NISSAN NV200 * Prindi Loobu

Suurus: px
Alustada lehe näitamist:

Download "NISSAN NV200 * Prindi Loobu"

Väljavõte

1 NISSAN NV200 *

2 TARBESÕIDUKID LAI MUDELIVALIK V UEFA CHAMPIONS LEAGUE AMETLIK TARBESÕIDUK NISSAN TEEB PIDEVALT UUENDUSI TEIE ÄRITEGEVUSE JAOKS tulles lagedale uute nutikate võimalustega oma klassi parima ruumikuse ja suurema ökonoomsuse, täiustatud universaalsuse ja vastupidavuse, suurema kulude kokkuhoidu ja kasutusmugavuse pakkumiseks. Me loome ööpäev läbi põnevaid lahendusi ja uuendusi, et muuta teie igapäevarutiin sujuvamaks ja töö lõbusamaks ning tagada teile konkurentide ees eeliseid. Sest miski pole võrreldav tundega, et töö on tehtud nutikamalt.

3 VALIGE OMA TEGIJA NISSAN NV200 ON LOODUD TEIE TÖÖSTIILI JAOKS. Ta võtab ette iga töö, ükskõik kui suure või väikese, saab hõlpsalt hakkama peale- ja mahalaadimisega ning tuleb mugavalt toime vahemaaga, olgu selleks tihe linnaliiklus või 65 km pikkune teelõik mitu korda päevas. Rikkaliku kaubaruumiga kuni seitsmekohaline veerev kontor ja töökoda kohandub kiiresti ka sõprade ja pere seltsis veedetava vaba ajaga ning tänu viieaastasele / km garantiile ja minimaalsetele ülalpidamiskuludele võite sellest tõesti võtta maksimumi! Alustasin oma äriga kolm aastat tagasi ja võlgnen suure osa oma edust NV200-le. See on nii ruumikas ja uskumatult mugav ning muudab töö vähem väsitavaks. Soetasin just endale uue ning koos praeguse viieaastase garantiiga on see veelgi parem kui varem! Armastan oma NV200, sest see on tõeline kaubik, millega sõitmine jätab sõiduautoliku mulje. Laadin autosse kõik oma värvid, kangad ja redelid ning liigun linnas ringi. Ma armastan üle kõige tahavaatekaamerat, sest see muudab parkimise nii lihtsaks, ilma et peaksin kaela kõveraks keerama. Esikaanel kujutatud värvitud põrkerauad kuuluvad Eestis standardvarustusse. * 5-aastane / km (olenevalt sellest, kumb enne täitub) tootjagarantii väikestele tarbesõidukitele (v.a e-nv200: 5-aastane / km tootjagarantii elektrisõidukite süsteemiosadele, 3-aastane / km ülejäänud sõidukile) See on parim investeering, mis ma kunagi teinud olen. Minu eelmise diiselkaubiku teelhoidmiseks kulus neli korda nii palju. Samuti on NV200 palju vaiksem, mis on üsna mõnus minu öiste sõitude juures.

4 KOMPAKTNE KERE JA SILMAPAISTVALT SUUR KAUBARUUM OLGE VALMIS ÜLLATUSTEKS. NV200-sse mahub palju rohkem, kui selle kena välimuse järgi arvata võiks ent tänu sellele on kõige punktist A punkti B toimetamine nii lihtne. Seda nimetatakse nutikaks kujunduseks. KOGU- KÕRGUS: 1,86 m KOGU- LAIUS: 1,69 m KOGUPIKKUS: 4,4 m MÕELGE SUURELT. Tänu oma klassi suurimale ning ka kõige laiemale ja kõrgemale kaubaruumile on NV200 valmis peale võtma kõik teie äriasjad. 2,04 m KAUBARUUMI PIKKUS 1,50 m KAUBARUUMI LAIUS 1,36 m KAUBARUUMI KÕRGUS 4,2 m 3 KAUBARUUMI MAHT NUTIKAS MITMEOTSTARBELINE RUUM OLGE PAINDLIK. NV200-ga on see lihtne. Selle sisemõõtmed on hästi läbi mõeldud, et teha ruumi igasuguse kuju ja suurusega töödele, nii et te ei peaks kunagi neist keelduma. KUNI 665 KG* KANDEVÕIME KAUBARUUMI MAHT 4,2 M 3 *) Olenevalt mudelist ja riiklikust tüübikinnitusest. 2,8 m RUUMI KA PIKA REDELI TRANSPORTIMISEKS (LISAVARUSTUSSE KUULUVA KOKKUKÄIVA VAHESEINAGA) 2 KAUBAALUST RUUMI KAHELE KAUBAALUSELE 524 mm KAUBARUUMI PÕRANDA KÕRGUS 1,22 m RATTAKOOBASTE VAHE PARIMAD OMADUSED MULJETAVALDAV MITMEKÜLGSUS VÕTKE AEG MAHA. See on oluline ja NV200 teeb selle võimalikuks mugavate istmetega kuni seitsmele inimesele ning rikkaliku ruumiga teie pagasile ja vabaajavarustusele. LINNASOBILIK TEHKE ÕIGEID MANÖÖVREID. Kerge autosse ronida, lihtne parkida ja uskumatult vilgas keerukates kohtades ning ka suurepärase nähtavusega tänu kõrgele isteasendile. NV200 on sujuv töötegija. 41 KAUBARUUMI MAHT KUNI 3,1 m 3 TEISE ISTMEREA KOKKUKLAPPIMISEL. KAUBARUUMI MAHT KUNI 2,3 m 3 KAHE ISTMEREAGA VIIS SÕITJAT. 373 mm 384 mm 847 mm JUHIISTME KÕRGEM ASETUS MADAL PÕRAND 10,6 m PÖÖRDERING PIDAGE ÜHENDUST oma navigatsiooni-, ja multimeediasüsteemi NissanConnect abil. Kuvage kaardid, muusika, teave ja telefonifailid oma 5-tollisele värvilisele puuteekraanile, saage hääljuhiseid kogu Euroopas, nautige vabakäesüsteemi ja kuulake kõiki oma helisid igasuguses vormingus: CD, ipod, MP3, USB või heli voogedastus Bluetooth -i kaudu. 7 ISTET. ROHKEM ISTMEID, ROHKEM PÕLVERUUMI, ROHKEM PEARUUMI.

5 VÄLJAST VÄIKE. SEEST SUUR Puhas ja diskreetne. Vaatamata 4,2 m 3 kaubaruumile muudavad kompaktsed mõõdud (pikkus, ümbermõõt, kõrgus) NV200 lihtsalt juhitavaks nii tihedas liikluses kui ka kitsastes parkimistingimustes. Nutikas disain linna parim. Esikaanel kujutatud värvitud põrkerauad kuuluvad Eestis standardvarustusse.

6 PRAKTILINE LÄHENEMINE JUHILE SUUNATUD. NV200 ruumikas salong, kvaliteetsed materjalid, läbimõeldud ja funktsionaalsed disainielemendid, arvukad panipaigad ning kõrgem ja kohandatav juhiiste teevad sellest mugava liikuva kontori. Kokkuklapitav kõrvaliste pole saadaval Eestis standardvarustusse kuuluva täisvaheseina korral.

7 SUUREPÄRANE MAHUTAVUS NV200 PAKUB TEILE omas kategoorias suurimat kaubaruumi. NV200 kaubaruumi on suurendatud salongi mõõtude optimiseerimise teel. 4,2 m 3 kaubaruumi mahuga ja kuni 665 kg kandevõimega on NV200 valmis igasugusteks ootamatuteks töödeks. 2,04 m NV200 KAUBARUUM MAHUTAB KAKS KAUBAALUST. 1,50 m RATTAKOOBASTE JA SEINTE VAHE VÕIMALDAB TRANSPORTIDA KA LAIEMAID VEOSEID. 1,36 m MADAL PÕRAND JA KÕRGE LAGI VÕIMALDAVAD MAHUTADA KA KOGUKAMAID VEOSEID. 4,2 m 3 OMAS KLASSIS JUHTIV KAUBARUUMI NÄIT. KANDEVÕIME KUNI 665 KG* *) Olenevalt mudelist ja riiklikust tüübikinnitusest. 4,2 M 3 KAUBARUUM

8 4,40 M PIKKUS: 4,4 m KÕRGUS: 1,86 m KOMPAKTNE KERE JA PIIRAMATUD VÕIMALUSED PIKKUS: 4,4 m LAIUS: 1,69 m Nutikas kujundus tähendab seda, et NV200 puhul on muljetavaldav kaubaruum mahutatud kompaktsetesse välismõõtmetesse. 4,40 m pikkuse ja 1,69 m laiusega NV200 kompaktsus üllatab teid ning muudab manööverdamise ning parkimise hõlpsaks ka kõige raskemates tingimustes. Alates baguette idest ehitusmaterjalideni NV200 on oma klassi ühe suurima mahutavusega.

9 524 MM KAUBARUUMI PÕRANDA KÕRGUS 2 KAUBAALUST NUTIKAS MITMEOTSTARBELINE RUUM NV200 KAUBARUUMI on nutikalt disainitud kasutama ära sõiduki salongi ja hõlbustama teie igapäevast tööd. Tänu 2,04 m sisepikkusele ja 1,22 m rattakoobaste vahele mahutab kaubik hõlpsasti kaks euroalust. Peale- ja mahalaadimine käib kiiremini ja ka lihtsamalt tänu sellele, et kaubaruumi põranda kõrgus maapinnast on kõigest 524 mm. See on oma klassi parim. Veost aitavad paigal hoida standardsed põrandakonksud. NV200 saate kohandada suure vaheseinte valiku*, ühe või kahe külgmise liugukse ning lisavarustusse kuuluvate külje- ja tagaakendega oma vajadustele vastavaks. *) OLENEVALT RIIKLIKEST ÕIGUSAKTIDEST. 2,8 m 524 mm 2 KAUBAALUST 1,22 m RUUMI PIKALE REDELILE (POLE SAADAVAL TÄISVAHESEINA KORRAL) KAUBARUUMI PÕRANDA KÕRGUS RUUMI KAHELE KAUBAALUSELE 1,22 m RATTAKOOBASTE VAHE

