 Beebimonitor Küsimus? Kontakteeruge Philipsiga Eestikeelne kasutusjuhend 2 Valgussensor USB

Rohkem

Microsoft Word - MEG09_kayttoohje_EST.doc

Microsoft Word - MEG09_kayttoohje_EST.doc Enne seadme kasutamist loe tähelepanelikult läbi kasutusjuhend ning seadet kasutades järgi kõiki loetud juhiseid. Hoia kasutusjuhend hilisemaks vajaduseks alles. SOOJAPUHUR Kasutusjuhend Originaaljuhendi

Rohkem

Microsoft Word - Suure thermori pass2.doc

Microsoft Word - Suure thermori pass2.doc PAIGALDAMINE KASUTAMINE HOOLDUS SUUREMAHULISED 500-3000 L VEEBOILERID Need on sukel-ja keraamilise küttekehaga elektrilised veesoojendid. Võimalikud on variandid kus täiendavalt küttekehale on ka kesküttesüsteemiga

Rohkem

RK-2001AT2-ENG_AC22.kmd

RK-2001AT2-ENG_AC22.kmd KASUTUSJUHEND RK-2001AT2 TAHKEKÜTUSEL TÖÖTAVA KATLA TEMPERATUURIKONTROLLER Versioon AC22 Toote ajalugu: Kuupäev Versioon Muudatused 2010-08-03 A803 Suitsugaaside termostaat on vaid kütuse lõppemise tuvastamiseks

Rohkem

Mirage_de.book

Mirage_de.book Roya-6500- A5 3..03 Aknapuhastaja Kasutusjuhend 7 8 9 * 3 4 5 6 6 5 4 3 9 9 0 7 8 9 6 * 3 4 7 * 8 * 9 * 5 0 * lisaseade Ülevaade Täname! Meil on hea meel, et valisite välja meie toote! Loodame, et naudite

Rohkem

P9_10 estonian.cdr

P9_10 estonian.cdr Registreerige oma toode ja saage abi kodulehelt www.philips.com/welcome P9/10 Eestikeelne kasutusjuhend 2 Ühendage P9 kõlar Bluetooth ühenduse kaudu oma Bluetooth seadmega, nagu näiteks ipadiga, iphone'iga,

Rohkem

DAIKINI SOOJUSPUMP KASUTUSJUHEND Eesti keel MUDELID FTXS20K2V1B FTXS25K2V1B FTXS35K2V1B FTXS42K2V1B FTXS50K2V1B FTXS60GV1B FTXS71GV1B

DAIKINI SOOJUSPUMP KASUTUSJUHEND Eesti keel MUDELID FTXS20K2V1B FTXS25K2V1B FTXS35K2V1B FTXS42K2V1B FTXS50K2V1B FTXS60GV1B FTXS71GV1B DAIKINI SOOJUSPUMP KASUTUSJUHEND Eesti keel MUDELID FTXS20K2V1B FTXS25K2V1B FTXS35K2V1B FTXS42K2V1B FTXS50K2V1B FTXS60GV1B FTXS71GV1B Tähtsamad omadused Mugavuse ja energiasäästu huvides NUTIKAS SILM NUTIKA

Rohkem

Microsoft Word - TM70_SP-MG_kasutusjuhend.docx

Microsoft Word - TM70_SP-MG_kasutusjuhend.docx TM70 Touch-i kasutusjuhend Süsteemid: Magellan ja Spectra SP Põhiekraan Kuupäev/kellaaeg Välis-/sisetemperatuur Süsteemi olek Tsoonid Menüü Info OneScreen Monitoring SpotOn Locator Slaidiesitus Paanika-häire

Rohkem

Microsoft Word - XTOP026.doc

Microsoft Word - XTOP026.doc XTOP026 Enne seadme kasutamist lugege kasutusjuhend hoolikalt läbi ja järgige kõiki juhiseid. Hoidke juhend hilisemaks vajaduseks alles. MOOTORRATTA TÕSTUK Kasutusjuhend OLULINE! EST LUGEGE NEED JUHISED

Rohkem

AJ3123_12 estonian.cdr

AJ3123_12 estonian.cdr Registreerige oma toode ja saage tuge www.philips.com/welcome AJ3123 Külastage Philipsit internetis: http://www.philips.com Eestikeelne kasutusjuhend 8. ed Kõik muudatused ja modifikatsioonid, mis pole

Rohkem

Document number:

Document number: WNR Kiirpaigaldusjuhend Lisateavet, juhised ja uuendused saab leida internetist aadressil http://www.a-link.com Kiirpaigaldusjuhend Komplekt sisaldab: - WNR repiiter - Paigaldusjuhend Ühendused / Ports:

Rohkem

Microsoft Word - HOTSEC kasutusjuhend v1.900.docx

Microsoft Word - HOTSEC kasutusjuhend v1.900.docx HOTSEC Tarkvara kasutusjuhend v. 1.9 1 Sisukord Käivitamine:... 3 Programmi kasutamine... 4 Kasutajate lisamine ja eemaldamine:... 6 Jooksev logi:... 9 Häired:... 9 2 HOTSEC põhioperatsioonide kirjeldus

Rohkem

Caterpillar Inc. 100 NE Adams Street, Peoria, IL USA Meedianumber U9NE8460 Tegevusdokument Lisateave GRADE süsteemi komponentide nõuetele vastav

Caterpillar Inc. 100 NE Adams Street, Peoria, IL USA Meedianumber U9NE8460 Tegevusdokument Lisateave GRADE süsteemi komponentide nõuetele vastav Tegevusdokument Lisateave GRADE süsteemi komponentide nõuetele vastavuse teave 1 Sisukord lk Ohutusmärgid ja -sildid... 3 Ohutusteated... 4 Muud sildid... 5 Üldine ohuteave... 6 Edastamine... 6 Sissejuhatus...

