Lähetused Saavutusspordi juht Kristel Berendsen. 3. november 2018

Suurus: px
Alustada lehe näitamist:

Download "Lähetused Saavutusspordi juht Kristel Berendsen. 3. november 2018"

Väljavõte

1 Lähetused 2019 Saavutusspordi juht Kristel Berendsen 3. november 2018

2 Eesti Kergejõustikuliidu a. koondiste komplekteerimise põhialused aasta Balti meistrivõistluste lähetustingimused aasta rahvusvaheliste tiitlivõistluste lähetustingimused Koondise juhi ülesanded Koondise treeneri ülesanded Treeneri aruanne tiitlivõistlustel osalemisest Dokumendid on koostatud EKJL-i saavutusspordi- ja noortespordi komisjonide poolt ning kinnitatud EKJL juhatuse koosolekul

3 Eesti Kergejõustikuliidu a. koondiste komplekteerimise põhialused Eesmärk: Komplekteerida võimalikult tugev koondis, kuhu kuuluvad sportlased, kes on täitnud võistluse kvalifikatsiooninormatiivi, on terved ja kellelt võib eeldada koondise võistlustel kõrgeimat võistlusvalmidust* *Võistlusvalmidus - sportlase võime ja valmisolek sooritada tiitlivõistlusel võistluse kvalifikatsiooninormatiiviga võrdväärne või parem tulemus ning saavutada oma Euroopa või maailma edetabeli kohale vastav või kõrgem koht. Võistlusvalmidust hinnatakse: sportlase seniste koondise eest tehtud startide edukuse põhjal; hooaja jooksul näidatud tulemuste põhjal, lähtudes enne kõike olulisematest võistlustest (EMV ja EKV); sportlase tervisliku seisundi põhal.

4 Koondisesse arvamine: EKJL-i kehtiv litsent, võistluste normatiiv. EKJL-i lähetustingimused (kui ei ole norme). Alla 18-a. sportlaste lähetamiseks vajalik lapsevanema nõusolek. Koostöö ja info sportlane/treener kõigist lähetust puudutavates asjaoludes. Koondisesse arvamisest keeldumine/loobumine tulevikus arvestamine. Võistlusvarustus ja selle tagastamine. Kergejõustiku maine kahjustamine. Kõik tiitlivõistluse koondise kandidaadid kinnitatakse koondisesse Eesti Kergejõustikuliidu juhatuse otsusega (k.a. abipersonal).

5 Koondisesse arvamine: Lähetusperiood algab üldjuhul 2 päeva enne esimest võistluspäeva ja lõppeb päev peale lõppvõistlust. Lähetus algab ja lõppeb Eestis! Sportlased, kes ei ole täitnud võistluse normatiivi, kuid on näidanud sellele lähedast tulemust, võivad esitada EKJLile palve taotleda neile erandkorras võistleja kohta vastavalt tiitlivõistluse korraldaja seatud tingimustele ja korrale. Sportlane esitab vastavasisulise taotluse EKJL saavutusspordi juhile kirjalikus vormis koos tõendiga valmisolekuks katta võimalikud võistluse lähetuskulud 100% omafinantseeringuga. Otsuse sportlasele erandkorras võistleja koha taotlemise esitamise või mitteesitamise kohta võistluse korraldajale teeb EKJL juhatus lähtudes kehtivatest EKJL koondiste komplekteerimise põhialustest, lähetustingimustest, EKJL saavutusspordi juhi ja/või EKJL saavutsspordi komisjoni ettapanekutest. Taotluse esitmine ei garanteeri sportlasele erandkorras antavat võistleja kohta.

6 2019. aasta Balti meistrivõistluste lähetustingimused U20 Rahvusvaheline maavõistlus ( Minsk, Valgevene) lähetatakse 1 katsevõistluse parim sportlane vastavalt võistluste juhendist tulenevatel aladel; katsevõistlus on U20 talvine EMV kui loobub EMV 1. koht, siis jääb otsustusõigus koondise juhile, kes soovituslikult järgib koondisesse nimetamisel edetabelit. U18 Balti võistkondlikud meistrivõistlused ( Kuldiga, Läti) lähetatakse 2 katsevõistluse paremat sportlast igal alal; katsevõistlus on U18 talvine EMV Kui üks sportlane neist loobub, on otsustusõigus teise sportlase valimisel koondise juhil. Kui loobuvad nii EMV 1. ja 2. koha omanik, jääb otsustusõigus mõlema koha osas koondise juhile, kes soovituslikult järgib koondisesse nimetamisel edetabelit.

7 2019. aasta Balti meistrivõistluste lähetustingimused U18 ja U20 Balti võistkondlikud mitmevõistluse meistrivõistlused ( Leedu) mõlemas vanuseklassis on võistkonnas sportlast, arvesse läheb kolme parema sportlase tulemuste summa; katsevõistlused on U18 ja U20 mitmevõistluse EMV lähetatakse mitmevõistluse EMV mõlema vanuseklassi 2 paremat sportlast ja 2 sportlast koondise juhi valikul. Kui loobuvad nii EMV 1. ja 2. koha omanik, jääb otsustusõigus mõlema koha osas koondise juhile, kes soovituslikult järgib koondisesse nimetamisel edetabelit. U16, U18 ja U20 Balti võistkondlikud meistrivõistlused käimises ( Brištonas, Leedu) Lähetusega seonduvad otsused tehakse koostöös käimistreeneritega

8 2019. aasta Balti meistrivõistluste lähetustingimused U16, U18 ja U20 Balti võistkondlikud mitmevõistluse meistrivõistlused ( Klaipeda, Leedu) igas vanuseklassis on võistkonnas sportlast, arvesse läheb kolme parema sportlase tulemuste summa; Lähetatakse 2 paremat sportlaste mitmevõistluse EMV põhjal + 2 sportlast koondise juhi valikul. Kui loobuvad nii EMV 1. ja 2. koha omanik, jääb otsustusõigus mõlema koha osas koondise juhile, kes soovituslikult järgib koondisesse nimetamisel edetabelit. Balti võistkondlikud meistrivõistlused / Presidendi Karikas ( Ogre, Läti) lähetatakse 2 sportlast alal; koondis komplekteeritakse katsevõistluste (G.Sule/ Heitjate SV) ja hooaja edetabel põhjal; sportlased, kellele makstakse EKJL-i poolt ettevalmistustoetust, võiksid osaleda enda põhialal.

9 2019. aasta Balti meistrivõistluste lähetustingimused U16 ja U20 Balti võistkondlikud meistrivõistlused ( Võru) lähetatakse 2 katsevõistluse paremat sportlast igal alal; katsevõistlused on U16 EMV ja U20 EMV ; Kui üks sportlane neist loobub, on otsustusõigus teise sportlase valimisel koondise juhil. Kui loobuvad nii EMV 1. ja 2. koha omanik, jääb otsustusõigus mõlema koha osas koondise juhile, kes soovituslikult järgib koondisesse nimetamisel edetabelit. U18 Balti võistkondlikud meistrivõistlused ( Leedu) lähetatakse 2 katsevõistluse paremat sportlast igal alal; katsevõistlus on U18 EMV Kui üks sportlane neist loobub, on otsustusõigus teise sportlase valimisel koondise juhil. Kui loobuvad nii EMV 1. ja 2. koha omanik, jääb otsustusõigus mõlema koha osas koondise juhile, kes soovituslikult järgib koondisesse nimetamisel edetabelit.

10 2019. aasta Balti meistrivõistluste lähetustingimused NB! Noorema vanuseklassi sportlane ei saa osaleda vanema vanuseklassi koondises! Kui koondisesse arvatud sportlane keeldub/loobub võistlemisest muul kui tõendatavalt tervislikul või üldharidus- või kõrgkooli õppetööst osavõtu põhjusel, on alaliidu juhatusel õigus keelduda sportlase edasisest arvamisest Eesti koondisesse.

11 2019. a. rahvusvaheliste tiitlivõistluste lähetustingimused Sise-EM Glasgow, Suurbritannia, märts 2019 Normitäitmise periood on ; Sportlane peab võistlema 2019.a. talvistel EMV-l oma põhialal; Mitmev. pääseb võistlema EA kutsete alusel (6/2018 ja 6/2019 hooaja edetabelist). Igast riigist pääseb võistlema kuni 2 sportlast; Juhul, kui mõnel alal on rohkem kui kolm normitäitjat, on otsustavaks võistluseks Eesti meistrivõistlused; Abipersonali lähetuse otsustab EKJL-i juhatus arvestades: EA poolt määratud abipersonali kvooti; Sportlase potentsiaali saavutada koht 12. parema hulgas; Alade eripära (mitmevõistlus, heited/hüpped, jooksud); Saavutusspordikomisjon esitab EKJL juhatusele ettepaneku koondise kandidaatide kinnitamiseks 18. veebruaril 2019; Koondise kinnitab EKJL juhatus hiljemalt 20. veebruaril 2019.

12 2019. a. rahvusvaheliste tiitlivõistluste lähetustingimused Euroopa Karikavõistlused pikkades heidetes Šamorin, Slovakia, märts 2019 Lähetusega seotud otsused tehakse koostöös heitealade alarühmaga.

13 2019. a. rahvusvaheliste tiitlivõistluste lähetustingimused Murdmaa MM Aarhus, Taani, 30. märts 2019 Lähetusega seotud otsused tehakse koostöös kestvusjooksu alarühmaga.

14 2019. a. rahvusvaheliste tiitlivõistluste lähetustingimused Eesti Soome-Rootsi mitmevõistluse maavõistlus Uppsala, Rootsi, juuni 2019 Lähetada 9-liikmeline võistkond 5-liikmeline meeskond ja 4-liikmeline naiskond ning 4-liikmeline abipersonal; Koondise komplekteerimisel arvestada 2018 välishooaja ning 2019 sise- ja välishooaja tulemusi; Koondise komplekteerib saavutusspordikomisjon ja esitab juhatusele kinnitamiseks; Parim eestlane tagab endale koha Superliiga võistkonnas.

15 2019. a. rahvusvaheliste tiitlivõistluste lähetustingimused Euroopa Mängud, (DNA) Minsk, Valgevene juuni 2019 Alad (10): M:100m, 110mtj, kõrgushüpe, track athlon N:100m, 100mtj, kaugushüpe, odavise, track athlon 4x400m segateade (2M+2N) Pursuit Race 800m(M) + 600m(N) + 400m(M) + 200m(N) Turniiripõhine süsteem 30 riiki / 5 gruppi; 1 matš kestab 120 minutit; Punktiarvestus 0 12 punkti; Iga võistkond saab võistelda vähemalt 2 päeva; Lähetusega seonduvad otsused tehakse saavutusspordi komisjonis; Juhul kui Euroopa Olümpiakomitee muudab seni teadaolevaid tingimusi, võivad lähetustingimused muutuda. Rohkem infot:

16 2019. a. rahvusvaheliste tiitlivõistluste lähetustingimused Euroopa Karikavõistlused m jooksus London, Suurbritannia, 6. juuli 2019 Lähetusega seotud otsused tehakse koostöös kestvusjooksu alarühmaga.