10

11 TÖÖBUSS Vedage viieliikmelist seltskonda ja 2,1 m 3 koormat või looge muljetavaldav maht vaid mõne sekundiga! 3,1 m 3 kaubaruumi loomiseks käib teise istmerea liigutatav kolmekohaline iste, mis on varustatud turvavööde, peatugede ja integreeritava vaheseinaga, kokku eriti kiiresti. Kompaktne ja tugev NV200, mille tagaosas on peale- ja mahalaadimise lihtsustamiseks paarisuksed, on kõige praktilisem valik teie elukutseks. Istmekatted võivad erineda. PRAKTILINE PAINDLIKKUS KUI TEINE ISTMERIDA ON ÜLEVAL, ON MAHT 2,1 m 3 JA TEISE ISTMEREA KOKKUKLAPPIMISEL 3,1 m 3. *Saadaval erisoovi korral. Lisateabe saamiseks võtke ühendust Nissani edasimüüjaga ,69 m 1,86 m 1,86 m 2,1 m 3 3,1 m 3 4,4 m 1. TURVAVÖÖDEGA VARUSTATUD LIIGUTATAV KOLMEKOHALINE ISTE TEISES ISTMEREAS 2. VAHESEIN (ISO 27956) 3. KERGE KOKKU KLAPPIDA 4. 3,1 M3 KAUBARUUM

12 SUUREPÄRANE PAINDLIKKUS NV200 COMBI omanäoline stiil pakub suurepärast paindlikkust ning on ideaalne abimees igas eluvaldkonnas. See mudel pakub paindlikku ruumi ja peaaegu piiramatuid võimalusi veose paigutamiseks. Mahutab mugavalt kuni seitse inimest. Viie inimese mahutamisel jääb veoseruumalaks tervenisti 2,3 m 3. NV200 sobib suurepäraselt nii töö tegemiseks kui puhkepäevade veetmiseks. KOHANDATAV RUUM KÕIKI ISTMEID SAAB KAUBARUUMI SUURENDAMISEKS KOKKU KLAPPIDA. 3,1 m 3 KUI TEINE ISTMERIDA ON ALLA KLAPITUD, ON VEOSERUUMALA KUNI 3,1 m 3. 2,3 m 3 VEOSERUUMALA 2,3 m 3, MAHUTAB VIIS REISIJAT. KUNI SEITSE ISTEKOHTA ROHKEM ISTEKOHTI, ROHKEM RUUMI KA PIKALE INIMESELE.

13 LINNASOBILIK NV200 sobib suurepäraselt linnasõiduks. Unikaalne suurus muudab liiklemise ja parkimise palju hõlpsamaks. Suurepärane nähtavus ning liikumisvõime aitavad manööverdada tiheda liiklusega tänavatel. NÄETE SELGELT, ISTUTE MUGAVALT 373 mm 41 NV200 JUHIASEND ON KÕRGEM, KUI KONKUREERIVATEL SÕIDUKITEL, ARMATUURLAUA PAIKNEMISNURK TAGAB, ET SAATE VAJALIKEST NÄITUDEST ÜLEVAATE ÜHE KIIRE PILGUGA. TÄNU NV200 KAUBIKU 10,6 m PÖÖRDERINGILE ÄÄREKIVIDE VAHEL JA KOMPAKTSELE 4,4 m KOGUPIKKUSELE OLETE TEISTEST KAUGEL EES, KUI TEETE ENDALE TEED LÄBI LINNA TAKISTUSTE JA RASKUSTE. 10,6 m 384 mm 847 mm MADAL PÕRAND HÕLBUSTAB SISENEMIST JA VÄLJUMIST. TAHAVAATEKAAMERA Kitsastele parkimiskohtadele ja laadimisplatvormidele mahtumine on tänu lisavarustusse kuuluvale NissanConnecti tahavaatekaamerale lihtne. Armatuurlauas paiknev värviline ekraan näitab kogu tagumist ala ja ekraanil paiknevad parkimist abistavad piirjooned suunavad NV200 just sinna kuhu vaja.

14 UUENDUS, MIS ASETAB TERVE MAAILMA KÄEULATUSSE PÜSIGE ÜHENDUSES sisseehitatud universaalse navigatsiooni - ja multimeediasüsteemiga NissanConnect. Rooliratta juhtnupud ja 5-tolline puuteekraan aitavad kuvada optimaalse marsruudi, kuulata muusikat või vaadata hoiatusi ja isegi telefoniraamatu kirjeid ning isiklikke faile. Leidke kõrglahutusega 2D- või 3D-kaardid ning suumige sihtmärkidele. Hääljuhised on saadaval üheksas keeles. Esitage CD-plaate, ühendage oma ipod, MP3- mängija või USB-mälu, sirvige Bluetooth -voogedastust kasutades või kuulake raadiot ja liiklusteavet. Avage vabakäeühendusega võrk ning terve maailm on vaid paari nupuvajutuse kaugusel. ESITAGE CD-plaate, sirvige Bluetooth -voogedastust või kuulake raadiot ja liiklusteavet. JÄLGIGE oma liikumist kõrglahutusega 2D- või 3D-kaartidel ja suurendage sihtmärke. Hääljuhised on saadaval üheksas keeles. PLAANIGE oma marsruut 5-tollisel puuteekraanil ning kuvage seal optimaalne marsruut, kuulake muusikat või vaadake hoiatusi ning isegi telefoniraamatut ja isiklikke faile.

15 NV200-L ON 13 ERINEVAT PANIPAIKA NV200 on varustatud 13 erineva hoiupaigaga. Keskmine ülemine salv ja kindalaegas sobivad dokumentidele. Hoiulaekad paiknevad ka istmete vahel ja reisijaistme ees (kui sõiduk pole varustatud reisija turvapadjaga). Jookide, pudelite ja purkide hoidikud armatuurlaual on hõlpsalt käeulatuses. Suured uksetaskud mahutad A4-vormingus teedeatlase. NV200 on varustatud ka varjatud panipaikadega juhiistme all, salajase hoiukohaga kindalaekas ning keskmises konsoolis. NUTIKAS JA MUGAV NV200 nutikas salongis on lihtne tööd teha ja lõõgastuda. Salongis on kasutatud kvaliteetseid materjale. Lisaks mitu panipaika tarbeesemetele. Sisseehitatud universaalne navigatsiooni - ja multimeediasüsteem NissanConnect võimaldab teil rohkem näha, kuulda ning teada saada.

16 VÕIMSUS, ÖKONOOMSUS, OHUTUS NV200 on saadaval kahe võimsa, kuid säästliku mootoriga. Valikus on tõhus 1.5 dci diiselmootor kahe erineva võimsusega, 90 hj ja 110 hj. Mootorivalik võimaldab suurepärast ökonoomsust koos muljetavaldavate igapäevaste sõidutingimustega, mistõttu saate tankimiste vahel läbida pikemaid vahemaid. Nissani jaoks on ohutus äärmiselt oluline. Seepärast on uus NV200 varustatud mitme aktiivohutussüsteemiga, nagu elektrooniline stabiilsuskontroll (ESP), ABS koos elektroonilise pidurdusjõujaotusega (EBD) ning pidurdusjõudu suurendav ja stabiilsust optimeeriv pidurdusabisüsteem. Me kõik soovime end NV200 pardal turvaliselt tunda, seetõttu kuulub mudeli standardvarustusse juhi turvapadi ja eesistmete turvavööde eelpingutid. Ent sellega NV200 ei piirdu, vaid see tugevdab oma kaitsekilpi, pakkudes teie ohutuse suurendamiseks Combi M1 mudelite standardvarustusena kõrvalistuja ja külgmisi turvapatju, turvakardinaid, kiirushoidikut ja -piirikut ning uut rehvirõhu jälgimise süsteemi (TPMS). EURO 6 DIISEL KÄIGUKASTI TÜÜP VÕIMSUS CO 2 HEITKOGUS KESKMINE KÜTUSEKULU 1,5 dci 1,5 dci Viiekäiguline manuaalkäigukast Kuuekäiguline manuaalkäigukast 90 hj alates 131 g alates 5,0 l / 100 km 110 hj alates 130 g alates 4,9 l / 100 km

17 MADALAD KASUTUSKULUD NV200 muudab hea äri mõistlikuks. Algusest peale väikese omamiskuluga mudeliks loodud NV200 tugev konstruktsioon, vastupidavad ja töökindlad materjalid ning minimaalsed igapäevased kasutuskulud teevad sellest pikaajalise vara ja sõidukil on selle tõestuseks viieaastane / km garantii. KÄIGUVAHETUSE INDIKAATOR Kui mootoripöörded saavutavad käigu vahetamiseks sobiva vahemiku, kuvab mitmeotstarbeline ekraan ideaalse ajastuse käigu vahetamiseks. Nii saate säästlikumalt sõita. *) Pole saadaval NissanConnecti tahavaatekaameraga. HOIAB TEID INFORMEERITUNA NV200 on varustatud mitmeotstarbelise ekraani ja pardaarvutiga, mis pakub kogu vajalikku teavet ökonoomse sõitmise kohta. Mitmeotstarbeline arvuti näitab mootori pöörlemissagedust, keskmist ja jooksvat kütusekulu ning läbisõiduvaru. Tahavaatekaamerale* lülitatuna näitab see täissuuruses värvilist pilti hetkest, mil tagurduskäigu sisse lülitate. RASKE KATKI TEHA, LIHTNE PARANDADA NV200 on tugev, suudab taluda töökoormust ning on turvaline. Jäiga keskstruktuuri välisküljel paiknevad efektiivsed kokkupõrkel energiat neelavad tsoonid. Kuigi need on tugevad, on neid ka hõlbus parandada. Teie Nissan NV200 soovib jätkata sama kaua kui teiegi, ent sõiduki eest tuleb siiski hoolt kanda. Seepärast on sel töökorras hoidmiseks üheaastane / km hooldusvälp KM 1 AASTA

18 1 2 3 KAALUGE OMA VALIKUID Muutke oma elu varustusega lihtsamaks. Valige linnas liiklemiseks intelligentne võti (I-Key) ja käivitus-/seiskamisnupp või sõitke kiiruspiirikuga. Kohanduge ilmastikuolude järgi vihmaanduriga klaasipuhastite, automaatsete esitulede ja soojendusega istmete abil või lisage vahesein ja muutke salong kodukontoriks NissanConnecti abil NV200-l on olemas kõik teie vajaduste rahuldamiseks _PÜSIKIIRUSEHOIDJA KOOS KIIRUSEPIIRIKUGA 2_INTELLIGENTNE VÕTI 3_RAADIO, CD-MÄNGIJA KOOS BLUETOOTH -I & USB-GA 4_VIHMAANDURIGA KLAASIPUHASTID 5_KLIIMASEADE 6_AUTOMAATSED ESITULED 7_15-TOLLISED VALUVELJED (ÜKSNES COMBI M1-L) 8_KÄIVITUS- JA SEISKAMISNUPP 9_SOOJENDUSEGA ESIISTMED 10_EESMISED UDUTULED 11_VAHESEINAD (SAADAVUS SÕLTUB RIIKLIKEST ÕIGUSAKTIDEST) 12_NISSANCONNECT Varustus sõltub varustustasemest.