Rohkem

Microsoft Word _08_D7_RU_ET--1530_kujundatud.doc

Microsoft Word _08_D7_RU_ET--1530_kujundatud.doc KASUTUSJUHEND TAIMERIGA JUHTSEADE JA ELEKTROONILISED SIDEMOODULID EST KIRJELDUS Termostaadid ja juhtseade on juhtmeta ühenduses, kasutades aktiivantenni. Tegevusraadius kinnises ruumis on umbes 50 m. Nädalaprogramm.

Rohkem

SINU UKS DIGITAALSESSE MAAILMA Ruuter Zyxel LTE3302 JUHEND INTERNETI ÜHENDAMISEKS

SINU UKS DIGITAALSESSE MAAILMA Ruuter Zyxel LTE3302 JUHEND INTERNETI ÜHENDAMISEKS SINU UKS DIGITAALSESSE MAAILMA Ruuter Zyxel LTE3302 JUHEND INTERNETI ÜHENDAMISEKS OLULINE TEAVE: LOE ENNE RUUTERI ÜHENDAMIST! Ruuter on sinu uks digitaalsesse maailma. Siit saavad alguse kõik Telia teenused

Rohkem

Devilink PR Pistikuga relee Paigaldusjuhend EE

Devilink PR Pistikuga relee Paigaldusjuhend EE Devilink PR Pistikuga relee Paigaldusjuhend EE devireg 550 22.0 22.0 devireg 550 1. Kasutamine Devilink PR Devilink PR (Pistikuga relee) on seade kütteseadmete või muude elektriseadmete sisse/välja lülitamiseks

Rohkem

Ace primax Kasutusjuhend

Ace primax Kasutusjuhend Ace primax Kasutusjuhend Sisu Tere tulemast! 4 Teie kuuldeaparaadid 5 Aparaadi tüüp 5 Kuuldeaparaatide tundmaõppimine 5 Osad ja nimetused 6 Juhtelemendid 8 Sätted 9 Patareid 10 Aku suurus ja käsitsemisnõuanded

Rohkem

DJI GOGGLES Kiirjuhend V1.0

DJI GOGGLES Kiirjuhend V1.0 DJI GOGGLES Kiirjuhend V1.0 DJI Goggles DJI Goggles on mugavad prillid, mis on disainitud mugavaks FPV lendamiseks DJI toodetega. Nad loovad ultra-kõrge kvaliteediga pildi, minimaalse viivitusega pikamaa

Rohkem

Mitsubishi SRK 20_50ZGX kasutusjuhend (Eesti).pdf

Mitsubishi SRK 20_50ZGX kasutusjuhend (Eesti).pdf KASUTUSJUHEND KLIIMASEADE SRK20ZGX-S rrrrk 3ZE-S SRK35ZGX-S SRK7 4G ZE-S SRK25ZGX-S SRK50ZGX-S KASUTUSJUHEND KLIIMASEADE EESTI See kliimaseade täidab EMÜ direktiive 89/336/EEC, LV direktiive 73/23/EEC

Rohkem

Microsoft Word - EasyFit Touch_ET

Microsoft Word - EasyFit Touch_ET EasyFit Touch aktiivsusmonitor kasutusjuhend Puuteekraaniga aktiivsusmonitor - randmevõru Funktsioonid Kellaaeg Sammulugemine Läbitud vahemaa Kalorid Äratuskell Unejälgimise režiim Märguanne liikumiseks

Rohkem

KIIRJUHEND Lugege kiirjuhend enne seadme kasutamist hoolikalt läbi. Kõik tärniga (*) märgitud juhised kehtivad WLAN + 3G mudelitele (Lenovo B6000-H(V)

KIIRJUHEND Lugege kiirjuhend enne seadme kasutamist hoolikalt läbi. Kõik tärniga (*) märgitud juhised kehtivad WLAN + 3G mudelitele (Lenovo B6000-H(V) KIIRJUHEND Lugege kiirjuhend enne seadme kasutamist hoolikalt läbi. Kõik tärniga (*) märgitud juhised kehtivad WLAN + 3G mudelitele (Lenovo B6000-H(V) / Lenovo B8000-H). Tehnilised andmed Mudeli nimetus

Rohkem

Estonian_TBW-106UB(V1).cdr

Estonian_TBW-106UB(V1).cdr Lühike paigaldusjuhend TBW-106UB H/W: V1 Sisukord... 1 1. Enne alustamist... 1 2. Kuidas paigaldada... 3. Bluetooth adapteriseadistamine... 2 5 Tõrkeotsing... 7 Version 02.17.2009 1. Enne alustamist Pakendi

