TÕSTUKID JA METSAVEOHAAGISED

Suurus: px
Alustada lehe näitamist:

Download "TÕSTUKID JA METSAVEOHAAGISED"

Väljavõte

1 TÕSTUKID JA METSAVEOHAAGISED

2 2

3 Technology changes, quality remains. Junkkari Oy on Soome maa- ja metsatöömasinate tarnija, kes projekteerib, turustab ja toodab külvamiseks, transpordiks ja metsa hooldamiseks mõeldud masinaid. Junkkari asub Lõuna-Pohjanmaal, Kauhava Ylihärmäs ning on MSK Group Oy osaks.junkkari sõsarettevõteteks on MSK Cabins Oy, MSK Plast Oy ja Juncar Oy. Ettevõtte juured ulatuvad sügavale Soome põllumajandusse. Koostöö põllumajandusseadmete müüjate ja põllumeestega on kestnud juba kolm sugupõlve.kliendi põllumehe kogemuste arvestamine on endiselt ettevõtte keskseks põhimõtteks.ettevõte maine kvaliteetse ja vastutustundliku tootjana loodi juba 50ndatel aastatel.turuosa kasv igas lõikes näitab, et Junkkari Oy kliendipõhine tegevusviis on end õigustanud ühest aastakümnest teise. Junkkari Oy tootekujundus ja tootejuhtimine esindavad uudsust omas valdkonnas.junkkari on esimene Soome põllumajandusmasinate projekteerija ja tootja, kellele on antud ISO 9001 sertifikaat.lisaks sellele on ettevõttel ka ISO keskkonnasertifikaat.kaugele arendatud automaatika, milles kasutatakse ära muuhulgas keevitusroboteid ning laserlõikamist, lisab tootmisse paindlikkust ja kiirust.moodsa tehnika keskel on aga siiski oskaja inimene. Sisukord ESILEHEKÜLG...1 JUNKKARI OY...2 SISUKORD...3 P P P P P P P P P P P P JUHTJAGAJAID...16 TÕSTUKI VARUSTUS...17 HAAGISTE VARUSTUS...18 TEHNILISED ANDMED Junkkari toodete omadusi on arendatud arvestades kasutajate soove.tooteperekonna standardversioonid täidavad väiksemate ruumide vajadused ning automatiseeritud mudelid on vastusteks suurte ruumide vajadustele.rohkema varustusega versioonide mitmekülgseid mehaanilisi funktsioone juhitakse juhikabiinist elektriliste või hüdrauliliste regulaatoritega. Junkkari mitmed innovaatilised lahendused parendavad kasutusmugavust oma unikaalsel moel. ORGANISA TION CERTIFIEDB Y 3

4 P3151 ULATUS 5,1 M TÕSTEMOMENT 31 KNM P3151 on kollektsiooni kõige väiksem tõstuk. Selle ulatus on 5,1 m, tõstemoment 31 knm ja pöördemoment 8 knm. Seega on masinal ulatust arvestades suur jõud ning selle abil on võimalik teha ka üllatavalt raskeid tõsteid. Tõstuk on 3-punkti kinnitusega, mistõttu sujub tõstuki paigaldamine tõsteseadmetele hõlpsalt. Haagisega ühendades soovitame P7 haagist. Standardvarustuses 0,2 m haarats ja FR 7 pöördpea. Voolikud on varustatud kaitsespiraalidega. Pöördeseadmetes on pööratav hammasratas ning tugev hammaslatt. Poomistiku liigendtappide diameeter on 35 ja 40 mm. Hammasratas,pöördlatt ja tapid on karastatud terasest. kg m ,1 P31 ja P41 seeria tõstukite pöördseadmed on varustatud vahetavate hammasrattaga. Hammasratas, pöördlatt ja tapid on karastatud terasest.

5 P3162 ULATUS 6,2 m TÕSTEMOMENT 31 knm P3162 kuulub populaarsesse suurusklassi. Selle ulatus on 6,2 m, tõstemoment 31 knm ja pöördemoment 8 knm. Ulatust on suurendatud hüdraulilise poomijätkuga. Tõstuk on 3-punkti kinnitusega ning on seetõttu hõlpsalt paigaldatav tõsteseadmete külge. Haagisega ühendades soovitame P9 haagist. Standardvarustuses 0,2 m haarats ja FR 7 pöördpea. Voolikud on varustatud kaitsespiraalidega. Pöördeseadmetes on pööratav hammasratas ning tugev hammaslatt. Poomistiku liigendtappide diameeter on 35 ja 40 mm. Hammasratas,pöördlatt ja tapid on karastatud terasest. Poomijätku materjaliks on Optim 650 MC legeerteras. kg m ,2 5 Jätkupoomide kõrgus- ja külgsuunalised toed on teostatud vormi valatud liugosadega.

6 P4169 ULATUS 6,9 m TÕSTEMOMENT 41 knm 4169 on tõeline üldtõstuk. Selle ulatus on 6,9 m, tõstemoment 41 knm ja pöördemoment 8 knm. Hüdraulilise poomijätku (1,65 m) ja lainurkliigendiga varustatud tõstuk on oma mitmekülgsete funktsioonide tõttu meie kõige populaarsemaks mudeliks. Tõstuk on 3-punkti kinnitusega ning on seetõttu hõlpsalt tõsteseadmetega ühendatav. Haagisega ühendamisel soovitame P9 või P10 haagist. Standardvarustuses 0,2 m haarats ja FR 7 pöördpea. Voolikud on varustatud kaitsespiraalidega. Pöördeseadmetes on vahetatav hammasratas ning toetav hammaslatt. Poomistiku liigendtappide diameeter on 40 mm. Hammasratas, pöördlatt ja tapid on karastatud terasest. Poomijätku materjaliks on Optim 650 MC legeerteras. kg m ,9 Seesmine jaotussilinder tagab 4169 ja 4569 tõstukite jätkupoomistiku kompaktse ja turvalise konstruktsiooni.

7 P4180 ULATUS 8,0 m TÕSTEMOMENT 41 knm P4180 mudel annab tõstukile ulatust kuluefektiivselt. Selle ulatus on pea 8,0 m, tõstemoment 41 knm ja pöördemoment 8 knm. Tõstuk on varustatud hüdraulilise poomijätkuga (2,9 m) ja lainurkliigendiga. Suure ulatuse juures tuleb siiski meeles pidada, et tõstuki piiratud tõste- ja pöördevõimsused takistavad selle kasutamist raskemate tõstete juures. Tõstuk on 3-punktiga ühilduv ning seetõttu ühendatav tõsteseadmetega. Soovitame tõstuki ühendamist eeskätt P10 haagisega. Standardvarustuses 0,2 m haarats ja FR 7 pöördpea. Voolikud on varustatud kaitsespiraalidega. Pöördeseadmetes on pööratav hammasratas ning toetav hammaslatt. Poomistiku liigendtappide diameeter on 40 mm. Hammasratas, pöördlatt ja tapid on karastatud terasest. Poomijätku materjaliks on Optim 650 MC legeerteras. kg m Kolmepunktikinnitusega tõstukit saab kinnitada haagise telje või traktori tõsteseadmete külge. 7

8 P4569 ULATUS 6,9 m TÕSTEMOMENT 45 knm P4569 on vastupidav üldtõstuk. Selle ulatus on 6,9 m, tõstemoment 45 knm ja pöördemoment 12 knm. Hüdraulilise poomijätku (1,65 m) ja lainurkliigendiga varustatud tõstukil on piisavalt jõudu ka raskemate koormate tõstmiseks.tõstuk on taldühendusega ning soovitame see ühendada P10 haagisega kasutades spetsiaalset piilarit ning külgedele laskuvaid tugijalgu.tõstukit on võimalik varustada ka 3-punktiliste teleskoopmudeli tugijalgadega.siis on tõstukit võimalik ühendada tõsteseadmete või spetsiaalsete aasade abil haagise külge. Standardvarustuses 0,2 m haarats ja FR 10 pöördpea. Voolikud on varustatud kaitsespiraalidega. Pöördeseade on projekteeritud õlivanni ja nelja pöördsilindriga. Poomistiku liigendtappide diameeter on 40 mm. Hammasratas, pöördlatt ja tapid on karastatud terasest. Jätkupoomistiku materjaliks on Optim 650 MC legeerteras kg m ,9 Tugev neljasilindriline õlivanniga pöördseade, mille pöördemomendiks on 12 knm.

9 P4580 ULATUS 8,0 m TÕSTEMOMENT 45 knm P4580 on suure ulatusega tugev üldtõstuk.selle ulatus on pea 8,0 m, õstemoment 45 knm ja pöördemoment 12 knm.hüdraulilise poomijätku (2,9 m) ja lainurkliigenidga varustatud tõstukil on piisavalt funktsioone ka äikesemahulisteks töövõttudeks. Tõstuk on taldkinnitusega ning soovitame selle ühendamist P10 või P12 haagise külge spetsiaalse piilari ja küljele laskuvate tugijalgadega. Tõstukit on võimalik varustada ka 3-punktiliste teleskoopmudeli tugijalgadega.siis on tõstukit võimalik ühendada tõsteseadmete või spetsiaalsete aasadega haagise külge Standardvarustuses 0,2 m haarats ja FR 10 pöördpea. Kõikidel voolikutel on kaitsespiraalid. Pöördeseade on projekteeritud õlivanni ja nelja pöördsilindriga. Poomistiku kõikide liigendtappide diameeter on 40 mm. Hammasratas, pöördlatt ja ühendustapid on karastatud terasest. Jätkupoomistiku materjaliks on Optim 650 MC legeerteras kg m Kompaktne topeltjätk annab tõstukile suure ulatuse.