17 2019. a. rahvusvaheliste tiitlivõistluste lähetustingimused Euroopa võistkondlikud meistrivõistlused mitmevõistluses (Superliiga) Lutsk, Ukraina, juuli 2019 Koondise moodustamisel lähtutakse järgmistest tingimustest: koondisesse arvatakse 4 mees- ja 4 naismitmevõistlejat; katsevõistluseks on Eesti-Soome-Rootsi maavõistlus. Parim eestlane tagab endale koha Superliiga koondises; Koondisesse arvamisel arvestatakse hooaja tulemust, mis on tehtud hiljemalt 16. juunil 2019; Abipersonali lähetuse otsustab EKJL-i juhatus arvestades EA poolt määratud abipersonali kvooti; Saavutusspordi komisjon esitab EKJL juhatusele ettepaneku koondise kandidaatide kinnitamiseks 19. juunil 2019.a. Koondise kinnitab EKJL juhatus hiljemalt 21. juunil 2019.

18 2019. a. rahvusvaheliste tiitlivõistluste lähetustingimused Euroopa võistkondlikud meistrivõistlused II liiga (VEM) Varaždin, Horvaatia, august 2019 Koondise komplekteerimisel lähtutakse alarühmade siseselt langetatud konsensuslikest otsustest, tuginedes 2018 välishooaja, 2019 sise- ja välishooaja tulemustele ning sportlaste võistlusvalmidusele; Alasisese võrdse konkurentsi tingimustel on koondise katsevõistlusteks: Balti meistrivõistlused Eesti Karikavõistlused Abipersonali lähetuse otsustab EKJL-i juhatus arvestades EA poolt määratud abipersonali kvooti ja alade eripära; Koondise komplekteerimist koordineerib saavutusspordi juht; Saavutusspordi komisjon esitab EKJL juhatusele ettepaneku koondise kandidaatide kinnitamiseks 23. juulil 2019.a. Koondise kinnitab EKJL juhatus hiljemalt 25. juulil 2019.

19 Maailmameistrivõistlused Doha, Qatar, 28. september - 6. oktoober 2019 Kinnitada 2019.a. MM-i koondisesse IAAF-i poolt kehtestatud normi täitnud või rankinguga võistlema pääsevad sportlased: üksikaladel ajavahemikus ; mitmevõistluses ajavahemikus ; maratonis ajavahemikus ; Teatejooksudes ajavahemikus ; Sportlaste MM-i koondisesse arvamisel järgitakse: IAAF ja EKJL poolt kehtestatud norme ja täitmistingimusi; Reeglit, mis lubab ühest riigist ühele alal osalema kuni 3 sportlast; Dokumenti: EKJL 2019.a. koondiste komplekteerimise põhialused.

20 Maailmameistrivõistlused Doha, Qatar, 28. september - 6. oktoober 2019 Aladel, millistel on üle 3 normitäitja, rakendatakse järgmised kriteeriume: Ükskaladel Eesti meistrivõistluste paremusjärjestust. Mitmevõistlejatel jooksev hooaja edetabel seisuga Mitmevõistlejatel on katsevõistluseks Superliiga. Parim eestlane tagab endale koha koondises (eelduseks, et MM norm on täidetud ja/või vastav koht IAAF rankingus) Abipersonali lähetuse otsustab EKJL juhatus arvestades kaalutusargumentidena: IAAFi poolt määratud abipersonali kvooti; Sportlase potentsiaali saavutada koht 12. parema hulgas; Alade eripära (mitmevõistlus, heited/hüpped, jooksud); Koondisest välja jäänud IAAF-i kvoodi piiresse mitte mahtuva treeneri puhul pakub alaliit võimalusel osaleda omafinantseeringuga.

21 Maailmameistrivõistlused Doha, Qatar, 28. september - 6. oktoober 2019 Juhul kui rahvusvaheline alaliit muudab seni teadaolevalid tingimusi, võivad lähetustingimused muutuda. Koondise komplektreerimist koordineerib saavutusspordi juht; Saavutusspordi komisjon esitab EKJL juhatusele ettepaneku koondise kandidaatide kinnitamiseks 9. septembril 2019.a. EKJL juhatus kinnitab koondise hilljemalt 13. septembril 2019.a. NB! Lähetusperiood algab üldjuhul 2 päeva enne esimest võistluspäeva ja lõppeb päev peale lõppvõistlust. Lähetus algab ja lõppeb Eestis.

22 Murdmaajooksu Euroopa meistrivõistlused Lissabon, Portugal 8. detsember 2019 EKV krossijooksu oma vanuseklassi võitmine Hooajal IAAFi punktitabeli alusel lähimal alal minimaalne kogutud punktisumma: U20 800p; U23 850p; täiskasvanud 900p Kestuvsjooksu alarühma otsus

23 U23 EM - Gävle, Rootsi, juuli 2019 Normatiivi täitmise perioodiks on üksikaladel ja mitmevõistluses x normi täitnud (millest 1 x välishooajal) üksikala sportlane või mitmevõistluses 300 punktiga normi ületanud sportlane lähetatakse 100% alaliidu finantseeringuga; 1 x välishooajal normi täitnud sportlane lähetatakse 50% alaliidu ja 50% omafinantseeringuga. (Klubi esitab 50% omafinantseeringu kinnituse). Kui sportlane saavutab koha 12 parema hulgas, siis Eesti Kergejõustikuliit kompenseerib omafinantseeringu (kuid mitte suuremas mahus, kui alaliidu poolt lähetatava sportlase lähetuse maksumus); 1 x sisehooajal normi täitnud sportlane lähetatakse 100% omafinantseeringuga. (Klubi esitab 100% omafinantseeringu kinnituse). Kui sportlane saavutab koha 12 parema hulgas, siis Eesti Kergejõustikuliit kompenseerib omafinantseeringu (kuid mitte suuremas mahus, kui alaliidu poolt lähetatava sportlase lähetuse maksumus).

24 U23 EM - Gävle, Rootsi, juuli 2019 Sportlaste EM-i koondisse arvamisel järgitakse: EA ja EKJLi poolt kinnitatud norme ja nende täitmistingimusi; Reeglit, mis lubab ühest riigist ühel alal osalema kuni 3 sportlast; Dokumenti: EKJL koondiste komplekteerimise põhialused ; Aladel, kus puudub normi täitnud sportlane, võib saavutusspordi komisjon teha sportlasele, kelle tulemus on normile väga lähedal, ettepaneku osaleda 100% omafinantseeringuga. Lõpliku võistlustel osalemise loa annab Euroopa Kergejõustikuliit. Klubi esitab alaliidule sportlase 100% omafinantseeringu kinnituse.

25 U23 EM - Gävle, Rootsi, juuli 2019 Aladel, millistel on üle 3 normitäitja, rakendada järgmised kriteeriumid: Üksikaladel ja mitmevõistluses läheb U23 EM-ile pääsuks konkurentsi tekkimisel arvesse 2019.a. Välishooaja edetabel. Abipersonali lähetuse otsustab EKJL-i juhatus arvestades: EA poolt määratud abipersonali kvooti; Sportlase potentsiaali saavutada koht 12. parema hulgas; Alade eripära (mitmevõistlus, heited/hüpped, jooksud); Koondisest välja jäänud EA kvoodi piiresse mitte mahtuva treeneri puhul pakub alaliit võimalusel osaleda omafinantseeringuga.

26 U23 EM - Gävle, Rootsi, juuli 2019 Koondise komplekteerimist koordineerivad saavutusspordi juht ja koondise juht. Saavutusspordi komisjon esitab EKJL juhatusele ettepaneku koondise kandidaatide kinnitamiseks 29. juunil 2019.a. EKJL juhatus kinnitab koondise hilljemalt 30. juunil 2019.a. NB! Koondis lähetatakse kõik koos 2 päeva enne esimese võistluspäeva ja kojusõit toimub päev peale viimast võistluspäeva. Lähetus algab ja lõppeb Eestis.

27 U20 EM - Boras, Rootsi, juuli 2019 Normatiivi täitmise perioodiks on üksikaladel x normi täitnud (millest 1 x välishooajal) üksikala sportlane või mitmevõistluses 300 punktiga normi ületanud sportlane lähetatakse 100% alaliidu finantseeringuga; 1 x välishooajal normi täitnud sportlane lähetatakse 50% alaliidu ja 50% omafinantseeringuga. (Klubi esitab 50% omafinantseeringu kinnituse). Kui sportlane saavutab koha 12 parema hulgas, siis Eesti Kergejõustikuliit kompenseerib omafinantseeringu (kuid mitte suuremas mahus, kui alaliidu poolt lähetatava sportlase lähetuse maksumus); 1 x sisehooajal normi täitnud sportlane lähetatakse 100% omafinantseeringuga. (Klubi esitab 100% omafinantseeringu kinnituse). Kui sportlane saavutab koha 12 parema hulgas, siis Eesti Kergejõustikuliit kompenseerib omafinantseeringu (kuid mitte suuremas mahus, kui alaliidu poolt lähetatava sportlase lähetuse maksumus).

28 U20 EM - Boras, Rootsi, juuli 2019 Kui normi täitjaid on rohkem kui EA tingimused võistlusele registreerida lubavad (3 sportlast alal), selgitatakse võistlusele pääsejad: Ükskalade puhul U20 vanuseklassi EMV-l ( ) saavutatud kohtade järgi; Mitmevõistlejatel on katsevõistluseks U20 Balti võistkondlikud mitmevõistluse meistrivõistlused ( ). Parim eestlane sellel võistlusel kes täidab ka EM i normatiivi, tagab endale koha koondises. Teised kohad tulevad 2019.a. välishooaja edetabeli põhjal Abiperonali lähetuse otsustab Eesti Kergejõustikuliidu juhatus arvestades kaalutlusargumentidena: - EA poolt määratud abipersonali kvooti; - Sportlase potentsiaali saavutada koht 12. parema hulgas; - Alade eripära - (eelistatud järjestuses mitmevõistlus, heited/hüpped, jooksud); - Koondisest välja jäänud EA kvoodi piiresse mitte mahtuva treeneri puhul pakub alaliit võimalusel osaleda omafinantseeringuga.