19 VALIGE OMA LEMMIKUD Varustage oma NV200 täielikult raskeks tööks. Alustage põranda plastkaitsest kaubikule ja puidust kaitsest paarisustele. Lisage pori eemal hoidmiseks porikaitsmed ja matid ning valige kriimustuste vältimiseks küljeliistud ja külgmised astmelauad. Investeerige ka katuseraami ja eemaldatavasse veokonksu Nissani originaallisatarvikute abil olete kõigeks valmis KATUSE TÖÖRAAMID 2. TUULESUUNAJAD 3. PÕRKERAUA NURGAKAITSMED 4. PAGASIRUUMI PUIDUST KAITSE: LIUGUKS, TAGAPANEEL, RATTAKOOBASTE KARBID, ILMA AKNATA PAARISUKSED, PÕRANDAPANEEL 5. PÕRANDA PLASTKAITSE 6. TERASEST KATUSERAAMID (2 TALA) 7. PORIKAITSMED 8. EEMALDATAV VEOKONKS 9. PÕRANDAMATID 10. USTE ALUMISED KAITSELIISTUD JA KÜLJETORUD

20 VÄRVID VELJED Dark Blue / C, V BW9 / M Silver / C, V KL0 / M Dark Grey / C, V K51 / M White / C, V QM1 / S 14-tollised veljed ilukilpidega KAUBIK (VAN) 14-tollised valuveljed COMBI N1 15-tollised valuveljed COMBI M1 Black / C, V GN0 / M Red / C, V Z10 / S Pearl White / C QAB / P Bronze / C CAP / M C: saadaolev Combi versioon - V: saadaolev kaubiku versioon S: PUHAS - M: METALLIK - P: PÄRLMUTTER VIIMISTLUS Hall Tumehall (KAUBIK) Sinine Tumehall (COMBI)

21 NISSANI VÄIKESTE TARBESÕIDUKITE VIIEAASTANE TOOTJAGARANTII TEENUSED NISSAN pakub praegu tavalist viieaastast üleeuroopalist tootjagarantiid kõigile oma väikestele tarbesõidukitele*. See on midagi palju enamat kui lihtsalt garantii, sest siia alla kuuluvad: 5 aastat või km täiskaitset 5 aastat värvigarantiid see hõlmab kerevärvi 5 aastat garantiid NISSANI originaalvaruosadele ja lisatarvikutele 5 aastat Nissan Assistance maanteeabi 12 aastat roostetamisvastast garantiid NV200-le Täielikult ülekantav uuele omanikule. 1-aastase või km hooldusvälbaga diisel- ja bensiinimootorite puhul ei ole teile tagatud üksnes viis aastat meelerahu, vaid saate pealekauba ka väikesed kasutuskulud. MÜÜGIJÄRGNE HOOLDUS Kui teie tarbesõiduk rikki läheb, on see ebameeldiv. Kui teie pikap läheb rikki, kannatab selle all kogu teie äritegevus. Isegi hoolduseks kuluv aeg on seisuaeg, sest ka siis ei tee kaubik tööd, et end tasa teenida. Nissan mõistab neid karme äritõdesid. Nii et me anname endast kõik tagamaks, et teie kaubik on seal, kus ta peab olema sõidus, et teie jaoks tööd teha. NISSAN+ HOOLDUSLEPING Hoolitsege oma NV200 eest Nissani hoolduskava abil ja säästate pikemas perspektiivis raha. Meie hoolduskava hõlmab teie NV200 tavapäraseid hooldusnõudeid. Hoolduskavad annavad võimaluse fikseerida hoolduskulud kuni viieks aastaks. Teie hoolduskava katab kõik Nissani individuaalses hooldusgraafikus nõutavad kontrollid ja vahetused. Meie eriväljaõppega mehaanikud kasutavad Nissani originaalvaruosi. Hästi hooldatud sõidukil on suurem järelturuväärtus. Ja kui müüte Nissani enne poliisi kehtivuse lõppu, saab ka uus omanik järelejäänud lepingust kasu. TEIE AITATE MEIL OMA PARIMAD OMADUSED ESILE TUUA. Teie sütitate meie kujutlusvõimet. Teie sunnite meid leidlikkusele. Teie inspireerite meid reegleid muutma ja uuendusi tegema. Innovatsioon ei ole Nissani jaoks mitte lihtsalt täiendamine ja laiendamine, vaid piiride ületamine ja status quo ümberkujundamine. Me loome ootamatuid lahendusi, et täita teie kõige pöörasemad ja pragmaatilisemad soovid. Nissan pakub sõidukeid, lisavarustust ja teenuseid, mis lõhuvad tavaarusaamu me muudame praktilise meelierutavaks ja meelierutava praktiliseks, et teie igapäevane sõidukogemus oleks põnevam ja nauditavam. 5 AASTAT NISSAN ASSISTANCE MAANTEEABI Üleeuroopaline abi rikete, avariide, garantii alla mittekuuluvate vahejuhtumite (nt tühi rehv, kaotsiläinud võtmed, vale kütus jne) korral Ööpäev läbi, 365 päeva Hädaabikeskus Kiire maanteeabi Kui see pole võimalik ja teie sõiduk on ka paari tunni pärast veel liikumisvõimetu, tagame teile esimesel võimalusel asendusauto, majutuse ja sõidu sihtkohta või tagasi lähtekohta. Samuti remondime teie auto. * 5-aastane / km (olenevalt sellest, kumb enne täitub) tootjagarantii väikestele tarbesõidukitele (v.a e-nv200: 5-aastane / km tootjagarantii elektrisõidukite süsteemiosadele, 3-aastane / km ülejäänud sõidukile) Piiramatu läbisõit värvigarantii, Nissani originaalvaruosade ja lisatarvikute garantii ning roostegarantii ja maanteeabi korral. Lisateavet saate Nissani garantiiraamatust.

22 Külastage meie veebilehte Jälgige Nissan LCV: Edasimüüja tempel: * 5-aastane / km (olenevalt sellest, kumb enne täitub) tootjagarantii väikestele tarbesõidukitele (v.a e-nv200: 5-aastane / km tootjagarantii elektrisõidukite süsteemiosadele, 3-aastane / km ülejäänud sõidukile) Oleme teinud kõik selleks, et trükise sisu oleks avaldamise ajal ( juuli 2016) õige. Trükise koostamisel oleme tuginenud autonäitustel esitletud näidisautode andmetele. Kuna tooteid täiustatakse pidevalt, on Nissan Europe il õigus siin kirjeldatud ja näidatud sõidukite andmeid igal ajal muuta. Nissani edasimüüjaid teavitatakse neist muudatustest esimesel võimalusel. Kõige ajakohasema teabe saamiseks pöörduge Nissani kohaliku edasimüüja poole. Trükitehnika piirangute tõttu võivad fotodel olevad kere ja sisepolstri värvitoonid tegelikkusest mõnevõrra erineda. Kõik õigused kaitstud. Trükise või selle osade paljundamine Nissan Europe i kirjaliku loata on keelatud. Brošüür on tehtud kloorivabast paberist. MY15 NV200 BROCHURE LHD 01/2016. Trükitud Euroopa Liidus. Koostaja: CLM BBDO, Prantsusmaa, tel Tootja: eg+ worldwide, Prantsusmaa,tel

NISSAN NV300 KAUBIK EURO6 Hinnakiri, varustus, värvid ja tehnilised andmed EE-17C-0901b

NISSAN NV300 KAUBIK EURO6 Hinnakiri, varustus, värvid ja tehnilised andmed EE-17C-0901b NISSAN NV300 KAUBIK EURO6 Hinnakiri, varustus, värvid ja tehnilised andmed 13.03.2018 NV300 KAUBIKU HINNAKIRI* EURO6 Mootor Varustustase Kere Käigukast Ülekande tüüp Stopp/startsüsteem CO₂heitkogus Hind

Rohkem

5/8/ Dacia SANDERO Hinnad ja varustused SANDERO HINNAKIRI

5/8/ Dacia SANDERO Hinnad ja varustused SANDERO HINNAKIRI Hinnad ja varustused SANDERO HINNAKIRI 02.04.2019 VARUSTUSTASE MUDELI KOOD KERE MOOTOR KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR) ACCESS SA2-AC75GEC Luukpära Sce 75 Bensiin 54/73 manuaal 7 490 AMBIANCE SA2-AM75GEC

Rohkem

Dacia SANDERO STEPWAY Hinnad ja varustused SANDERO STEPWAY HINNAKIRI VARUSTUSTASE MUDELI KOOD MOOTOR KERE KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR)

Dacia SANDERO STEPWAY Hinnad ja varustused SANDERO STEPWAY HINNAKIRI VARUSTUSTASE MUDELI KOOD MOOTOR KERE KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR) Hinnad ja varustused SANDERO HINNAKIRI 02.04.2019 VARUSTUSTASE MUDELI KOOD MOOTOR KERE KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR) SA2-SL90GEC TCe 90 Luukpära Bensiin 66/90 manuaal 10 890 SA2-SL90GIEC TCe 90 LPG

Rohkem

PICANTO Hinnad ja varustused KIA PICANTO HINNAKIRI Mootor VARUSTUSTASE Käigukast CO₂ emissioon (g/km) Kombineeritud kütusekulu Hind Soodush

PICANTO Hinnad ja varustused KIA PICANTO HINNAKIRI Mootor VARUSTUSTASE Käigukast CO₂ emissioon (g/km) Kombineeritud kütusekulu Hind Soodush Hinnad ja varustused KIA HINNAKIRI 01.11.2018 Mootor VARUSTUSTASE Käigukast CO₂ emissioon (g/km) Kombineeritud kütusekulu Hind Soodushind 1,2 MPI, 84 hj EX Manuaal 119 5,2 11 490 1,2 MPI, 84 hj GT Line

Rohkem

5/8/ Dacia LOGAN Hinnad ja varustused LOGAN HINNAKIRI VARUST

5/8/ Dacia LOGAN Hinnad ja varustused LOGAN HINNAKIRI VARUST Hinnad ja varustused LOGAN HINNAKIRI 02.04.2019 VARUSTUSTASE MUDELI KOOD KERE MOOTOR KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR) ACCESS LO2-AC75GEC Sedaan SCe 75 Bensiin 54 (73) / 6 300 manuaal 7 290 AMBIANCE LO2-AM75GEC