Rohkem

JABRA STYLE Kasutusjuhend jabra.com/style

JABRA STYLE Kasutusjuhend jabra.com/style Kasutusjuhend jabra.com/style SISUKORD 1. TERE TULEMAST... 3 2. PEAKOMPLEKT... 4 3. KANDMINE... 5 3.1 KUULARIKATETE VAHETAMINE 4. AKU LAADIMINE... 6 5. ÜHENDAMINE... 7 5.1 BLUETOOTH SEADMEGA ÜHENDAMINE

Rohkem

(Estonian) DM-RBCS Edasimüüja juhend MAANTEE MTB Rändamine City Touring/ Comfort Bike URBAN SPORT E-BIKE Kasseti ketiratas CS-HG400-9 CS-HG50-8

(Estonian) DM-RBCS Edasimüüja juhend MAANTEE MTB Rändamine City Touring/ Comfort Bike URBAN SPORT E-BIKE Kasseti ketiratas CS-HG400-9 CS-HG50-8 (Estonian) DM-RBCS001-02 Edasimüüja juhend MAANTEE MTB Rändamine City Touring/ Comfort Bike URBAN SPORT E-BIKE Kasseti ketiratas CS-HG400-9 CS-HG50-8 SISUKORD OLULINE MÄRKUS... 3 OHUTUSE TAGAMINE... 4

Rohkem

DS9000_10 estonian.cdr

DS9000_10 estonian.cdr Registreerige oma toode ja saage abi veebilehelt www.philips.com/welcome DS 9000 Külastage Philipsit internetis: http://www.philips.com Eestikeelne kasutusjuhend SISUKORD 1 Oluline...3 Turvalisus...3 Märkus...5

Rohkem

GSMG UK.indd

GSMG UK.indd GSMG kasutusjuhend Põrandakütte termostaat Fikseeritud paigaldusega relee-vastuvõtja Juhitav relee-pistikupesa Kiirühendusega termostaat Glamox 3001 seeria küttekehadele GSM-seade 1 Akulaadija 2 Toime

Rohkem

PROFESSIONAALNE MIKROPRUULIMISSEADE Bullet Brew 45 KASUTUSJUHEND MUDELI NR.: BM-S400M-1 BM-S500M-1 Täname Teid selle mikropruulimissüsteemi ostu eest.

PROFESSIONAALNE MIKROPRUULIMISSEADE Bullet Brew 45 KASUTUSJUHEND MUDELI NR.: BM-S400M-1 BM-S500M-1 Täname Teid selle mikropruulimissüsteemi ostu eest. PROFESSIONAALNE MIKROPRUULIMISSEADE Bullet Brew 45 KASUTUSJUHEND MUDELI NR.: BM-S400M-1 BM-S500M-1 Täname Teid selle mikropruulimissüsteemi ostu eest. Parimate tulemuste saavutamiseks järgige alljärgnevaid

Rohkem

Kasutusjuhend Dragon Winch vintsile DWM, DWH, DWT seeria Sisukord Üldised ohutusnõuded... 3 Vintsimise ohutusnõuded... 3 Kasulik teada... 4 Vintsimise

Kasutusjuhend Dragon Winch vintsile DWM, DWH, DWT seeria Sisukord Üldised ohutusnõuded... 3 Vintsimise ohutusnõuded... 3 Kasulik teada... 4 Vintsimise Kasutusjuhend Dragon Winch vintsile DWM, DWH, DWT seeria Sisukord Üldised ohutusnõuded... 3 Vintsimise ohutusnõuded... 3 Kasulik teada... 4 Vintsimisel on hea teada... 5 Vintsi hooldus... 6 Garantii...

Rohkem

AS851_10 estonian.cdr

AS851_10 estonian.cdr Registreerige oma toode ja saage abi kodulehelt www.philips.com/welcome AS851 Rohkem infot Philipsi toodete kohta saate aadressilt: http://www.philips.com Eestikeelne kasutusjuhend SISUKORD 7. PROBLEEMIDE

Rohkem

Microsoft Word - SCD38USB

Microsoft Word - SCD38USB SCD-38 USB KAASASKANTAV RAADIO/CD/MP3- MÄNGIJA USB-GA Kasutusjuhend Lenco soovitab lugeda juhendit hoolikalt enne seadme kasutamist. Rohkem informatsiooni www.lenco.eu Hea klient, Täname Teid,e t olete

Rohkem

B660 Kiirjuhend Märkus: Selles juhendis olevad joonised on ainult teabeks. Oma konkreetse mudeli kohta käivate üksikasjade teada saamiseks pöörduge om

B660 Kiirjuhend Märkus: Selles juhendis olevad joonised on ainult teabeks. Oma konkreetse mudeli kohta käivate üksikasjade teada saamiseks pöörduge om B660 Kiirjuhend Selles juhendis olevad joonised on ainult teabeks. Oma konkreetse mudeli kohta käivate üksikasjade teada saamiseks pöörduge oma teenusepakkuja poole. Seadet ostes kontrollige toote ja selle

Rohkem

Operation manuals

Operation manuals FDXM5F3V1B FDXM35F3V1B FDXM50F3V1B FDXM60F3V1B FDXM5F3V1B9 FDXM35F3V1B9 FDXM50F3V1B9 FDXM60F3V1B9 Eesti Sisukord Sisukord 1 Info käesoleva dokumendi kohta Süsteemi kirjeldus.1 Komponendid... 3 Kasutamine