10 P5771 ULATUS 7,1 m TÕSTEMOMENT 57 knm P5771 on raskekaalu ühejätkuline mudel, mis on suurepäraselt toime tulnud erinevates tõstuki testides. Selle ulatus on 7,1 m, tõstemoment 57 knm ja pöördemoment 16 knm. Hüdraulilise poomijätku (1,7 m) ja lainurkliigendiga varustatud tõstukil on piisavalt võimsust ka raskemate tööde jaoks. Tõstuk on taldkinnitusega ning haagisega ühendamisel kinnitatakse see veoaisal oleva piilari ja külgedele laskuvate tugijalgade külge. Valatud pöördepesa õlivanniga. Standardvarustuses 0,2 m haarats ja FR 10 pöördepea. (0,25 m haarats lisavarustusena). Kõikidel voolikutel on kaitsespiraalid. Nelja pöördsilindriga pöördseadmed. Tõstuki konstruktsiooni puhul on erilist tähelepanu pööratud poomistiku vastupidavusele; latttappide diameetriks on mm. kg m Kuullaagritega malmvalust 4-silindrilne pöördpesa loob tugeva aluse peatöövõtu klassi tõstukile.

11 P5785 ULATUS 8,5 m TÕSTEMOMENT 57 knm P5785 on topeltjätkuga raskekaalumudel.selle ulatus on pea 8,5 m, tõstemoment 57 knm ja pöördemoment 16 knm.hüdraulilise poomijätku (3,4 m) ja lainurkliigendiga varustatud tõstukil on piisavalt jõudu ja ulatust ka suuremate töövõttude jaoks. Tõstuk on taldkinnitusega ja käruga ühendades tuleb see kinnitada veoaisal oleva piilari ja külgedele laskuvate tugijalgade külge. Valatud pöördepesa õlivanniga. Standardvarustuses 0,2 m haarats ja FR 10 rotaator. (0,25 m haarats lisavarustusena). Kõikidel voolikutel on kaitsespiraalid. Nelja pöördsilindriga pöördseadmed. Tõstuki konstruktsiooni puhul on erilist tähelepanu pööratud poomistiku vastupidavusele; latttappide diameetriks on mm. Jätkupoomistiku materjaliks on Optim 650 MC legeerteras. kg m ,5 Topeltjätku voolikud jooksevad kaitstult liuglatil. 11

12 P7 P7 haagisega saab ühendada 31 seeria tõstuki ning kombinatsioon sobib suurepäraselt kergemateks metsatöödeks.kiiruselt on see heaks valikuks näiteks harvendusraiete puhul.patruuna 7 erineb lisaks oma suuruse poolest teistest mudelitest ka oma fikseeritud kaitsevõre ja tugede poolest, masinal on ühesilindriline kuullaagritega veoais.standardvarustusena on haagisel kinnitusseade 3-punkti kinnitusega Junkkari tõstukile 12 Haagisel on standardvarustusena ühesilindriliine juhthoovastik ning fikseeritud veoaiskinnitus. See võimaldab haagise külge paigaldada ka vanemad Junkkari 3-punkti tõstukid.

13 P9 P9 ühendatuna näiteks 4169 tõstukiga annab hea kombinatsiooni mitmeks otstarbeks. 9-haagise kandevõime on 9000 kg. Sellel on standardvarustuses siirdatavad toed (3 tk) ja esisirm, kuullaagritega veoais ja tugev 160*160*8 mm üheteljeline karkass. Tänu tugevale üheteljelisele karkassile on haagise tugede ja kandevankri asukoht hõlpsalt muudetavad. Lisaks talub see hästi väändeid ning seal puuduvad kulumisaltid keevisühendused. Haagisel on kahesilindriline juhtimine, mis on kasulik eriti künklikul maastikul. Standardina on haagisel traktorimustriga 400/60-15,5 ELS rattad koos juhtjagaja kaitsmete ja tugevdatud servadega rehvidega. P7 ja P9 haagistel on tugev 80-millimeetriste veoaisadega varustatud siirdatav käru. 13

14 P10 P10 haagise külge on selle tugevuse ja mitmesuguste funktsioonide tõttu võimalik paigaldada ka kõige suuremad Patruuna tõstukid. Ühendades 10 metsaveohaagise 45 või 57 seeria tõstukiga, saate võimsa ja tootliku töövahendi metsatööde teostamiseks.p10 haagisele on võimalik paigaldada ka hüdrauliline veorullik. Haagise kandevõime on kg. Standardvarustuses on siirdatavad toed ja kaitsevõre ees, kuullaagritega veoais ning tugev 200*200*10 mm üheteljeline karkass. Tänu tugevale üheteljelisele karkassile on haagis hõlpsalt tugede ja haagise asukoha osas reguleeritav. Lisaks sellele peab üheteljeline karkass hästi vastu väänetele ning sellel puuduvad koormustundlikud keevisliited. Haagisel on lisaks võimas kahesilindriline juhtimine, mis on eriti otstarbekas künklikumal maastikul. 14 Üheteljeline karkass muudab tugede siirdamise lihtsaks.

15 P12 P12 haagise külge on selle tugevuse ja mitmesuguste funktsioonide tõttu võimalik paigaldada just suurimad Junkkari tõstukid. Ühendades 12 t. metsaveohaagise 45 või 57 seeria tõstukiga, saate võimsa töövahendi metsatööde teostamiseks. 12 t. haagisele on võimalik paigaldada ka hüdrauliline veorullik. Standardvarustuses on siirdatavad toed (4 tk) ja kaitsevõre ees, tugede pikendused, kuullaagritega veoais ning tugev 200*200*10 mm üheteljeline karkass. Tänu tugevale üheteljelisele karkassile on haagis hõlpsalt tugede ja haagis asukoha osas reguleeritav. Lisaks peab haagis hästi vastu väänetele ning sel puuduvad kulumisaltid keevisliited. Haagisel on lisaks võimas veolati kahesilindriline juhtimine. Sellest on kasu eeskätt künklikul maastikul. 15 Junkkari P10 ja P12 mudelite tugev üheteljeline karkass ja haagise ehitus peavad vastu ka suurele koormusele

16 Juhtjagajad Mehaaniline 2-hoovaline juhtimine Lisaks põhijuhtjagajale juhitakse jätku, haaratsit ja tugijalgu oma eraldi juhthoobade abil. Ergo juhtimine Mehaaniliste juhtjagajate puhul juhitakse tõstuki funktsioone kolmefunktsiooniliste ERGO hoobade abil.jätku ja haaratsi kasutamine toimub randmeasendit muutes ning tugijalgade jaoks on omad juhthoovad. ON/OFF juhtimine Mehaaniline juhtjagaja, kus jätku ja haaratsi juhitakse elektriliselt.tugijalgade jaoks on eraldi juhthoovad. Ujuvasendid standardina. Hüdrauliline eeljuhtimine Hüdrauliliselt/elektriliselt eeljuhitavjuhtjagaja. Tõste, pööramine, haaratsi pööramine ja paigutus on hüdrauliliselt eeljuhitavad.haaratsa, jätku ja võimalikke tugijalgu juhitakse elektriliselt on/ off juhtjagajatega.juhtjagajaid ise paigaldatakse tõstuki raamile ning seetõttu võtavad juhtkabiinis ruumi vaid eeljuhtimishoovad. Elektriline eeljuhtimine Kõrgkvaliteetsed Danfoss PVG32 juhtjagajaid Extended Profi 1 hoobadega, millel on 6 proportsionaalset funktsiooni.saadaval ka koormustundlikena (LS sari). 16

17 Varustus TÕSTUKID CD (Comfort Drive) topeltsummuti Summutab nii tõste- kui ka pöördliikumist, mil tõstukile rakenduvad jõud vähenevad alla poole mittesummutatud jõududest. Hüdrauliline vints Kaugjuhitav vints on saadaval kõikidele Junkkari Patruuna tõstukite mudelitele.tõmbejõud on 1400 kg ning tross 40m/8. Kõrguspiirajad Teleskoopiline tõmbepoomide lukustus takistab küljelt küljele kiikumist 3-punktilise tõstuki kinnitamisel otse traktori külge. 3-punkti kinnitus ja teleskoopilised tugijalad plaatkinnitusega tõstukitele Võimaldavad ühendada P4569 ja P4580 mudelid otse traktori tõsteseadmetega. Pidur tõsteriputile Piduritõsterõngas sobib FR10 pöördseadmega varustatud tõstukimudelitele ning takistab haaratsi küljelt küljele kiikumist. Sööda-/sõnnikuhaarats 0,20 m tõstukile kinnitatavate lisahammaste seeria. Palgihaarats 0,20 m² Mahutavus 0,20 m² Kaal 90 kg Maks. avanemine 1100 mm Palgihaarats 0,25 m² Maht 0,27 m² Kaal 110 kg Maks. avanemine 1260 mm 17 Üldtõstuk Sobib hästi muuhulgas kivide, kaubapallide jms tõstmiseks. Kaal 135 kg Maks. avanemine 1268 mm