Rohkem

Dacia LODGY Hinnad ja varustused LODGY HINNAKIRI VARUSTUSTASE MUDELI KOOD KERE MOOTOR KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR) OPEN LDG-OPEN100GED

Dacia LODGY Hinnad ja varustused LODGY HINNAKIRI VARUSTUSTASE MUDELI KOOD KERE MOOTOR KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR) OPEN LDG-OPEN100GED Hinnad ja varustused LODGY HINNAKIRI 08.08.2019 VARUSTUSTASE MUDELI KOOD KERE MOOTOR KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR) OPEN LDG-OPEN100GED Mahtuniversaal 5-kohaline TCe 100 Bensiin 75/100 manuaal 10 890

Rohkem

Rio MY19 Hinnad ja varustused KIA Rio MY19 HINNAKIRI Mudel Mootor Käigukast CO₂ emissioon (g/km) Kombineeritud kütusekulu Soodushind Hind 1

Rio MY19 Hinnad ja varustused KIA Rio MY19 HINNAKIRI Mudel Mootor Käigukast CO₂ emissioon (g/km) Kombineeritud kütusekulu Soodushind Hind 1 Hinnad ja varustused KIA HINNAKIRI 01.11.2018 Mudel Mootor Käigukast CO₂ emissioon (g/km) Kombineeritud kütusekulu Soodushind Hind 1.2 LX 1,2 MPI, 84 hj Manuaal 122 5,3 12 790 1.2 EX 1,2 MPI, 84 hj Manuaal

Rohkem

28 29

28 29 28 29 CARGO TIPPER KÕRGE VÕIMEKUS MADAL RASKUSKESE Iga BJT haagis on konstrueeritud ühte eesmärki silmas pidades - pakkuda teile parimat. Haagised on valmistatud vastavalt klientide tagasisidele, lähtudes

Rohkem

Ülaveeris

Ülaveeris SÕIDUKI PILDISTAMISE JUHEND Sõiduki pildistamisel tuleb järgida allpool esitatud nõudeid. Nõutavate fotode näidised on juhendis. 1. Üldnõuded 1.1. Peale sõiduki tuleb fotol jäädvustada ka fotode saatmise

Rohkem

FIAT 500L HINNAKIRI Kood Mudel Võimsus kw/hj Käigukast Keskmine kütuse kulu* l/100 km CO2 heitkogus (g/km) Hind, EUR koos käibemaksuga M.4 500L

FIAT 500L HINNAKIRI Kood Mudel Võimsus kw/hj Käigukast Keskmine kütuse kulu* l/100 km CO2 heitkogus (g/km) Hind, EUR koos käibemaksuga M.4 500L FIAT 500L HINNAKIRI Kood Mudel Võimsus kw/hj Käigukast Keskmine kütuse kulu* l/100 km CO2 heitkogus (g/km) Hind, EUR koos käibemaksuga 330.14M.4 500L 1.4 120 TJet PopStar 88/120 M6 9,1/5,6/6,9 159 15.990

Rohkem

ALFA ROMEO STELVIO Super PILOT MOTORS OÜ

ALFA ROMEO STELVIO Super   PILOT MOTORS OÜ ALFA ROMEO STELVIO Super www.alfaromeo.ee PILOT MOTORS OÜ Alfa Romeo Stelvio 2.0 Turbo 200 Super AWD AT8 Mootori töömaht, cm 3 1995 Võimsus, kw (hj) 147 (200) 4500 p/min Pöördemoment, Nm 330 1750 p/min

Rohkem

CampaignPriceList-EE

CampaignPriceList-EE Toyota Corolla Kampaania hinnakiri Sedaan Mootor Võimsus hj Käigukast Kütuse tüüp Kombineeritud kütusekulu Varustustase Hind Kuumakse 1.6 Valvematic 132 Manuaalne Bensiin 5,7 Standard 16 690 165 1.6 Valvematic

Rohkem

Renault KOLEOS Hinnad ja varustused KOLEOS hinnakiri alates VARUSTUSTASE MUDELI KOOD KERE MOOTOR KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR) ZEN ZGH-Z

Renault KOLEOS Hinnad ja varustused KOLEOS hinnakiri alates VARUSTUSTASE MUDELI KOOD KERE MOOTOR KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR) ZEN ZGH-Z Hinnad ja varustused KOLEOS hinnakiri alates 26.02.2019 VARUSTUSTASE MUDELI KOOD KERE MOOTOR KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR) ZEN ZGH-ZN175DA2EC Universaal 2.0 dci 175 X-Tronic 4x2 Diisel 130/177 7-k automaat

Rohkem

NIRO HEV Hinnad ja varustused KIA NIRO HEV HINNAKIRI Mootor VARUSTUSTASE Käigukast Kütus Kombineeritud kütusekulu CO₂ emissioon (g/km) Hind

NIRO HEV Hinnad ja varustused KIA NIRO HEV HINNAKIRI Mootor VARUSTUSTASE Käigukast Kütus Kombineeritud kütusekulu CO₂ emissioon (g/km) Hind Hinnad ja varustused KIA HINNAKIRI 01.11.2018 Mootor VARUSTUSTASE Käigukast Kütus Kombineeritud kütusekulu CO₂ emissioon (g/km) Hind Soodushind 1.6 GDI 6DCT LX Automaat Hübriid (bensiin) 3,4-4,0 86 22

Rohkem

Alfa Romeo Giulia 2.0 Turbo 280 AT8 VIN ZAREAEGN6J Mootori töömaht, cm Võimsus, kw (hj) 206 (280) 3750 p/min Pöördemoment, Nm

Alfa Romeo Giulia 2.0 Turbo 280 AT8 VIN ZAREAEGN6J Mootori töömaht, cm Võimsus, kw (hj) 206 (280) 3750 p/min Pöördemoment, Nm Alfa Romeo Giulia 2.0 Turbo 280 AT8 VIN ZAREAEGN6J7580936 Mootori töömaht, cm 3 1995 Võimsus, kw (hj) 206 (280) 3750 p/min Pöördemoment, Nm 400 2250-4250 p/min Kütuse liik Bensiin Kütusepaak, l 58 Kütusekulu

Rohkem

500L_ (201409)_EST - viimane

500L_ (201409)_EST - viimane FIAT 500L HINNAKIRI Mudel Võimsus kw/hj Käigukast Keskmine kütuse kulu* l/100 km C2 heitkogus (g/km) Hind, EUR koos käibemaksuga 330.14M.2 500L 1.4 120 TJet Poptar 9,1/5,6/6,9 159 16.308 330.14R.2 500L

Rohkem

Microsoft Word - XTOP026.doc

Microsoft Word - XTOP026.doc XTOP026 Enne seadme kasutamist lugege kasutusjuhend hoolikalt läbi ja järgige kõiki juhiseid. Hoidke juhend hilisemaks vajaduseks alles. MOOTORRATTA TÕSTUK Kasutusjuhend OLULINE! EST LUGEGE NEED JUHISED

Rohkem

Peugeot Boxer eriversioonid Hinnad ja varustused Diisel Mootor ja kere Käigukast Võimsus (kw/hj) Keskmine kütusekulu (l/100km) VARUSTUSTASE Varustusta

Peugeot Boxer eriversioonid Hinnad ja varustused Diisel Mootor ja kere Käigukast Võimsus (kw/hj) Keskmine kütusekulu (l/100km) VARUSTUSTASE Varustusta Peugeot Boxer eriversioonid Hinnad ja varustused Diisel Mootor ja kere Käigukast Võimsus (kw/hj) Keskmine kütusekulu (l/100km) VARUSTUSTASE Varustustaseeuro 3.5t BlueHDi 140 Chassis Double Cab L2 Pro 23

Rohkem

C-SEERIA JA VJATKA-SEERIA LÄBIVOOLUKUIVATID

C-SEERIA JA VJATKA-SEERIA LÄBIVOOLUKUIVATID C-SEERIA JA VJATKA-SEERIA LÄBIVOOLUKUIVATID C-SEERIA LÄBIVOOLUKUIVATID TÕHUSAKS JA ÜHTLASEKS VILJA KUIVATAMISEKS Mepu kõrgtehnoloogilised, pideva vooluga, sooja õhuga kuivatid kuivatavad vilja õrnalt,

Rohkem

hinnakiri i10 MY19 i10 MY19 Varustus Käigukast Kütus Kombineeritud kütusekulu l/100 km kw/hj EUR koos KM-ga 1.0 MPI Fresh Manuaal Bensiin 5,6

hinnakiri i10 MY19 i10 MY19 Varustus Käigukast Kütus Kombineeritud kütusekulu l/100 km kw/hj EUR koos KM-ga 1.0 MPI Fresh Manuaal Bensiin 5,6 i10 MY19 i10 MY19 1.0 MPI Fresh Manuaal Bensiin 5,6 47/65 9 990 1.0 MPI Comfort Manuaal Bensiin 5,6 47/65 11 990 1.2 MPI Comfort Automaat Bensiin 6,8 63/87 12 990 Salongipaketid 145 koos i20 Hatchback

Rohkem

Lexus_pricelist_03_2015_EE

Lexus_pricelist_03_2015_EE CT 200h DIN hj 136 CO 2, keskmine (g/km) 82 Kütusekulu, keskmine (l/100 km) 3,6 CT 200h Eco CT 200h Comfort CT 200h Comfort + nahksisu CT 200h Comfort + LED-esituled + nutikas sisenemine + toonklaas CT

Rohkem

Lodgy_2019_04_EE.indd

Lodgy_2019_04_EE.indd ERAKORDNE RUUMIKUS 2 KUNI 7 ISTEKOHTA Eriliselt ruumikas ja õdus interjöör Kuni seitsme täismõõdus istekoha* ja hoolikalt läbimõeldud panipaikadega ruumikas, mugavas ja praktilises salongis tunned end

Rohkem

5/8/ Dacia LOGAN MCV Hinnad ja varustused LOGAN MCV HINNAKIRI 26.03

5/8/ Dacia LOGAN MCV Hinnad ja varustused LOGAN MCV HINNAKIRI 26.03 Hinnad ja varustused LOGAN MCV HINNAKIRI 26.03.2019 VARUSTUSTASE MUDELI KOOD MOOTOR KERE KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR) ACCESS LM2-AC75GEC Sce 75 E6C Universaal Bensiin 54 (73) / 6 300 manuaal 8 390