29 U20 EM - Boras, Rootsi, juuli 2019 Koondise komplekteerimist koordineerivad saavutusspordi juht ja koondise juht. Saavutusspordi komisjon esitab EKJL juhatusele ettepaneku koondise kandidaatide kinnitamiseks 7. juulil 2019.a. EKJL juhatus kinnitab koondise hiljemalt 8. juulil 2019 kell 11:00. NB! Koondis lähetatakse kõik koos 2 päeva enne esimest võistluspäeva ja kojusõit toimub päev peale viimast võistluspäeva. Lähetus algab ja lõppeb Eestis.

30 Euroopa Noorte olümpiafestival (EYOF) Baku, Azerbaidjan, U18 vanuseklass (sünniaastad 2002 ja 2003) UUS INFO! Koondise lähetab Eesti Olümpiakomitee. Eesti Kergejõustikuliidu noortespordi komisjon koostab tingimused peale 2019.a. sisehooaega

31 Koondise juhi ülesanded

32 Koondise juhi ülesanded Lähetuseelsed tegevused (1): Osaleb koondise komplekteerimisel algusest lõpuni; On põhjalikult kursis kõigi vastava võistluse jaoks vastu võetud lähetusotsuse detailidega; On suures plaanis hästi kursis lähetatava koondise liikmete (varuliikmete) tulemuste, võistluseelsete laagri- ja liikumisplaanidega; Omab kõigi koondise liikmete k.a. treenerite kontakte ning suhtleb võistluseelsel nädalal koondise liikmetega (kandidaatidega); Osaleb lähetuse logistika planeerimises koostöös alaliiduga; Edastab koondislastele (koondise kandidaatidele) ja nende treeneritele jooksvalt olulist informatsiooni;

33 Koondise juhi ülesanded Lähetuseelsed tegevused (2): Vahendab alaliidule koondislaste võistlusvormi vajaduse (suurused, kogused ja ilmastik) ja jaotuse/tagastuse; Edastab koondislastele sh. treeneritele võistlusvarustuse kandmise korra; Informeerib koondise liikmeid reisidokumentide kehtivuse vajalikkusest. Viisa vajadusel korraldab koondise liikmete reisidokumentide kogumise ja toimetamise sekretariaati viisade vm dokumentide vormistamiseks; Informeerib alaliitu koheselt temale teatavaks saanud olulistest muudatustest, seoses lähetatava koondisega; ON LÄBI TÖÖTANUD VASTAVA VÕISTLUSE TEAM MANUALI JA ON KURSIS OLULISE INFORMATSIOONIGA!

34 Tegevused võistluslähetusel(1): Omab väljaprinditud kujul TEAM MANUALI (alaliit tagab); Sõidab võistluslähetusele koos koondisega; vajadusel sõidab koondise juht kohale 1 päev varem, et valmistada ette koondise tulekuks; Lahendab kohapeal koondislaste majutuse- ja vajadusel transpordiküsimused ning omab infot koondislaste hotellitubade jaotuse üle; Osaleb võistluseelsel tehnilisel koosolekul (Technical meeting) ja täpsustab kõiki koondisele olulisi arusaamatuid ja/või erilisi asjaolusid; Jaotab kõikide koondise treenerite vahel ära tööülesanded vastavalt alade eripärale ja ajakavale. Lepib kokku koondise füsioterapeudi töögraafiku; Täidab ja esitab iga päev järgmisel päeval võistlevate sportlaste ülesandmislehed (Final Confirmation) ja vajadusel täidab ning esitab õigeaegselt võistlustest eemalejääjate blanketi (Withdrawal form);

35 Tegevused võistluslähetusel(2): Viib ise (või delegeerib mõnele koondise treenerile) tähtajaks (koos sportlasega) vastavasse vastuvõtupunkti heitjate isiklikud heitevahendid ning organiseerib markeeritud teibad õigeaegselt nõutavasse punkti; Korraldab saabumispäeval (või järgmise päeva hommikul) koondise koosoleku, jagades kõigile koondise liikmetele võistluste üldinfo ning järgmise võistluspäeva võistlejatele detailse info, vajadusel jagab välja koondise varustuse ning võistlejate numbrid, kuulutab välja järgmise päeva koosoleku aja ja koha; Vajadusel korraldab meediaga kohtumised; Lepib kokku EKJLi kommunikatsioonijuhiga info/fotode/kommentaaride vahendamise EKJLi kodulehe, infokirja ja sotsiaalmeedia jaoks; Seab kokkulepitud kohta jooksvalt üles koondisele vajaliku värske info (järgmise päeva stardi- ja call room i ajad jm oluline logistiline info);

36 Tegevused võistluslähetusel(3): Võimalusel korraldab iga võistluspäeva lõpus edukalt esinenud sportlastele sümboolse tunnustamise; Vajadusel esitab sportlase õiguste kaitseks protesti ning lahendab erijuhtumid; Lahkub ise (või delegeerib mõnele koondise treenerile) võistluspäeval staadionilt koos viimasena võistelnud sportlasega; Saadab sportlast dopingukontrollis ja/või meditsiinilisel teenindamisel või määrab kellegi koondise treeneritest neil protseduuridel sportlast toetama; Korraldab ise (või delegeerib mõnele koondise treenerile) sportlaste isiklike heitevahendite ja teivaste kättesaamise peale võistlust; Edastab koondise lähetuselt alaliidule vajadusel olulist ja kiireloomulist infot; Korraldab koostöös alaliiduga võistlusjärgse kojusaabumise ja valmistab koondise ette võimalikuks vastuvõtuks (koondise riietus, logod, saabumise järjekord vms).

37 Tegevus peale lähetust: Tagastab vastavalt kokkuleppele koondise varustuse jms alaliitu; Esitab võistlusjärgse nädala jooksul lähetuse kuludokumendid kirjaliku seletusega kuluartikilite kohta; Esitab kirjaliku kokkuvõtte koondise esinemisest, sportlaste, treenerite ja iseenda tegevustest ning võistluse korraldusest ja erijuhtumitest (alaliidu aruande vorm). INFOKS: Koondise juhi käsutuses on kõik lähetusega seonduvad dokumendid (võistluse ametlik juhend (Team Manual), vastava võistluse lähetustingimused, osavõtunormid, logistika ja majutust puudutav info jne);

38 Koondise treeneri ülesanded

39 Koondise treeneri ülesanded Lähetuseelsed tegevused: On kursis kõigi vastava võistluse lähetustingimustega; Omab kõigi koondise treenerite kontakte ning suhtleb võistluseelselt koondise juhiga; Vahendab koondise juhile võistlusvormi vajaduse; Informeerib alaliitu ja koondise juhti koheselt temale teatavaks saanud olulistest muudatustest, seoses lähetusega; On tutvunud vastava võistluse Team Manualiga ja on kursis olulise informatsiooniga.

40 Koondise treeneri ülesanded Tegevused võistluslähetusel: Sõidab üldjuhul võistluslähetusele koos koondisega; Osaleb koondise juhi poolt korraldatud koosolekutel ja pressiüritustel; Täidab koondise juhi poolt antud tööülesandeid, vajadusel aitab ja juhendab teisi koondise sportlasi; Edastab koondise juhile olulist ja kiireloomulist infot.

41 Koondise treeneri ülesanded Tegevused peale lähetust: Tagastab vastavalt kokkuleppele koondise varustuse jms alaliitu; Esitab võistlusjärgse nädala jooksul lähetusega seotud kuludokumendid vastavalt eelnevale kokkuleppele; Esitab kirjaliku kokkuvõtte koondise esinemisest, sportlaste, koondise juhi, treenerite ja iseenda tegevustest ning võistluse korraldusest ja erijuhtumitest (alaliidu aruande vorm).

42 Rahvusvahelistel tiitlivõistlustel osalenud treeneri aruanne

43 Rahvusvahelistel tiitlivõistlustel osalenud treeneri aruanne Treeneri nimi, EKR tase: Rahvusvahelise tiitlivõistluse (edaspidi võistlus), koht, aeg: Oma õpilased, kes võistlesid ja mis alal: Millised olid Sinu tegevused enne lähetust seoses võistlusega (treeningtegevus, laagrites osalemine, organisatoorsed küsimused jne)? Kas ja millise(d) ülesande(d) jagas Sulle lähetuse ajal koondise juht? Palun kirjelda, milliseid sportlasi aitasid ja juhendasid. Analüüsi ennast, kuidas tulid toime Sulle määratud ülesannetega ja mida õppisid, kogesid? Kirjelda lühidalt, kuidas olid koondise juhi poolt läbi viidud koosolekud, sh operatiivsus, vajaliku info edastamine jms. Kas, kuidas ja millistest tingimustes olid võistlustel korraldatud vajalikud treeningud ja soojendused? Kas kasutasite neid?

44 Rahvusvahelistel tiitlivõistlustel osalenud treeneri aruanne Anna hinnang võistluse üldisele korraldusele (mis oli hästi, mis halvasti, tingimused, kohtunike töö, võistlusprogramm jne). Palun kommenteeri võistluste majutust, transporti, toitlustust. Kas võistluslähetuse käigus tekkis ootamatuid probleeme? Kui jah, millised ja kuidas need lahendati? Kas ja mida märkasid/õppisid jälgides peaareenil ja soojendusstaadionil toimuvat? Kuidas hindad meie sportlaste tegevust võistlussituatsioonis võrreldes konkurentidega? Kas oli konkreetseid tähelepanekuid? Palun too välja Eesti koondise mõned õnnestumised ja ebaõnnistumised ja kommenteeri, mis võis olla nende põhjuseks? Ettepanekuid, tähelepanekuid kogu võistluslähetuse kohta (alaliidule, tiimi juhile, koondise juhile, võistluste korraldajale)?