Rohkem

PAIGALDUSJUHEND DUŠINURK VESTA 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage sei

PAIGALDUSJUHEND DUŠINURK VESTA 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage sei PAIGALDUSJUHEND DUŠINURK VESTA 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage seinad ja põrand enne dušinurga paigaldamist! 3. Kasutage

Rohkem

I klassi õlipüüdur kasutusjuhend

I klassi õlipüüdur kasutusjuhend I-KLASSI ÕLIPÜÜDURITE PAIGALDUS- JA HOOLDUSJUHEND PÜÜDURI DEFINITSIOON JPR -i õlipüüdurite ülesandeks on sadevee või tööstusliku heitvee puhastamine heljumist ja õlijääkproduktidest. Püüduri ülesehitus

Rohkem

Microsoft Word - EHR.docx

Microsoft Word - EHR.docx earvekeskus E-ARVE TELLIMUSTE JUHEND 1 Sisukord E-arvete tellimused... 3 Klientide tellimused... 3 E-arve tellimuse lisamine... 3 E-arve tellimuse muutmine... 9 Minu tellimused... 10 Minu tellimuse sisestamine...

Rohkem

Muusikakeskus Eestikeelne kasutusjuhend BTB4800 Registreerige oma toode ja saage abi kodulehelt

Muusikakeskus Eestikeelne kasutusjuhend BTB4800 Registreerige oma toode ja saage abi kodulehelt Muusikakeskus Eestikeelne kasutusjuhend BTB4800 Registreerige oma toode ja saage abi kodulehelt www.philips.com/support Sisukord 1 Oluline 3 Ohutus 3 Märkus 4 Vastavuse deklaratsioon 4 2 Teie muusikakeskus

Rohkem

The world’s favourite lock

The world’s favourite lock Kasutusjuhend Täname teid, et valisite luku Yale Doorman! See kasutusjuhend koos paigaldusjuhendiga tagab toote ohutu ja õige kasutamise, aga ka selle, et oskate kõiki toote võimalusi ära kasutada. 1 Sisukord

Rohkem

Microsoft Word - Waterpik LT instrukcija ESRT galutinis

Microsoft Word - Waterpik LT instrukcija ESRT galutinis Waterpik Ultra Dental Water Jet www.waterpik.lt ÕNNITLUS Õnnitleme! Valides Waterpik UltraDental Water Jet, liigute õiges suunas Teie igemed hakkavad olema tervemad ja naeratus kaunim! Kliiniliselt testitud

Rohkem

Microsoft Word - Keypad-controller-manual-new_1.docx

Microsoft Word - Keypad-controller-manual-new_1.docx Eraldiseisev ühe ukse juurdepääsukontroller Kasutusjuhend Enne seadme paigaldamist ja kasutamist lugege tähelepanelikult seda juhendit 1. Pakkeleht Nimi Kogus Märkused Sõrmistik 1 Kasutusjuhend 1 Kruvikeeraja

Rohkem

Microsoft Word - CobraMT975.doc

Microsoft Word - CobraMT975.doc COBRA MT975 Raadiosaatjad. KASUTAMINE: MicroTALK raadiosaatjad töötavad PMR 446 MHz lainealadel ning vastab kõikidele raadioseadmeid puudutavatele asjakohastele standarditele. Raadiosaatjaga töötamisel

Rohkem

01_OM_MSZ-FH (ENG) (1)

01_OM_MSZ-FH (ENG) (1) INVERTER ÕHKSOOJUSPUMBAD SISESEADE KASUTAMISEKS SISERUUMIDES MSZ-FH25VE (MUZ-FH25VEHZ) MSZ-FH35VE (MUZ-FH35VEHZ) Kasutusjuhend Kasutajale seadme ohutuks ja õigeks kasutamiseks lugege käesolev juhend põhjalikult

Rohkem

Control no:

Control no: Smart Access Driftsprocedure A. Eeltingimused... 2 1. Nutitelefoni ühilduvus... 2 2. Kaabli valik... 2 a. Apple devices (Apple'i seadmed) (iphone 4/4S)... 2 b. Apple devices (Apple'i seadmed) (iphone 5/5c/5s)...

Rohkem

ESL 4200LO ET NÕUDEPESUMASIN KASUTUSJUHEND

ESL 4200LO ET NÕUDEPESUMASIN KASUTUSJUHEND ESL 4200LO...... ET NÕUDEPESUMASIN KASUTUSJUHEND 2 www.electrolux.com SISUKORD 1. OHUTUSJUHISED..................................................................... 3 2. SEADME KIRJELDUS..................................................................