Rohkem

Renault KOLEOS Hinnad ja varustused KOLEOS hinnakiri alates VARUSTUSTASE MUDELI KOOD KERE MOOTOR KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR) ZEN ZGH-Z

Renault KOLEOS Hinnad ja varustused KOLEOS hinnakiri alates VARUSTUSTASE MUDELI KOOD KERE MOOTOR KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR) ZEN ZGH-Z Hinnad ja varustused KOLEOS hinnakiri alates 26.02.2019 VARUSTUSTASE MUDELI KOOD KERE MOOTOR KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR) ZEN ZGH-ZN175DA2EC Universaal 2.0 dci 175 X-Tronic 4x2 Diisel 130/177 7-k automaat

Rohkem

FIAT 500 X HINNAKIRI FIAT esindused Eestis: Autospirit AS Ehitajate tee 122, Tallinn Tel: Autospirit Tartu OÜ Turu 47,

FIAT 500 X HINNAKIRI FIAT esindused Eestis: Autospirit AS Ehitajate tee 122, Tallinn Tel: Autospirit Tartu OÜ Turu 47, FIAT 500 X HINNAKIRI FIAT 500 X HINNAKIRI kood Versioon Käigukast Kütus Hind, EUR Käibemaksuga 334.212.3 500X 1.0 T3 120 MT URBAN M6 Bensiin 16.990 334.215.3 500X 1.3 95 MJet MT URBAN M5 Diisel 18.950

Rohkem

Kia Niro HEV MY20 Hinnad ja varustused KIA Niro HEV MY20 HINNAKIRI Vedu Mootor Käigukast Varustustase Hind 4x2 1.6 GDI 6DCT Automaat LX 23

Kia Niro HEV MY20 Hinnad ja varustused KIA Niro HEV MY20 HINNAKIRI Vedu Mootor Käigukast Varustustase Hind 4x2 1.6 GDI 6DCT Automaat LX 23 Hinnad ja varustused KIA Niro HEV MY20 HINNAKIRI 07.05.2019 Vedu Mootor Käigukast Varustustase Hind 4x2 1.6 GDI 6DCT Automaat LX 23 490 4x2 1.6 GDI 6DCT Automaat EX 26 990 4x2 1.6 GDI 6DCT Automaat TX

Rohkem

Uus Polo Mudeli Varustus Mootor Võimsus Käigukast Hind Kood Tüüp Tüüp kw / hj Tüüp EUR koos km-ga AW12GV Trendline / 80 5MAN AW12LV Tren

Uus Polo Mudeli Varustus Mootor Võimsus Käigukast Hind Kood Tüüp Tüüp kw / hj Tüüp EUR koos km-ga AW12GV Trendline / 80 5MAN AW12LV Tren Uus Polo Mudeli Varustus Mootor Võimsus Käigukast Hind Tüüp Tüüp kw / hj Tüüp EUR AW12GV 1.0 59 / 80 15 702 AW12LV 16 415 AW13LV 16 903 AW13LZ DSG-7 18 396 AW133V 1.6 TDI SCR 19 296 AW14LZ DSG-7 19 928

Rohkem

laoriiulida1.ai

laoriiulida1.ai LAORIIULID LAORIIULID KAUBAALUSTE RIIULID , arhiiviriiulid - Lk.3 Liikuvad arhiiviriiulid - Lk.5 Laiad laoriiulid - Lk.11 Kaubaaluste riiulid - Lk.13 Drive-in riiulid - Lk.14 Konsool- ehk harudega riiulid

Rohkem

Peugeot Uus 508 SW Hinnad ja varustused Bensiin Mootor ja kere Käigukast Võimsus (kw/hj) Keskmine kütusekulu (l/100km) VARUSTUSTASE Varustustaseeuro P

Peugeot Uus 508 SW Hinnad ja varustused Bensiin Mootor ja kere Käigukast Võimsus (kw/hj) Keskmine kütusekulu (l/100km) VARUSTUSTASE Varustustaseeuro P Peugeot Uus 508 SW Hinnad ja varustused Bensiin Mootor ja kere Käigukast Võimsus (kw/hj) Keskmine kütusekulu (l/100km) VARUSTUSTASE Varustustaseeuro PureTech 180 AT8 PureTech 180 AT8 PureTech 180 AT8 Automaat

Rohkem

TYPE_R_EIL_EE.pdf

TYPE_R_EIL_EE.pdf See on Type R, mida olete oodanud. Karmim, kiirem, võimsam. Selles pesuehtsas sportautos on peidus kogu Honda võidusõidumaailm ning te ei pea pettuma, ükskõik kas liigute autoga võistlusrajal või maanteel.

Rohkem

Uus Polo TGI Mudeli Varustus Mootor Võimsus Käigukast Hind Kood Tüüp Tüüp kw / hj Tüüp EUR koos km-ga AW12CV Trendline / 75 5MAN AW124V

Uus Polo TGI Mudeli Varustus Mootor Võimsus Käigukast Hind Kood Tüüp Tüüp kw / hj Tüüp EUR koos km-ga AW12CV Trendline / 75 5MAN AW124V Uus Polo TGI Mudeli Varustus Mootor Võimsus Käigukast Hind Tüüp Tüüp kw / hj Tüüp EUR AW12CV 1.0 55 / 75 13 792 AW124V 59 / 80 16 804 AW12EV 1.0 TGI 66 / 90 17 188 AW13LV 15 287 AW13LZ 16 742 AW133V 17

Rohkem

CITY MOTORS AS LAAGRI ESINDUS: TARTU ESINDUS: Pärnu mnt 541, Laagri Jõe 9a, Tartu Telefon: , faks: Tele

CITY MOTORS AS   LAAGRI ESINDUS: TARTU ESINDUS: Pärnu mnt 541, Laagri Jõe 9a, Tartu Telefon: , faks: Tele CITY MOTORS AS www.citymotors.ee LAAGRI ESINDUS: TARTU ESINDUS: Pärnu mnt 541, 6404 Laagri Jõe 9a, 50104 Tartu Telefon: 626 400, faks: 626 401 Telefon: 36 893 Teenindus: 626 4090 Teenindus: 36 892 Email:

Rohkem

Slaid 1

Slaid 1 HINNAKIRI 3008 3008 KESKMINE KÜTUSEKULU L/100KM KÄIGUKAST VÕIMSUS KW/HJ HIND KUUMAKSE * BENSIINIMOOTOR 3008 ACCESS 1.6 VTI 6,7 M5 88/120 16 900 198 3008 ACTIVE 1.6 VTI 6,7 M5 88/120 19 600 230 3008 ACTIVE

Rohkem

P9_10 estonian.cdr

P9_10 estonian.cdr Registreerige oma toode ja saage abi kodulehelt www.philips.com/welcome P9/10 Eestikeelne kasutusjuhend 2 Ühendage P9 kõlar Bluetooth ühenduse kaudu oma Bluetooth seadmega, nagu näiteks ipadiga, iphone'iga,

Rohkem

Honda GL1800 GOLD WING TOUR Gold Wing Tour Honda võrreldamatu matkamootorratas on legendaarse Gold Wing'i viimase evolutsiooni käigus saanud veelgi mi

Honda GL1800 GOLD WING TOUR Gold Wing Tour Honda võrreldamatu matkamootorratas on legendaarse Gold Wing'i viimase evolutsiooni käigus saanud veelgi mi Honda TOUR Gold Wing Tour Honda võrreldamatu matkamootorratas on legendaarse Gold Wing'i viimase evolutsiooni käigus saanud veelgi mitmekülgsemaks, seda mitte ainult seoses uute jõudluspiirangute edasinihutamisega

Rohkem

Lisa I_Müra modelleerimine

Lisa I_Müra modelleerimine LISA I MÜRA MODELLEERIMINE Lähteandmed ja metoodika Lähteandmetena kasutatakse AS K-Projekt poolt koostatud võimalikke eskiislahendusi (trassivariandid A ja B) ning liiklusprognoosi aastaks 2025. Kuna

Rohkem

Lodgy_2018_06_EE.indd

Lodgy_2018_06_EE.indd ERAKORDNE RUUMIKUS 2 KUNI 7 ISTEKOHTA Eriliselt ruumikas ja õdus interjöör Kuni seitsme täismõõdus istekoha* ja hoolikalt läbimõeldud panipaikadega ruumikas, mugavas ja praktilises salongis tunned end

Rohkem

Untitled

Untitled Hinnad ja varustused KANGOO EXPRESS hinnakiri alates 01.03.2019 VARUSTUSTASE MUDELI KOOD KERE MOOTOR KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR) KX2-K1212 Kaubik STANDARD (L1) 1,2 TCe Bensiin 85/115 manuaal 15 890

Rohkem

Täiustatud ja julge uus HR-V pakub sõiduelamust, mis ei tee kompromisse ja pakub palju põnevust. Uued kujunduselemendid, nagu silmapaistev tume kroomi

Täiustatud ja julge uus HR-V pakub sõiduelamust, mis ei tee kompromisse ja pakub palju põnevust. Uued kujunduselemendid, nagu silmapaistev tume kroomi Täiustatud ja julge uus HR-V pakub sõiduelamust, mis ei tee kompromisse ja pakub palju põnevust. Uued kujunduselemendid, nagu silmapaistev tume kroomitud esivõre, voolujooniselid esituled, tagumine kroomitud

Rohkem

Toyota Prius Hinnad ja varustused Hübriid (bensiin) Mootor ja Kere Käigukast CO₂ emissioon (g/km) Kombineeritud kütusekulu (l/100 km) Varustustase Hin

Toyota Prius Hinnad ja varustused Hübriid (bensiin) Mootor ja Kere Käigukast CO₂ emissioon (g/km) Kombineeritud kütusekulu (l/100 km) Varustustase Hin Toyota Prius Hinnad ja varustused Hübriid (bensiin) Mootor ja Kere Käigukast CO₂ emissioon (g/km) Kombineeritud kütusekulu (l/100 km) Varustustase Hind Laugpära, 5 ust Laugpära, 5 ust Laugpära, 5 ust e-cvt

Rohkem

hinnakiri i10 MY19 i10 MY19 Varustus Käigukast Kütus Kombineeritud kütusekulu l/100 km kw/hj EUR koos KM-ga 1.0 MPI Fresh Manuaal Bensiin 5,6

hinnakiri i10 MY19 i10 MY19 Varustus Käigukast Kütus Kombineeritud kütusekulu l/100 km kw/hj EUR koos KM-ga 1.0 MPI Fresh Manuaal Bensiin 5,6 i10 MY19 i10 MY19 1.0 MPI Fresh Manuaal Bensiin 5,6 47/65 9 990 1.0 MPI Comfort Manuaal Bensiin 5,6 47/65 11 990 1.2 MPI Comfort Automaat Bensiin 6,8 63/87 12 990 Metallikvärv 295 Salongipaketid 145 koos