18 Varustus HAAGISED Sobituslatt Kasutatakse 3-punkti kinnitusega tõstukite sobitamiseks haagise aisa külge. Võimaldab kinnitada ka vanemaid Junkkari mudeleid. Piilar ja tugijalad, P45 seeria Kasutatakse P4569 ja P4580 tõstukite kinnitamiseks haagise aisa külge. Piilar ja tugijalad, 57 seeria Kasutatakse P5771 ja P5785 tõstukite kinnitamiseks haagise aisa külge. Valgustus Komplekti kinnitamiseks on vajalik üks lisatugi. Valikus ka valgustusvalmidus. Karkassi jätkuosa Karkassipoomi jätkuosa, pikkus 100 cm. Ei sisalda tugesid ja tugederaami Tugede ja eesmise võre tugi Lisatugi tugede ja eesmise võre vahele. Tööriistakast Mahukas kast tööriistade jms. transportimiseks. Lisatugi ja tugederaam Poltkinnitusega lisatugi koos on haagise raamil hõlpsalt ümberpaigutatav. Toeposti jätk Jätkutappadega saab suurendada mahutavust. 18

19 Varustus Juhtimistasand Tõstuki juhtimistasand haagise veoaisale. Nelikvedu traktoriühendusel Rullikvedu, kus tõmbe lülitamine ning suuna vahetamine toimub elektriliselt eraldi juhthoova abil. Nelikvedu on/off lülitusega On/off lülitus võimaldab käru seerialülitust. Hüdraulilised pidurid Kõikidele haagisemudelitele on saadaval 2- või 4-ratta hüdraulilised pidurid Õhkpidurid Kahekontuurilised rõhuregulaatoriga varustatud 4-ratta õhkpidurid saadaval kõikidele haagisemudelitele. Hüdraulilised seadmed Pump kinnitatakse traktori väljavõtuteljele. Võimsus 75 l/min, 540 rpm ning mahuti 95 l. Võimsus on piisav ja veo jaoks. Nelikveolistest on valitav on/off versioon. Raamipaneelid P10 haagistele on lisavarustusena saadaval mille abil saab suurendada haagise otstarvet ning näiteks oksi on lihtsam transportida. 19

20 Junkkari TEHNILINE TEAVE TÕSTUKID P3151 P3162 P4169 P4180 P4569 P4580 P5771 P5785 Ulatus m 5,1 6,2 6,9 8 6,9 8 7,1 8,5 Tõstemoment, bruto knm Tõstemoment, neto knm Pöördemoment knm Pöördsilindrid kpl Pöördenurk * Haarats m 2 0,2 0,2 0,2 0,2 0,2 0,2 0,2 0,2 Pöördpea Fr7 Fr7 Fr7 Fr7 Fr10 Fr10 Fr10 Fr10 Töörõhk bar Soovituslik õlitootlus l/min Jätk kpl Tõstejõud Ilma haaratsita 4 m kg Tõstejõud Ilma haaratsita 6 m kg 405/5,1m Kaal kg HAAGISED P7 P9 P10 P12 Kandevõime kg Omakaal kg / /2700 Koormaruum m ,3 2,3 Koormaruumi pikkus mm Kogupikkus mm Rööpmelaius mm Kogulaius mm Tugede arv kpl Pöördsilindrid kpl Veojõud kpl Veokiirus 40-80l/min 2,5-5 2,5-5 Kliirens Karkassi tala 150*150*6 160*160*6 200*200*10 200*200*10 Rattad 11.5/80-15,3 400/60-15,5 400/60-15,5 520/ /55-22,5 400/60-15,5 520/ /55-22,5 520/ /60-22,5 600/50-22,5 Junkkari Oy Andmed mittekohustavad. Tehas reserveerib õiguse teha muudatusi eelneva etteteatamiseta. Junkkari Oy, FI Ylihärmä Tel Fax junkkari@msk.fi 20 Müük

Microsoft Word - Raudhobu eestikeelne tootekataloog.doc

Microsoft Word - Raudhobu eestikeelne tootekataloog.doc RAUDHOBU Produktinformation Tootekataloog 2008 Utgåva 1 Nr. 2 2008 1 IH 2055 Std. 5,5 Hj. Art. Nr. 968 74 35-5,5 hj võimsusega Honda 4 takti mootor. Juhtimine käepidemelt käepidemel gaas ja pidur. Edasi

Rohkem

28 29

28 29 28 29 CARGO TIPPER KÕRGE VÕIMEKUS MADAL RASKUSKESE Iga BJT haagis on konstrueeritud ühte eesmärki silmas pidades - pakkuda teile parimat. Haagised on valmistatud vastavalt klientide tagasisidele, lähtudes

Rohkem

Mehaanilised seemnekülvikud Mehaanilised seemnekülvikud EcoLine, ProfiLine i ja MasterLine Moving agriculture ahead

Mehaanilised seemnekülvikud Mehaanilised seemnekülvikud EcoLine, ProfiLine i ja MasterLine Moving agriculture ahead Mehaanilised seemnekülvikud Mehaanilised seemnekülvikud EcoLine, ProfiLine i ja MasterLine Moving agriculture ahead EcoLine Kergekaaluline ja täpne Ideaalne tööriist väikese ja keskmise suurusega farmidele.

Rohkem

HCB_hinnakiri2017_kodukale

HCB_hinnakiri2017_kodukale Betooni baashinnakiri Hinnakiri kehtib alates 01.04.2016 Töödeldavus S3 Töödeldavus S4 / m 3 /m 3 km-ga / m 3 /m 3 km-ga C 8/10 69 83 71 85 C 12/15 73 88 75 90 C 16/20 75 90 77 92 C 20/25 78 94 80 96 C

Rohkem

MAHUTITE HINNAKIRI 2STORE TRANSPORDIMAHUTID (mahutitel on ADR luba ja CE sertifikaat) 01-FUEL 01-FUEL12 02-POWER 2STORE 420L HDPE mahuti diiselkütuste

MAHUTITE HINNAKIRI 2STORE TRANSPORDIMAHUTID (mahutitel on ADR luba ja CE sertifikaat) 01-FUEL 01-FUEL12 02-POWER 2STORE 420L HDPE mahuti diiselkütuste 2STORE TRANSPORDIMAHUTID (mahutitel on ADR luba ja CE sertifikaat) 01-FUEL 01-FUEL12 02-POWER 2STORE 420L HDPE mahuti diiselkütustele ja õlidele mis on mõeldud masinatele ja agregaatidele millel on oma

Rohkem

Peugeot Boxer eriversioonid Hinnad ja varustused Diisel Mootor ja kere Käigukast Võimsus (kw/hj) Keskmine kütusekulu (l/100km) VARUSTUSTASE Varustusta

Peugeot Boxer eriversioonid Hinnad ja varustused Diisel Mootor ja kere Käigukast Võimsus (kw/hj) Keskmine kütusekulu (l/100km) VARUSTUSTASE Varustusta Peugeot Boxer eriversioonid Hinnad ja varustused Diisel Mootor ja kere Käigukast Võimsus (kw/hj) Keskmine kütusekulu (l/100km) VARUSTUSTASE Varustustaseeuro 3.5t BlueHDi 140 Chassis Double Cab L2 Pro 23

Rohkem

VANASÕIDUKIKS TUNNUSTAMISE AKT Nr 62 Sõiduki olulised andmed Sõiduki mark Husqvarna Vanasõiduki klass Mudel ja modifikatsioon 282E Silverpil Värvus hõ

VANASÕIDUKIKS TUNNUSTAMISE AKT Nr 62 Sõiduki olulised andmed Sõiduki mark Husqvarna Vanasõiduki klass Mudel ja modifikatsioon 282E Silverpil Värvus hõ VANASÕIDUKIKS TUNNUSTAMISE AKT Nr 62 Sõiduki olulised andmed Sõiduki mark Husqvarna Vanasõiduki klass Mudel ja modifikatsioon 282E Silverpil Värvus hõbehall Tehasetähis (VINkood) Valmistajamaa Rootsi Esmane

Rohkem

Technology Esimene PowerSense tehnoloogiaga elektromehaaniline tööriist

Technology Esimene PowerSense tehnoloogiaga elektromehaaniline tööriist www.klauke.com Technology Esimene PowerSense tehnoloogiaga elektromehaaniline tööriist Ajad muutuvad. Kompaktne ja maksimaalselt tõhus Kõikjal kus vaja kiiret, kergekaalulist ja effektiivset tööriista

Rohkem

HCB_hinnakiri2018_kodukale

HCB_hinnakiri2018_kodukale Betooni baashinnakiri Hinnakiri kehtib alates 01.01.2018 Töödeldavus S3 Töödeldavus S4 / m 3 /m 3 km-ga / m 3 /m 3 km-ga C 8/10 73 87 75 89 C 12/15 77 92 79 94 C 16/20 79 94 81 96 C 20/25 82 98 84 100

Rohkem

VRB 2, VRB 3

VRB 2, VRB 3 Tehniline andmeleht Sadulventiilid (PN 6) VR - tee ventiil, sise- ja väliskeere 3-tee ventiil, sise- ja väliskeere Kirjeldus Omadused Mullikindel konstruktsioon Mehaaniline snepperühendus täiturmootoriga

Rohkem

VRG 2, VRG 3

VRG 2, VRG 3 Tehniline andmeleht Sadulventiilid (PN 16) 2-tee ventiil, väliskeermega 3-tee ventiil, väliskeermega Kirjeldus Omadused Mullikindel konstruktsioon Mehhaaniline snepperühendus täiturmootoriga MV(E) 335,

Rohkem

C-SEERIA JA VJATKA-SEERIA LÄBIVOOLUKUIVATID

C-SEERIA JA VJATKA-SEERIA LÄBIVOOLUKUIVATID C-SEERIA JA VJATKA-SEERIA LÄBIVOOLUKUIVATID C-SEERIA LÄBIVOOLUKUIVATID TÕHUSAKS JA ÜHTLASEKS VILJA KUIVATAMISEKS Mepu kõrgtehnoloogilised, pideva vooluga, sooja õhuga kuivatid kuivatavad vilja õrnalt,

Rohkem

Tehniline andmeleht Sadulventiilid (PN 16) VRG 2 2-tee ventiil, väliskeermega VRG 3 3-tee ventiil, väliskeermega Kirjeldus Ventiilid on kasutatavad ko

Tehniline andmeleht Sadulventiilid (PN 16) VRG 2 2-tee ventiil, väliskeermega VRG 3 3-tee ventiil, väliskeermega Kirjeldus Ventiilid on kasutatavad ko Tehniline andmeleht Sadulventiilid (PN 16) VRG 2 2-tee ventiil, väliskeermega VRG 3 3-tee ventiil, väliskeermega Kirjeldus Ventiilid on kasutatavad koos AMV(E) 335, AMV(E) 435 ja AMV(E) 438 SU täiturmootoritega.