45 Tänan tähelepanu eest!

2016. a võistluste kokkuvõte a võistlustest

2016. a võistluste kokkuvõte a võistlustest 2016. a võistluste kokkuvõte 2017. a võistlustest Andres Piibeleht EKJL Kohtunikekogu juhatuse esimees 12.11.2016 Millest juttu teeme Juhtumitest, mida saanuks teha paremini (kohtunikud aga ka treenerid

Rohkem

MEHED

MEHED 2015 hooaja nominendid Eesti kergejõustiku auhindadele MEHED Roman Fosti Klubi: Stamina SK Treener: Jane Salumäe 10000m, poolmaraton, maraton PB:30:22,54/1:04.42/2:17.54 SB:30:22.54/1:04.42/2:20.22 - MM,

Rohkem

Microsoft Word - 2. Tokio kriteerium

Microsoft Word - 2. Tokio kriteerium EESTI OLÜMPIAKOMITEE ESINDAJATE KOGU KOOSOLEK Tallinn 11. detsember 2018.a. Päevakorrapunkt EOK kvalifikatsioonikriteeriumide kinnitamine 2020.a. olümpiamängudeks Tokios Rahvusvaheline Olümpiakomitee (ROK)

Rohkem

ELVA XXXII TRIATLON Sprint, laste ja noorte Eesti MV, EKV VIII Laupäeval, 17. augustil 2019 VÕISTLUSKESKUS Elvas Verevi järve ääres VANUSEKLASSID JA D

ELVA XXXII TRIATLON Sprint, laste ja noorte Eesti MV, EKV VIII Laupäeval, 17. augustil 2019 VÕISTLUSKESKUS Elvas Verevi järve ääres VANUSEKLASSID JA D ELVA XXXII TRIATLON Sprint, laste ja noorte Eesti MV, EKV VIII Laupäeval, 17. augustil 2019 VÕISTLUSKESKUS Elvas Verevi järve ääres VANUSEKLASSID JA DISTANTSID: I START kell 12:00, stardid on vanuste kaupa

Rohkem

ESL murdmaasuusatamise alakomitee juhatuse koosoleku protokoll Eesti Maaülikooli spordihoone, algus 9.35, lõpp Osalesid alakomitee j

ESL murdmaasuusatamise alakomitee juhatuse koosoleku protokoll Eesti Maaülikooli spordihoone, algus 9.35, lõpp Osalesid alakomitee j ESL murdmaasuusatamise alakomitee juhatuse koosoleku protokoll 18.09.2018 Eesti Maaülikooli spordihoone, algus 9.35, lõpp 13.30. Osalesid alakomitee juhatuse liikmed Kaupo Tammemäe, Avo Sambla, Margus

Rohkem

EESTI PURJELAUALIIDU (SURFILIIDU) ARENGUKAVA SISUKORD Identiteet... 2 Missioon... 2 Väärtuspakkumine... 2 Visioon... 2 Väärtused... 2 Eesmär

EESTI PURJELAUALIIDU (SURFILIIDU) ARENGUKAVA SISUKORD Identiteet... 2 Missioon... 2 Väärtuspakkumine... 2 Visioon... 2 Väärtused... 2 Eesmär EESTI PURJELAUALIIDU (SURFILIIDU) ARENGUKAVA 2017 2020 SISUKORD Identiteet... 2 Missioon... 2 Väärtuspakkumine... 2 Visioon... 2 Väärtused... 2 Eesmärgid ja fookusvaldkonnad... 3 Eesmärgid aastaks 2020...

Rohkem

KAITSELIIDU AASTA MEISTRIVÕISTLUSED SÕJALISES KOLMEVÕISTLUSES Eesmärk: JUHEND populariseerida sõjalis-sportlikku tegevust kaitseliitlastee hulga

KAITSELIIDU AASTA MEISTRIVÕISTLUSED SÕJALISES KOLMEVÕISTLUSES Eesmärk: JUHEND populariseerida sõjalis-sportlikku tegevust kaitseliitlastee hulga KAITSELIIDU 2019. AASTA MEISTRIVÕISTLUSED SÕJALISES KOLMEVÕISTLUSES Eesmärk: JUHEND populariseerida sõjalis-sportlikku tegevust kaitseliitlastee hulgas. selgitada välja Kaitseliidu 2019. aasta meistrid

Rohkem

EESTI MEISTRIVÕISTLUSED PONIDE TAKISTUSSÕIDUS 2005

EESTI MEISTRIVÕISTLUSED PONIDE TAKISTUSSÕIDUS 2005 Lagedi Treeningvõistlus ja Ülikerge Derby JUHEND Toimumise aeg ja koht: Harjumaa 30.07.2016 Lagedi Ratsaspordikooli võistlusväljak, Lagedi, Võistlustingimused: Võistlusväljak Parkuur nr. 1-4 - liivaplats;

Rohkem

NOOR MEISTER Eesti Näituste Messikeskuse B, C, D ja E hallides VASTUVÕTU ADMINISTRAATOR/ HOTEL RECEPTIONIST VÕISTLUSJUHEND Individua

NOOR MEISTER Eesti Näituste Messikeskuse B, C, D ja E hallides VASTUVÕTU ADMINISTRAATOR/ HOTEL RECEPTIONIST VÕISTLUSJUHEND Individua NOOR MEISTER 2018 3.-4.05.2018 Eesti Näituste Messikeskuse B, C, D ja E hallides VASTUVÕTU ADMINISTRAATOR/ HOTEL RECEPTIONIST VÕISTLUSJUHEND Individuaalne võistlus kutseõppeasutuste õpilastele. Ühest koolist

Rohkem

KINNITATUD Tallinna Haridusameti juhataja käskkirjaga nr 1.-2/89 Haabersti Vene Gümnaasiumi vastuvõtu tingimused ja kord I. Üldsätted 1.1.

KINNITATUD Tallinna Haridusameti juhataja käskkirjaga nr 1.-2/89 Haabersti Vene Gümnaasiumi vastuvõtu tingimused ja kord I. Üldsätted 1.1. KINNITATUD 23.02.2017 Tallinna Haridusameti juhataja käskkirjaga nr 1.-2/89 vastuvõtu tingimused ja kord I. Üldsätted 1.1. õpilaste vastuvõtmise tingimused ja kord kehtestatakse Põhikooli- ja gümnaasiumiseaduse

Rohkem

EDL Liiga reeglid 1. ÜLDSÄTTED 1.1. EDL Liiga toimub individuaalse arvestuse alusel, kus mängijad on jagatud hooaja EDL Liiga tulemuste põhj

EDL Liiga reeglid 1. ÜLDSÄTTED 1.1. EDL Liiga toimub individuaalse arvestuse alusel, kus mängijad on jagatud hooaja EDL Liiga tulemuste põhj EDL Liiga reeglid 1. ÜLDSÄTTED 1.1. EDL Liiga toimub individuaalse arvestuse alusel, kus mängijad on jagatud hooaja 2017-2018 EDL Liiga tulemuste põhjal nelja liigasse. a. Premium Liiga (9 osalejat) b.

Rohkem

MÄÄRUS nr 18 Välisvärbamise toetuse taotlemise ja kasutamise tingimused ning kord Määrus kehtestatakse riigieelarve seaduse 53 1 lõike 1 al

MÄÄRUS nr 18 Välisvärbamise toetuse taotlemise ja kasutamise tingimused ning kord Määrus kehtestatakse riigieelarve seaduse 53 1 lõike 1 al MÄÄRUS 19.04.2018 nr 18 Välisvärbamise toetuse taotlemise ja kasutamise tingimused ning kord Määrus kehtestatakse riigieelarve seaduse 53 1 lõike 1 alusel. 1. peatükk Üldsätted 1. Välisvärbamise toetuse

Rohkem

Suusatajate teekond PyeongChang’i

Suusatajate teekond PyeongChang’i Suusatajate keeruline teekond PyeongChang i Ettevalmistus 2017/2018 18 laagrit: 9 laagrit Eestis 9 välislaagrit 152 laagripäeva: 54 p. Eestis 98 p. Välislaagrid 79 päeva mägedes 73 päeva meretasapinnal

Rohkem

Kinnitatud Setomaa Liidu üldkoosolekul Setomaa edendüsfond 1. SEF eesmärk MTÜ Setomaa Liit juures asuv Setomaa edendüsfond (SEF) on loodud

Kinnitatud Setomaa Liidu üldkoosolekul Setomaa edendüsfond 1. SEF eesmärk MTÜ Setomaa Liit juures asuv Setomaa edendüsfond (SEF) on loodud Kinnitatud Setomaa Liidu üldkoosolekul 29.11.2018 Setomaa edendüsfond 1. SEF eesmärk MTÜ Setomaa Liit juures asuv Setomaa edendüsfond (SEF) on loodud rahaliste vahendite sihipärase kogumiseks ja sihtotstarbelise

Rohkem

IAAF Youth Chief Coach Academy IAAFi noortekoondise peatreenerite kursus Mainz, Saksamaa

IAAF Youth Chief Coach Academy IAAFi noortekoondise peatreenerite kursus Mainz, Saksamaa IAAF Youth Chief Coach Academy IAAFi noortekoondise peatreenerite kursus Mainz, Saksamaa 27.08.-01.09.2017 Eksam I osa 1. Home study pack. Kodune ülesanne enne k u r s u s e a l g u s t e n e s e a n

Rohkem

Microsoft Word - Muud JUHENDID

Microsoft Word - Muud JUHENDID KUTSE ANDMISE KORDA TÄIENDAVAD JUHENDID A. KUTSEKOMISJONI TEGUTSEMISKORD 1.1. Treeneritele kutse andmise õigus on Kutseseaduses sätestatud korra alusel Eesti Olümpiakomiteel (edaspidi EOK). EOK on kutse

Rohkem

SKV_V_etapp_2018_juhend

SKV_V_etapp_2018_juhend Võistlusjuhend 2018. a. Superkrossi karikavõistluste V etapp Auhinnapood karikatele 2018. a Krosskart karikavõistluste III etapp Pühapäeval, 27. mai 2018. a Raassilla krossirada, Vilimeeste küla, Tarvastu

Rohkem

M16 Final Decision_Recalculation of MTR for EMT

M16 Final Decision_Recalculation of MTR for EMT 1 OTSUS Tallinn 22.juuni 2007 J.1-45/07/7 Mobiiltelefonivõrgus häälkõne lõpetamise hinnakohustuse kehtestamine AS EMT- le Sideameti 21. märtsi 2006. a otsusega nr J.1-50/06/2 tunnistati AS EMT (edaspidi

Rohkem

Microsoft Word - NM2018_vo?istlusjuhend_graafiline-disainer_draft.doc

Microsoft Word - NM2018_vo?istlusjuhend_graafiline-disainer_draft.doc NOOR MEISTER 2018 3.-4.05.2018 Eesti Näituste Messikeskuse B, C, D ja E hallides GRAAFILISE DISAINERI kutsemeistrivõistlus VÕISTLUSJUHEND Individuaalne võistlus kutseõppeasutuste õpilastele. Ühest koolist

Rohkem

VME_Toimetuleku_piirmäärad

VME_Toimetuleku_piirmäärad Tapa TAPA VALLAVOLIKOGU MÄÄRUS EELNÕU 30. aprill 2015 nr Eluruumi alaliste kulude piirmäärade kehtestamine toimetulekutoetuse määramisel Määrus kehtestatakse kohaliku omavalitsuse korralduse seaduse 22