Rohkem

Peugeot Traveller Hinnad ja varustused Diisel Mootor ja kere Käigukast VARUSTUSTASE Varustustaseeuro BlueHDi 100 L1 Manuaal Business BlueHDi 100 L1 Ma

Peugeot Traveller Hinnad ja varustused Diisel Mootor ja kere Käigukast VARUSTUSTASE Varustustaseeuro BlueHDi 100 L1 Manuaal Business BlueHDi 100 L1 Ma Peugeot Traveller Hinnad ja varustused Diisel Mootor ja kere Käigukast VARUSTUSTASE Varustustaseeuro BlueHDi 100 L1 Manuaal Business BlueHDi 100 L1 Manuaal Active BlueHDi 120 L1 Manuaal Business BlueHDi

Rohkem

HD 13/12-4 ST Ruumisäästlikud, statsionaarsed kõrgsurvepesurid Kärcherilt, millel on kuni 6 varustuspunkti, mida saab vastavalt vajadusele individuaal

HD 13/12-4 ST Ruumisäästlikud, statsionaarsed kõrgsurvepesurid Kärcherilt, millel on kuni 6 varustuspunkti, mida saab vastavalt vajadusele individuaal Ruumisäästlikud, statsionaarsed kõrgsurvepesurid Kärcherilt, millel on kuni 6 varustuspunkti, mida saab vastavalt vajadusele individuaalselt konfigureerida, ning mis on äärmiselt kulumiskindlad. 1 2 3

Rohkem

Microsoft Word - Raudhobu eestikeelne tootekataloog.doc

Microsoft Word - Raudhobu eestikeelne tootekataloog.doc RAUDHOBU Produktinformation Tootekataloog 2008 Utgåva 1 Nr. 2 2008 1 IH 2055 Std. 5,5 Hj. Art. Nr. 968 74 35-5,5 hj võimsusega Honda 4 takti mootor. Juhtimine käepidemelt käepidemel gaas ja pidur. Edasi

Rohkem

FIAT DUCATO COMBI/PANORAMA M1 HINNAKIRI Kood Ducato Combi Mudel Võimsus, kw/hj Täismass kg Istmete arv Keskmine kütuse kulu (l/100 km) Hind, EUR koos

FIAT DUCATO COMBI/PANORAMA M1 HINNAKIRI Kood Ducato Combi Mudel Võimsus, kw/hj Täismass kg Istmete arv Keskmine kütuse kulu (l/100 km) Hind, EUR koos FIAT DUCATO COMBI/PANORAMA M1 HINNAKIRI Kood Ducato Combi Mudel Võimsus, kw/hj Täismass kg Istmete arv Keskmine kütuse kulu (l/100 km) Hind, EUR koos 290.5JZ.6 Combi PM 2.3 150 MJet CR 109/148 3.300 6

Rohkem

Õppeprogramm „vesi-hoiame ja austame seda, mis meil on“

Õppeprogramm „vesi-hoiame ja austame seda, mis meil on“ ÕPPEPROGRAMM VESI-HOIAME JA AUSTAME SEDA, MIS MEIL ON PROGRAMMI LÄBIVIIJA AS TALLINNA VESI SPETSIALIST LIISI LIIVLAID; ESITUS JA FOTOD: ÕPPEALAJUHATAJA REELI SIMANSON 19.05.2016 ÕPPEPROGRAMMI RAHASTAS:

Rohkem

CampaignPriceList-EE

CampaignPriceList-EE Toyota Corolla Kampaania hinnakiri Mootor 5-ukseline luukpära Võimsus hj Käigukast Kütuse tüüp Kombineeritud kütusekulu Varustustase Hind Kuumakse 1.2 Turbo 116 Manuaalne Bensiin 5,6 Standard 16 390 162

Rohkem

PRIUS_Plug_in_2012_EST.indd

PRIUS_Plug_in_2012_EST.indd Priuse pistikhübriid Pistikühendusega Priuse hübriidmudel. Parim mõlemast maailmast. Tutvustame uskumatult kütusesäästlikku ja üliväikese CO 2 heitkogusega elektrihübriidautot. Tänu tipptasemel liitiumioonakudele

Rohkem

LoganMCV_2019_04_EE.indd

LoganMCV_2019_04_EE.indd ja Logan MCV Stepway Kaasaegsed tehnoloogiad lihtsustavad elu Stepway sisemuses on tehtud kõik tõhusaks ja lihtsaks. Sisseehitatud tagurduskaameraga* multimeediasüsteem MEDIA NAV Evolution, mäeltstardiassistent,

Rohkem

COMBI/PANORAMA Kingime 3000 euro väärtuses lisavarustust kõigile uue Fiat Ducato ostjatele. Põhjalikumat teavet annavad Teile müügikonsultandid. Kood

COMBI/PANORAMA Kingime 3000 euro väärtuses lisavarustust kõigile uue Fiat Ducato ostjatele. Põhjalikumat teavet annavad Teile müügikonsultandid. Kood COMBI/PANORAMA Kingime 3000 euro väärtuses lisavarustust kõigile uue Fiat Ducato ostjatele. Põhjalikumat teavet annavad Teile müügikonsultandid. Kood Mudel 290.5JG.4 Combi PM H2 2.0 115 MJet Kategooria

Rohkem

NISSAN X-TRAIL Hinnakiri, Varustus, Tehnilised andmed, Värvilahenduste tabel EE-11C-0787 NISSAN XTRAIL

NISSAN X-TRAIL Hinnakiri, Varustus, Tehnilised andmed, Värvilahenduste tabel EE-11C-0787 NISSAN XTRAIL NISSAN X-TRAIL Hinnakiri, Varustus, Tehnilised andmed, Värvilahenduste tabel HINNAKIRI MOOTOR KÄIGUKAST VARUSTUSTASE Veoskeem CO 2 (kombineeritud) g/km Kütusekulu (kombineeritud tsükkel) l / 100km Jaemüügihind

Rohkem

Microsoft Word _500X_-_2019_04_15_EST.docx

Microsoft Word _500X_-_2019_04_15_EST.docx FIAT 500 X-HINNAKIRI FIAT 500 X-HINNAKIRI kood Versioon Käigukast Kütus Hind eurodes, käibemaksuga 334.212.3 500X 1.0 T3 120 MT URBAN M6 Bensiin 19 490 334.215.3 500X 1.3 95 MJet MT URBAN M5 Diisel 19

Rohkem

Sandero_Stepway_2019_04_EE.indd

Sandero_Stepway_2019_04_EE.indd ja Sandero Stepway Vali julgelt krossover Uue vapustav loomus köidab tähelepanu esimesest silmapilgust. Uus, kroomelementidega ja veelgi väljendusrikkam radiaatorivõre ning ümberkujundatud kerejooned

Rohkem

VANASÕIDUKIKS TUNNUSTAMISE AKT Nr 62 Sõiduki olulised andmed Sõiduki mark Husqvarna Vanasõiduki klass Mudel ja modifikatsioon 282E Silverpil Värvus hõ

VANASÕIDUKIKS TUNNUSTAMISE AKT Nr 62 Sõiduki olulised andmed Sõiduki mark Husqvarna Vanasõiduki klass Mudel ja modifikatsioon 282E Silverpil Värvus hõ VANASÕIDUKIKS TUNNUSTAMISE AKT Nr 62 Sõiduki olulised andmed Sõiduki mark Husqvarna Vanasõiduki klass Mudel ja modifikatsioon 282E Silverpil Värvus hõbehall Tehasetähis (VINkood) Valmistajamaa Rootsi Esmane

Rohkem

FIAT TIPO HINNAKIRI FIATi esindused Eestis: Autospirit AS Ehitajate tee 122, Tallinn Tel Autospirit Tartu OÜ Turu 47,

FIAT TIPO HINNAKIRI FIATi esindused Eestis: Autospirit AS Ehitajate tee 122, Tallinn Tel Autospirit Tartu OÜ Turu 47, FIAT TIPO HINNAKIRI FIAT TIPO HINNAKIRI Kood Versioon Mootor HJ Kütus Käigukast Hind, EUR koos KM 357.02B.0 Luukpära POP 1.4 95 FG MT 13 790 357.02C.0 Luukpära POP 1.3 95 D MT 18 290 357.04B.0 Universaal

Rohkem

HCB_hinnakiri2017_kodukale

HCB_hinnakiri2017_kodukale Betooni baashinnakiri Hinnakiri kehtib alates 01.04.2016 Töödeldavus S3 Töödeldavus S4 / m 3 /m 3 km-ga / m 3 /m 3 km-ga C 8/10 69 83 71 85 C 12/15 73 88 75 90 C 16/20 75 90 77 92 C 20/25 78 94 80 96 C

Rohkem

ALFA ROMEO STELVIO Super Pakkumine nr. PILOT MOTORS OÜ

ALFA ROMEO STELVIO Super Pakkumine nr.   PILOT MOTORS OÜ ALFA ROMEO STELVIO Super Pakkumine nr. www.alfaromeo.ee PILOT MOTORS OÜ 22.06.2017 Tehniline teave Alfa Romeo Stelvio 2.0 Super 280 AWD AT8 VIN ZARFAHBN0J7C04104 Mootori töömaht, cm 3 1995 Võimsus, kw

Rohkem

B120_10 estonian.cdr

B120_10 estonian.cdr Alati seal, et teid aidata Registreerige oma toode ja otsige abi koduleheküljelt www.philips.com/welcome B120 Beebimonitor Küsimus? Kontakteeruge Philipsiga Eestikeelne kasutusjuhend 2 Valgussensor USB

Rohkem

BIOPUHASTI M-BOŠ BOX KASUTUS- JA PAIGALDUSJUHEND 2017

BIOPUHASTI M-BOŠ BOX KASUTUS- JA PAIGALDUSJUHEND 2017 BIOPUHASTI M-BOŠ BOX KASUTUS- JA PAIGALDUSJUHEND 2017 Biopuhasti tööprotsessi kirjeldus M-Bos biopuhastit kasutatakse puhastamaks reovett eramajades, koolides, hotellides ja teistes reovee puhastamist