Rohkem

Microsoft Word - Suure thermori pass2.doc

Microsoft Word - Suure thermori pass2.doc PAIGALDAMINE KASUTAMINE HOOLDUS SUUREMAHULISED 500-3000 L VEEBOILERID Need on sukel-ja keraamilise küttekehaga elektrilised veesoojendid. Võimalikud on variandid kus täiendavalt küttekehale on ka kesküttesüsteemiga

Rohkem

laoriiulida1.ai

laoriiulida1.ai LAORIIULID LAORIIULID KAUBAALUSTE RIIULID , arhiiviriiulid - Lk.3 Liikuvad arhiiviriiulid - Lk.5 Laiad laoriiulid - Lk.11 Kaubaaluste riiulid - Lk.13 Drive-in riiulid - Lk.14 Konsool- ehk harudega riiulid

Rohkem

HD 13/12-4 ST Ruumisäästlikud, statsionaarsed kõrgsurvepesurid Kärcherilt, millel on kuni 6 varustuspunkti, mida saab vastavalt vajadusele individuaal

HD 13/12-4 ST Ruumisäästlikud, statsionaarsed kõrgsurvepesurid Kärcherilt, millel on kuni 6 varustuspunkti, mida saab vastavalt vajadusele individuaal Ruumisäästlikud, statsionaarsed kõrgsurvepesurid Kärcherilt, millel on kuni 6 varustuspunkti, mida saab vastavalt vajadusele individuaalselt konfigureerida, ning mis on äärmiselt kulumiskindlad. 1 2 3

Rohkem

4. Kuumaveeboilerid ja akumulatsioonipaagid STORACELL Kuumaveeboilerid STORACELL ST 120-2E, ST 160-2E...88 STORACELL SKB 160, STORACELL SK 12

4. Kuumaveeboilerid ja akumulatsioonipaagid STORACELL Kuumaveeboilerid STORACELL ST 120-2E, ST 160-2E...88 STORACELL SKB 160, STORACELL SK 12 4. Kuumaveeboilerid ja akumulatsioonipaagid STORACELL Kuumaveeboilerid STORACELL ST 120-2E, ST 160-2E...88 STORACELL SKB 160, 200...89 STORACELL SK 120-5ZB, SK 160-5ZB, SK 200-5ZB...90 STORACELL SK 300-5ZB,

Rohkem

Rio MY19 Hinnad ja varustused KIA Rio MY19 HINNAKIRI Mudel Mootor Käigukast CO₂ emissioon (g/km) Kombineeritud kütusekulu Soodushind Hind 1

Rio MY19 Hinnad ja varustused KIA Rio MY19 HINNAKIRI Mudel Mootor Käigukast CO₂ emissioon (g/km) Kombineeritud kütusekulu Soodushind Hind 1 Hinnad ja varustused KIA HINNAKIRI 01.11.2018 Mudel Mootor Käigukast CO₂ emissioon (g/km) Kombineeritud kütusekulu Soodushind Hind 1.2 LX 1,2 MPI, 84 hj Manuaal 122 5,3 12 790 1.2 EX 1,2 MPI, 84 hj Manuaal

Rohkem

Microsoft Word - XTOP026.doc

Microsoft Word - XTOP026.doc XTOP026 Enne seadme kasutamist lugege kasutusjuhend hoolikalt läbi ja järgige kõiki juhiseid. Hoidke juhend hilisemaks vajaduseks alles. MOOTORRATTA TÕSTUK Kasutusjuhend OLULINE! EST LUGEGE NEED JUHISED

Rohkem

PAIGALDUSJUHEND DUŠINURK VESTA 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage sei

PAIGALDUSJUHEND DUŠINURK VESTA 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage sei PAIGALDUSJUHEND DUŠINURK VESTA 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage seinad ja põrand enne dušinurga paigaldamist! 3. Kasutage

Rohkem

Ecophon Master Rigid A Sobib klassiruumi ja kohtadesse, kus hea akustika ja kõnest arusaadavus on esmatähtsad ning avatavus vajalik. Ecophon Master Ri

Ecophon Master Rigid A Sobib klassiruumi ja kohtadesse, kus hea akustika ja kõnest arusaadavus on esmatähtsad ning avatavus vajalik. Ecophon Master Ri Ecophon Master Rigid A Sobib klassiruumi ja kohtadesse, kus hea akustika ja kõnest arusaadavus on esmatähtsad ning avatavus vajalik. Ecophon Master Rigid A on nähtava liistusüsteemiga. Plaadid kinnitatakse

Rohkem

6 tsooniga keskus WFHC MASTER RF 868MHz & 4 või 6 tsooniga alaseade SLAVE RF KASUTUSJUHEND 6 tsooniga WFHC RF keskus & 4 või 6 tsooniga alaseade SLAVE

6 tsooniga keskus WFHC MASTER RF 868MHz & 4 või 6 tsooniga alaseade SLAVE RF KASUTUSJUHEND 6 tsooniga WFHC RF keskus & 4 või 6 tsooniga alaseade SLAVE 6 tsooniga keskus WFHC MASTER RF 868MHz & 4 või 6 tsooniga alaseade SLAVE RF KASUTUSJUHEND 6 tsooniga WFHC RF keskus & 4 või 6 tsooniga alaseade SLAVE RF 868MHz 3-6 EE 1. KASUTUSJUHEND 6 tsooniga WFHC

Rohkem

T A N K S MAAPEALSED MAHUTID TOOTEVALIK, LK 4 PAIGALDAMINE, LK 6 GARANTII, LK 7

T A N K S MAAPEALSED MAHUTID TOOTEVALIK, LK 4 PAIGALDAMINE, LK 6 GARANTII, LK 7 T A N K S MAAPEALSED MAHUTID TOOTEVALIK, LK 4 PAIGALDAMINE, LK 6 GARANTII, LK 7 PE-materjal on 100% taaskasutatav Talub põhjamaist kliimat Hea keemiline vastupidavus Ohutu hooldada Vastupidav mehaanilistele

Rohkem

A9RE06B.tmp

A9RE06B.tmp Head Quarter accelerate the future Õlivabad kolbkompressorid Nüüd ka 100%-se koormatavusega www.gentilincompressors.com Professionaalsed õlivabad kompressorid RUUMI KOKKUHOID Algselt väljavenitatud vertikaalne

Rohkem

Ø ,3 mm SYSTEM KAN-therm Inox EST 2018/ Parimad materjalid Lugematud võimalused EDU TEHNOLOOGIA ISO 9001

Ø ,3 mm SYSTEM KAN-therm Inox EST 2018/ Parimad materjalid Lugematud võimalused EDU TEHNOLOOGIA ISO 9001 Ø 12 168,3 mm SYSTEM KAN-therm Inox EST 2018/2019-1.2 Parimad materjalid Lugematud võimalused EDU TEHNOLOOGIA Sisukord System KAN-therm Inox - sortiment...109 Tööriistad Inox liidete jaoks...121 108 SÜSTEEM

Rohkem

Väärtusta oma vabadust. Eesti Yale Seifide Kasutusjuhend Mudelid: YSB/200/EB1 YSB/250/EB1 YSB/400/EB1 YLB/200/EB1 YSM/250/EG1 YSM/400/EG1 YSM/520/EG1

Väärtusta oma vabadust. Eesti Yale Seifide Kasutusjuhend Mudelid: YSB/200/EB1 YSB/250/EB1 YSB/400/EB1 YLB/200/EB1 YSM/250/EG1 YSM/400/EG1 YSM/520/EG1 Väärtusta oma vabadust. Eesti Yale Seifide Kasutusjuhend Mudelid: YSB/200/EB1 YSB/250/EB1 YSB/400/EB1 YLB/200/EB1 YSM/250/EG1 YSM/400/EG1 YSM/520/EG1 YLM/200/EG1 Soovitame selle kasutusjuhendi alles hoida.