Rohkem

JÄRVAMAA SPORDILIIDU ÜLDKOOSOLEKU

JÄRVAMAA SPORDILIIDU ÜLDKOOSOLEKU P R O T O K O L L Algus kell 18.00 Lõpp kell 19.30 Koosolekust võttis osa 17 klubi esindajat (nimekiri lisatud) Koosoleku juhataja: Jüri Ellram Protokollija: Piret Maaring Hääli luges Kristi Rohtla. PÄEVAKORD:

Rohkem

KINNITATUD programmi nõukogu koosolekul Haridus ja Teadusministeeriumi teadus- ja arendustegevuse programmi Eesti keel ja kultuur digiajast

KINNITATUD programmi nõukogu koosolekul Haridus ja Teadusministeeriumi teadus- ja arendustegevuse programmi Eesti keel ja kultuur digiajast KINNITATUD programmi nõukogu koosolekul 28.06.2019 Haridus ja Teadusministeeriumi teadus- ja arendustegevuse programmi Eesti keel ja kultuur digiajastul 2019-2027 projekti- ja tegevustoetuste taotlemise

Rohkem

juh125

juh125 EJL juhatuse koosoleku protokoll nr. 125 kuupäev: 26.03.2013 koht: EJL algus: 15:05 osalejad: Andrus Poksi, Jüri Käo, Toomas Tõniste, Egon Mats, Arnout Lugtmeijer peasekretär: Ott Kallas protokollija:

Rohkem

Väljaandja: Põllumajandusminister Akti liik: määrus Teksti liik: algtekst-terviktekst Redaktsiooni jõustumise kp: Redaktsiooni kehtivuse lõ

Väljaandja: Põllumajandusminister Akti liik: määrus Teksti liik: algtekst-terviktekst Redaktsiooni jõustumise kp: Redaktsiooni kehtivuse lõ Väljaandja: Põllumajandusminister Akti liik: määrus Teksti liik: algtekst-terviktekst Redaktsiooni jõustumise kp: 17.06.2011 Redaktsiooni kehtivuse lõpp: 17.05.2013 Avaldamismärge: RT I, 14.06.2011, 1

Rohkem

MINISTRI KÄSKKIRI Tallinn nr Ministri käskkirja nr 164 Autokaubaveo komisjoni moodustamine ja töökorra kinnitamine muutmin

MINISTRI KÄSKKIRI Tallinn nr Ministri käskkirja nr 164 Autokaubaveo komisjoni moodustamine ja töökorra kinnitamine muutmin MINISTRI KÄSKKIRI Tallinn 03.04.14 nr 14-0104 Ministri 25.09.2006 käskkirja nr 164 Autokaubaveo komisjoni moodustamine ja töökorra kinnitamine muutmine Vabariigi Valitsuse seaduse paragrahvi 46 lõike 6,

Rohkem

KINNITATUD MTÜ Võrumaa Partnerluskogu juhatuse koosoleku otsusega nr a. MTÜ VÕRUMAA PARTNERLUSKOGU TOETUSMEETMETE TAOTLEMISE JA HINDAMISE

KINNITATUD MTÜ Võrumaa Partnerluskogu juhatuse koosoleku otsusega nr a. MTÜ VÕRUMAA PARTNERLUSKOGU TOETUSMEETMETE TAOTLEMISE JA HINDAMISE KINNITATUD MTÜ Võrumaa Partnerluskogu juhatuse koosoleku otsusega nr 7 22.03.2018.a. MTÜ VÕRUMAA PARTNERLUSKOGU TOETUSMEETMETE TAOTLEMISE JA HINDAMISE KORD 1. Toetusmeetmete taotlemise ja hindamise korra

Rohkem

Slide 1

Slide 1 Elukohajärgse koolikoha määramisest 2017 Viivi Lokk Tallinna Haridusamet Olulised tähtajad 2017. aastal 1.-15. märtsil toimub taotluse esitamine ekoolis või Tallinna Haridusametis; hiljemalt 20. mail teavitab

Rohkem

SG kodukord

SG kodukord Saue Gümnaasium Koostaja: Robert Lippin Lk 1 / 5 KOOLI VASTUVÕTMISE JA VÄLJAARVAMISE TINGIMUSED JA KORD 1. ÜLDPÕHIMÕTTED 1.1. Põhikooli õpilaseks võetakse vastu kõik selleks soovi avaldavad koolikohustuslikud

Rohkem

Orbiidile! hooaja info

Orbiidile! hooaja info Orbiidile! hooaja info FIRST LEGO League Eelarve 2018/2019 hooajal Robotimängu väljak 130 EUR + transport Platsi arve hiljemalt oktoobris, meeskonna arve detsembris Esimene meeskond Teise meeskonna registreerimistasu

Rohkem

Microsoft PowerPoint - BPP_MLHvaade_juuni2012 (2)

Microsoft PowerPoint - BPP_MLHvaade_juuni2012 (2) Balti pakendi protseduur MLH kogemus Iivi Ammon, Ravimitootjate Liit Ravimiameti infopäev 13.06.2012 Eeltöö ja protseduuri algus Päev -30 MLH esindajad kolmes riigis jõuavad arusaamani Balti pakendi protseduuri

Rohkem

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Kick-off 30.06.2014 Toetuse kasutamise leping Kadri Klaos 30.06.2014 Lepingu struktuur Eritingimused Üldtingimused Lisa I, Projekti sisukirjeldus Lisa II, Projekti eelarve Lisa III, Projekti rahastamis-

Rohkem

Õppekorralduseeskirja lisa nr 9 Õppetoetuste taotlemise, määramise ja maksmise tingimused ja kord Õppetoetuste, mitteriikike stipendiumite ning mitter

Õppekorralduseeskirja lisa nr 9 Õppetoetuste taotlemise, määramise ja maksmise tingimused ja kord Õppetoetuste, mitteriikike stipendiumite ning mitter Õppetoetuste, mitteriikike stipendiumite ning mitteriiklike toetuste taotlemise, määramise ja maksmise tingimused ja kord I Õppetoetused 1. Üldsätted 1.1. Kord põhineb õppetoetuste ja õppelaenuseadusel

Rohkem

Kehaline Kasvatus Ainekava 6. kl. 2 h nädalas õpetaja: Siiri Sülla l trimester Kergejõustik Lähted, kiirendusjooks, süstikjooks, põlve- jala-, sääretõ

Kehaline Kasvatus Ainekava 6. kl. 2 h nädalas õpetaja: Siiri Sülla l trimester Kergejõustik Lähted, kiirendusjooks, süstikjooks, põlve- jala-, sääretõ Kehaline Kasvatus Ainekava 6. kl. 2 h nädalas Kergejõustik Lähted, kiirendusjooks, süstikjooks, põlve- jala-, sääretõste ja ristsammujooks. Jooks kurvis, tõkkejooks, ringteatejooks, täpsusjooks. Kaugushüpe-

Rohkem

Tallinna lennujaam HEA ÜHINGUJUHTIMISE TAVA

Tallinna lennujaam HEA ÜHINGUJUHTIMISE TAVA Tallinna lennujaam HEA ÜHINGUJUHTIMISE TAVA KONTSERN TALLINNA LENNUJAAM TEGELEB ETTEVÕTTE HALDUSES OLEVATE LENNUJAAMADE KÄI- TAMISE JA ARENDAMISEGA; ÕHU- SÕIDUKITE, REISIJATE JA KAUBA MAAPEALSE TEENINDAMISEGA

Rohkem

Microsoft Word - EAL rahvasprindi võistlusmäärus 2019.doc

Microsoft Word - EAL rahvasprindi võistlusmäärus 2019.doc RAHVASPRINDI VÕISTLUSMÄÄRUS Kehtib alates 01.01.2019 1. MÄÄRANG Rahvasprint on kiirusvõistlus, mis viiakse läbi ralli lisakatsetele sarnastel, üldiseks liikluseks suletud teedel või territooriumidel. 2.

Rohkem

Microsoft Word - Eesti KV jäärajasõidus etapi juhend.docx

Microsoft Word - Eesti KV jäärajasõidus etapi juhend.docx Eesti KV jäärajasõidus 2019 1. etapp CONTINETALI KARIKATELE VÕISTLUSJUHEND Registreeritud EAL s nr 3/J Eesti KV jäärajasõidus 2019 1. etapp Continentali karikatele viiakse läbi vastavuses Eesti Autospordi

Rohkem

Microsoft Word - Kurtna koolitöötajate rahulolu 2012

Microsoft Word - Kurtna koolitöötajate rahulolu 2012 KURTNA KOOLITÖÖTAJATE RAHULOLU-UURINGU TULEMUSED Koostaja: Kadri Pohlak Kurtna 212 Sisukord Sissejuhatus... 3 Rahulolu juhtimisega... 4 Rahulolu töötingimustega... 5 Rahulolu info liikumisega... 6 Rahulolu

Rohkem

Sekretäri tööülesanded, õigused ja vastutus Ametikohtade eesmärk Ametikoht 1 (sekretär) Asjaajamise, dokumendiringluse ja linnavalitsuse sisekommunika

Sekretäri tööülesanded, õigused ja vastutus Ametikohtade eesmärk Ametikoht 1 (sekretär) Asjaajamise, dokumendiringluse ja linnavalitsuse sisekommunika Sekretäri tööülesanded, õigused ja vastutus Ametikohtade eesmärk Ametikoht 1 (sekretär) Asjaajamise, dokumendiringluse ja linnavalitsuse sisekommunikatsiooni korraldamine ning dokumentide korrektne ja

Rohkem

FIDE reitingumäärus 1. juuli 2014 Kuremaa, Marek Kolk

FIDE reitingumäärus 1. juuli 2014 Kuremaa, Marek Kolk FIDE reitingumäärus 1. juuli 2014 Kuremaa, 2014. Marek Kolk Artikkel 0. Sissejuhatus Artikkel 0.2 (uus) Millal läheb partii FIDE reitinguarvestusse? Reitinguarvestusse minev turniir tuleb ette registreerida

Rohkem

Microsoft Word - Orca Swim Club MTÜ üldtingimused_ docx

Microsoft Word - Orca Swim Club MTÜ üldtingimused_ docx ORCA SWIM CLUB MTÜ ÜLDTINGIMUSED 1. LEPING 1.1. Leping sõlmitakse ORCA SWIM CLUB MTÜ (edaspidi Ujumisklubi) ja täisealise Ujuja või alaealise Ujuja (edaspidi ühiselt nimetatud Ujuja) lapsevanema või muu