Rohkem

E-arvete juhend

E-arvete juhend E- arvete seadistamine ja saatmine Omniva kaudu Standard Books 7.2 põhjal Mai 2015 Sisukord Sissejuhatus... 3 Seadistamine... 3 Registreerimine... 4 E- arve konto... 5 Vastuvõtu eelistus... 5 Valik E-

Rohkem

Microsoft Word - Toetuste veebikaardi juhend

Microsoft Word - Toetuste veebikaardi juhend Toetuste veebikaardi juhend Toetuste veebikaardi ülesehitus Joonis 1 Toetuste veebikaardi vaade Toetuste veebikaardi vaade jaguneb tinglikult kaheks: 1) Statistika valikute osa 2) Kaardiaken Statistika

Rohkem

BTM2280_12 estonian1.cdr

BTM2280_12 estonian1.cdr Alati seal, et teid aidata Registreerige oma toode ning saage abi aadressilt www.philips.com/welcome Küsimus? Kontakteeruge Philipsiga BTM2280/12 Eestikeelne kasutusjuhend Sisukord 1. Oluline...3 Tundke

Rohkem

est_002575_DM-FC indd

est_002575_DM-FC indd (Estonian) DM-FC0001-00 Edasimüüja juhend FC-M820 / FC-M825 SM-BB71 / SM-CR82 OLULINE MÄRKUS See edasimüüja juhend on mõeldud eelkõige professionaalsetele jalgrattamehaanikutele. Kasutajad, kes ei ole

Rohkem

DUŠINURK MILDA PAIGALDUSJUHEND 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage sei

DUŠINURK MILDA PAIGALDUSJUHEND 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage sei DUŠINURK MILDA PAIGALDUSJUHEND 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage seinad ja põrand enne dušinurga paigaldamist! 3. Kasutage

Rohkem

CPA4164 USB 2.0 kõrgekvaliteediline videoadapter KASUTUSJUHEND 1. PEATÜKK - Ülevaade 1.1 Tutvustus CPA4164 USB 2.0 videoadapter võimaldab teil arvutis

CPA4164 USB 2.0 kõrgekvaliteediline videoadapter KASUTUSJUHEND 1. PEATÜKK - Ülevaade 1.1 Tutvustus CPA4164 USB 2.0 videoadapter võimaldab teil arvutis CPA4164 USB 2.0 kõrgekvaliteediline videoadapter KASUTUSJUHEND 1. PEATÜKK - Ülevaade 1.1 Tutvustus CPA4164 USB 2.0 videoadapter võimaldab teil arvutisse laadida ja redigeerida erinevatest analoogvideo

Rohkem

SPORTident Air+

SPORTident Air+ Tarmo Klaar 2012-2013 Esimene koolitus Eestis 2012, Põlvas Ülevaade Uus riistvara Vana tarkvara Proovime kasutada, näited Põhineb hetkel teadaoleval funktsionaalsusel. Tootja ei ole veel lõplikku versiooni

Rohkem

User reference guide

User reference guide ADEA35A2VEB ADEA50A2VEB ADEA60A2VEB ADEA71A2VEB ADEA100A2VEB ADEA125A2VEB Eesti Sisukord Sisukord 1 Üldised ettevaatusabinõud 2 1.1 Info kasutusjuhiste kohta... 2 1.1.1 Hoiatuste ja sümbolite tähendus...

Rohkem

Microsoft Word - Vx610 EMV KASUTUSJUHEND.doc

Microsoft Word - Vx610 EMV KASUTUSJUHEND.doc MAKSETERMINALI KASUTUSJUHEND VERIFONE Vx610 GSM Kliendiabi: (0) 6711 444 (kõik nädalapäevad 24 h) Makseterminalide osakond: (0) 6711 411 (tööpäeviti kell 9.00 17.00) Faks: (0) 6711 420 Email: posgrupp@estcard.ee

Rohkem

Soundbar (Dolby Atmos ) Eestikeelne kasutusjuhend Registreerige oma toode ja saage abi kodulehelt

Soundbar (Dolby Atmos ) Eestikeelne kasutusjuhend Registreerige oma toode ja saage abi kodulehelt Soundbar (Dolby Atmos ) Eestikeelne kasutusjuhend Registreerige oma toode ja saage abi kodulehelt www.philips.com/support Sisukord 1 Oluline 3 Ohutus 3 Toote hooldamine 4 Keskkonna kaitsmine 4 Vastavus

Rohkem

C-SEERIA JA VJATKA-SEERIA LÄBIVOOLUKUIVATID

C-SEERIA JA VJATKA-SEERIA LÄBIVOOLUKUIVATID C-SEERIA JA VJATKA-SEERIA LÄBIVOOLUKUIVATID C-SEERIA LÄBIVOOLUKUIVATID TÕHUSAKS JA ÜHTLASEKS VILJA KUIVATAMISEKS Mepu kõrgtehnoloogilised, pideva vooluga, sooja õhuga kuivatid kuivatavad vilja õrnalt,

Rohkem

ins_selftec_est_1104_CC.cdr

ins_selftec_est_1104_CC.cdr E ELEKTRA SelfTec külmumisvastane süsteem ELEKTRA isereguleeruvad küttekaablid: kaablitel on Poola Elektriinseneride Ühingu B-ohutuskategooria märgistus kaablid toodetakse vastavalt ISO 9001 kvaliteedikinnituse

Rohkem

SAF 7 demo paigaldus. 1.Eeldused SAF 7 demo vajab 32- või 64-bitist Windows 7, Window 8, Windows 10, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Wind

SAF 7 demo paigaldus. 1.Eeldused SAF 7 demo vajab 32- või 64-bitist Windows 7, Window 8, Windows 10, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Wind SAF 7 demo paigaldus. 1.Eeldused SAF 7 demo vajab 32- või 64-bitist Windows 7, Window 8, Windows 10, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016 või Windows

Rohkem

Programmi AnimatorDV Simple+ lühike kasutajajuhend

Programmi AnimatorDV Simple+ lühike kasutajajuhend Programmi AnimatorDV Simple+ esmane kasutusjuhend Programm AnimatorDV Simple+ on mõeldud animatsioonide loomiseks. Tegemist on tasuta tarkvaraga, mis töötab videoseadmetega (videokaamera, veebikaamera).