Rohkem

Electrolux keedukatlad

Electrolux keedukatlad Electrolux katlad on eriti nõudlikule tarbijale mõeldud katelde sari, pakkudes kasutajale suurt võimsust, kõrget tootlikkust, muudetava kiirusega põhjasegajat, elektrilist kallutust, mugavat elektroonilist

Rohkem

DUŠINURK MILDA PAIGALDUSJUHEND 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage sei

DUŠINURK MILDA PAIGALDUSJUHEND 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage sei DUŠINURK MILDA PAIGALDUSJUHEND 1. Enne paigaldustööde alustamist veenduge, et elektrikaablid, veetorud vms ei jääks kruviaukude alla! 2. Puhastage seinad ja põrand enne dušinurga paigaldamist! 3. Kasutage

Rohkem

Microsoft Word - DB2_TECEfloor Raumthermostat Analog_EN_est

Microsoft Word - DB2_TECEfloor Raumthermostat Analog_EN_est 1 TECEfloori toatermostaat Analog (RT-A ja RT-A HK) TECEfloori toatermostaat Analog on kvaliteetne toatermostaat ruumi temperatuuri registreerimiseks ja muuutmiseks ning pakub maksimaalset kasutusmugavust.

Rohkem

5/8/ Dacia SANDERO Hinnad ja varustused SANDERO HINNAKIRI

5/8/ Dacia SANDERO Hinnad ja varustused SANDERO HINNAKIRI Hinnad ja varustused SANDERO HINNAKIRI 02.04.2019 VARUSTUSTASE MUDELI KOOD KERE MOOTOR KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR) ACCESS SA2-AC75GEC Luukpära Sce 75 Bensiin 54/73 manuaal 7 490 AMBIANCE SA2-AM75GEC

Rohkem

Test_Pub

Test_Pub Esirinnas: InnoTech Atira sahtlisüsteem Kiirelt põhiargumendid InnoTech Atira: esirinnas InnoTech Atira on sahtlisüsteem individualistidele. Selle puhtad defineeritud kontuurid loovad karismaatilise disaini

Rohkem

Honda GL1800 GOLD WING TOUR Gold Wing Tour Honda võrreldamatu matkamootorratas on legendaarse Gold Wing'i viimase evolutsiooni käigus saanud veelgi mi

Honda GL1800 GOLD WING TOUR Gold Wing Tour Honda võrreldamatu matkamootorratas on legendaarse Gold Wing'i viimase evolutsiooni käigus saanud veelgi mi Honda TOUR Gold Wing Tour Honda võrreldamatu matkamootorratas on legendaarse Gold Wing'i viimase evolutsiooni käigus saanud veelgi mitmekülgsemaks, seda mitte ainult seoses uute jõudluspiirangute edasinihutamisega

Rohkem

KORIKS-FIIBER Hinnakiri 2016 E-post: Tel:

KORIKS-FIIBER Hinnakiri 2016 E-post: Tel: KORIKS-FIIBER Hinnakiri 2016 E-post: info@koriks.ee Tel: +372 659 6442 www.koriks.ee KLAASPLASTIST KÜMBLUSTÜNNID Klaasplastist kümblustünnid on hügieenilised ning neid on väga lihtne puhastada ja hooldada.

Rohkem

untitled

untitled et Raketise eksperdid. Kaarraketis Framax Xlife Raamraketis Framax Xlife Informatsioon kasutajale Instruktsioon paigaldamiseks ja kasutamiseks 9727-0-01 Sissejuhatus tus Sissejuha- by Doka Industrie GmbH,

Rohkem

SEPTIKU JA IMBVÄLAJKU KASUTUS-PAIGALDUS JUHEND 2017

SEPTIKU JA IMBVÄLAJKU KASUTUS-PAIGALDUS JUHEND 2017 SEPTIKU JA IMBVÄLAJKU KASUTUS-PAIGALDUS JUHEND 2017 Septiku ja imbväljaku tööprotsessi kirjeldus Üldine info ja asukoha valik: Septik on polüetüleenist (PE) rotovalu süsteemiga valmistatud mahuti, milles

Rohkem

Tarvikud _ Puhurid ja vaakumpumbad INW külgkanaliga Air and Vacuum Components in-eco.co.ee

Tarvikud _ Puhurid ja vaakumpumbad INW külgkanaliga Air and Vacuum Components in-eco.co.ee Tarvikud _ Puhurid ja vaakumpumbad INW külgkanaliga Air and Vacuum Components in-eco.co.ee IN-ECO, spol. s r.o. Radlinského 13 T +421 44 4304662 F +421 44 4304663 E info@in-eco.sk Õhufiltrid integreeritud

Rohkem

PICANTO Hinnad ja varustused KIA PICANTO HINNAKIRI Mootor VARUSTUSTASE Käigukast CO₂ emissioon (g/km) Kombineeritud kütusekulu Hind Soodush

PICANTO Hinnad ja varustused KIA PICANTO HINNAKIRI Mootor VARUSTUSTASE Käigukast CO₂ emissioon (g/km) Kombineeritud kütusekulu Hind Soodush Hinnad ja varustused KIA HINNAKIRI 01.11.2018 Mootor VARUSTUSTASE Käigukast CO₂ emissioon (g/km) Kombineeritud kütusekulu Hind Soodushind 1,2 MPI, 84 hj EX Manuaal 119 5,2 11 490 1,2 MPI, 84 hj GT Line

Rohkem

Microsoft Word - P6_metsamasinate juhtimine ja seadistamine FOP kutsekeskharidus statsionaarne

Microsoft Word - P6_metsamasinate juhtimine ja seadistamine FOP kutsekeskharidus statsionaarne MOODULI RAKENDUSKAVA Sihtrühm: forvarderioperaatori 4. taseme kutsekeskhariduse taotlejad Õppevorm: statsionaarne Moodul nr 6 Mooduli vastutaja: Mooduli õpetajad: Metsamasinate juhtimine ja seadistamine

Rohkem

Kasutusjuhend Dragon Winch vintsile DWM, DWH, DWT seeria Sisukord Üldised ohutusnõuded... 3 Vintsimise ohutusnõuded... 3 Kasulik teada... 4 Vintsimise

Kasutusjuhend Dragon Winch vintsile DWM, DWH, DWT seeria Sisukord Üldised ohutusnõuded... 3 Vintsimise ohutusnõuded... 3 Kasulik teada... 4 Vintsimise Kasutusjuhend Dragon Winch vintsile DWM, DWH, DWT seeria Sisukord Üldised ohutusnõuded... 3 Vintsimise ohutusnõuded... 3 Kasulik teada... 4 Vintsimisel on hea teada... 5 Vintsi hooldus... 6 Garantii...

Rohkem

Hyygge-broshyyr_EST_2018.indd

Hyygge-broshyyr_EST_2018.indd www.ruukki.ee LIHTNE ÕNNE VORM HYYGGE Lihtne õnne vorm See on lühike, silmapaistmatu ja tõlkimatu taanikeelne sõna, mis kirjeldab kõike, mis on elus tegelikult tähtis: lähedustunnet, turvalisust, vabadust

Rohkem

Devilink PR Pistikuga relee Paigaldusjuhend EE

Devilink PR Pistikuga relee Paigaldusjuhend EE Devilink PR Pistikuga relee Paigaldusjuhend EE devireg 550 22.0 22.0 devireg 550 1. Kasutamine Devilink PR Devilink PR (Pistikuga relee) on seade kütteseadmete või muude elektriseadmete sisse/välja lülitamiseks

Rohkem

Manuals Generator

Manuals Generator Sooritage asendamine järgnevas järjekorras: 1 Vahetage vedrud paarikaupa. Pingutage seisupiduri hooba. 2 3 Asetage tõkiskingad tagumiste rataste taha. Lõdvendage ratta kinnituspolte. 4 5 Tõstke esimest

Rohkem

Septik

Septik Septik Ecolife 2000 paigaldusjuhend 1. ASUKOHT Septiku asukoha valikul tuleb arvestada järgmiste asjaoludega: pinnase liik, pinnavormid, põhjavee tase, krundi piirid ja vahemaad veekogudeni. Asukoha valikul

Rohkem

Vulkan Lokring kliimasüsteemi remondi tarvikud. Liitmik alumiiniumtoru jätkamiseks. Liitmik alumiiniumtoru jätkamiseks. Liitmik vooliku jätkamiseks. L

Vulkan Lokring kliimasüsteemi remondi tarvikud. Liitmik alumiiniumtoru jätkamiseks. Liitmik alumiiniumtoru jätkamiseks. Liitmik vooliku jätkamiseks. L Vulkan Lokring kliimasüsteemi remondi tarvikud. Liitmik alumiiniumtoru jätkamiseks. Liitmik alumiiniumtoru jätkamiseks. Liitmik vooliku jätkamiseks. L13001393 Ø 8 mm 7.- L13001443 Ø 9,53 8 mm 7.- L13004219

Rohkem

SPORTAGE MY19 Hinnad ja varustused KIA SPORTAGE FL HINNAKIRI Vedu Mootor Varustustase Käigukast Kombineeritud kütusekulu CO₂ emissioon (g/k

SPORTAGE MY19 Hinnad ja varustused KIA SPORTAGE FL HINNAKIRI Vedu Mootor Varustustase Käigukast Kombineeritud kütusekulu CO₂ emissioon (g/k Hinnad ja varustused KIA SPORTAGE FL HINNAKIRI 05.03.2019 Vedu Mootor Varustustase Käigukast Kombineeritud kütusekulu CO₂ emissioon (g/km) Hind Soodushind 4x2 1,6 GDI 2WD (132 LX Manuaal 6,2-8,1 159 18

Rohkem

BIOPUHASTI M-BOŠ BOX KASUTUS- JA PAIGALDUSJUHEND 2017

BIOPUHASTI M-BOŠ BOX KASUTUS- JA PAIGALDUSJUHEND 2017 BIOPUHASTI M-BOŠ BOX KASUTUS- JA PAIGALDUSJUHEND 2017 Biopuhasti tööprotsessi kirjeldus M-Bos biopuhastit kasutatakse puhastamaks reovett eramajades, koolides, hotellides ja teistes reovee puhastamist