Rohkem

Vstlusjuhend

Vstlusjuhend Võistlusjuhend BTR Racing Jalgsema talvesprint 2019 laupäev, 09.märts 2019. a Kooskõlastatud Eesti Autospordi Liidu (EAL) Rahvaspordi Komitees Registreeritud Eesti Autospordi Liidus nr. 27/RS I peatükk

Rohkem

MMM 2018 XII Mehaanikute Mitteametlikud Maailmameistrivõistlused ja nende sõprade üleriigilised meistrivõistlused VÕISTLUSJUHEND Eesmärk: MMM-i eesmär

MMM 2018 XII Mehaanikute Mitteametlikud Maailmameistrivõistlused ja nende sõprade üleriigilised meistrivõistlused VÕISTLUSJUHEND Eesmärk: MMM-i eesmär MMM 2018 XII Mehaanikute Mitteametlikud Maailmameistrivõistlused ja nende sõprade üleriigilised meistrivõistlused VÕISTLUSJUHEND Eesmärk: MMM-i eesmärk on pakkuda kord aastas motomehaanikutele ja teistele

Rohkem

Microsoft Word - hctallinn_teams_schedule_thc16.docx

Microsoft Word - hctallinn_teams_schedule_thc16.docx HC Tallinna võistkonnad, ajakava ja treenerid Tallinn Handball Cup 2016 (alustades tüdrukutest ja vanematest vanustest): TÜDRUKUD: 2003 Tüdrukud - HC Tallinn Treener: Mari Helstein 50 59 603 13:00 HC Tallinn

Rohkem

M16 Final Decision_Recalculation of MTR for Elisa

M16 Final Decision_Recalculation of MTR for Elisa OTSUS Tallinn 20.06.2007 J.1-45/07/4 Mobiiltelefonivõrgus häälkõne lõpetamise hinnakohustuse kehtestamine Elisa Eesti AS- le Sideameti 21. märtsi 2006. a otsusega nr J.1-50/06/2 tunnistati AS EMT (edaspidi

Rohkem

MergedFile

MergedFile K O H T U M Ä Ä R U S Kohus Kohtunik Viru Maakohus Leanika Tamm Määruse tegemise päev ja koht Kohtuasja number 01. detsember 2014, Narva kohtumaja Kohtuasi Menetlustoiming Menetlusosalised ja nende esindajad

Rohkem

Väljaandja: Regionaalminister Akti liik: määrus Teksti liik: algtekst-terviktekst Redaktsiooni jõustumise kp: Redaktsiooni kehtivuse lõpp:

Väljaandja: Regionaalminister Akti liik: määrus Teksti liik: algtekst-terviktekst Redaktsiooni jõustumise kp: Redaktsiooni kehtivuse lõpp: Väljaandja: Regionaalminister Akti liik: määrus Teksti liik: algtekst-terviktekst Redaktsiooni jõustumise kp: 28.01.2005 Redaktsiooni kehtivuse lõpp: 09.06.2005 Avaldamismärge: RTL 2005, 13, 116 Elukoha

Rohkem

Kinnitatud dir kk nr 1.3/27-k PUURMANI MÕISAKOOLI ÕPILASTE KOOLI VASTUVÕTMISE ÜLDISED TINGIMUSED JA KORD NING KOOLIST VÄLJAARVAMISE KORD 1.

Kinnitatud dir kk nr 1.3/27-k PUURMANI MÕISAKOOLI ÕPILASTE KOOLI VASTUVÕTMISE ÜLDISED TINGIMUSED JA KORD NING KOOLIST VÄLJAARVAMISE KORD 1. PUURMANI MÕISAKOOLI ÕPILASTE KOOLI VASTUVÕTMISE ÜLDISED TINGIMUSED JA KORD NING KOOLIST VÄLJAARVAMISE KORD 1. ÜLDSÄTTED 1.1. Kord kehtestatakse Põhikooli- ja gümnaasiumiseaduse, välja kuulutatud Vabariigi

Rohkem

Vstlusjuhend

Vstlusjuhend Võistlusjuhend Lyoness Vasalemma rahvasprint 2017 I laupäeval, 21. jaanuar 2017. a Harju maakonnas Vasalemma valla territooriumil. Kooskõlastatud Eesti Autospordi Liidu (EAL) Rahvaspordi Komitees Registreeritud

Rohkem

Microsoft Word - EKV jäärajasõidus _2.etapp_Viljandi._Tarvastu_2019.docx

Microsoft Word - EKV jäärajasõidus _2.etapp_Viljandi._Tarvastu_2019.docx Eesti KV jäärajasõidus 2. etapp CONTINENTALI KARIKATELE Registreeritud EAL s nr 25/J VÕISTLUSJUHEND Eesti KV jäärajasõidus 2019 3. etapp Continetali karikatele viiakse läbi vastavuses Eesti Autospordi

Rohkem

NOOR MEISTER 2019 Parim Ehitusviimistleja veebruar EHITUSVIIMISTLEJA VÕISTLUSJUHEND Individuaalne võistlus kutseõppeasutuste õpilastele. Ühest

NOOR MEISTER 2019 Parim Ehitusviimistleja veebruar EHITUSVIIMISTLEJA VÕISTLUSJUHEND Individuaalne võistlus kutseõppeasutuste õpilastele. Ühest NOOR MEISTER 2019 Parim Ehitusviimistleja 26. 27. veebruar EHITUSVIIMISTLEJA VÕISTLUSJUHEND Individuaalne võistlus kutseõppeasutuste õpilastele. Ühest koolist võib osaleda 1 võistleja. Ehitusviimistleja

Rohkem

Microsoft Word - EGL_RHCP_koosolek_

Microsoft Word - EGL_RHCP_koosolek_ EGL REEGLITE & HCP KOMITEE KOOSOLEKU PROTOKOLL Koosoleku toimumise aeg: 15. märts 2018. a. kl 16:00 Koosoleku toimumise koht: Fahle restoran, Tallinn Koosoleku algus: 16:00 Koosolekul osalesid: e-mail

Rohkem

Microsoft Word - EKVA tegevuse aastaaruanne 2013.doc

Microsoft Word - EKVA tegevuse aastaaruanne 2013.doc EKVA tegevuse aastaaruanne 2013 EKVA tegevuse 2013.a. võib kokku võtta ühte lausesse. EKVA tegevus jätkus. Meie eelmisel aastal valitud juhatus oli 10-liikmeline: president Lembit Talpsepp, asepresident

Rohkem

Vilistlaste esindajate koosolek

Vilistlaste esindajate koosolek 13.04.2012 VILISTLASKOGU ÜLDKOGU ÕPILASTE KÜSITLUSE TULEMUSTEST UURING Uuringus osalesid 8 kooli 8. ja 9.klasside õpilased: Räpina ÜG, Mikitamäe, Mehikoorma, Kauksi, Ruusa, Orava, Viluste, Värska Küsimustiku

Rohkem

AASTAARUANNE

AASTAARUANNE 2014. 2018. aasta statistikatööde loetelu kinnitamisel juunis 2014 andis Vabariigi Valitsus Statistikaametile ja Rahandusle korralduse (valitsuse istungi protokolliline otsus) vaadata koostöös dega üle

Rohkem

Microsoft Word - V_ISTLUSJUHEND

Microsoft Word - V_ISTLUSJUHEND GROSSI TOIDUKAUBAD VIRU RALLI 2011 viiakse läbi vastavuses FIA Rahvusvahelise Spordikoodeksi ja tema lisadega (FIA Spordikoodeks), 2011.a. Eesti meistrivõistluste ja karikavõistluste üldjuhendiga (Üldjuhend),

Rohkem

Balti noorte võistkondlikud mitmevõistluse meistrivõistlused , Rakvere M U20 100m 1 11 Hans-Christian HAUSENBERG EST 10,87 +2

Balti noorte võistkondlikud mitmevõistluse meistrivõistlused , Rakvere M U20 100m 1 11 Hans-Christian HAUSENBERG EST 10,87 +2 Balti noorte võistkondlikud mitmevõistluse meistrivõistlused 20.-21.05.2017, Rakvere M U20 100m 1 11 Hans-Christian HAUSENBERG 18.09.1998 EST 10,87 +2.5 890 j. 3 2 12 Kristo SIMULASK 20.03.1998 EST 10,96

Rohkem

KOMISJONI MÄÄRUS (EL) 2019/ 316, veebruar 2019, - millega muudetakse määrust (EL) nr 1408/ 2013, milles käsitletakse Euroopa L

KOMISJONI  MÄÄRUS  (EL)  2019/  316, veebruar  2019,  -  millega  muudetakse  määrust  (EL)  nr 1408/  2013,  milles  käsitletakse  Euroopa  L 22.2.2019 L 51 I/1 II (Muud kui seadusandlikud aktid) MÄÄRUSED KOMISJONI MÄÄRUS (EL) 2019/316, 21. veebruar 2019, millega muudetakse määrust (EL) nr 1408/2013, milles käsitletakse Euroopa Liidu toimimise

Rohkem

TARTU ORIENTEERUMIS- NELJAPÄEVAKUD neljapäevak Tehvandi, 1. august Ajakava: Start avatud: Finiš suletakse: Asukoht: Võistlu

TARTU ORIENTEERUMIS- NELJAPÄEVAKUD neljapäevak Tehvandi, 1. august Ajakava: Start avatud: Finiš suletakse: Asukoht: Võistlu TARTU ORIENTEERUMIS- NELJAPÄEVAKUD 2019 16. neljapäevak Tehvandi, 1. august Ajakava: Start avatud: 16.00 19.00 Finiš suletakse: 19.30 Asukoht: Võistluskeskuse, parkimise ja kohalesõidu tähistuse asukohad:

Rohkem

Microsoft PowerPoint - Konjunktuur nr 3 (194) pressile marje .ppt

Microsoft PowerPoint - Konjunktuur nr 3 (194) pressile marje .ppt Konjunktuur 3 (194) 1. Majanduse üldolukord 2015. a septembris ja 6 kuu pärast (L. Kuum) 2. Konjunktuuribaromeetrid: september 2015 2.1. Tööstusbaromeeter (K. Martens) 2.2. Ehitusbaromeeter (A. Vanamölder)

Rohkem

PRESENTATION HEADER IN GREY CAPITALS Subheader in orange Presented by Date Columbus is a part of the registered trademark Columbus IT

PRESENTATION HEADER IN GREY CAPITALS Subheader in orange Presented by Date Columbus is a part of the registered trademark Columbus IT PRESENTATION HEADER IN GREY CAPITALS Subheader in orange Presented by Date Columbus is a part of the registered trademark Columbus IT Täisautomatiseeritud ostujuhtimise lahenduse loomine Selveri näitel