Rohkem

HP meediumi kaugjuhtimispult (ainult valitud mudelitel) Kasutusjuhend

HP meediumi kaugjuhtimispult (ainult valitud mudelitel) Kasutusjuhend HP meediumi kaugjuhtimispult (ainult valitud mudelitel) Kasutusjuhend Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ja Windows Vista on Microsoft Corporationi USA-s registreeritud kaubamärgid.

Rohkem

SEPTIKU JA IMBVÄLAJKU KASUTUS-PAIGALDUS JUHEND 2017

SEPTIKU JA IMBVÄLAJKU KASUTUS-PAIGALDUS JUHEND 2017 SEPTIKU JA IMBVÄLAJKU KASUTUS-PAIGALDUS JUHEND 2017 Septiku ja imbväljaku tööprotsessi kirjeldus Üldine info ja asukoha valik: Septik on polüetüleenist (PE) rotovalu süsteemiga valmistatud mahuti, milles

Rohkem

Lenovo IdeaPad Kasutusjuhend Tutvuge enne arvuti kasutamist oluliste ohutus- ning kasutusjuhistega.

Lenovo IdeaPad Kasutusjuhend Tutvuge enne arvuti kasutamist oluliste ohutus- ning kasutusjuhistega. Lenovo IdeaPad Kasutusjuhend Tutvuge enne arvuti kasutamist oluliste ohutus- ning kasutusjuhistega. Eestvaade - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Rohkem

ROHKEM KUI HELISTAMISEKS Telefon Snom 715 JUHEND TELEFONI ETTEVALMISTAMISEKS

ROHKEM KUI HELISTAMISEKS Telefon Snom 715 JUHEND TELEFONI ETTEVALMISTAMISEKS ROHKEM KUI HELISTAMISEKS Telefon Snom 75 JUHEND TELEFONI ETTEVALMISTAMISEKS PAKENDI SISU Telefonijuhe Alus Telefoniaparaat Telefonitoru Võrgukaabel Kiirjuhend ALUSE PAIGALDAMINE Alust on võimalik paigaldada

Rohkem

ArcGIS Online Konto loomine Veebikaardi loomine Rakenduste tegemine - esitlus

ArcGIS Online Konto loomine Veebikaardi loomine Rakenduste tegemine - esitlus PILVI TAUER Tallinna Tehnikagümnaasium ArcGIS Online 1.Konto loomine 2.Veebikaardi loomine 3.Rakenduste tegemine - esitlus Avaliku konto loomine Ava ArcGIS Online keskkond http://www.arcgis.com/ ning logi

Rohkem

Ankrunaelapystol.indd

Ankrunaelapystol.indd ANKRUNAELAPÜSTOL Kasutusjuhend MC60-34 MC60-34 2009 by Senco Products, Inc. Senco Products, Inc. 8485 Broadwell Road Cincinnati, Ohio 45244 Questions? Comments? e-mail: toolprof@senco.com Visit our Website

Rohkem

Polar W.I.N.D. väntamissageduse andur kasutusjuhend

Polar W.I.N.D. väntamissageduse andur kasutusjuhend Polar W.I.N.D. väntamissageduse andur Kasutusjuhend A 1 B 2 3 C 4 max 4 mm / 0.16 Polari väntamissageduse andur Polar Cadence Sensor W.I.N.D. on mõeldud väntamissageduse ehk vändapöörete arvu minutis mõõtmiseks

Rohkem

DCM2068_12 estonian.cdr

DCM2068_12 estonian.cdr Alati seal, et teid aidata Registreerige oma toode ja otsige abi koduleheküljelt www.philips.com/welcome DCM2068 Küsimus? Kontakteeruge Philipsiga Eestikeelne kasutusjuhend Sisukord 1. Oluline...3 2. Teie

Rohkem

E6/12 Juhtmeta kõlarid ja subwoofer Eestikeelne kasutusjuhend Alati seal, et teid aidata Registreerige oma toode ja saage abi kodulehelt

E6/12 Juhtmeta kõlarid ja subwoofer Eestikeelne kasutusjuhend Alati seal, et teid aidata Registreerige oma toode ja saage abi kodulehelt E6/12 Juhtmeta kõlarid ja subwoofer Eestikeelne kasutusjuhend Alati seal, et teid aidata Registreerige oma toode ja saage abi kodulehelt www.philips.com/support Küsimus? Kontakteeruge Philipsiga Sisukord

Rohkem

TT Electrolux integreeritava tehnika pakkumine

TT Electrolux integreeritava tehnika pakkumine EON 33100 X + EHC 60040 X Pliit: 4 highlight 1 muutuv suurus raam Ahi: 7 reziimi Jaehind 9 490.- EON 63100 X + EHC 60060 P Pliit: 4 highlight, 2 muutuvat suurust ilma raamita Ahi: 8 reziimi Jaehind 10

Rohkem

Microsoft Word - DB2_TECEfloor Raumthermostat Analog_EN_est

Microsoft Word - DB2_TECEfloor Raumthermostat Analog_EN_est 1 TECEfloori toatermostaat Analog (RT-A ja RT-A HK) TECEfloori toatermostaat Analog on kvaliteetne toatermostaat ruumi temperatuuri registreerimiseks ja muuutmiseks ning pakub maksimaalset kasutusmugavust.