Rohkem

DELTA kihtplastikuga kaetud kasvuhoone 2,2 м 2,5 м 2,2 м Tehniline leht lk. 2-5 Paigaldusjuhend lk ET

DELTA kihtplastikuga kaetud kasvuhoone 2,2 м 2,5 м 2,2 м Tehniline leht lk. 2-5 Paigaldusjuhend lk ET DELTA kihtplastikuga kaetud kasvuhoone 2,2 м 2,5 м 2,2 м Tehniline leht lk. 2-5 Paigaldusjuhend lk. 6-20 ET TEHNILINE LEHT/KASVUHOONE «DELTA»! Kasvuhoone paigaldamisel ja kasutamisel pidage rangelt kinni

Rohkem

erikkila_PRINT.indd

erikkila_PRINT.indd Since 1912 Tõusvas joones pea sada aastat Viiburi 1912 Perefirma Erikkilä Nostotekniikkaa Oy (Erkkilä Tõstetehnika OÜ), lühemalt ERIKKILA, juured on Viiburis. Praeguse tegevdirektori Juha Erikkilä vanaisa

Rohkem

Kuidas vahetada esimesi suspensiooni vedrusid autol VOLKSWAGEN TOURAN 1

Kuidas vahetada esimesi suspensiooni vedrusid autol VOLKSWAGEN TOURAN 1 Sooritage asendamine järgnevas järjekorras: 1 Vahetage Volkswagen Touran 1 vedrud paarikaupa. 2 Pingutage seisupiduri hooba. 3 Asetage tõkiskingad tagumiste rataste taha. Lõdvendage ratta kinnituspolte.

Rohkem

KORIKS-FIIBER Hinnakiri 2017 E-post: Tel:

KORIKS-FIIBER Hinnakiri 2017 E-post: Tel: KORIKS-FIIBER Hinnakiri 2017 E-post: info@koriks.ee Tel: +372 659 6442 www.koriks.ee KLAASPLASTIST KÜMBLUSTÜNNID Klaasplastist kümblustünnid on hügieenilised ning neid on väga lihtne puhastada ja hooldada.

Rohkem

NIRO HEV Hinnad ja varustused KIA NIRO HEV HINNAKIRI Mootor VARUSTUSTASE Käigukast Kütus Kombineeritud kütusekulu CO₂ emissioon (g/km) Hind

NIRO HEV Hinnad ja varustused KIA NIRO HEV HINNAKIRI Mootor VARUSTUSTASE Käigukast Kütus Kombineeritud kütusekulu CO₂ emissioon (g/km) Hind Hinnad ja varustused KIA HINNAKIRI 01.11.2018 Mootor VARUSTUSTASE Käigukast Kütus Kombineeritud kütusekulu CO₂ emissioon (g/km) Hind Soodushind 1.6 GDI 6DCT LX Automaat Hübriid (bensiin) 3,4-4,0 86 22

Rohkem

Caterpillar Inc. 100 NE Adams Street, Peoria, IL USA Meedianumber U9NE8460 Tegevusdokument Lisateave GRADE süsteemi komponentide nõuetele vastav

Caterpillar Inc. 100 NE Adams Street, Peoria, IL USA Meedianumber U9NE8460 Tegevusdokument Lisateave GRADE süsteemi komponentide nõuetele vastav Tegevusdokument Lisateave GRADE süsteemi komponentide nõuetele vastavuse teave 1 Sisukord lk Ohutusmärgid ja -sildid... 3 Ohutusteated... 4 Muud sildid... 5 Üldine ohuteave... 6 Edastamine... 6 Sissejuhatus...

Rohkem

P-PIPE Basic universaalne survetihend Üks kõigile rakendustele. Eelistest lühidalt nüüd saadaval nitriilkummist (NBR) ja roostevabast terasest S316 ta

P-PIPE Basic universaalne survetihend Üks kõigile rakendustele. Eelistest lühidalt nüüd saadaval nitriilkummist (NBR) ja roostevabast terasest S316 ta universaalne survetihend Üks kõigile rakendustele. Eelistest lühidalt nüüd saadaval nitriilkummist (NBR) ja roostevabast terasest S316 tavaliselt lahtikäiv visuaalne pöördemomendi kontrollimine universaalselt

Rohkem

Powakaddy

Powakaddy Powakaddy PowaKaddy Sport http://www.powakaddy.com/index.php/electric-trolleys/sport.html Elektrilised kärud liitium või tavalise akuga / Electrical trolleys with lithium or acid battery Liitium akuga

Rohkem

PALMSE TRAILERI TOOTEKATALOOG

PALMSE TRAILERI TOOTEKATALOOG PALMSE TRAILERI TOOTEKATALOOG Näpunäiteid haagise valimisel: 1 2 3 4 5 6 Haagise valimisel tuleks esitada järgmised küsimused: millise traktoriga haagist kasutatakse (võimsus, traktori tüüp); milliseid

Rohkem

Ecophon Hygiene Meditec A C1 Ecophon Hygiene Meditec A C1 on helineelav ripplaesüsteem kohtadesse, kus regulaarne desinfektsioon ja/või puhastamine on

Ecophon Hygiene Meditec A C1 Ecophon Hygiene Meditec A C1 on helineelav ripplaesüsteem kohtadesse, kus regulaarne desinfektsioon ja/või puhastamine on Ecophon Hygiene Meditec A C1 Ecophon Hygiene Meditec A C1 on helineelav ripplaesüsteem kohtadesse, kus regulaarne desinfektsioon ja/või puhastamine on vajalik. Sobib kuiva keskkonda. Kasutuskoha näited:

Rohkem

1/ Lüliti REVAL BULB 230V, IR puldiga 300W IP20 Tootekood Jaehind 23,32+KM Soodushind 10,00+KM Bränd REVAL BULB Toide 230V Võimsus

1/ Lüliti REVAL BULB 230V, IR puldiga 300W IP20 Tootekood Jaehind 23,32+KM Soodushind 10,00+KM Bränd REVAL BULB Toide 230V Võimsus 1/32 Lüliti REVAL BULB 230V, IR puldiga 300W IP20 Tootekood 13231 Jaehind 23,32+KM Soodushind 10,00+KM Bränd REVAL BULB Võimsus 300W Kõrgus 87mm Laius 87mm Kaal 174g 0-100% LED dimmer LED Riba 2835 60LED

Rohkem

Majandus- ja kommunikatsiooniministri a määrus nr 49 Riiklikele registreerimismärkidele ja nende valmistamisele esitatavad nõuded Lisa 3 (

Majandus- ja kommunikatsiooniministri a määrus nr 49 Riiklikele registreerimismärkidele ja nende valmistamisele esitatavad nõuded Lisa 3 ( Majandus- ja kommunikatsiooniministri 21.06.2011. a määrus nr 49 Riiklikele registreerimismärkidele ja nende valmistamisele esitatavad nõuded Lisa 3 (majandus- ja taristuministri 27.08.2014.a määruse nr

Rohkem

KIIRJUHEND Lugege kiirjuhend enne seadme kasutamist hoolikalt läbi. Kõik tärniga (*) märgitud juhised kehtivad WLAN + 3G mudelitele (Lenovo B6000-H(V)

KIIRJUHEND Lugege kiirjuhend enne seadme kasutamist hoolikalt läbi. Kõik tärniga (*) märgitud juhised kehtivad WLAN + 3G mudelitele (Lenovo B6000-H(V) KIIRJUHEND Lugege kiirjuhend enne seadme kasutamist hoolikalt läbi. Kõik tärniga (*) märgitud juhised kehtivad WLAN + 3G mudelitele (Lenovo B6000-H(V) / Lenovo B8000-H). Tehnilised andmed Mudeli nimetus

Rohkem

BIO MOBITEK SOOJA TOOTMISLAHENDUSED BIO SOOJUS TEHNOLOOGIA BMT PowerCont KW

BIO MOBITEK SOOJA TOOTMISLAHENDUSED BIO SOOJUS TEHNOLOOGIA BMT PowerCont KW BIO MOBITEK SOOJA TOOTMISLAHENDUSED BIO SOOJUS TEHNOLOOGIA BMT PowerCont 150 999 KW www.biomobitek.com BMT PowerCont SÜSTEEMI KOMPONENDID Korsten Suitsugaaside imur Katel BMT Power seeria 150 999 kw Kütuseladu

Rohkem

Itella Estonia OÜ Uuendatud EXPRESS BUSINESS DAY BALTICS PAKKIDE JA ALUSTE TRANSPORT Express Business Day Baltics paki lubatud maksimaalsed

Itella Estonia OÜ Uuendatud EXPRESS BUSINESS DAY BALTICS PAKKIDE JA ALUSTE TRANSPORT Express Business Day Baltics paki lubatud maksimaalsed Itella Estonia OÜ Uuendatud 05.06.2019 EXPRESS BUSINESS DAY BALTICS PAKKIDE JA ALUSTE TRANSPORT Express Business Day Baltics paki lubatud maksimaalsed kaalud ja mõõdud Min. kaal 100 g Maks. kaal 35 kg

Rohkem

5/8/ Dacia LOGAN Hinnad ja varustused LOGAN HINNAKIRI VARUST

5/8/ Dacia LOGAN Hinnad ja varustused LOGAN HINNAKIRI VARUST Hinnad ja varustused LOGAN HINNAKIRI 02.04.2019 VARUSTUSTASE MUDELI KOOD KERE MOOTOR KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR) ACCESS LO2-AC75GEC Sedaan SCe 75 Bensiin 54 (73) / 6 300 manuaal 7 290 AMBIANCE LO2-AM75GEC