Rohkem

Peugeot 5008 linnamaastur Hinnad ja varustused Bensiin Mootor ja kere Käigukast Võimsus (kw/hj) Keskmine kütusekulu (l/100km) VARUSTUSTASE Varustustas

Peugeot 5008 linnamaastur Hinnad ja varustused Bensiin Mootor ja kere Käigukast Võimsus (kw/hj) Keskmine kütusekulu (l/100km) VARUSTUSTASE Varustustas Peugeot 5008 linnamaastur Hinnad ja varustused Bensiin Mootor ja kere Käigukast Võimsus (kw/hj) Keskmine kütusekulu (l/100km) VARUSTUSTASE Varustustaseeuro Manuaal Active 25 200 240 kuus Manuaal Allure

Rohkem

Renault KADJAR Hinnad ja varustused KADJAR hinnakiri alates VARUSTUSTASE MUDELI KOOD KERE MOOTOR KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR) LIFE FEH-

Renault KADJAR Hinnad ja varustused KADJAR hinnakiri alates VARUSTUSTASE MUDELI KOOD KERE MOOTOR KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR) LIFE FEH- Hinnad ja varustused KADJAR hinnakiri alates 11.03.2019 VARUSTUSTASE MUDELI KOOD KERE MOOTOR KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR) LIFE FEH-LIF140GED luukpära 1,3 TCe 140 GPF Bensiin 103 / 140 manuaal 17 990

Rohkem

HCB_hinnakiri2018_kodukale

HCB_hinnakiri2018_kodukale Betooni baashinnakiri Hinnakiri kehtib alates 01.01.2018 Töödeldavus S3 Töödeldavus S4 / m 3 /m 3 km-ga / m 3 /m 3 km-ga C 8/10 73 87 75 89 C 12/15 77 92 79 94 C 16/20 79 94 81 96 C 20/25 82 98 84 100

Rohkem

Stonic MY19 Hinnad ja varustused KIA Stonic MY19 HINNAKIRI Mudel Mootor Käigukast Kombineeritud kütusekulu CO₂ emissioon (g/km) Soodushind

Stonic MY19 Hinnad ja varustused KIA Stonic MY19 HINNAKIRI Mudel Mootor Käigukast Kombineeritud kütusekulu CO₂ emissioon (g/km) Soodushind Hinnad ja varustused KIA HINNAKIRI 01.11.2018 Mudel Mootor Käigukast Kombineeritud kütusekulu CO₂ emissioon (g/km) Soodushind Hind 1,2 LX Plus 1,2 MPI, 84 hj Manuaal 5,8 134 14 290 15 290 1,4 LX Plus 1,4

Rohkem

JABRA STYLE Kasutusjuhend jabra.com/style

JABRA STYLE Kasutusjuhend jabra.com/style Kasutusjuhend jabra.com/style SISUKORD 1. TERE TULEMAST... 3 2. PEAKOMPLEKT... 4 3. KANDMINE... 5 3.1 KUULARIKATETE VAHETAMINE 4. AKU LAADIMINE... 6 5. ÜHENDAMINE... 7 5.1 BLUETOOTH SEADMEGA ÜHENDAMINE

Rohkem

Technology Esimene PowerSense tehnoloogiaga elektromehaaniline tööriist

Technology Esimene PowerSense tehnoloogiaga elektromehaaniline tööriist www.klauke.com Technology Esimene PowerSense tehnoloogiaga elektromehaaniline tööriist Ajad muutuvad. Kompaktne ja maksimaalselt tõhus Kõikjal kus vaja kiiret, kergekaalulist ja effektiivset tööriista

Rohkem

Renault CLIO Hinnad ja varustused CLIO hinnakiri alates VARUSTUSTASE MUDELI KOOD KERE MOOTOR KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR) LIFE CL4-LIF7

Renault CLIO Hinnad ja varustused CLIO hinnakiri alates VARUSTUSTASE MUDELI KOOD KERE MOOTOR KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR) LIFE CL4-LIF7 Hinnad ja varustused CLIO hinnakiri alates 26.06.2019 VARUSTUSTASE MUDELI KOOD KERE MOOTOR KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR) LIFE CL4-LIF75GEC Luukpära 0,9 TCe 75 Bensiin 56/76 manuaal 10 690 ALIZE CL4-ALI75GEC

Rohkem

Mida räägivad logid programmeerimisülesande lahendamise kohta? Heidi Meier

Mida räägivad logid programmeerimisülesande lahendamise kohta? Heidi Meier Mida räägivad logid programmeerimisülesande lahendamise kohta? Heidi Meier 09.02.2019 Miks on ülesannete lahendamise käigu kohta info kogumine oluline? Üha rohkem erinevas eas inimesi õpib programmeerimist.

Rohkem

Taskuprinter KASUTUSJUHEND

Taskuprinter KASUTUSJUHEND Taskuprinter KASUTUSJUHEND Täname, et ostsite taskuprinteri Polaroid Mint. Käesoleva kasutusjuhendi eesmärk on anda teile juhiseid toote ohutuks kasutamiseks ja et see ei kujutaks endast kasutajale mingit

Rohkem

Trafic VU_2019_03_EE.indd

Trafic VU_2019_03_EE.indd Renault TRAFIC ENERGY dci mootorid silmapaistev jõudlus Trafic u panevad liikuma säästlikud, paindlikud ja võimsad mootorid, mille loomisel on Renault ära kasutatud oma Vormel 1 tehnilised kogemused.

Rohkem

UUS COMBO LIFE Hinnakiri

UUS COMBO LIFE Hinnakiri UUS COMBO LIFE Hinnakiri 1.01.2019 Combo Life Käigukast kw Hj WLTP-CO 2 g/km Hind EUR koos KM-ga 20% ENJOY L1H1 1.2 Turbo ECOTEC Start/Stop 0DL26 EH61 / XIAA M6 81 110 157 18,500 1.5 DT ECOTEC Start/Stop

Rohkem

Fiat_500_EE_201806

Fiat_500_EE_201806 FIAT 500 HINNAKIRI Kood Mudel Kütus Võimsus, kw/hj Käigukast Keskmine kütuse kulu*, l/100 km CO2 heitkogus (g/km) Hind, EUR koos km-ga 150.073.6 500 1.2 Pop Bensiin 51/69 M5 6,2/4,2/4,9 115 10.990 150.093.6

Rohkem

Golf Mudeli Mootor Võimsus Käigukast Hind Erihind Soodustus Kood Tüüp kw / hj Tüüp EUR koos km-ga EUR koos km-ga EUR koos km-ga 45th Anniversary Comfo

Golf Mudeli Mootor Võimsus Käigukast Hind Erihind Soodustus Kood Tüüp kw / hj Tüüp EUR koos km-ga EUR koos km-ga EUR koos km-ga 45th Anniversary Comfo Golf Mudeli Mootor Võimsus Käigukast Hind Erihind Soodustus Tüüp kw / hj Tüüp EUR koos km-ga EUR koos km-ga EUR koos km-ga Comfort BQ12CX 1.0 TSI OPF 20 037 17 501 2 536 BQ12GP 1.5 TSI ACT OPF BM 20 874

Rohkem

Elisa Ring Elisa Ringi mobiilirakendus Versioon

Elisa Ring Elisa Ringi mobiilirakendus Versioon Elisa Ring Elisa Ringi mobiilirakendus Versioon 1.0.85 15.01.2019 1 Elisa Ring... 1 1. Ülevaade... 3 1.1. Kirjeldus... 3 1.2. Tehnilised tingimused... 3 1.3. Kasutuselevõtt ja sisselogimine... 3 2. Rakenduse

Rohkem

Renault CLIo ja CLIo Grandtour

Renault CLIo ja CLIo Grandtour Renault CLIo ja CLIo Grandtour Veelgi unikaalsem, tänu sinule Uude Renault CLIOSSE on kerge armuda ning selle rohkete isikupärastamisvõimaluste abil võid oma autole täiesti unikaalse välimuse anda. Katusekleebised,

Rohkem

DJI GOGGLES Kiirjuhend V1.0

DJI GOGGLES Kiirjuhend V1.0 DJI GOGGLES Kiirjuhend V1.0 DJI Goggles DJI Goggles on mugavad prillid, mis on disainitud mugavaks FPV lendamiseks DJI toodetega. Nad loovad ultra-kõrge kvaliteediga pildi, minimaalse viivitusega pikamaa

Rohkem

Dacia DOKKER Hinnad ja varustused DOKKER HINNAKIRI VARUSTUSTASE MUDELI KOOD MOOTOR KERE HIND (EUR) ACCESS DOP-ACK6GEC 1.6 SCe 100 Mahtunive

Dacia DOKKER Hinnad ja varustused DOKKER HINNAKIRI VARUSTUSTASE MUDELI KOOD MOOTOR KERE HIND (EUR) ACCESS DOP-ACK6GEC 1.6 SCe 100 Mahtunive Hinnad ja varustused DOKKER HINNAKIRI 01.03.2019 VARUSTUSTASE MUDELI KOOD MOOTOR KERE HIND (EUR) ACCESS DOP-ACK6GEC 1.6 SCe 100 Mahtuniversaal 9 390 OPEN DOP-SLK6GEC 1.6 SCe 100 Mahtuniversaal 9 990 OPEN

Rohkem

V90-hinnakiri

V90-hinnakiri VOLVO V90 See hinnakiri tühistab kõik eelmised hinnakirjad. Tootjal on õigus muuta käesolevas nimekirjas olevat autode ehitust, varustust ja hindu ilma sellest eelnevalt teavitamata. Viimati uuendatud

Rohkem

V90-hinnakiri

V90-hinnakiri VOLVO V90 See hinnakiri tühistab kõik eelmised hinnakirjad. Tootjal on õigus muuta käesolevas nimekirjas olevat autode ehitust, varustust ja hindu ilma sellest eelnevalt teavitamata. Viimati uuendatud

Rohkem

Microsoft Word - Fiat_Ducato_Conversion_EST_ update.docx

Microsoft Word - Fiat_Ducato_Conversion_EST_ update.docx FIAT DUCATO ŠAII HINNAKIRI Kood Mudel Võimsus, kw/hj Täismass, kg Kandevõime, kg* Keskmine kütuse kulu, l/100 km Hind, koos 290.BCW.6 Cabinato 35 PL 2.3 130 MJet 96/130 3.500 1.790 6,8 24.690 290.CCW.6

Rohkem

FIAT 500 HINNAKIRI FIAT esindused Eestis: Autospirit AS Ehitajate tee 122, Tallinn Tel: Autospirit Tartu OÜ Turu 47, T