Rohkem

Microsoft PowerPoint - EMCS13

Microsoft PowerPoint - EMCS13 EMCS piloot-projekt Raigo Veisberg Maksu- ja Tolliameti kaudsete maksude ja aktsiiside talitus TEEMAD Mis on EMCS EMCS käivitumine EMCS kasutamine ja selle võimalused E-saateleht Info edastamine EMCS infosüsteemi

Rohkem

Võistlustingimused 2017 Sisukord: 1. Masinaklassid 2. Tehnilised tingimused 3. Lipud ja märguanded 4. Ajakava ja võistlejate/kohtunike koosolek 5. Pun

Võistlustingimused 2017 Sisukord: 1. Masinaklassid 2. Tehnilised tingimused 3. Lipud ja märguanded 4. Ajakava ja võistlejate/kohtunike koosolek 5. Pun Võistlustingimused 2017 Sisukord: 1. Masinaklassid 2. Tehnilised tingimused 3. Lipud ja märguanded 4. Ajakava ja võistlejate/kohtunike koosolek 5. Punktiarvestus 6. Karistused 7. Võistlustele registreerumise

Rohkem

G4S poolt võetavad kohustused 1. G4S juurutab oma hinnastamispõhimõtetes käesolevale dokumendile lisatud hinnastamismaatriksi. Hinnastamismaatriks läh

G4S poolt võetavad kohustused 1. G4S juurutab oma hinnastamispõhimõtetes käesolevale dokumendile lisatud hinnastamismaatriksi. Hinnastamismaatriks läh G4S poolt võetavad kohustused 1. G4S juurutab oma hinnastamispõhimõtetes käesolevale dokumendile lisatud hinnastamismaatriksi. Hinnastamismaatriks lähtub järgmistest põhimõtetest. a. Hinnastamismaatriks

Rohkem

A5 kahjukindlustus

A5 kahjukindlustus Finantsinspektsioon I Kahjukindlustusest Mida peaks teadma enne kahjukindlustuse ostmist? Kindlustuslepingut sõlmides peab kindlustusvõtja (klient) olema: kannatlik ja läbi lugema kõik tingimused olema

Rohkem

Microsoft Word Kutseliste hindajate aruandluse ja auditeerimise kord.doc

Microsoft Word Kutseliste hindajate aruandluse ja auditeerimise kord.doc Kutseliste hindajate aruandluse ja auditeerimise kord I ÜLDSÄTTED 1. Reguleerimisala Kord sätestab kutseliste hindajate (edaspidi Hindaja) kutsetegevuse aruandluse, täiendõppe aruandluse ja auditeerimise

Rohkem

Võistlusjuhend

Võistlusjuhend pühapäeval, 23. augustil 2015. a Läänemaal, Martna vallas Kasari rahvasprint 2015 Kooskõlastatud EAL Rahvaspordikomitees Registreeritud EAL-s nr. 82/RS I peatükk PROGRAMM Esmaspäeval, 03. augustil 2015.

Rohkem

Microsoft Word - 228est.doc

Microsoft Word - 228est.doc KINNITATUD AS Eesti Loots nõukogu 11.06.2018 otsusega Lootsitasu määrad ja maksmise kord 1. Lootsitasu määrad kohustuslikus lootsimispiirkonnas on: GT Lootsimine sadama akvatooriumil Lootsimine väljaspool

Rohkem

Võistlusjuhend

Võistlusjuhend laupäeval, 05. augustil 2017. a Läänemaal, Lihula vallas KR Racing Läänemaa rahvasprint 2017 Kooskõlastatud EAL Rahvaspordikomitees Registreeritud EAL-s nr. 86/RS I peatükk PROGRAMM Esmaspäeval, 17. juulil

Rohkem

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Erasmus+ õpirände projektide avaseminar Projekti elukaar 30.06.14 Tallinn Raja Lõssenko raja.lossenko@archimedes.ee Õpirände projekti elukaar PROJEKTI ELUKAAR: LEPING Enne lepingu sõlmimist: 1. Osalejaportaali

Rohkem

ESL jõud spordikalender 2010.indd

ESL jõud spordikalender 2010.indd Eestimaa Spordiliit Jõud 2010 Võistluste tulemused KALENDERPLAAN 2011 Eestimaa Spordiliidu Jõud 2010./2011. aasta infoteatmik Koostajad: Tarmo Volt, Arvo Saal Kujundaja ja küljendaja: Riju Johanson Väljaandja:

Rohkem

Load Ehitise kasutusluba Ehitusseaduse kohaselt võib valminud ehitist või selle osa kasutada vaid ettenähtud otstarbel. Kasutamise

Load Ehitise kasutusluba Ehitusseaduse kohaselt võib valminud ehitist või selle osa kasutada vaid ettenähtud otstarbel. Kasutamise 3. 3. Ehitise kasutusluba Ehitusseaduse kohaselt võib valminud ehitist või selle osa kasutada vaid ettenähtud otstarbel. Kasutamise otstarve märgitakse kasutusloale. ehitise kasutusluba Erandlikult ei

Rohkem

Infopäeva päevakava 1. Meetme väljatöötamise üldised põhimõtted (Rahandusministeerium, Tarmo Kivi) 2. Taotlemine (Rahandusministeerium, Siiri Saarmäe)

Infopäeva päevakava 1. Meetme väljatöötamise üldised põhimõtted (Rahandusministeerium, Tarmo Kivi) 2. Taotlemine (Rahandusministeerium, Siiri Saarmäe) Infopäeva päevakava 1. Meetme väljatöötamise üldised põhimõtted (Rahandusministeerium, Tarmo Kivi) 2. Taotlemine (Rahandusministeerium, Siiri Saarmäe) 3. Nõuded energiaauditile (Teet Tark) Energiatõhususe

Rohkem

Eesti seenioride meistrivõistlus 09. dets Rapla 40l Õhupüstol Meesveteranid I (55-64) Sise- Koht Eesnimi Perenimi S.a. Klubi Seeriad Σ

Eesti seenioride meistrivõistlus 09. dets Rapla 40l Õhupüstol Meesveteranid I (55-64) Sise- Koht Eesnimi Perenimi S.a. Klubi Seeriad Σ Eesti seenioride meistrivõistlus 09. dets. 2018 Rapla 40l Õhupüstol Meesveteranid I (55-64) 1954-1963 Sise- I Heldur KURIG 1958 Elva LSK 89 92 92 94 367 10 II II Vello KARJA 1960 KL MäLK 93 93 89 89 364

Rohkem

Lisa 1 KINNITATUD direktori käskkirjaga nr 1-2/99 Võru Gümnaasiumi koolieksami eristuskiri 1. Eksami eesmärk saada ülevaade õppimise ja õpe

Lisa 1 KINNITATUD direktori käskkirjaga nr 1-2/99 Võru Gümnaasiumi koolieksami eristuskiri 1. Eksami eesmärk saada ülevaade õppimise ja õpe Lisa 1 KINNITATUD direktori 06.10.2017 käskkirjaga nr 1-2/99 Võru Gümnaasiumi koolieksami eristuskiri 1. Eksami eesmärk saada ülevaade õppimise ja õpetamise tulemuslikkusest koolis ning suunata eksami

Rohkem

Mäetaguse Põhikooli arenguvestluse tingimused ja kord Mäetaguse Põhikooli arenguvestluse korraldamise tingimused ja kord kehtestatakse Põhikooli- ja g

Mäetaguse Põhikooli arenguvestluse tingimused ja kord Mäetaguse Põhikooli arenguvestluse korraldamise tingimused ja kord kehtestatakse Põhikooli- ja g Mäetaguse Põhikooli arenguvestluse tingimused ja kord Mäetaguse Põhikooli arenguvestluse korraldamise tingimused ja kord kehtestatakse Põhikooli- ja gümnaasiumiseaduse 37 lg 5 alusel. Mäetaguse Põhikooli

Rohkem

Juhend nutiterminali seadistamiseks ja kaardimaksete vastuvõtmiseks Ingenico Link/2500 ja icmp

Juhend nutiterminali seadistamiseks ja kaardimaksete vastuvõtmiseks Ingenico Link/2500 ja icmp Juhend nutiterminali seadistamiseks ja kaardimaksete vastuvõtmiseks Ingenico Link/2500 ja icmp Terminali seadistamine Lülita telefonis või tahvelarvutis (edaspidi telefonis) sisse Bluetooth. (1) 1 1 Mudel

Rohkem

Siseministri 21. veebruari 2005.a määruse nr 34 Siseministri 27. augusti 2004.a määruse nr 52 Schengen Facility vahendite kasutamise kord muutmine lis

Siseministri 21. veebruari 2005.a määruse nr 34 Siseministri 27. augusti 2004.a määruse nr 52 Schengen Facility vahendite kasutamise kord muutmine lis Siseministri 21. veebruari 2005.a määruse 34 Siseministri 27. augusti 2004.a määruse 52 Schengen Facility vahendite kasutamise kord muutmine lisa 1 Schengen Facility projekti lõpparuanne Projekti nimi:..

Rohkem

Tuhat tudengit ja sada seltsi välismaal ees2 keelt õppimas Katrin Maiste

Tuhat tudengit ja sada seltsi välismaal ees2 keelt õppimas Katrin Maiste Tuhat tudengit ja sada seltsi välismaal ees2 keelt õppimas Katrin Maiste Eesti keele ja kultuuri välisõpe Välisõppe kaks suunda: akadeemiline välisõpe rahvuskaaslased välismaal Ees$ keel välismaa ülikoolis

Rohkem

KEHTESTATUD õppeprorektori korraldusega nr 190 MUUDETUD õppeprorektori korraldusega nr 158 MUUDETUD õppeprorektori ko

KEHTESTATUD õppeprorektori korraldusega nr 190 MUUDETUD õppeprorektori korraldusega nr 158 MUUDETUD õppeprorektori ko KEHTESTATUD õppeprorektori 29.08.2016 korraldusega nr 190 MUUDETUD õppeprorektori 18.09.2017 korraldusega nr 158 MUUDETUD õppeprorektori 08.03.2018 korraldusega nr 54 Õpetajakoolituse erialastipendiumi

Rohkem

Bülletään nr

Bülletään nr EAL rahvasprindi karikavõistluste üldjuhend Kehtib alates 01.01.2016 1. KARIKAVÕISTLUSTE (KV) ÜLDKORRALDAJA 1.1. 2015. a KV üldkorraldaja on Eesti Autospordi Liit (EAL) koostöös spordiklubidega. 1.2. KV

Rohkem

KINNITATUD Tallinna Linnavalitsuse 7. novembri 2001 määrusega nr 118 TALLINNA TÄNAVATE JOOKSVA REMONDI JA LINNA PUHASTAMISE NORMATIIVID 1. Üldsätted 1