Rohkem

I klassi õlipüüdur kasutusjuhend

I klassi õlipüüdur kasutusjuhend I-KLASSI ÕLIPÜÜDURITE PAIGALDUS- JA HOOLDUSJUHEND PÜÜDURI DEFINITSIOON JPR -i õlipüüdurite ülesandeks on sadevee või tööstusliku heitvee puhastamine heljumist ja õlijääkproduktidest. Püüduri ülesehitus

Rohkem

Microsoft Word - Platin mahuti paigaldusjuhend.doc

Microsoft Word - Platin mahuti paigaldusjuhend.doc Mahuti PLATIN paigaldusjuhend Puhastid OÜ www.puhastid.ee +37253225822 1. Üldinformatsioon 1.1 Turvalisus Kogu töö käigus tuleb järgida BGV C22 kooskõlas olevaid asjakohaseid õnnetusjuhtumite vältimise

Rohkem

Microsoft Word - Lisa_7_4_modelleerimisulatus_KVJ_VKSpr_mudeli_andmesisu_veebr_2015

Microsoft Word - Lisa_7_4_modelleerimisulatus_KVJ_VKSpr_mudeli_andmesisu_veebr_2015 Avade ruumivaruobjektid Õige asukoht. Mõõdud, projekteerimisala, abs. kõrgus. Läbiviigud Õige asukoht ja toode. Torude materjal ja mõõdud, abs. kõrgus. Tarkvara välised nn "enda poolt modelleeritud 3D-objektid"

Rohkem

Sissejuhatus mehhatroonikasse MHK0120

Sissejuhatus mehhatroonikasse  MHK0120 Sissejuhatus mehhatroonikasse MHK0120 5. nädala loeng Raavo Josepson raavo.josepson@ttu.ee Pöördliikumine Kulgliikumine Kohavektor Ԧr Kiirus Ԧv = d Ԧr dt Kiirendus Ԧa = dv dt Pöördliikumine Pöördenurk

Rohkem

ELAMUD, SAUNAD, SUVILAD Norra puitmaja kvaliteet Eestis

ELAMUD, SAUNAD, SUVILAD Norra puitmaja kvaliteet Eestis ELAMUD, SAUNAD, SUVILAD Norra puitmaja kvaliteet Eestis ARCA NOVA ELEMENT OÜ on... Arca Nova Gruppi kuuluv majatehas mis asub Juuru vallas, Raplast 12 km kaugusel Kose suunas asuva Juuru aleviku ääres.

Rohkem

Meie toodangut iseloomustab väga hea hinna ja kvaliteedi suhe, vastupidavus, lihtsus ja funktsionaalsus.

Meie toodangut iseloomustab väga hea hinna ja kvaliteedi suhe, vastupidavus, lihtsus ja funktsionaalsus. Meie toodangut iseloomustab väga hea hinna ja kvaliteedi suhe, vastupidavus, lihtsus ja funktsionaalsus. Ettevõttest Hoiate käes suurima kodumaise põllumajandushaagiste tootja Palmse Traileri tuliuut tootekataloogi,

Rohkem

ALFA ROMEO STELVIO Super PILOT MOTORS OÜ

ALFA ROMEO STELVIO Super   PILOT MOTORS OÜ ALFA ROMEO STELVIO Super www.alfaromeo.ee PILOT MOTORS OÜ Alfa Romeo Stelvio 2.0 Turbo 200 Super AWD AT8 Mootori töömaht, cm 3 1995 Võimsus, kw (hj) 147 (200) 4500 p/min Pöördemoment, Nm 330 1750 p/min

Rohkem

Ehitusseadus

Ehitusseadus Ehitusload ja -teatised Tuulikki Laesson 10.11.2016 Ehitamine Ehitamine on ehitise püstitamine, rajamine, paigaldamine, lammutamine ja muu ehitisega seonduv tegevus, mille tulemusel ehitis tekib või muutuvad

Rohkem

(Estonian) DM-RBCS Edasimüüja juhend MAANTEE MTB Rändamine City Touring/ Comfort Bike URBAN SPORT E-BIKE Kasseti ketiratas CS-HG400-9 CS-HG50-8

(Estonian) DM-RBCS Edasimüüja juhend MAANTEE MTB Rändamine City Touring/ Comfort Bike URBAN SPORT E-BIKE Kasseti ketiratas CS-HG400-9 CS-HG50-8 (Estonian) DM-RBCS001-02 Edasimüüja juhend MAANTEE MTB Rändamine City Touring/ Comfort Bike URBAN SPORT E-BIKE Kasseti ketiratas CS-HG400-9 CS-HG50-8 SISUKORD OLULINE MÄRKUS... 3 OHUTUSE TAGAMINE... 4

Rohkem

DJI GOGGLES Kiirjuhend V1.0

DJI GOGGLES Kiirjuhend V1.0 DJI GOGGLES Kiirjuhend V1.0 DJI Goggles DJI Goggles on mugavad prillid, mis on disainitud mugavaks FPV lendamiseks DJI toodetega. Nad loovad ultra-kõrge kvaliteediga pildi, minimaalse viivitusega pikamaa

Rohkem

Õnn ja haridus

Õnn ja haridus Prof. Margit Sutrop Tartu Ülikooli eetikakeskuse juhataja Õpetajate Liidu konverents Viimsis, 24. oktoobril 2012 Õnn tähendab elada head elu. Hea elu teooria seab 2 tingimust: Inimene on subjektiivselt

Rohkem

seletus 2 (2)

seletus 2 (2) Arnold A. Matteusele pühendatud skvääri arhitektuurivõistlus JAANIMARDIKAS Seletuskiri Matteuse skväär on osa Tähtvere aedlinna planeeringust, mille autor on Arnold Matteus. Põhiline idee on peegeldada

Rohkem

Tehniline andmeleht 2-, 3- ja 4 - tee ventiilid VZ Kirjeldus VZ 2 VZ 3 VZ 4 VZ ventiilid pakuvad kõrgekvaliteedilist ja kulusid kokkuhoidvat lahendust

Tehniline andmeleht 2-, 3- ja 4 - tee ventiilid VZ Kirjeldus VZ 2 VZ 3 VZ 4 VZ ventiilid pakuvad kõrgekvaliteedilist ja kulusid kokkuhoidvat lahendust 2-, 3- ja 4 - tee ventiili VZ Kirjelus VZ 2 VZ 3 VZ 4 VZ ventiili pakuva kõrgekvaliteeilist ja kulusi kokkuhoivat lahenust kütte- ja/või jahutusvee reguleerimiseks jahutuskassettie (fan-coil), väikeste

Rohkem

Võrguinverterite valik ja kasutusala päikeseelektrijaamades Robert Mägi insener

Võrguinverterite valik ja kasutusala päikeseelektrijaamades Robert Mägi insener Võrguinverterite valik ja kasutusala päikeseelektrijaamades Robert Mägi insener Robert Mägi o Õpingud: Riga Technical University o Haridus: MSc (Electrical Engineering) MSc (Automatic Telecommunications)

Rohkem

Dias nummer 1

Dias nummer 1 TEHNOLOOGIATE JA TARKVARA KASUTAMINE TÄPPISVILJELUSES Kristjan Ruusamäe, Haakeseadmete tootejuht, Baltic Agro Machinery OÜ TÄPPISVILJELUS 100 AASTAT TAGASI VS. TÄNAPÄEV PÕLLUMAJANDUSE ARENGUETAPID PÕLLUMAJANDUS

Rohkem

Ecophon Focus Quadro E Ecophon Focus Quadro E süsteemi kasutatakse, et luua sujuv üleminek erinevate laetasapindade vahel kui on vaja peita erinevaid

Ecophon Focus Quadro E Ecophon Focus Quadro E süsteemi kasutatakse, et luua sujuv üleminek erinevate laetasapindade vahel kui on vaja peita erinevaid Ecophon Focus Quadro E Ecophon Focus Quadro E süsteemi kasutatakse, et luua sujuv üleminek erinevate laetasapindade vahel kui on vaja peita erinevaid kommunikatsioone või anda ruumile huvitav väljanägemine.