FIAT 500 HINNAKIRI FIAT esindused Eestis: Autospirit AS Ehitajate tee 122, Tallinn Tel: Autospirit Tartu OÜ Turu 47, T FIAT 500 HINNAKIRI FIAT 500 HINNAKIRI Kood Versioon Käigukast Kütus Hind, EUR Käibemaksuga 150.07C.6 Fiat 500 POP 1.2 70 Mehhaaniline Bensiin 10 990 150.07D.6 Fiat 500 POP SGE Turbo 0.9 85 Mehhaaniline

Rohkem

Uus Golf Sportsvan Mudeli Varustus Mootor Võimsus Käigukast Hind Kood Mudeli Mudeli kw / hj Tüüp EUR koos km-ga AN12CX Trendline 1.0 TSI OPF 85 / 115

Uus Golf Sportsvan Mudeli Varustus Mootor Võimsus Käigukast Hind Kood Mudeli Mudeli kw / hj Tüüp EUR koos km-ga AN12CX Trendline 1.0 TSI OPF 85 / 115 Uus Golf Sportsvan Mudeli Varustus Mootor Võimsus Käigukast Hind Mudeli Mudeli kw / hj Tüüp EUR AN12CX 6MAN 18 476 AN12CZ 20 136 AN127V 1.6 TDI SCR 85 / 116 5MAN 20 730 AN13CX 6MAN 20 268 AN13CZ 21 928

Rohkem

Peugeot 3008 linnamaastur Hinnad ja varustused peugeot.autospirit.ee

Peugeot 3008 linnamaastur Hinnad ja varustused peugeot.autospirit.ee Peugeot 3008 linnamaastur Hinnad ja varustused Bensiin Mootor ja kere Käigukast Võimsus(kW/hj) Keskmine kütusekulu(l/100km) VARUSTUSTASE Varustustaseeuro SUV Manuaal Active SUV Manuaal Allure SUV Manuaal

Rohkem

untitled

untitled et Raketise eksperdid. Kaarraketis Framax Xlife Raamraketis Framax Xlife Informatsioon kasutajale Instruktsioon paigaldamiseks ja kasutamiseks 9727-0-01 Sissejuhatus tus Sissejuha- by Doka Industrie GmbH,

Rohkem

G TECTA 4G mitme gaasi detektor EE Lühijuhend

G TECTA 4G mitme gaasi detektor EE Lühijuhend G TECTA 4G mitme gaasi detektor Lühijuhend 2 Sisukord Ohutus- ning ettevaatusabinõud 2 Karbi sisu 3 Toote ülevaade 3 Toote omadused 3 Akude kontrollimine 4 Sisselülitamine 4 G-TECTA 4G käivitusprotsess

Rohkem

KIIRJUHEND Lugege kiirjuhend enne seadme kasutamist hoolikalt läbi. Kõik tärniga (*) märgitud juhised kehtivad WLAN + 3G mudelitele (Lenovo B6000-H(V)

KIIRJUHEND Lugege kiirjuhend enne seadme kasutamist hoolikalt läbi. Kõik tärniga (*) märgitud juhised kehtivad WLAN + 3G mudelitele (Lenovo B6000-H(V) KIIRJUHEND Lugege kiirjuhend enne seadme kasutamist hoolikalt läbi. Kõik tärniga (*) märgitud juhised kehtivad WLAN + 3G mudelitele (Lenovo B6000-H(V) / Lenovo B8000-H). Tehnilised andmed Mudeli nimetus

Rohkem

Ecophon Hygiene Meditec A C1 Ecophon Hygiene Meditec A C1 on helineelav ripplaesüsteem kohtadesse, kus regulaarne desinfektsioon ja/või puhastamine on

Ecophon Hygiene Meditec A C1 Ecophon Hygiene Meditec A C1 on helineelav ripplaesüsteem kohtadesse, kus regulaarne desinfektsioon ja/või puhastamine on Ecophon Hygiene Meditec A C1 Ecophon Hygiene Meditec A C1 on helineelav ripplaesüsteem kohtadesse, kus regulaarne desinfektsioon ja/või puhastamine on vajalik. Sobib kuiva keskkonda. Kasutuskoha näited:

Rohkem

VÄHEMA EEST ROHKEM...IGA PÄEV SUVEL SEIKLE moekalt kuum! % PUUVILLANE PLUUS naistele, Hispaania stiilis, ühevärviline, saadaval värvides: või

VÄHEMA EEST ROHKEM...IGA PÄEV SUVEL SEIKLE moekalt kuum! % PUUVILLANE PLUUS naistele, Hispaania stiilis, ühevärviline, saadaval värvides: või VÄHEMA EEST ROHKEM...IGA PÄEV SUVEL SEIKLE moekalt kuum! PLUUS naistele, Hispaania stiilis, ühevärviline, või valikus kaks mustrit, Pakkumised kehtivad 6.06 12.06 2019 KAUPA ON PIIRATUD KOGUSES. VÄHEMA

Rohkem

Renault KADJAR Hinnad ja varustused KADJAR hinnakiri alates VARUSTUSTASE MUDELI KOOD KERE MOOTOR KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR) LIFE FEH-

Renault KADJAR Hinnad ja varustused KADJAR hinnakiri alates VARUSTUSTASE MUDELI KOOD KERE MOOTOR KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR) LIFE FEH- Hinnad ja varustused KADJAR hinnakiri alates 06.02.2019 VARUSTUSTASE MUDELI KOOD KERE MOOTOR KÜTUS KW/HJ KÄIGUKAST HIND (EUR) LIFE FEH-LIF140GED luukpära Bensiin 103 (140) / 5000 manuaal 17 990 ZEN FEH-ZEN140GED

Rohkem

G4S poolt võetavad kohustused 1. G4S juurutab oma hinnastamispõhimõtetes käesolevale dokumendile lisatud hinnastamismaatriksi. Hinnastamismaatriks läh

G4S poolt võetavad kohustused 1. G4S juurutab oma hinnastamispõhimõtetes käesolevale dokumendile lisatud hinnastamismaatriksi. Hinnastamismaatriks läh G4S poolt võetavad kohustused 1. G4S juurutab oma hinnastamispõhimõtetes käesolevale dokumendile lisatud hinnastamismaatriksi. Hinnastamismaatriks lähtub järgmistest põhimõtetest. a. Hinnastamismaatriks

Rohkem

Ecophon Master Rigid A Sobib klassiruumi ja kohtadesse, kus hea akustika ja kõnest arusaadavus on esmatähtsad ning avatavus vajalik. Ecophon Master Ri

Ecophon Master Rigid A Sobib klassiruumi ja kohtadesse, kus hea akustika ja kõnest arusaadavus on esmatähtsad ning avatavus vajalik. Ecophon Master Ri Ecophon Master Rigid A Sobib klassiruumi ja kohtadesse, kus hea akustika ja kõnest arusaadavus on esmatähtsad ning avatavus vajalik. Ecophon Master Rigid A on nähtava liistusüsteemiga. Plaadid kinnitatakse

Rohkem

UUS ALUSPESU VÄHEMA EEST ROHKEM...IGA PÄEV KOLLEKTSIOON hinnaga, mis sind üllatab! kuum! 2 49 RINNAHOIDJA tõstva efektiga, polsterdatud, elastse pitsi

UUS ALUSPESU VÄHEMA EEST ROHKEM...IGA PÄEV KOLLEKTSIOON hinnaga, mis sind üllatab! kuum! 2 49 RINNAHOIDJA tõstva efektiga, polsterdatud, elastse pitsi UUS ALUSPESU VÄHEMA EEST ROHKEM...IGA PÄEV KOLLEKTSIOON hinnaga, mis sind üllatab! kuum! tõstva efektiga, polsterdatud, elastse pitsiga, saadaval värvides: suurused: 70B-85C IDEAALNE SÜGAVA DEKOLTEEGA

Rohkem

SPORTAGE MY19 Hinnad ja varustused KIA SPORTAGE FL HINNAKIRI Vedu Mootor Varustustase Käigukast Kombineeritud kütusekulu CO₂ emissioon (g/k

SPORTAGE MY19 Hinnad ja varustused KIA SPORTAGE FL HINNAKIRI Vedu Mootor Varustustase Käigukast Kombineeritud kütusekulu CO₂ emissioon (g/k Hinnad ja varustused KIA SPORTAGE FL HINNAKIRI 05.03.2019 Vedu Mootor Varustustase Käigukast Kombineeritud kütusekulu CO₂ emissioon (g/km) Hind Soodushind 4x2 1,6 GDI 2WD (132 LX Manuaal 6,2-8,1 159 18

Rohkem

Golf R-Line Mudeli Varustus Mootor Võimsus Käigukast Hind Kood Mudeli Mudeli kw / hj Tüüp EUR koos km-ga BQ14KE R-Line 1.5 TSI ACT OPF 110 / 150 DSG-7

Golf R-Line Mudeli Varustus Mootor Võimsus Käigukast Hind Kood Mudeli Mudeli kw / hj Tüüp EUR koos km-ga BQ14KE R-Line 1.5 TSI ACT OPF 110 / 150 DSG-7 Golf R-Line Varustus Mootor Võimsus Käigukast Hind kw / hj Tüüp EUR BQ14KE R-Line 1.5 TSI ACT OPF 110 / 150 DSG-7 25 003 BQ146Z R-Line 2.0 TDI SCR 110 / 150 DSG-7 27 073 TSI Turbolaadimisega otsesissepritse

Rohkem

Võistlusülesanne Vastutuulelaev Finaal

Võistlusülesanne Vastutuulelaev Finaal Võistlusülesanne Vastutuulelaev Finaal CADrina 2016 võistlusülesannete näol on tegemist tekst-pilt ülesannetega, milliste lahendamiseks ei piisa ainult jooniste ülevaatamisest, vaid lisaks piltidele tuleb

Rohkem

Puitpõrandad

Puitpõrandad Vanajamaja koostöös Muinsuskaitseametiga Puitpõrandad Andres Uus ja Jan Varet Mooste 9 mai 2014 Puitpõrandad Talumajade põrandad toetuvad tihti otse kividele, liivale, kruusale. Vahed on täidetud kuiva

Rohkem

XC40-hinnakiri

XC40-hinnakiri VOLVO XC40 See hinnakiri tühistab kõik eelmised hinnakirjad. Tootjal on õigus muuta käesolevas nimekirjas olevat autode ehitust, varustust ja hindu ilma sellest eelnevalt teavitamata. HINNAKIRI Kirjeldus

Rohkem