KINNITATUD Tallinna Linnavalitsuse 7. novembri 2001 määrusega nr 118 TALLINNA TÄNAVATE JOOKSVA REMONDI JA LINNA PUHASTAMISE NORMATIIVID 1. Üldsätted 1 KINNITATUD Tallinna Linnavalitsuse 7. novembri 2001 määrusega nr 118 TALLINNA TÄNAVATE JOOKSVA REMONDI JA LINNA PUHASTAMISE NORMATIIVID 1. Üldsätted 1.1 Käesolevad normatiivid sätestavad juhised Tallinna

Rohkem

Teadus- ja arendustegevuse korralise evalveerimise aasta hindamiskomisjoni moodustamine ja selle töökorra kinnitamine

Teadus- ja arendustegevuse korralise evalveerimise aasta hindamiskomisjoni moodustamine ja selle töökorra kinnitamine MINISTRI KÄSKKIRI 10.04.2017 nr 1.1-2/17/85 Teadus- ja arendustegevuse korralise evalveerimise 2017. aasta hindamiskomisjoni moodustamine ja selle töökorra kinnitamine Teadus- ja arendustegevuse korralduse

Rohkem

Microsoft Word - L_5_2018_docx.docx

Microsoft Word - L_5_2018_docx.docx Maaeluministri 0.0.07 määrus nr 4 Põllumajandusettevõtja tulemuslikkuse parandamise investeeringutoetus Lisa (maaeluministri. novembri 08 määruse nr 6 sõnastuses) Teravilja, õliseemnete ja valgurikaste

Rohkem

1.-2. klassi 250 õpilast tegutsesid kooli staadionil ringtreeninguna: 30 m tõkkejooks, kaugushüpe, pallivise, 60 m jooks (2. kl), kõrgushüpe. Abiks ol

1.-2. klassi 250 õpilast tegutsesid kooli staadionil ringtreeninguna: 30 m tõkkejooks, kaugushüpe, pallivise, 60 m jooks (2. kl), kõrgushüpe. Abiks ol 1.-2. klassi 250 õpilast tegutsesid kooli staadionil ringtreeninguna: 30 m tõkkejooks, kaugushüpe, pallivise, 60 m jooks (2. kl), kõrgushüpe. Abiks olid 18 8. klassi õpilast, kes aitasid, näitasid ette,

Rohkem

Tarbijamängu Saa Kinder Bueno fotomodelliks reeglid 1. TOODETE TURUSTAJA: Mobec AS, registrinumber , aadress: Kurekivi tee 6, Rae vald, Harjum

Tarbijamängu Saa Kinder Bueno fotomodelliks reeglid 1. TOODETE TURUSTAJA: Mobec AS, registrinumber , aadress: Kurekivi tee 6, Rae vald, Harjum Tarbijamängu Saa Kinder Bueno fotomodelliks reeglid 1. TOODETE TURUSTAJA: Mobec AS, registrinumber 10048462, aadress: Kurekivi tee 6, Rae vald, Harjumaa. 2. KAMPAANIA KORRALDAJA: Sensesest OÜ, registrinumber

Rohkem

MAJANDUSAASTA ARUANNE aruandeaasta algus: aruandeaasta lõpp: nimi: EESTI ORIENTEERUMISLIIT registrikood: tänava nimi, m

MAJANDUSAASTA ARUANNE aruandeaasta algus: aruandeaasta lõpp: nimi: EESTI ORIENTEERUMISLIIT registrikood: tänava nimi, m MAJANDUSAASTA ARUANNE aruandeaasta algus: 01.01.2015 aruandeaasta lõpp: 31.12.2015 nimi: registrikood: 80040568 tänava nimi, maja number: Regati 1 linn: Tallinn maakond: Harju maakond postisihtnumber:

Rohkem

Liidupäev 2014 MTÜ EESTI SÕUDELIIT 2014.a LIIDUPÄEVA PROTOKOLL Liidupäeva toimumise aeg: 25.veebruar 2014, Algus kell 16.00, lõpp kell Liidupäev

Liidupäev 2014 MTÜ EESTI SÕUDELIIT 2014.a LIIDUPÄEVA PROTOKOLL Liidupäeva toimumise aeg: 25.veebruar 2014, Algus kell 16.00, lõpp kell Liidupäev MTÜ EESTI SÕUDELIIT 2014.a LIIDUPÄEVA PROTOKOLL Liidupäeva toimumise aeg: 25.veebruar 2014, Algus kell 16.00, lõpp kell 19.45 Liidupäeva toimumise koht: Tallinn, Valge tn 16, EMT peakontori koosolekusaal

Rohkem

Itella Estonia OÜ Uuendatud EXPRESS BUSINESS DAY BALTICS PAKKIDE JA ALUSTE TRANSPORT Express Business Day Baltics paki lubatud maksimaalsed

Itella Estonia OÜ Uuendatud EXPRESS BUSINESS DAY BALTICS PAKKIDE JA ALUSTE TRANSPORT Express Business Day Baltics paki lubatud maksimaalsed Itella Estonia OÜ Uuendatud 05.06.2019 EXPRESS BUSINESS DAY BALTICS PAKKIDE JA ALUSTE TRANSPORT Express Business Day Baltics paki lubatud maksimaalsed kaalud ja mõõdud Min. kaal 100 g Maks. kaal 35 kg

Rohkem

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Erasmus+ KA1 ÜKT Avaseminar 09.06.2015 Toetuse kasutamise leping Kadri Klaos 09.06.2015 Lepingu struktuur Eritingimused Üldtingimused Lisa I, Projekti kirjeldus (taotlus) Lisa II, Projekti eelarve Lisa

Rohkem

Projekt Kõik võib olla muusika

Projekt Kõik võib olla muusika Õpikäsitus ja projektiõpe Evelin Sarapuu Ülenurme lasteaed Pedagoog-metoodik TÜ Haridusteadused MA 7.märts 2018 Põlva Õpikäsitus... arusaam õppimise olemusest, eesmärkidest, meetoditest, erinevate osapoolte

Rohkem

IAAFi programmi LASTE KERGEJÕUSTIK rakendamise võimalustest üldhariduskooli kehalise kasvatuse tundides ja laste kergejõustikutreeningul Materjali koo

IAAFi programmi LASTE KERGEJÕUSTIK rakendamise võimalustest üldhariduskooli kehalise kasvatuse tundides ja laste kergejõustikutreeningul Materjali koo IAAFi programmi LASTE KERGEJÕUSTIK rakendamise võimalustest üldhariduskooli kehalise kasvatuse tundides ja laste kergejõustikutreeningul Materjali koostanud: Kristi Kiirats, IAAFi I taseme lektor, SK Fortis

Rohkem

Tallinna hankekord

Tallinna hankekord TALLINNA LINNAVALITSUS MÄÄRUS Tallinn 4. oktoober 2017 nr 30 Määrus kehtestatakse riigihangete seaduse 9 lg 3 ja Tallinna Linnavolikogu 21. septembri 2017 määruse nr 18 Riigihangete seaduses kohaliku omavalitsuse

Rohkem

EUROOPA KOMISJON Brüssel, COM(2015) 563 final KOMISJONI ARUANNE EUROOPA PARLAMENDILE JA NÕUKOGULE liikmesriikides aastal püügivõimsus

EUROOPA KOMISJON Brüssel, COM(2015) 563 final KOMISJONI ARUANNE EUROOPA PARLAMENDILE JA NÕUKOGULE liikmesriikides aastal püügivõimsus EUROOPA KOMISJON Brüssel, 11.11.2015 COM(2015) 563 final KOMISJONI ARUANNE EUROOPA PARLAMENDILE JA NÕUKOGULE liikmesriikides 2013. aastal püügivõimsuse ja kalapüügivõimaluste vahel püsiva tasakaalu saavutamiseks

Rohkem

(Microsoft Word - RIIGIHANKE \360\345\354\356\355\362 \357\356\346\344\342\345\360\345\351,18.doc)

(Microsoft Word - RIIGIHANKE \360\345\354\356\355\362 \357\356\346\344\342\345\360\345\351,18.doc) Kinnitan:.. J.Nikitin Kooli direktor 06.02.2018.a HANKIJA: SILLAMÄE KANNUKA KOOL Ремонт противопожарных дверей в здании школы Sillamäe Kannuka Kool,Geologia tn 13. HANKEDOKUMENDID EHITUSTÖÖD 1 SISUKORD

Rohkem

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation TOETUSE KASUTAMISE LEPING Katriin Ranniku 11.09.2018 Lepingu struktuur Eritingimused Lisa I, Üldtingimused Lisa II, Projekti eelarve, kirjeldus ning projekti teiste toetusesaajate nimekiri Lisa III, Projekti

Rohkem

OÜ Lemonsport Hummel spordivarustus Raplamaa JK õpilastele ja pereliikmetele Valik september Jalgpallikooli võistlus- ja treeningvarustus 20

OÜ Lemonsport Hummel spordivarustus Raplamaa JK õpilastele ja pereliikmetele Valik september Jalgpallikooli võistlus- ja treeningvarustus 20 OÜ Lemonsport Hummel spordivarustus Raplamaa JK õpilastele ja pereliikmetele Valik september 2016 -... Jalgpallikooli võistlus- ja treeningvarustus 2016/17 Jalgpallisärk 22.- 100% polüester Suurused 6/8,

Rohkem

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Uut riigihangete valdkonnas Maire Vaske 11.10.1017 Riigihanke üldpõhimõtted Läbipaistvus, kontrollitavus, proportsionaalsus; Võrdne kohtlemine; Konkurentsi efektiivne ärakasutamine, seda kahjustava huvide

Rohkem

(Microsoft Word - ÜP küsimustiku kokkuvõte kevad 2019)

(Microsoft Word - ÜP küsimustiku kokkuvõte kevad 2019) Ümbrikupalkade küsimustiku kokkuvõte Ülevaade on koostatud alates 2017. aasta kevadest korraldatud küsitluste põhjal, võimalusel on võrdlusesse lisatud ka 2016. aasta küsitluse tulemused, kui vastava aasta

Rohkem

Microsoft Word - RVLi juhend.doc

Microsoft Word - RVLi juhend.doc KINNITATUD peadirektori 23. mai 2008.a käskkirjaga nr 32 I. ÜLDSÄTTED EESTI RAHVUSRAAMATUKOGU RAAMATUKOGUDEVAHELISE LAENUTUSE JUHEND 1. Käesolev juhend sätestab raamatukogudevahelise laenutuse (edaspidi

Rohkem