Rohkem

Microsoft Word _se-et_ok_korr_C.doc

Microsoft Word _se-et_ok_korr_C.doc 1(2) 26.06.2008 Projekti nr T000242-04 TÜÜBIKINNITUSTUNNISTUS 5141/91 ehitiste tehniliste nõuete seaduse (Byggnadsverklag BVL, 1994:847) paragrahvide 18 20 järgi OTSINGUSÕNA: TULEKAITSE Vahelagi TULEPÜSIVUSKLASSI

Rohkem

Microsoft Word - MEG09_kayttoohje_EST.doc

Microsoft Word - MEG09_kayttoohje_EST.doc Enne seadme kasutamist loe tähelepanelikult läbi kasutusjuhend ning seadet kasutades järgi kõiki loetud juhiseid. Hoia kasutusjuhend hilisemaks vajaduseks alles. SOOJAPUHUR Kasutusjuhend Originaaljuhendi

Rohkem

KUUM! OTSI POEST ja heade hindadega! 2 49 DRESSIPLUUS tüdrukutele, värvilise kirjaga, suurused: cm DRESSIPLUUS poistele, kirja ja pealetrükiga

KUUM! OTSI POEST ja heade hindadega! 2 49 DRESSIPLUUS tüdrukutele, värvilise kirjaga, suurused: cm DRESSIPLUUS poistele, kirja ja pealetrükiga KUUM! OTSI POEST ja heade hindadega! värvilise kirjaga, poistele, kirja ja pealetrükiga, DRESSIPÜKSID värvilise aplikatsiooni ja elastsete mansettidega, DRESSIPÜKSID poistele, ühevärvilised, elastsete

Rohkem

Peugeot Uus 508 SW Hinnad ja varustused Bensiin Mootor ja kere Käigukast Võimsus (kw/hj) Keskmine kütusekulu (l/100km) VARUSTUSTASE Varustustaseeuro P

Peugeot Uus 508 SW Hinnad ja varustused Bensiin Mootor ja kere Käigukast Võimsus (kw/hj) Keskmine kütusekulu (l/100km) VARUSTUSTASE Varustustaseeuro P Peugeot Uus 508 SW Hinnad ja varustused Bensiin Mootor ja kere Käigukast Võimsus (kw/hj) Keskmine kütusekulu (l/100km) VARUSTUSTASE Varustustaseeuro PureTech 180 AT8 PureTech 180 AT8 PureTech 180 AT8 Automaat

Rohkem

Alfa Romeo Giulia 2.0 Turbo 280 AT8 VIN ZAREAEGN6J Mootori töömaht, cm Võimsus, kw (hj) 206 (280) 3750 p/min Pöördemoment, Nm

Alfa Romeo Giulia 2.0 Turbo 280 AT8 VIN ZAREAEGN6J Mootori töömaht, cm Võimsus, kw (hj) 206 (280) 3750 p/min Pöördemoment, Nm Alfa Romeo Giulia 2.0 Turbo 280 AT8 VIN ZAREAEGN6J7580936 Mootori töömaht, cm 3 1995 Võimsus, kw (hj) 206 (280) 3750 p/min Pöördemoment, Nm 400 2250-4250 p/min Kütuse liik Bensiin Kütusepaak, l 58 Kütusekulu

Rohkem

Ankrunaelapystol.indd

Ankrunaelapystol.indd ANKRUNAELAPÜSTOL Kasutusjuhend MC60-34 MC60-34 2009 by Senco Products, Inc. Senco Products, Inc. 8485 Broadwell Road Cincinnati, Ohio 45244 Questions? Comments? e-mail: toolprof@senco.com Visit our Website

Rohkem

TUNNUSTATUD TURVALAHENDUS Esitaja: G4S Eesti AS, Alarmtec AS Automaatse numbrituvastussüsteemi paigaldamine keelatud piirikaubanduse vastu võitlemisek

TUNNUSTATUD TURVALAHENDUS Esitaja: G4S Eesti AS, Alarmtec AS Automaatse numbrituvastussüsteemi paigaldamine keelatud piirikaubanduse vastu võitlemisek TUNNUSTATUD TURVALAHENDUS Esitaja: G4S Eesti AS, Alarmtec AS Automaatse numbrituvastussüsteemi paigaldamine keelatud piirikaubanduse vastu võitlemiseks Tellija: Maksu- ja Tolliamet Teostaja: Alarmtec AS

Rohkem

ULTRA GRIP ICE ARCTIC Kirjeldus UltraGrip Ice Arctic toimib suurepäraselt äärmuslikes jää- ja lumeoludes. Leidke oma lähim UltraGrip Ice Arcticu edasi

ULTRA GRIP ICE ARCTIC Kirjeldus UltraGrip Ice Arctic toimib suurepäraselt äärmuslikes jää- ja lumeoludes. Leidke oma lähim UltraGrip Ice Arcticu edasi ULTRA GRIP ICE ARCTIC Kirjeldus UltraGrip Ice Arctic toimib suurepäraselt äärmuslikes jää- ja lumeoludes. Leidke oma lähim UltraGrip Ice Arcticu edasimüüja siit. Esmaklassiline juhitavus ja haarduvus jääl

Rohkem

JEH Presentation ppt [Read-Only] [Compatibility Mode]

JEH Presentation ppt [Read-Only] [Compatibility Mode] Jõgeva Elamu Halduse AS 1 Üldandmed Ettevõtte asutamisaasta - 1997 Sertifikaadid Tegevusalad - ISO 9001:2015 kvaliteedijuhtimissüsteem ja - ISO 14001:2015 keskkonnajuhtimissüsteem kinnisvara haldamises

Rohkem

ins_selftec_est_1104_CC.cdr

ins_selftec_est_1104_CC.cdr E ELEKTRA SelfTec külmumisvastane süsteem ELEKTRA isereguleeruvad küttekaablid: kaablitel on Poola Elektriinseneride Ühingu B-ohutuskategooria märgistus kaablid toodetakse vastavalt ISO 9001 kvaliteedikinnituse

Rohkem

Dacia SANDERO STEPWAY Hinnad ja varustused SANDERO STEPWAY HINNAKIRI VARUSTUSTASE MUDELI KOOD MOOTOR KERE KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR)

Dacia SANDERO STEPWAY Hinnad ja varustused SANDERO STEPWAY HINNAKIRI VARUSTUSTASE MUDELI KOOD MOOTOR KERE KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR) Hinnad ja varustused SANDERO HINNAKIRI 02.04.2019 VARUSTUSTASE MUDELI KOOD MOOTOR KERE KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR) SA2-SL90GEC TCe 90 Luukpära Bensiin 66/90 manuaal 10 890 SA2-SL90GIEC TCe 90 LPG

Rohkem

1Hinnakiri_Suvi2015.xlsx

1Hinnakiri_Suvi2015.xlsx HINNAKIRI SUVI 2015 Jätame endale õiguse muuta hindasid Kristiine Rehvi ja Autohooldus Tel 56336609 E-post info@kristiinerehvid.ee www.kristiinerehvid.ee Mõõt Indeksid Märkused Tootja Mudel Hind Rehvimärgise

Rohkem

Control no:

Control no: Smart Access Driftsprocedure A. Eeltingimused... 2 1. Nutitelefoni ühilduvus... 2 2. Kaabli valik... 2 a. Apple devices (Apple'i seadmed) (iphone 4/4S)... 2 b. Apple devices (Apple'i seadmed) (iphone 5/5c/5s)...

Rohkem

m

m Teraviljafoorum 2017 Riskijuhtimine teraviljakasvatuses Raul Rosenberg Maaelu Edendamise Sihtasutus 21. märts 2017 Riskijuhtimine teraviljakasvatuses Riskijuhtimine on mitmetahuline Riskid ettevõtte välised

Rohkem

Tõstuksed Aiaväravad Tõkkepuud Automaatika KÄIGUUKSED Käiguuksed on paigaldatavad kõikidele sektsioonuste tüüpidele. Käiguukse saab varustada kas tava

Tõstuksed Aiaväravad Tõkkepuud Automaatika KÄIGUUKSED Käiguuksed on paigaldatavad kõikidele sektsioonuste tüüpidele. Käiguukse saab varustada kas tava KÄIGUUKSED Käiguuksed on paigaldatavad kõikidele sektsioonuste tüüpidele. Käiguukse saab varustada kas tavalise või madala lävepakuga. Soovitav on ukse tellimise ajal käiguukse vajadus ning ning lävepaku

Rohkem

Microsoft Word - 3KSR10-250

Microsoft Word - 3KSR10-250 PÄIKESEKÜTTE KOMPLEKT 3-4 INIMESELE HEWALEX 3KSR10-250 Päikesekütte komplekt "HEWALEX 3KSR10-250 on mõeldud 3-4 inimese tarbevee soojendamiseks. Kõik olulised komponendid päikesekütte süsteemi paigalduseks

Rohkem

NISSAN NV300 KAUBIK EURO6 Hinnakiri, varustus, värvid ja tehnilised andmed EE-17C-0901b

NISSAN NV300 KAUBIK EURO6 Hinnakiri, varustus, värvid ja tehnilised andmed EE-17C-0901b NISSAN NV300 KAUBIK EURO6 Hinnakiri, varustus, värvid ja tehnilised andmed 13.03.2018 NV300 KAUBIKU HINNAKIRI* EURO6 Mootor Varustustase Kere Käigukast Ülekande tüüp Stopp/startsüsteem CO₂heitkogus Hind

Rohkem

est_002575_DM-FC indd

est_002575_DM-FC indd (Estonian) DM-FC0001-00 Edasimüüja juhend FC-M820 / FC-M825 SM-BB71 / SM-CR82 OLULINE MÄRKUS See edasimüüja juhend on mõeldud eelkõige professionaalsetele jalgrattamehaanikutele. Kasutajad, kes ei ole

Rohkem

Puitpõrandad

Puitpõrandad Vanajamaja koostöös Muinsuskaitseametiga Puitpõrandad Andres Uus ja Jan Varet Mooste 9 mai 2014 Puitpõrandad Talumajade põrandad toetuvad tihti otse kividele, liivale, kruusale. Vahed on täidetud kuiva

Rohkem

OÜ PILVERO Pilvero OÜ Nõo valla soojusmajanduse arengukava aastateks täiendus Nõo - Tallinn 2018

OÜ PILVERO Pilvero OÜ Nõo valla soojusmajanduse arengukava aastateks täiendus Nõo - Tallinn 2018 OÜ PILVERO Pilvero OÜ Nõo valla soojusmajanduse arengukava aastateks 2016-2026 täiendus Nõo - Tallinn 2018 Sissejuhatus Seoses Nõo alevikus asuvate kaugküttevõrkude arendamistingimuste muutumisega, võrreldes

Rohkem