Rohkem

FRESENIUS ÕPPEKESKUS KIIRJUHEND

FRESENIUS ÕPPEKESKUS KIIRJUHEND FRESENIUS ÕPPEKESKUS KIIRJUHEND SISUKORD 1. Kuidas saan Freseniuse õppekeskuksesse? 03 2. Kuidas sisse logida? 04 3. Mida teha, kui ma ei mäleta oma parooli? 05 4. Mida leian kodulehelt pärast sisselogimist?

Rohkem

Nokia Bluetooth-peakomplekt BH /1

Nokia Bluetooth-peakomplekt BH /1 Nokia Bluetooth-peakomplekt BH-213 1 2 4 3 5 7 6 9 11 8 10 9210874/1 VASTAVUSKINNITUS Käesolevaga kinnitab NOKIA CORPORATION seadme HS-127W vastavust direktiivi 1999/5/EÜ põhinõuetele ja nimetatud direktiivist

Rohkem

SISUKORD

SISUKORD Copyright 2011 myphone. All rights reserved. 1 myphone 1030 SISUKORD Telefoni info... 3 Telefoni kasutuselevõtt... 5 SIM kaardi ja aku paigaldus... 5 Aku laadimine... 7 Telefoni sisse ja välja lülitamine...

Rohkem

untitled

untitled Eesti Mudeli nr TX-40AX630E TX-48AX630E TX-55AX630E Kasutusjuhend LCD televiisor Täpsemate suuniste saamiseks vt [espikker] (sisseehitatud kasutusjuhend). Kuidas kasutada [espikker] (lk 17) Täname, et

Rohkem

Microsoft Word - TallinnLV_lihtsustatud_manual_asutuse_juhataja_ doc

Microsoft Word - TallinnLV_lihtsustatud_manual_asutuse_juhataja_ doc Tallinna Linnavalitsuse sõnumisaatja kasutusjuhend asutuse juhatajale Sisukord 1. Süsteemi sisenemine...2 2. Parooli lisamine ja vahetamine...2 3. Ametnike lisamine ametiasutuse juurde...2 4. Saatjanimede

Rohkem

Microsoft Word - requirements.doc

Microsoft Word - requirements.doc Dokumendi ajalugu: Versioon Kuupäev Tegevus Autor 1.0 04.03.2008 Dokumendi loomine Madis Abel 1.1 09.03.2008 Kasutuslugude loomine Madis Abel 1.2 12.03.2008 Kasutuslugude täiendused Andres Kalle 1.3 13.03.2008

Rohkem

DELTA kihtplastikuga kaetud kasvuhoone 2,2 м 2,5 м 2,2 м Tehniline leht lk. 2-5 Paigaldusjuhend lk ET

DELTA kihtplastikuga kaetud kasvuhoone 2,2 м 2,5 м 2,2 м Tehniline leht lk. 2-5 Paigaldusjuhend lk ET DELTA kihtplastikuga kaetud kasvuhoone 2,2 м 2,5 м 2,2 м Tehniline leht lk. 2-5 Paigaldusjuhend lk. 6-20 ET TEHNILINE LEHT/KASVUHOONE «DELTA»! Kasvuhoone paigaldamisel ja kasutamisel pidage rangelt kinni

Rohkem

Hoia oma arvuti turvaline ja kiire 1.Leia start nupust alustades Juhtpaneel 2.Juhtpaneeli aadressiribalt leia Kõik juhtpaneeli üksused 3.Avanenud tööa

Hoia oma arvuti turvaline ja kiire 1.Leia start nupust alustades Juhtpaneel 2.Juhtpaneeli aadressiribalt leia Kõik juhtpaneeli üksused 3.Avanenud tööa Hoia oma arvuti turvaline ja kiire 1.Leia start nupust alustades Juhtpaneel 2.Juhtpaneeli aadressiribalt leia Kõik juhtpaneeli üksused 3.Avanenud tööaknas leia Windows Update 4.Lase arvutil kontrollida

Rohkem

PET946D_12 estonian.cdr

PET946D_12 estonian.cdr Registreerige oma toode ning saage abi aadressilt www.philips.com/welcome PET 946D Külastage Philipsit internetis: http://www.philips.com Eestikeelne kasutusjuhend SISUKORD 1 Oluline...3 Olulised ohutusnõuded...3

Rohkem

SA5DOT02BN_12 estonian.cdr

SA5DOT02BN_12 estonian.cdr Alati seal, et teid aidata Registreerige oma toode ja otsige abi koduleheküljelt www.philips.com/welcome Küsimus? Kontakteeruge Philipsiga GoGEAR SA5DOT Eestikeelne kasutusjuhend Sisukord 1. Oluline ohutusinformatsioon...3

Rohkem

OHUTUSJUHISED Laadige alla täielik juhend veebisaidilt indesit.eu või helistage garantiivoldikus toodud telefoninumbril. Enne seadme kasu

OHUTUSJUHISED Laadige alla täielik juhend veebisaidilt   indesit.eu või helistage garantiivoldikus toodud telefoninumbril. Enne seadme kasu OHUTUSJUHISED Laadige alla täielik juhend veebisaidilt http://docs. indesit.eu või helistage garantiivoldikus toodud telefoninumbril. Enne seadme kasutamist lugege need ohutusjuhised läbi. Hoidke need

Rohkem

1. Üliõpilased 1.1 Tõendid Vali menüüst: Üliõpilased tõendid tõendite trükkimine. Avaneb vorm Tõendite trükkimine, vali tõendi liik Tõend õppim

1. Üliõpilased 1.1 Tõendid Vali menüüst: Üliõpilased tõendid tõendite trükkimine. Avaneb vorm Tõendite trükkimine, vali tõendi liik Tõend õppim 1. Üliõpilased 1.1 Tõendid Vali menüüst: Üliõpilased tõendid tõendite trükkimine. Avaneb vorm Tõendite trükkimine, vali tõendi liik. 1.1.1 Tõend õppimise kohta TLÜ-s Seda tõendiliiki saab väljastada ainult

Rohkem

Manual PC 9 D,GB,F

Manual PC 9 D,GB,F 289105/2 SIGMA PULSOMEETER PC 9 PULS COMPUTER TOPLINE G E R M A N Y WWW.SIGMASPORT.COM WWW.SIGMASPORT.COM PC 9 SIGMA EUROPA: SIGMA Elektro GmbH Dr.- Julius-Leber-Straße 15 D-67433 Neustadt a.d.w. Tel.

Rohkem

Flite SHB4805 Eestikeelne kasutusjuhend Kõrvaklapid Registreerige oma toode ja saage abi kodulehelt

Flite SHB4805 Eestikeelne kasutusjuhend Kõrvaklapid Registreerige oma toode ja saage abi kodulehelt Flite SHB4805 Eestikeelne kasutusjuhend Kõrvaklapid Registreerige oma toode ja saage abi kodulehelt www.philips.com/support 2 EE Sisukord 1 Olulised ohutusalased juhendid 4 Kuulamisohutus 4 Üldine informatsioon

Rohkem

EE-macbook-retina-12-early2015-qs.indd

EE-macbook-retina-12-early2015-qs.indd Kiirjuhend Tervita oma MacBooki. Alustame. Maci käivitamiseks vajuta toitenuppu ning rakendus Setup Assistant annab sulle mõned lihtsad juhised, kuidas arvuti töökorda seada. See aitab sul Wi-Fi võrku

Rohkem

MS Word Sisukord Uue dokumendi loomine... 2 Dokumendi salvestamine... 3 Faili nimi... 4 Teksti sisestamine... 6 Klaviatuuril mitteleiduvat sümbolite l

MS Word Sisukord Uue dokumendi loomine... 2 Dokumendi salvestamine... 3 Faili nimi... 4 Teksti sisestamine... 6 Klaviatuuril mitteleiduvat sümbolite l MS Word Sisukord Uue dokumendi loomine... 2 Dokumendi salvestamine... 3 Faili nimi... 4 Teksti sisestamine... 6 Klaviatuuril mitteleiduvat sümbolite lisamine... 6 Uue dokumendi loomine Dokumendi salvestamine

Rohkem

Outlookist dokumendi registreerimine Plugina seadistamine Dokumendi registreerimine Outlookist Vastusdokumendi registreerimine Outlookist Outlooki plu

Outlookist dokumendi registreerimine Plugina seadistamine Dokumendi registreerimine Outlookist Vastusdokumendi registreerimine Outlookist Outlooki plu Outlookist dokumendi registreerimine Plugina seadistamine Dokumendi registreerimine Outlookist Vastusdokumendi registreerimine Outlookist Outlooki plugina ikoon on kadunud Outlooki kasutajad saavad dokumente

Rohkem

DCM2260_12 estonian.cdr

DCM2260_12 estonian.cdr Alati seal, et teid aidata Registreerige oma toode ja saage abi kodulehelt www.philips.com/welcome Küsimus? Kontakteeruge Philipsiga DCM2260/12 Eestikeelne kasutusjuhend Sisukord 1. Ohutus...3 Tundke neid

Rohkem

Kom igang med Scratch

Kom igang med Scratch Alustame algusest Getting Started versioon 1.4 SCRATCH on uus programmeerimiskeel, mis lubab sul endal luua interaktiivseid annimatsioone, lugusid, mänge, muusikat, taieseid jm Scratch'i saab kasutada

Rohkem

efo09v2pke.dvi

efo09v2pke.dvi Eesti koolinoorte 56. füüsikaolümpiaad 17. jaanuar 2009. a. Piirkondlik voor. Põhikooli ülesanded 1. (VÄRVITILGAD LAUAL) Ühtlaselt ja sirgjooneliselt liikuva horisontaalse laua kohal on kaks paigalseisvat

Rohkem